lord knows it would be the first time

Tog ett tag för mig att inse vad det var jag och min nya polers Hedda/Hedvig skulle se till att få Klara att uppdatera om så att vi inte skulle missa det. Insåg efter att ha läst om både det jag skrev och det hon skrev att det handlade om glassen. SÅÅ, självklart, Hedda - detta får inte missas igen!

Jag har fallt i kärlek med "Two Door Cinema Club". Feting mysiga. Och igår såg jag att både Porkolab och Välme (här kör vi på efternamn, ja) diggeliggar Bon Iver. Blev sjukt rädd. Trodde han var hundraprocentigt okänd. Skäri. (=scary)

Idag blir det förmodligen fest med 500 pers och Lazee. Vet inte hur det blir med brasa. Buhu.

Finns inget att säga näe. Pussva.

En dag full med awesumness

Jag tycker det känns otroligt konstigt att Alice inte känner till Hedda. Detta bevisar bara ännu mer på hur lite vi ses! (detta är åt både Alice och Hedda hållet, då jag inte träffar någon av er varje dag ;))

Idag har varit en awesuuum dag. Jag vet inte ens varför. Jag har bara varit väldigt glad. Efter skolan stannade jag och mina pojks kvar i skolan för att planera vårt Comenius projekt. (är de tbara jag eller har min skola väldigt många projekt? Svar; ja.) Comenius är ett EUproject som det så fint kallas, vilket innebär att vi samarbetar med en fransk och en belgisk skola och gör ett stort projekt om vatten och harbours, finansierat av EU. Tacksi tacksi! Själv är jag aspepp, förutom det faktum att det kommer att ta bokstavligen forever.

Nåväl, vi hade vårt första officiella möte och om vi ska vara så seriösa för resten av projektet så tror jag nog att vi kommer att bli kickade från skolan. Mötet bestod i stort sett av spontanhjulningar (inte av mig kan jag lova), diskussioner om politik (inte av mig kan jag lova), och anklagelser om vilka som skulle presentera vårt projekt i aulan nästa vecka (.... det var tyvärr jag också.)
Diskussionerna var vilda! Skulle vår grupp presenteras av de två vita männen, ledande i samhället? (uggla och robert?) Eller var det självklart att en tjej skulle vara med för att visa jämställdheten? (vaddå jämställdhet, var mitt ständiga svar när Leith föreslog detta. På vilket sätt blir det mer jämställt när det är 4 killar och en tjej i en grupp och det är en tjej som presenterar?) Eller blir det en blandning av färgerna så att säga? (nej vi är inte rasister. vi är trötta och färgglada.)

Slutsats;
vi kom inte fram till någonting.

och nu regnar det utanför mitt fönster och jag ska plugga. och som vanligt så har jag valt en av dagens random händelser bara för att få en anledning att sitta här och skriva. Igår myste jag i en biosalong och såg The last song.

En stor gratulation till Judas som är totally awessuuuume!! <3

tack och hej
(nu blixtrar det, dags att dra ut kontakten :O bild som skulle komma här kommer senare.)


"jag har matat katterna"

Hade precis som Hedda (heter du hedvig egentligen? :DDD) missat detta, kunde ju ana vad det innebar men var inte säker på om det handlade om din skola eller en så kallad "global" händelse. Sjukt nice dock, och gratis är alltid godast!
Och scheissebajse vad jag failade på nationella antagligen. Min "inre röst" som brukar vägleda mig i vad som låter rätt dissade mig helt och jag kunde inte ens komma på om jag skulle säga on eller at Bread Street. Ungefär som på nationella muntliga där jag sade "what do you do for a work". När Louise och läraren börjat skratta åt mig och Louise säger "eller what do you do for a living" så "räddar" jag mig själv genom att säga att "well, yeah, that's what they might say if they didn't suck at English". (hela grejen handlade om att det är det första man frågar när man träffar en ny människa.
Imorgon är det såndära prisutdelning. Fn-skit. Jagvillintejagvillinte. Hela klassen är "inbjuden". Villintevillinte. Hatarminklasshatarminklass.
Idag spelade vi rugby på idrotten och jag insåg från början att det här inte var min kopp te, såattsäga. Jag väljer därför att ganska snart avvika från aktiviteterna och istället njuta av solen i skogsdungen. "Avvikningen" kan ha något att göra med att jag hamnade i världens sämsta grupp. Simon, en i gruppen, ba "gud vad hon är entusistisk" (han använde såkallad sarkasm). När jag väl hade avvikit hade tydligen Signe och Hiba sagt "fan vad hon är negativ". Jag, negativ? Va, liksom. Jaghatarminklassjaghatarminklass.
Inför nationella hade Louise kollat upp en massa engelska uttryck i stil med "not my cup of tea" för att hon skulle kunna "showa off" med dom. Väl på provet visade det sig att det enda uttrycket hon kom ihåg var "not enough space to swing a cat", vilket tydligen betyder att något är trångt. Hon skrev därför det, nästintill helt random i sin lilla berättelse. Skojsigt om läraren som rättar inte själv känner till detta uttryck och bara tycker att Louise har väldigt obehagliga intressen. Nästintill sadistiska.

Definition: Free cone day

Hur kan du ha missat en sådan fabulös sak, lice?

...
Justdetja, du är ju inte 08:are :o

Free cone day är ett koncept som innebär att B&J delar ut gratis glass en gång om året. I stockholm så fanns det att hämta på fyra olika ställen i år :)

..
Men jag överlever, trots att jag missade. Jag menar, man har väl råd att köpa glass någon gång liksom? ;) Men som Robin jämt påpekar; gratis är ju alltid trevligast. Jag har en kul historia att berätta ang. det men den slutar med att Robin nästan spyr så jag vill inte nämna den på en sådan fin blogg som denna!

