scoutdax

Dags för att leka scout!! Som en vän sa till mig och Jenny när vi berättade att vi skulle på scoutläger, efter skrattattacket- "jag kan se er stå där, alldelles muntra och så".
Precis rätt ord att beskriva scouter med! ;)

Dags att bli ofräsch och vänta till sista sekund med att tvätta håret, med att klagande gå upp för att börja laga frukost på morgonen, för att sitta droppande våt och kolla på lägerbål, för att räkna myggbett på benen i dasskön, för att spela kort med ficklampa och göra skuggfigurer, för att ha det alldelles... alldeles... UNDERBART! :D 



Foto taget när vi hjälpte prinsessan på bröllopet. Vad skulle hon ha tagit sig till utan oss?!

Klara

Det känns så tomt här utan Alice.


bururururum burum bum bum bum bum

tja tjaaaaaaaa :DDD

läget?
Här är det PARTEY
WOHOOO
Vi vet hur man har kul
(alice och klara här)
ösregn ute så vi dumpade stadens äventyrplaner
vi kör planerna imorgon istället. då det också kommer regna!!!!!!!!!!111!!!!!11111111111¨
idag blir det istället hög musik, grekiska kolgrillsbaren och massor av alkoholfri cider
HhHhhHhHh
vi dansar väldigt synkat
WOHOOOO
VI SAKNAR INTE THERESE ALLS :dddd
:''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(


Detta var allt från 66 % av trion. Det bästa 66 %en

(skojar bara therese, vi gillar dig)

:O

borta en vecka och tre nya inlägg har kommit, alla tre utav Theresa. Detta är den sorgligaste bloggen jag någonsin har stött på.


Vad har jag gjort? Chillat i skåne, solat, badat, vandrat i städer, checkat bio, ätit god mat och kollat på hus. Allt en bra semester ska innehålla (aa)

Jag saknar mina bloggpolare utöver denna värld, så jag är ûberglad att 66 % ska samlas hemma hos mig idag. :DD Theresa den idioten är fortfarande i Norra landet, vad man nu ska göra där för fjanterier. Sthlm is the place to be!

Hejdå!

Tjabba :D Grått och trist, lika bra att sticka från stan. Imorgon bär det av, 6 härliga timmar i bilen - underbart! Just nu packar jag. Så himla tråkigt och dessutom är jag väldigt dålig på det. Väskans innehåll ser ut som tvättkorgens. (Shit, jag är dålig på att blogga också märker jag xD)
Äh! Vad jag vill få fram är att jag under en veckas tid ej kommer ha tillgång till internet (=döden) men mobilen är med (aaaa). Släng iväg ett sms om ni vill göra lilla mig glad :D Kommer sakna folket här som jag uppmanar att inte ha allt för kul medan jag är borta.
Puss!

bloggtorka

Bloggtorka... Nåväl. Sitter och väntar på att Ericas färg i håret ska göra sitt - har nämligen experimenterat lite med ljusa slingor. Igår var jag på bio (Shrek - nu och för alltid) med Elsa, Nicklas, Grek, Oscar, Adde och Kalle. Väldigt trevligt var det (y). På måndag åker familjen upp till höga kusten och är där i någon vecka skulle jag tro. Så ikväll, då jääävlar :D:D:D haha. Nejmen något kul måste hända innan jag lämnar staden för lite landsluft.

