passazlatans egna bloggare SYNDAR!

Besvikelsen är stor här borta i rummet där vårt första videoinlägg skedde.
Inte trodde jag att en av våra egna bloggare, en av de vi gillar mest här i världen, kunde synda så grovt!!
Therese verkar ha startat en hets mot en folkgrupp som ej så ofta stöter på hets, kanske, men som är ack så straffbart ändå. Med hennes kampanj Hets mot ûbersnyggingar, med henne själv som ansikte utåt (alltså hon visar med sitt eget ansikte vilka de är hon hatar) så kommer en liten målgrupp av ûbersnyggingar i världen ta väldigt illa upp. Det kommer uppstå ett segregerat samhälle med de få jättesnygga människor instängda i små burar, i stort sett.

Det sorgligaste är väl att Therese inte ens har fattat vilken kampanj hon har dragit igång. Blogginlägget nedanför visar väl rätt tydligt att hon verkar tro att hon har gjort hets mot folkgrupp i form av ugglliies, men ack ack. Vem som helst av oss vanliga vettiga människor inser ju att hon var en supersnygg tioåring!
Ta bara det fina leendet, de söta ögonen, hennes nästan mer (?!) asiatiska drag, och på toppen av allt håller hon en söt liten kissemiss i famnen. Hur kan man säga annat än att hon ser jättevacker ut?! :D

Nej therese, om du vill vara kvar i passazlatan så får du passa dig att hetsa mot folkgrupper :O:O Du får ju oss ugggliies people att känna oss ännu sämre, eftersom vi vet att vi aldrig ens kommer bli hälften så snygga som du var när du var tio!


med det sagt-
SPORTLOV!!!!!!!!!!!!! <3333333333333

Ni vet väl alla att detta också är en kristen högtid? Jesus uppfann samtliga lov för att man skulle fira honom för hans tre viktigaste saker han utförde  i livet.
Han föddes. (JUL)
Han dog (PÅSK)
Och han var en jäkel på fotboll (SPORTLOV)

Precis som Zlatan alltså! Hurra för Jesus prioriteringar i livet :D

over and out
Klara


Kommentarer
Postat av: Anonym

är bilden från lindwallen? :)

2010-02-27 @ 13:16:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0