Jag har i stort sett pluggat nada idag och det känns skönt. Däremot känns det inte så skönt då jag vet att jag måste plugga en massa de kommande dagarna. Men äh, what the hell. Här ska istället firas lillfredag genom att först kolla på NCIS och sedan avnjuta "Gosskören" på laptopen i min säng. <3

puss och hej leverpastej
Klara

klabbeeeeeeeee

Klarau! Vad innebär free cone day?! Låter helt fantastiskt. Hur kunde du missa det?!!

(jag är så djup.)

And you can tell everybody, that this is your song

Jag fick en liten inspirationskick denna morgon. Jag och min underbara vän Jenny var och besökte min skola igårkväll för att kolla på vår uppsättning av "Moulin Rouge"- väldigt bra var den må jag säga! Var väldigt imponerad av hela teamet, definitivt något som vore kul att vara med i till hösten :) (jag låtsas som om jag har hur stora mängder tid som helst för det gör livet mycket roligare!)
Vilket fall som helst så insåg jag att jag och Satine är väldigt lika - förutom det faktum att hennes bästa vänner är diamanter och att hon inte är prostituerad. (hoho. ja, jag får skämta så eftersom det är om mig själv.) Det andra som gör oss lika är våra fabulösa hostningar! Jag vet inte vad det är för sjukdom som Satine egentligen dör av (SPOILERVARNING EFTER SJÄLVA SPOILNINGEN :O) men jag antar att det bara är för att hon hostar så mycket. Jag spelade bra på detta kort igårkväll, och insåg att jag gillade det. :D

Men kanske inte så mycket. Så efter en vecka av halvsickness så tog jag saken i egna händer och var hemma ifrån skolan idag. Jag missar till och med Ben & Jerrys free cone day. Då fattar ni vilken uppoffring jag gör. :'((

Vilket fall som helst så sticker vi till Lund om... 15 dagar! Herrejösses. :DD


homesick.

DET INNEBÄR JU ATT NI KOMMER NÄR SOM HELST?! :d:d:d:d:d yippiiiiiiih! :D

Hade naturkunskapsprov idag. Det kan ha gått bra. Typ en fråga om evolutionen så började jag svara sketalånga svaret bara för att upptäcka att mitt svar var svaret på frågan efter och att frågan jag svarat på var något helt annat som jag fortfarande inte är säker på vad det riktigt var. Makes sense?

Imorgon blir det bio med klassen!!!! Typ welcome. Eller nåt. Om eus invandring. Kanske. Man får äta godis. Toppen.

stresssöndag kväll

but that's the way we like it! Just nu vet jag faktiskt inte ens hur schemat ska kunna gå runt...

så det är därför jag passar på att använda min tid till att blogga. ;)

Tyckte bara att det var bra sorgligt att självaste värden för större delen av vårt äventyr inte vet när vi kommer! Vid midnatt natten mellan onsdagen och torsdag den 12/ 13 maj rullar vi in på Lunds station, för att sedan lämna staden söndag förmiddag.

Bara för att fortsätta med att passa runt frågor i bloggen-
är detta första gången du besöker lund therese? :O :D

ha en toppenvecka allihopa :))

eunöudigt.

Åh dudezen. Så snyggigt väder ute! Superåsum!

Älskar fjortisbilden. Fyfan va tuff.

Min mentor har kanske bröstcancer. Läskigt.

Rubriken är "onödigt" på skånska.

Klara, du svarade aldrig på frågan om när ni kommer hit :D

bästa lördagsplanerna

Utöver att plugga gal2 och försöka försöka bli friskare, så har jag något redan inplanerat;


( minus Alice tyvärr! :( Men jag tyckte det var en sådan fin fjortisbild, så jag kunde bara inte klippa ur henne ;))



Och Toy story i 3d! :)

Dåliga nyheter; mår inte toppen än och har så galet mycket plugg att även om jag skulle må bättre till kvällen så hinner jag nog inte gå på Ninas födelsedagsfest :'( *reallyreallysadface* Utöver plugg så tog jag även på mig att jag ska tillverka och fixa ett litet häfte med information om vattenveckan nästa vecka som vi i Henry's friends ska ha och dela ut, - ska bli kul men måste börja arbeta nu tror jag och sluta lata mig! ;)


strutsgång på broadway?

Sådant här kollar jag på när jag tar en paus från pluggandet. Vanligtvis skulle jag inte ha lagt upp det på bloggen bara för det, men nu upptäcker jag att Berger & Claude, eller Ace och Kyle som jag kan kalla dom eftersom vi tre är bästa polare, nästan går strutsgång där framåt slutet! (inte riktigt, enbart liknande!) vad är då strutsgång? kanske ni undrar? Jag lovar att försöka få ett klipp när strutsgångarnas mästare, Therese och Alice, strutsar runt i Copenhagen! :D Ser så galet fram emot detta att det knappt är sant.




Detta var då när de repeterade inför musikalen. Annars hade det varit en rätt trist musikal må jag säga.
(nu såg jag på klippet igen, jag såg det för första gången för några dagar sedan...
det var visst inte så likt strutsgång. :(()



för övrigt ska jag åka till Bagarmossen imorgon bitti på min lediga dag för att förbereda en labb med den kära Ellen, för att sedan, lite lagom febrig, genomföra en labb. Labben ser jag inte alls fram emot, men morgonen med Ellen har jag inte något emot! Sedan är det he... wait for it... LG!! vilket innebär förfriskningar (bokstavligen. alltså bli av med sjukdom. höhö. är jag inte rolig?), träff av bästis, födelsedagskalas, jobb, hembjuden på lunch hos vänner och umgås med syster.

 

nämnde jag också att jag har en jättestor labbrapport som ska in på måndag också? (aa)

klara


frisörer

Fann inte ett endaste fel :(:(:(:(:


Har klippt mig. Tjohej. Vad är det med frisörer och att alltid "böja till" håret på nåt speciellt sätt som får skiten att se ut som nån jävla 50-talsgrej? Fattar inte. Först ba damn va fint, och sen böjer dom till och man ba... jag ser ut som en idiot.