härliga dagar, läskig hemfärd

Tjabba folket :D Nu är min välförtjänta paus från bloggandet över. De senaste dagarna och kvällarna har varit (oftast) väldigt härliga. Har träffat en massa mysiga människor, Grek har kommit hem från Grekland (aaa), ätit biggaråer från Nicklas träd - hälsat på hans mamma (jekligt viktig sak som hänt!), lärt mig fyra ackord på gurran hehe (rockstar next liksom ;)) med mera.
Igår kväll var vi ett gäng som drog till Balingsta och tjilla crazy. Det badades, lyssnades på musik och stämningen var mycket mycket god. Hemvägen däremot... Jag och Elsa drog innan resten av onödiga anledningar. När vi åkt en liten bit på åkern (för er som aldrig tagit er till Balingsta kan jag tala om att man måste korsa en åker, åka förbi stora stall, igenom en skitläskig skog, en lång väg där kommunen vägrar sätta upp några lampor och sedan är man vid civilisationen) ser vi två personer med moppe. Elsa ropar och frågar vilka de är men ingen svarar. Vi ger blanka fanken i det och cyklar vidare. Strax därefter märker vi att denna moppe åker en bit bakom oss utan tända lampor och otroligt tyst. Vi blir aningen irriterade för att den vägrar köra om oss. Denna irritation omvandlas så småningom till rädsla (a) då vi åker genom skogen. Vi stannar och skriker på dem men fortfarande, inget svar... Till slut kliver jag av cykeln och går emot dem och då gasas det på och iväg försvann de. Pustar ut. Ända tills vi kommer ut på Huddingevägen igen, då ser vi hur något blinkar bakom oss. "Skämtar dom med oss eller!?" Töntarna följde oss hela vägen hem till Elsa och nu hade vi våra aningar om vilka det var. Moppen försvinner ett tag då vi står vid Elsas uppfart och från en annan gata kommer... Robin Araya gående. Såjäklaklart! Nu var vi fullständigt säkra på att det var våra kära vänner Robin och Adam som skrämt skiten ur oss de senaste fyrtio minuterna. Arga blev vi, i alla fall jag, och vi slog Robin. Hur som haver, nu när vi visste att det inte var galna våldtäktsmän som smygit på oss kunde Elsa gå upp till sig medan Robin följde mig hem. Adam kom senare och vi satt hemma hos mig och döda tid till alldeles för tidigt på morgonen. (Ursäkta att jag ändrar tempus i mina texter, men jag orkar inte bry mig...)
bild från igår, från Elsas blogg: http://stridsbergs.blogg.se
KRAM

PR text för Gothia Cup

HAHA vad roliga ni är som publicerar alla mina inlägg som jag hamnar i utkast xD

Och detta passar utmärkt med mitt följande inlägg,nämligen-
göteborgska- göteborg- Gothiacup!!

Om ni  inte har något annat för er förtillfället kan jag passa på att tipsa om att glutta lite på Viasat Fotboll, där gothia cup invigningen sänds live. Jag har besökt gothia cup de senaste två, tre åren och de känns lite sorgligt att sitta hemma istället för att tjoa och tjia på invigningen. Varför har jag varit där? Kanske ni då undrar, då jag inte spelar fotboll längre. Min syster katrin var fotbollsvolontär i Kongo Brazzaville i ett projekt som gothia cup mestadels sponsrar, där var hon fotbollsledare för pöjks och flicks i åldrarna cirkus 7-19. Projektet är alltid aktivt på något vis under gothia cup, de andra åren har de haft ett stort tält på heden men i år besöker de olika matcher istället. Förra året kom ett gäng brazza barn till Sverige för att spela och då var det desto roligare, med alla publicitet de fick! Jag sprang och kollade matcher hela veckan och låtsades prata franska.


Jag gillar gothia cup mkt iallafall. I år har fotbollsskolan från Kongo Kinshasa lyckats få ett lag sponsrat att komma hit, otroligt kul! :))


Gothia cup invigningen förra året och spelare som hänger utanför tältet

pusspuss
 

En spännande historia

En tjej kom och ville sälja te och kaffe vid min dörr men jag kände att jag inte var så intresserad. Jag upptäcker dock när jag börjar prata att det plötsligt blev väldigt göteborskt. Detta var mycket konstigt, främst då jag inte riktigt kan härma dialekter. Jag fick sen, de kommande fyra meningarna, försöka få till göteborgska igen för att det inte skulle låta för konstigt, att jag helt plötsligt blev stockholmare.

Hm, det måste låtit som om jag drev med henne.

opublicerat av klara.

KLABBIS JAG SKRATTAR IHJÄL MIG :DDDDD DET ÄR JU SKITASKOJ! :d:d:d:d:d BEHÖVDE PUBLICERA

ett sista hej från Klara innan hon försvinner från jordens yta

Man skulle tro att Klara är ute och campar, men så är faktiskt inte fallet. Däremot är hon ute och campar om cirkus 17 timmar! Klara röstar däremot:JA! Tûfft ju, precis som du är kära Alice :)))) Go for it!

Själv måste man ta och klippa min ena sida av hår, då det börjar bli lite långt redan nu. :O Men det kanske bara blir bättre, då det är väldigt få som ens har märkt att det är kort på den sidan. När det blir lite längre kanske man märker det. Logiken i detta? Bortglömt.

I fredag så plaskade jag i poolen med Jenny och cyklade i värmen. Helgen har jag spenderat hos vår ende läsare Hedvig i Norrtälje, en läsarträff så att säga. Höhö. Helgen kan stavas på detta vis - a-w-e-s-o-m-e-n-e-s-s om man tycker att den vanliga stavningen med h-e-l-g-e-n känns lite tråkig! :)))))) Vi planerade framtida äventyr nästa sommar, vi glassade på café, vi tittade på gamla bilar och hon lärde mig allt hon kunde (jag kan nu identifera bland annat en cadillac 59') och vi reste genom Europa och Galaxen med hjälp av bilder från hennes semester och en film med Vintergatan som hon spelade in i nian. Mucho roligt!


denna bild visar oss på ett utomordentligt sätt tkr jag. Båten på väg från gotland våren 2008, helt slut var man må jag säga. Men vi kunde vara snygga iallafall! :OOOOO jag vet inte om denna bild någonsin var för att visas för världen, men å andra sidan är ju H vår enda läsare.

Nej nu hörrni, nu ska ni få slippa mig på riktigt i cirkus en månad, i stora drag så att säga, vilket blir bra dessutom då jag verkligen inte har något att säga. Skåneland börjar vi med, för att sedan scouta mig lite med de härligaste människorna för att lite senare chilla aset av mig på mitt landställe. Men det blir lite sthlm tid däremellan. Nu bör jag avsluta detta innan alla somnar.


hår

Åh flickorflickor. Jag kommer upp på fredag. När kan vi träffas, när kan vi träffas? Jag längtar så efter er små. (ordvits)
Idag inleddes sista arbetsveckan. Fysjutton så tråkigt. Ingen rolig kvar nu så jag gick runt själv heeeela dagen och rev upp massa hud på händerna. Gör så jääkla ont :o

Jahaja.

Apropå min ordvits i fredags då! Det var ju nämligen så att Hannisen och Tovisen kom hem till mig och så försökte vi åka skateboard! Vågar ju påstå att mina planer på att bli skateboardproffs är skrotade från och med nu. Rullskridskor gick däremot bättre!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jättemånga utropstecken för att jag är trött så in i sjutton.

På lördagen åkte jag och min mor återigen till havet. Har man liksom varit instängd i en ICA-affär hela veckan så vill man ut till havet på något sätt! Det var även en stor jäkla loppis på gång där nere och man va väl liksom lite sugen. Tyvärr blev det ju skit eftersom det var dåligt väder hela helgen och loppisen sög. SÖÖÖÖG.

Inga läsare kvar nu för dom dog av uttråkelse.

Jag ska göra som den här randomtjejenfråninternet har gjort på ena sidan. Ja eller nej? Frågan riktar sig till Therese och även Klara om hon ser det, vet inte om du är hemma eller campar? :o


Ni har tills onsdag kväll att rösta ja/nej. Therese och Klara alltså. Andra har ingen talan.

Puss

Therese goes bloggare och vi andra goes Ohhhhh!!

therese skriver flest inlägg av oss alla,
och de innehåller bland annat att det regnar i detta solskensland? Något står fel med världen!

Klara kan uppdatera senare ikväll,förhoppningsvis, vad hon har att säga om livet. Hon har de senaste 24 timmarna varit på en resa i Sverige, Europa och Galaxen.

pusspuss!!

tjo

SKRIV NU NI ANDRA FÖR SJUTTON GUBBAR!!!!!
Jag har sett på vännen fb att Alice glajdar på sina rullskor och skateboard. Tufft!
Fest med Elsa ikväll :D TAGGGA!