Klara hur långt är det till kristihimmelfärd? Jag saknar er!

the sound of silence

Det enda som hörs från Klara är en enorm tystnad,
för hon sitter just nu och pluggar inför ett prov som hon har om... yikes 10 timmar. Utöver att lära sig allt nödvändigt som hon vill veta, så hade hon också tänkt sova 8 timmar, äta frukost, duscha, och chilllla galet.

Finn fem fel.


pyjamaspojken.

Dagen har varit en sån där dag där allt går fel. Allt. Imorse snubblade jag på en kullersten. Alla såg. ALLA!
Typ heverione (Everyone) har varit på dåligt humör idag, tror det är vädret, såattee... Det var inte med glädje i tankarna som jag satte mig ner och räknade matte i eftermiddags. Har dock gjort alla repetitionsuppgifterna och det känns bra. Får bli som det blir.

Skojigaste matteuppgiften någonsin. Tillochmed Alinia gick bet på den:

Eleverna på en gymnasieskola tillfrågades om vilket politiskt parti de sympatiserar med.
Nedanstående diagram visar resultatet.
(stapeldiagram där V har 20%, S 110%, M 80% och övriga 40%)
a) Hur många procent sympatiserar med V?
b) Hur länge pågick mätningarna enligt diagrammet?
c) Hur varmt var det i ugnen när det var som varmast?

Modern har köpt fruktgodis (heter det så? typ torkad ananas?) och jag ska se på The Boy in the Striped Pyjamas för att friska upp minnet lite, vi har läst boken i skolan och ska ha prov eller nåt på det imorgon. Den ska bara laddas ner färdigt. Pirat. Hehehehehehehehehehehehehehehehehehhe.

Mitt schema förresten.

Torsdag: matteprov och engelskaprov/test/w/e
Fredag: historiatest på mellankrigstiden
Måndag: naturkunskapsprov
Tisdag: svenskaprov
Onsdag: engelska nationella

vaijesunamn?

:''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(

Okaj. Updejt på läget, va. På torsdag har jag matteprov på två kapitel. Kapitel 3 och 6. För tillfället är jag på tal 3022. Alltså kvar på kapitel 3. Provet är som sagt om två dagar. Jag har inte gjort repetitionsuppgifterna heller. Inte lärt mig hur man gör en jävla "graph" på miniräknaren heller, dödsviktigt tydligen. Kommer jag att börja plugga på det idag frågar ni er? Näe, mina damer och herrar, det kan jag berätta för er att det tänker jag inte göra. jag har de senaste typ tre timmarna suttit och försökt övertala mig själv och förbereda mig mentalt inför att börja räkna, men det går inte. DET GÅR INTE! Vad faaaan liksom.

Idag när Alinia skjutsade hem mig på moppen så skulle vi stanna och tanka. Massa problem uppstår. För det första kunde vi inte få upp "tanklocket". Vi stod i minst typ 5 minuter och försökte få upp det, sedan inser vi att vi ska "skruva" åt andra hållet. Smart. Vi står sen och försöker hällai bensinen men det kommer liksom ingenting. Vi byter då sånhära..... asså slangen som det kommer ut ur. Vi byter till en annan 95:a. Efter typ ytterligare 5 minuter inser vi att själva bensinmacken inte finns kvar och att man endast kan betala med kort. Vi fick då åka vidare till en annan bensinmack. På denna bensinmack inhandlade jag en chokladkaka. Marabou. Passionsfruktsgrejen. Måste erkänna att det inte var något att hänga i julgranen.

Det har regnat idag. Sen började det snöa istället. WTF.

en hemlighet

Jag sitter och äter ur min BIG BAG av Mini Chips ahoy! Chocolate chip cookies som jag skulle gett någon i present. Jag hade inte bara riktigt bestämt vem. Det är lite pinsamt, så jag valde att sprida det till världen.

Jag tror mitt undermedvetna vill att jag ska gå upp såpass mycket i vikt att jag fyller ut mina lite för stora spetstights. Det är bra, jag är snart där! Minuset att jag inte kommer vistas utom dom på mig hela sommaren, då det är det enda plagget jag kommer ha kvar då som passar, är bara något jag får ta.

(franska nationella idag? ett stort skämt säger jag bara! ;))

Klara

det kommer fixa sig till slut

Traskandes hem från skolan vid sex så kom två låtar i rad på min ipod;
Det löser sig med timbuktu och Relax (take it easy) med Mika. Gud vad det behövdes!


Dagens superhjälte jag känner mig som , som jag presenteade på Henrys friends mötet (har nog inte ens nämnt organisationen tidigare, det blir att göra nästa vecka!);

Ellen förklarade att hon kände sig som Puh, snäll och go men totalt blåst i skallen,

och då förklarade jag att jag isåfall var Nasse. Rädd för hela världen och förlitar sig på att Puh kan förklara Kemin och andra svårigheter i livet för henne.

Men men. ett liv, det är ju ändå överskattat!! Och sannerligen, man får väl en bra gymnasieutbildning... och vad är bättre än det? (om man bortser från det faktum att jag kommer förvandlas till en crazy catlady när jag blir stor för att jag inte klarar av livet socialt då jag inte har några vänner längre för att jag pluggar dygnet runt och när jag inte pluggar så är jag för trött för att ens le.)

well well. see ya people in a week!

klara


hitler.

Håller med Klara, det känns dumt att berätta om roliga saker som hänt osv just nu. Hehe, jobbigt.

Jag hade aldrig sagt att jag "träffade min kompis" när vi bara chattade, jag hade sagt att jag "snackade med min kompis" (vet inte varför jag skriver det i citattecken). Vad är det för en jäkel som säger så?

2 skojiga grejer apropå Hitler.