Over and out
therese

Nudlar och piroger

VARNING! (Detta inlägg är ett sådant dåligt som mina vänner skulle lägga i utkorgen men som jag publicerar...)

Dagens! Vaknade nyss igen. För dåligt väder för att dra till Sundby. Knäppt med regn efter all sol som förgyllt landet. Eller egentligen är det kanske inte så knäppt, - jäkligt normalt faktiskt. Vad jag ville få fram var att det nu efter allt fint väder är ovanligt att se regn. Typ.
Dagens bästa (veckans bästa/livets bästa): För att göra inlägget mer personligt än vad de flesta kanske vill, hehe, så kan jag nu tala om att "min kvinnovecka är oveeer!". (För personligt? Neeeeee (aaa)) Ni som spenderat tid med mig på senaste tiden vet att jag längtat och suktat efter detta ögonblick. WUNDERRRRFUL! :D:D Nu är det slut på att ständigt känna sig ofräsch. För visst tjejor, det är något som får en att känna sig riktigt äcklig under perioden? :O d: (vilket i och för sig inte alls heller är underligt xD).
Som avslutning på denna värdelösa text ska jag berätta att vad jag livnärt mig på idag, och även igår, är piroger. Sjukt gott och snabblagat. Födan ska jag sätta upp på min lista över mat som jag kommer missbruka då jag flyttat hemifrån. Vad som mer finns där är nudlar och... ja det var fanken det enda :S. Nudlar och piroger :D

jag dyrkar att sova :$

Urk! Vi har en jekla massa utkast nu för tiden. Varför? Folk checkar ju denna blogg för att få läsa om era (Klasses och Alices) liv. Kom igen nu tjejer!
Tjaaaabba :D Lördagsmorgon. Min mor och far är... borta (?!?!?!!?!??) och om jag inte har helt fel är min farmor och plastfarfar här och plockar bär. Och vad gör jag, osociala jäveln, jag sitter vid datorn. Inte fullt ok när jag har gäster...
Idag är det något festivalliknande ting på Sundbyberg, så dit tänkte jag och mina amigos dra ;D.
Fy, jag är trött! Jag tänker sova lite till nu (aaaa).
LATER!
Glad, nej superglad, Nicklas. Skituttråkad Therese.

godkväll

Tjabba igen. Sitter och väntar på sällskap av Elsa, Axel och Nicklas. Vi tänkte att eftersom det är så gräsligt väder ute så checkar vi lite film hemma hos mig (a) hehe. Moderna och fadern min är och äter middag med våra nya grannar. Måste man göra sådant när man är vuxen? :S Nåväl, tror på att de kirrar ett barnvaktsjobb åt mig ikväll (aaa).
Efter det första inlägget idag gick jag inte och snyggade till mig. Jag lade mig istället på sängen, kröp ner under täcket och sov. Sov sov sov. Till typ halv fem. NICE var det!

godmorgon

He-e-e-j! Trött, sliten, förkyld (alternativt attackerad av pollen). Dessa verb beskriver ganska exakt vad jag är - underbart! Hur som haver, gårdagen spenderades till att börja med hemma hos Jeff - vid hans pool på en stekhet veranda. På kvällen for familjen till Lindahls. Vi käkade gott och hade det allmänt trevligt. Dock har jag nog aldrig någonsin varit så dåligt sällskap. Min trötthet förstörde mig...
Vad har jag mer att berätta? .... Mjo, vi har köpt en ny bil. Eller, vi har typ köpt en ny bil. Idag ska vi göra det. Den är svart. Det är en Volvo(...). Det är allt jag vet. Det enda jag bryr mig om är att "musikanläggningen" (kan man säga att en bil har en musikanläggning? Högtalarna och sånt i alla fall...) är superduper. En bil med kasst ljud kan ju bara åka av vägen, so to speak.
Kanske är det nu dags att göra sig respektabel - hoppa ur min solkiga tshirt och typ... jag venne... duscha.
SENARE!!!

ordvits.