Idag när Anna-Karin skulle berätta om Hitler för oss så hade hon gjort en powerpoint. Hon gillar powerpoint. På den sidan där hon skrivit om hans barndom/allt innan politiken så hade hon satt dit en bild på cupcakes. Hon förklarade sedan (hon förklarade detta jävligt länge, förövrigt. som att kakätande var det ända hitler är känd för) att Hitler spenderade mycket tid på cafén i Wien där han åt  mycket bakelser. Han bara proppade i sig. Hon berättade även att han, när han var liten, blev "mobbad av sin far". En dag tänkte han rymma hemifrån och av någon anledning så befann han sig på sitt rum lättklädd (jag missade att lyssna på vad hon sa däremellan, så kopplingen mellan att han var naken och att han skulle rymma får vi klara oss utan. Det kanske helt enkelt är så man rymmer i Österrike). När Hitler står där i sin "adamskostym" kommer hans pappa in på rummet. Hitler rycker då till sig ett lakan för att skyla sig, varpå fadern "mobbar" honom genom att säga att han har en toga på sig. Hårt liv det där, va.

Den andra grejen hände för typ någon vecka sen inne på naturkunskapen. Vi pratar om genetik och läraren berättar att om vi bara skulle låta långa människor få barn skulle vi snabbt endast ha människor över två meter. Han berättar sedan att det ju tar lite lång tid att föda fram nya barn osvosv, och att man istället kan skjuta alla korta. Han drar en koppling till 40-talet. Hiba utbrister därefter, mäkta förvånad, "vadå? sköt man alla korta? :O" Typ duuh, hallå, hört talas om Förintelsen?

Det var mitt bidrag. Puss

umpf.

Jag tycker att det känns i stort sett omöjligt att skriva något efter Thereses sorgliga inlägg för allt känns bara lite fjantigt och dumt!! men jag hoppas att t vet att vi andra bloggerskor här finns för henne dygnet runt, bokstavligen. (fast det blir ju lite knepigt med tidsskillnaden för alice del... höhö, not. trots att lund ligger far far away så har vi skönt nog inte de problemen.)

(det följande som kommer är mer av en retorisk fråga. eller det spelar roll, vi får ändå aldrig några kommentarer haha så varför skulle någon kommentera detta?)

Är jag den den ända som inte kan låta bli att tänka varje gång jag ser folk inloggade på fb chatten;
"Stackarna, dom har inget liv."  Vilken tid det än är på dygnet, men främst typ söndagar eller liknande. Jag tänker inte ens på det faktum att ja också är inne på fb, men jag är oftast bara inne typ tio minuter. Men jag tycker verkligen att om man sitter på fb flera timmar... ja, jag ska väl inte döma något. Men visst borde det finnas något roligare att göra? Folk kanske tycker att chatten är greeeejt och vill spendera hela dagarna där, vad vet jag.

Denna tanke hade alltså flickan som precis spontanstädade ett badrum och nu ska fortsätta med att läsa böcker på franska. Hm, vad är det som får detta att låta så skumt?

och
DAGENS FRÅGA
Skulle ni säga att ni "träffade" era kompisar om ni typ chattar med dem? Alltså om ni berättade till någon annan, skulle ni säga "Jag träffade henne igår," när man har skrivit med dom över internet?

puss


T

Åh Therese. Smsa/ring/mejla/flaskpost, vad som helst, om du behöver prata. OK?

Njut där uppe <3

Hej. Jag känner mig en aning träffad av Klasses tidigare inlägg och det är väl egentligen ingen hemlighet vad som har hänt, det står ju faktiskt på textTV, i tidningarna och på nätet... Igår när jag kom hem från skolan och tänkte sätta igång med mitt naturkunskapsarbete, vars deadline var samma kväll, så talade min pappa om att min morfar dött kvällen innan. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, är det okänsligt av mig att gå ut och skriva sånt här på en blogg? Nej, allt jag vet är att jag älskar min morfar och jag saknar honom som fan. Han kommer alltid leva i mitt minne och förhoppningsvis, jag vet inte vad jag tror, så syns vi på en finare plats i framtiden.
<3
/Tony Guldbrandzén's föralltid barnbarn Therese

because everything is easier when you're beside me 2

Jag har aldrig varit såhär nedstämd över någon jag inte känner.
Men det påverkar någon jag känner så otroligt
och det påminner mig om någon jag känner också.

Kryptiskt? Det är så vi ska behålla detta inlägg. Men vemodig är denna lördageftermiddag kan jag lova.
Ett hjärta till denna person texten är skriven till, som jag är ganska säker på läser denna blogg. känn dig träffad om du vill :))

för övrigt har jag ändå lyckats vara kulturell och gått på vernissage på liiiidingö, jobbat 2.5 timmar, firat 87 årige farmor på födelsedagen med släkt och tårta, ska nu plugga och hunnit gråta. Time efficient! kallas det.

pusssss

Dålig stil?

Åh, flickor, flickor, flickor. Är det inte dålig stil att man, när man skriver upp vad eleverna ska plugga på inför ett prov, skriver upp "ordkunskap s. 89-93" (att överhuvudtaget kalla glosor för ordkunskap är väl ganska tveksamt), dessa sidor innehöll ungefär... 150 glosor kanske? Jag är dålig på att gissa, men någonstans där. När vi sedan får proven så visar det sig att det inte finns en enda glosa med. Är inte det dålig stil? Här hade jag pluggat på glosor liksom och så har hon inte ens tagit med dom?! Jag tycker det är dålig stil.

Åt en tiptop med Sara idag efter skolan. Sen gick vi hemåt. Det är sjukt skönt att gå hem från skolan. Det var supaahväder också. (super väder, inte väder som det är najs att supa i. reds. anm.)


because everything is easier when you're beside me

SKÅL!
på det faktum att jag överlevde denna dag, har tjänat cash, har träffat bff Therese Guldbrandzén, har varit sjuk och sitter nu med lite småfeber sådära och skriver essay. Om 25 minuter är det deadline för min del inatt, jag tror bara att jag kommer må värre annars och skola imorgon kan jag bara inte missa! ;) nåväl.
det bästa av allt är att det känns som om jag har den mysiga flickan Julia Milläng på sängen bakom mig, spelandes på sin gitarr, då jag nu har möjligheten att lyssna på hennes youtubeklipp när jag pluggar. Suveränt! (Y)
julia1994mayer (sa jag inte att hon hade en crush?) om jag får göra lite smygreklam. galet bra är vad hon är!