Intet nytt från sydfronten, som jag brukar säga. Jag jobbar på. Går upp halv fem, kommer hem halv fem. Är så trött så att man inte orkar hitta på något. Men imorgon! Då blir det åka av! Ordvits som ni ännu inte kommer fatta, men ni får se imorgon!!!!!!!!!

Jag går och lägger mig om en timme och tio minuter.

Klara vad mysigt ni ser ut och ha det.
Therese, va fina inköp.
Alice, grattis till dig för att du med största sannolikhet kommit in på globala.

the place to be

en onsdag på underbara Dalarö







bad, sol, skratt, studsmatta, glass, häng med favoriterna

Dracula Song



En mycket rolig/konstig låt i den mycket roliga filmen "Forgetting Sarah Marshall" som jag och Ellen såg i lördags. (Robin var också där men han sov nog mest.) Detta ger honom och alla andra chansen att återuppleva den på nytt, då jag och Ellen ständigt utbrister "AHAHAHA" eller "die....die....dieaah...- i can't."

Mycket skum låt att uppträda med. Jag tänker att detta blir nästa låt för Kert att uppträda med?

en torsdag

Tjatjabloggen!

assnygga köp Therese, men du förstör lite min nästa mening- jag hade tänkt fråga ifall du ville åka och shoppa med mig idag (aa) men du behöver kanske inte mer? Music is my boyfriend var en astuuuuuufff tröja, jag tycker aldrig att du ska ta av dig den! :D

Under förmiddagen har jag sett klart en film, sedan bakat en dubbelsats av chokladmuffins och även chokladbrownies med mix ifrån the states. Utöver det har jag lagat god mat, och klockan är bara halv två. Jag känner att jag uttnyttjar tiden väl! (aa) Muffinsen och liknande blev mycket delicious, och folk får gärna komma hit och smaka.

Igår var jag ute och schtekte hela dagen på Dalarö. Som Therese sa om tiemo, så hade jag inte träffat mina vänner på över en månad när 75 % av dom hade varit i Usa- de stackarna!! De har nog saknat Sverige otroligt mycket :)))) Dock var det varmare här än där, och det kändes ju bra! Nej, otroligt kul var det att träffa dom, man blev ju helt varm i hjärtat. Ni kan få en bild eller två sedan.

pusspuss
Klara

shopping med systra mi

Tjabba alla glada :D Dagen har för mig spenderats med Erica, världens bästa lillasyster. Vi åkte in till storstaden och shoppade loss riktigt ordentligt (H) och det bästa med allt var att Knorren (Erica) betalade hela kalaset (eller snarare lånade ut pengar till mig) - underbart! :D:D Jag tänkte nu ta mitt bloggande till en helt ny nivå och lägga ut bilder på det min kära syster köpte <3 (att skriva vad sakerna kostar och vart ifrån de kommer orkar jag dock inte med...) :

Nu på kvällen gick jag och familjen ut och åt, hyrde några filmer och skall nu strax placera oss i soffan (H).
Tack och hej! :D

sha

Nämen guuu' va elakt. Gå på Skansen när Allisen inte är med, va. BUhuhuhuhu. Och se självaste Salem till råga på allt, va. Han som är så tuff.

Jag skolkade jobbet idag. Jäkligt korkat eftersom jag iochmed det kommer tjäna 400 kronor mindre. Men vadtusan. Jag gick nämligen upp vid den vanliga tiden, 0530, åt min frukost och stod och kollade mig själv i spegelbilden när jag borstade tänderna och insåg att "fanimej. det här gör jag inte". Att jag mådde så illa så att det kändes som att jag skulle spy kan även haft lite med det hela att göra. Jag gick sedan fram och tillbaka i tio minuter och undrade för mig själv om jag höll på att göra rätt beslut. Till sist blev jag för trött för att tänka och gick istället och lade mig.
Ångrar mig lite nu att jag inte ryckte upp mig och cyklade den där milen (!) till jobbet ändå. Men vafan, det har ju varit jäkla skönt att bara sova hela dagen.