Jag har inget att dokumentera ifrån skolan idag. Jag var en död fisk. På riktigt.

Klara

(ni kan ju få höra henne istället! för tillfället är det denna som spelas på repeat, men jag diggar hennes tolkning av the first cut is the deepest, i'm on fire, sea of love och liknande mkt mkt också ;))


jag tycker hon liknar Ellen Page i den här videon.


Takes him out, he came in with the dobbs before!!!

Var jag naiv när jag igår tänkte att "äääh vafan, jag skiter i att plugga franska, jag kan ju göra det imorgon istället" då jag har prov imorgon, fredag? Jag börjar tro att jag nog var det.


kvinnoklimpar eller hur översatte vi det?

Dagens kluring

hur gör man sig för att skaffa sig ett liv som inte består av att springa hem och plugga varje vaken minut?

(här skulle jag kunna dra något taskigt skämt om någon annan innerstadsskola, för att trissa upp stämningen inför läroverksfejden, men det gör jag inte för jag är för snäll för det (aa))

Klara

dum-louise, moppe-loppe och fiskpinne-schtek.

Jag tänkte skippa idrotten imorse och istället plugga franska med Alinia (yeah, right), men Louise ba nej kom igen vi går dit vi kan chilla igenom lektionen blahablahablaha. Jag tänkte "jaha, får väl följa med då, vågar inte säga nej liksom" så vi går dit. När vi byter om lägger jag märke till att Louise inte byter om trots att hon har kläder med sig. Jag tänker inte så mycket på detta utan antar att hon har en superbra anledning. När vi sedan har börjat jogga runt som några jäkla yra hönor ser jag att Louise fortfarande inte har tagit av sig skorna (vi var i judohallen där man inte får ha skor på mattgolvet, typ) och att hon bara står där och kollar på. Jag börjar bli lite mer orolig och tänker något i stil med "ska inte Louise ta och komma någon gång då?" Efter ett tag ropar Louise mitt namn och som den slaven jag är springer jag omedelbart till henne. Hon vill ha min skåpnyckel för att hämta sin väska. Jag undrar vart hon tänkte ta vägen, varför hon inte är med på idrotten som hon hade tvingat mig till att vara med på. Hon ger mig då anledningen att hon ska plugga franska. Blev jag ledsen i ögat eller blev jag ledsen i ögat? (svaret finner ni längst ner)

Dessutom skjutsade Alinia mig till skolan imorse. På moppe. Sjukt skönt, vi åkte hemifrån typ 20 minuter senare än vad vi annars behövde. Yiho. Skitabra, va.

Mamma berömde mig nyss för mina stekta fiskpinnar. Jag är tydligen mycket bättre på att steka fiskpinnar än henne. Känns bra att jag är bra på det. Känns som nödvändiga skillz det dära.

judas

(tagö i nesdel velb gaj :ravs ttäR) (man brukar skriva det uppochner i tuffa tidningar, men jag har inte dom rätta skillzen för att göra det. allt jag kan är att steka utmärkta fiskpinnar)

Nelson is da man!

Firar tisdagskväll och nästan klarskriven Social studies uppgift med att gå på "exklusiv förhandsvisning" som SF kallade det på filmen Invinctus. Den handlar om Nelson Mandela och hans kamp mot apartheid and similar. Med Morgan freeman i huvudrollen (som om någon annan skulle kunna spela Mandela?) NAJS.


O_________________O

HELT OTROLIGT!!!!

Skämtet som drogs när vi skiljdes åt, jag och theresa, var att jag skulle blogga om vårt möte när jag kom hem. Hon skojade och sa- ja, om inte jag hinner före!
Så fnittrade vi ju båda för att vi visste att det inte skulle hända.

Therese-1
Klara -0

Jag är imponerad!

(sicken härlig bild som grävdes ur gömmorna dessutom!)

norrkvinnan

nördiga vänner och soliga dagar

Tjenare världen!

Jag har numera tillåtet Therese att under rådande omständigheter så är det helt ok för henne att bara titta in på bloggen ibland. Om alla hennes fans däremot (vi vet ju att ni finns där!) bombarderar bloggen dock med massa fina kommentarer om vilken härlig tjej hon är dock, så kanske hon dyker upp lite oftare...? Vem vet?

Jag råkade, med små odds, träffa på den flickan idag. Och Tiemo och Ramtin, men som vanligt måste de dra av någon anledning när jag kommer. Hm, jag tror nog de fejkar egentligen bara för att min och thores kramar är så långa att de tröttnar och drar. vilket fall som helst var det minst sagt härligt!




Idag var typ hälften av alla sjuka. Men du, det var inte det jag skulle skriva om! Utan nämligen de coola gänget med homeboys som var kvar... Hm, jag skrev homeboys när det nog egentligen ska stå nördar.

De blev helt hänförda av min felsägning när jag sa att en vän kunde alla nummer i "pie", 3.14. Jag fick höra många gånger om att detta var ju inte ens möjligt, inte ens en dator skulle klarat av att nå alla nummer i 3.14 eftersom det finns oändliga nummer, medan jag typ låg på golvet och skrattade. Flera gånger upprepades det dessutom, tills alla hade tydligt förstått att jag hade sagt fel. Jag tror nog till och med någon (jag tror nog att det var uggla) som ropade BURN eller Oooow eller liknande, sådana där ljud man gör när någon blir ägd. som om, liksom. ;)
Jag tror nog vilka andra människor som helst hade förstått att jag menade att hon kunde memorera många nummer i 3.14.
men ack ack, det är väl sådana här nördigheter man får ta när man går på Kungsholmen.
och de är ju rätt mysiga de där småpojkarna också :))


Klara


hann jag för klasse? jo jag tror det :D

Tjabba! Denna ljuvliga vårdag stötte jag på allas vår älskade norrkvinna :D Som vanligt hann vi inte snacka längre än typ en halvtimme, men ack så nice den halvtimmen var!
Jahopp, back on track. Vandrar korridorerna och känner mig tuff igen. Skolan är allt en trevlig plats (aaa). Idag bjöds det på fiskpinnar. Ovanligt? Eh, nej jag skulle nog inte vilja påstå det. Kanske är det vårat upprepade sjötema på skolan som framkallar de panerade fiskbitarna, eller så är det kanske mattanterna som älskar att tillaga dem... populära att servera verkar de i alla fall vara ;)
Under lovet gick jag i ide. Jag har aldrig träffat en mer asocial person än jag själv, det är nästan lite ballt. Nästan.
8 veckor till sommarlov. Det eger hesthavre :D
(klassresan i början av nian. Det där museet var så sjukt kul (aa))
Pusssss på er från teresmes

Hahahah, skitroligt samtal mellan mig och venus. (kanske inte lika roligt så här i efterhand)

Jag: Vi gör svenskan. (vi hade håltimme)
Venus: Njaee.. jag är väl mer iranier.
Jag: Va?
Venus: Asså aa jag är ju mer iranier än svensk, typ i utseendet och allt.
Jag: Asså, va?
Venus: Vänta, vad sa du?
Jag: Att vi skulle jobba med svenskaläxan?
Venus: Aha, jag trodde du sa "vi e svenskar".

Hahaha, what liksom.

Saru, saru?

Okaajdokaaj, jag har nu läst igenom 23 sidor och skrivit anteckningar. Dags för the Alice att skriva lite egna reflektioner och få ihop skiten till en förståelig text. Sounds like a plan, huh.
Det står en äppelkaka i ugnen som jag ska äta när den är ready. Supergott, vavava?

För övrigt. Jag ska på intervju till den hära USA-resan-grejen på torsdag. Människorna är troligtvis grymt jävla konservativa så vad i jesu namn har man på sig? Det är den stora frågan. Modern ba "jag hade undvikit att ha för urringat". Man ba jahadu... där rök typ hela min garderob. :(

(jag älskar kenny starfighter. bästa programmet, va)

big lights will inspire you




En av mina favoritbilder från sista morgonen i NY. Jag och Katrin gick runt i stan på en morgonpromenad, var med på inspelningen av Good Morning America! (trots att det visade sig sen att programmet inte hette det,) och gick sedan till Times Square där det inte var så fullt med folk. Det stora röda trappan (som typ Alicia Keys satt på när hon spelade in Empire State of Mind" som är mitt i Times Square höll precis på att bli skurad så vi väntade in städmannen för att sedan ta över trappan i stort sett själva. Jag har aldrig ens sett den där trappan någorlunda tom förut.

Vilket fall som helst är det ett riktigt snyggt foto, men jag verkar inte kunna göra det stort utan att sabba hela kvalitéen. Men där flyger jag iallafall!


Idag var en riktigt bra måndag för att vara måndag. Mitt samtal med ugglan bröts helt plötsligt mitt itu nu när min mobil dog, och detta fick mig att inse att min paus är över och det är fullkomligt dags att fortsätta förbereda sig för franska presentation och social studies inlämnings uppgift till imorgon. Yes!

Klara


Que?

Hehehe, jag skojar inte alls med tragus. Och ja, jag är en cooling. You said it. Heheheheh.

Hittade två filmer från pexet. Här får ni dom.



Haha, den första va sjukt rolig. Den andra är väl mest skojig för att han av någon outgrundlig anledning visar gumpen.

Nuni. Nu måste jag pluggelugga. Måste skriva en uppsats på en och en halv a4 om vad som karakteriserar mellankrigstiden politiskt, ekonomiskt och socialt. Allt jag kan säga är: Que? eller Hein? som fransmännen kanske möjligtvis hade sagt.

Hehe för smygpublicering av Theresas inlägg till omvärlden

(Jag tänkte också precis att man nog skulle ta och lägga ut theresas utkast endast för skojsighetens skull!!)

Jag sitter och plugger kemi och önskar att jag vore ute i solen istället.
Eller ännu bättre- hemma hos jenny!

uschelibusch.
På partyt igår för att fira Gloria så kom vi fram till att det var okej att tycka att 30 åringar var snyggelisnygga. Vi försökte komma på var gränsen gick- många som man anser snygga börjar ju bli gamla i kändisväg! :O Vi kom även fram till att vi inte gillade Brad Pitt och George Clooney så mycket, men Julia fastslog att om hon hade varit i George Clooneys ålder så hade hon kanske tyckt annorlunda...
Hm, vad konstigt det lät. Hon har inte någon crush på Clooney. Nej, det är Mayer för hela slanten!

Sammanfattningsvis tycker jag att det är okej isåfall ifall jag och Linda fangirlar oss över Ace. (jag har ju inte ens berättat något om new york än nä.) Vilket fall som helst är det okelidokeli.

Pusspuss

Utkast: April 9, 2010

Tjenamorsens :))
Idag är det grått och trist.
Jag sitter och kollar lite bilder (på min systers dator, schyy!) och stuff like this kommer upp;

1. Vad gick fel rent genetiskt? En fråga bara... iom att jag ser ut som
Hagrid (ni vet jätten i H.P) jämfört med pysslingarna som ska föreställa
min käre mor och syster :O


2. Wazzup med att jag helt ärligt var så jekla kåt på att vara biff?
(sorgligt att jag verkligen inte var det på något sätt (aaa))


osv. nu vill jag inte tråka ut er, men jag har funnit tusentals mönster i mina foton. Exempelvis så är rock´n´roll-tecknet ( _l__l  fattar ni? d:) ett mkt populärt tecken och på ungefär 45 procent av alla bilder så äter jag ngt :O

 

(Therese, jag publicerar den här skiten för jag tyckte det va skojs och du måste fan blogga lite då och då. Bli inte sur, va :D)


Hehe, Therese, jag såg alla bilderna du la in i ditt opublicerade inlägg och ba scheisse den där bruden diggar bilder :D

Jag va på pex igår. Sjukt skojsigt.
Kan skriva om lite tuffa grejer som hände.

Dom hade lyckats flörta till sig Björn Ranelid som va med i filmen de spelat in och gav där Perry Hotter en ledtråd för vad de behövde göra för att få trädet på Katte att sluta leva (alternativt bli snäll, jag fattade bara 5% av vad dom sa i hela filmen). Det de behövde göra var att säga Hokus Pokus Filiokus. Där ser man.

Något annat tufft var att dom hade lyckats komma med i Vakna! med the Voice och typ promota skiten. Feting tufft!

En av systrarna i berättelsen skulle ge en liknelse över hur dumma hennes tvillingbröder var, hon säger då att hennes tvillingbröder har lika mycket intelligens som heeeeela Sverigedemokraterna. Det var typ bara 2% av publiken som klappade. Man ba..... vad är detta för människor?

Eheheheh.

Jag har piercat tragus. Själv. De va läskigt. Men jag är supertuff så de e chill. Det krasade skönt.


Home, home on the range

Det där har alltid varit ett av mina favoritordspråk!

Jag känner att jag inte har något at tblogga om, för om jag bloggar om något så måste jag blogga om allt. Och allt vill ni verkligen inte läsa! Så därför förblir jag istället tyst tills jag inser vad jag ska skriva mer.

Sverige är landet jag befinner mig i nu. Jag firade första dagen hemma genom att trött parvla mig upp ur sängen, göra mig någorlunda fräsch och sticka in till staden Stockholm för en heldag med gänget Ellen, Gloria, Ashie och Julia på Skansen och Karlaplan. Svinkallt kan jag lova, men även svinkul och svingott så det vägde väl upp sig. Efter lite skrikande på taket utöver hela Karlaplan så valde jag att dra hem och sova. Idag så fyller Glåria år- tusentals grattis till henne önskar denna fabulösa blogg :' DD



Nu skrivs här inget mer,
och jag lämnar över ordet till Theresa (aa)

Klara

ordspråk och skit.

Nyvaken, tröttröttrött. Ehehe, jag har ett gammalt ordspråk som jag vill dela med mig av. Det går såhär:

"Placera Therese på en öde ö med endast en dator
tillhands som man bara kan blogga på
och hon kommer ändå inte att blogga"
Ehehe, true story faktiskt.
Jag ska på pex idag. Jag tror att det blir sköjsigt. Ehehehe.


The Laserman

Jag läste ut en bok igår som jag hittade i bokhyllan uppe i Sthlm. Den hette Lasermannen. Jag började läsa den i tron om att det var en superhjältebok. Ojojoj, så förvånad jag blev när jag insåg att det handlade om en seriemördare/skjutare. Näe, skämt åsido. Jag visste vem lasermannen var.
Oavsett så diggade jag boken. Innehöll dock inte så många geishor och deras dagböcker (hahahah, klara du hajar va?)


tack för hjälp med låten thessepesse. din blick är fett hett. i love it.

Humsihumsi. Vad har jag att berätta idag dådådå. Jo jag kan väl berätta att jag igår fick reda på att vi skulle ha prov i idrott idag. Jag fick alltså lite panik. Det lyckades gå bra ändå tror jag vettni. Dessutom är det ju så übereasy att fuska när man ligger ner utspridda över hela gympasalen och skriver provet. Omöjligt att hålla koll på alla liksom. Inte för att jag fuskade, hehehehehehehe. Ärligt talat. Jag gjorde inte det.

Jag slutade även klockan lite över tio. Snyggt klockslag.

Har ätit kebabrulle på stan med Charlottan och Alinia. Charlottan och jag blev lite panikiga av alla kråkor/domandrasvartafåglarnasomärvanliga. Alinia fnös åt oss och berättade om hennes mycket tuffare fobi, nämligen fobi för dinosaurier (hästar och stora hundar ingår i denna kategori. hon är logisk)
På tal om Alinias logik så var vi inne på Gina Tricot där Alinia tog med sig två tröjor till provhytten. Hon provar dock bara en av dom, när hon sedan hängt tillbaka båda tröjorna säger hon att vi ska gå till H&M för att sedan återvända till Gina Tricot och prova den andra tröjan. Logik.

Pussenlussen, va. (Klara sluta skryt)

Kändisspotting

ett litet hej ifrån New York;
hej! :D

Jag ska strax gå och lägga mig efter en helt fantastisk kväll/dag. Jag har ingen lust att sticka hem om två dygn! Kvällen spenderades i teatersalongen och vi avnjöt Hair. Inte bara var det en ruskigt bra musikal, utan vi fick även chansen att rocka loss uppe på scenen efteråt (vilket är inspelat, kan lägga ut klipp sedan,) utan även chans att skaffa lite autografer av fantastiska musikalartister.

Inte intresserade av musikalartister?
Ni kommer nog ändå känna igen några av de foton jag senare lägger ut. För smakprov så finns FB, den käre gamla vännen!

Jag hälsar till alla er i tråkiga Sverige som fick snö för någon dag sen igen hörde jag. Här är det 25 + grader.

bara för att göra er avundsjuka. ;)

(hair var awessuuum!)

Klara

therese vad heter den dära låten med din lover där han sjunger "men man ser skii-i-iiiten me-ed" superfalskt?

Första dagen i skolan idag, va. Gick OK! Kan inte komma på något som utmärkte dagen speciellt. Förutom kanske att vi fick sluta tidigare från engelskan eftersom vi jobbade så hårt och att jag fick MVG på samhällsprovet??!!!?!? Inte vet jag.

Förra veckan spenderades skidåkandes. I helgen är det dags för Pexet, skolans... spex. Vet inte om det förekommer under det namnet, eller överhuvudtaget, i Stockholm. Det är någon grej som studenterna i staden kör med och som gymnasieskolorna typ härmat. En teatershow. Kanske. Nåt åt det hållet. På fredag bär det av till Mejeriet och Markus Krunegård. Yiha.

Therese jag tycker att du har fett hett blick. I love it. (AAAAHAHAHAHAHA)

hej :$

hej hej hej :D Idag har jag träffat Alicee-e, astuff tjej det där! Hon presenterade mig för Subway - nej jag har faktiskt inte ätit där tidigare :O Vi köpte även fjorton fasta potatisar och trocadero (den dryck som är mest retro här i världen, tillsammans med mjöd kanske?) Och bara som en instickare sådär, wtf is up med vårat väder här in Svea Rike?! INTE OK NÅGONSTANS :'(
Oh shenaLena, jag har så jekla mkt godis på mitt rum :O... det är typ inte bra alls. Det betyder nämligen att jag kommer äta det, bli fet (som i fläskig) och få karies. Fast jag måste ju iof erkänna att det är gottt .)
Jag är så galet opop på fb hehe. Det är typ sorgligt. Jag funderar på att dissa sidan helt innan den stöter bort mig pga av oaktivitet och för att ingen någonsin tar kontakt med mej, haha. sad sad but true.
Jag och Juddie försökte uppreda våran frukt-spegel-bild-för-typ-femtioelva-år-sedan, det gick inte så bra...
Detta var för länge sedan. Och jag tycker nog att bilden ser rätt
naturlig och avslappnad ut trots att Lice typ bryter nacken.
De nya bilderna är något mer onaturliga...
/
nu loggar jag. PUSSSSSSSSS - theresann

These streets will make you feel brand new

Godmorgon!
Efter en ytterst god frukost i Lindas lägenhet vid Times Square, (!!!), så gör vi oss nu redo för en heldag på stan. Vad står på schemat? Marknad vid Union Square, Brooklyn Botanical Garden för att kolla på the cherry blossom trees, vandring över Brooklyn Bridge och shopping. Allting i 20 graders värme. Njuter jag? Dum fråga!!

(kul att se att forskningen har gått så långt fram så att vi till och med kan väcka döda bloggerskor till liv igen!!)

Klara på äventyr

Glad Påsk! Hyvää Pääsiäistä! Happy Easter! Frohe Ostern! God påske! 부활절 축복 받으세요!

Här sitter jag och har det bra, här sitter jag och dricker... O´boy? (så jävla roligt!!!). Det är lov. Det är lördag. Det är soligt. Jag är utvilad, det är en underlig och främmande känsla.
Jahopp, wazzup today då? Själv ska jag fara till min mors mor och far och typ... måla påskägg -som jag för övrigt är jekligt high på- och leta påskägg som ömh... inte innehåller ägg, såattsäga :))
Igår fyllde älskade Louisa 18 år så jag var hos henne och firade. Grattis i efterskott darling! 

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska skriva härnäst, men det mest händelserika som har hänt är typ att jag har städat mitt rum, "Spännande liv Therese, verkligen jättekul"
Så istället besparar jag folket en dötrist text, hälsar glad påsk och signar out!


så feting skillad på paint :O
(jag är en påskkärring, just so everybody fattar det)
Och bara lite outside information, gud vad jag gillar fräknar! Kan det vara det att hela min barndom spenderades med Pippi L, eller att min favoritlärare är full av dem? Älskar dem gör jag i alla fall ;)) 

kramiz från thessie


t-rice är tillbaka på banan

tjabbaa folks!
fan vad knäppt det känns att ha varit borta så länge... jag ber innerligt om ursäkt för det. Vart har jag egentligen hållit hus? Jo, jag har varit helt uppslukad av helvetet på jorden, fängelset som alla säger att man ska vara glad för att ha fått en chans att gå i det... EL SKOOL med andra ord. Urk och fy. Men nu är det lov och jag älskar livet.
Idag är det 1 april och jag har lurat en människa, - så feting skillad! Offret blev Rasmus som gick på att jag skulle byyta till frisörlinjen om några veckor. Han började gråta. Hehe.
Vad har då hänt sedan sist? När var sist btw?
-Ebbsan har fyllt 17 år! Hon hade lite ångest men hon har nog kommit över sin extremt höga ålder nu :))
-Jag och mr musikgeniAraya har kommit på en låt (eller ja, han har kommit på en låt) som vi ska spela in (Y)
-Igår fick jag ett oväntat sms från Dennis K som frågade om jag ville sjunga på en konsert i hans skola, jag sa nemas problemas.
-Jag har träffat Porkolab, det var NAJJJJS
-Jag har shoppat stuff för typ 1,5... miljoner :OOO nej
osv, osv.

Nåväl, nu vet ni att jag lever och mår bra. Hoppas att även ni gör det. Det är ju alltid kul när folk mår bra.

nej vad jag inte fattar youtube nu, men lyssna på Parken - Jag har varit vilsen, Lisa . Fint!

ett sista hej innan flyget

(jag undrar ibland vad som händer med vår statistik. :O jag bara antar att folk kommer in bara för att läsa min gudomligt bra tankar nu för tiden! ( ett försök att provocera- skrämseltekniken kanske lockar fram de andra bloggerskorna!)


Nu lämnar jag staden om två timmar för att sticka på ett äventyr utan dess like. !




Ett litet collage med bilder fråntidigare resor dit, drömstaden. Vi åker nu till den viktigaste ingridiensen i fruktsalladen- det stora äpplet!New york, here I come!

Känns gött. Känns najs. Känns Awwwesome!

och om bloggen dör under min frånvaro- tack zlatan, det har varit trevligt att känna dig. Jag kommer alltid att passa dig!

KLara


RSS 2.0