Jag har bokat klipptid nästa torsdag. Klockan 1515. Jag slutar jobba klockan 1600. Tänker mig att jag skippar lunchen. Hoppas att det går bra det.

POPAGANDA MINA VÄNNER, VAD SÄGER VI?! LÅTOM OSS KÖPA BILJETTER, SNARAST.

ehe

Heeeeej :D Jag tänkte bara fråga Klara: Allsång på Skansen nästa vecka? vad sägs om det? Det tycker jag i alla fall :D

23.29

Jag har verkligen inget av värde att berätta. Jag har ingen rolig dialog att skriva ner, ingen observation av mänskligheten som har påfallit mig idag, ingen lustig historia att berätta.

Det är nog det här som kallas bloggtorka.



Här är det lika varmt som det var i Congo Brazzaville. Men då valde man att spela fotboll istället. Det finns alltså ingen ursäkt för mig att jag har låtit springkläderna ligga i en hög på golvet i mitt rum den senaste veckan.

Lustigt nog sitter jag i precis samma t-shirt som då. Nummer fyra. Jag är vitingen till höger.

Klara


Idag var jag med Tiemo. Vi köpte inte tamponger.

Hej på dig :D Fysjutton vad hot det är ute :O och inne :OOO! Det är liksom inte så att man har lökringar, hela kroppen är istället glansig/skinande av härligt svett. Superfräscht känns det att vandra gatorna fram som en fuktig klump.
Idag väcktes jag av min moder vid halv två. Jag kände mig då väldigt icke-utvilad och svor över att behöva stiga upp. I och för sig är det i stort sett omöjligt att somna om i mitt rum då det de senaste dagarna har varit åttahundra grader där inne - konstant!, så upp gick jag.

(Nu drack jag upp min saft.)(-Direkt fakta från och om mig själv.)
Min dag fortsätter: Efter att jag legat halvdöd på soffan en tid drog Erica med mig ut på tomten, och där var den! Min räddare i nöden - vattenspridaren. Mogna ungdomar springer genom vattenspridarens strålar. Om och om igen. Visste du det? :D Så, jag och Erica ville inte vara sämre än de mogna och började kuta. Kul och skönt var det.
Senare gick jag till centrom (jag säger centrOm inte centrUm av någon konstig anledning...) och träffade Tiemo. Det var underunderunderbart!!!!!!! :D Jag har verkligen saknat honom. Och då sanningen ska fram (det ska den alltid) så har jag aldrig varit ifrån honom så länge som jag varit de senaste veckorna räknat från att vi träffades första gången förra sommaren :O Galet!
(Jag måste hämta mer dricka!!!!)
Jo du Alice, våfflat hade jag ett tag. Jag vet inte hur jag tänkte...
Oh, härligt att höra att inte alla tyckte jag såg ut som en häxa i svart hår. Jag kan dock inte riktigt hålla med dig men den blåa tröjan... Den var fan fin. Den är borta :((((((
nåväl. puss på er :)

17:26

Ännu ett inlägg där Alic-en bara meddelar att hon fortfarande lever...
Helgen spenderades in ze Österlen. Sydligaste Sverige. Var mestadels i havet. Badade typ 3 timmar i streck vid ett tillfälle. Vad ska man göra om man gillar vatten liksom. Har lyckats bli megabrun dessutom! (nåja, det känns så iallafall, när man ställer sig bredvid therese kommer man återigen känna sig som den blekfis man verkligen är. jag hatar att therese har så jäkla bra pigment. hatar det :@@@@)

Har idag inlett min andra arbetsvecka. Det gick helt okidoki, har mycket trevliga arbetskamrater.

Vill även tillägga att:

Gud Therese, jag har inget som helst jävla minne över att du brukade våffla ditt hår? :ooooooooooooo alltså verkligen nada. :S
Och även att jag älskade ditt hår när du färgade det mörkt. Minns när vi stod där vid skåpen i HGY och du kom inklampandes (skojade, du trippade så fint) i din gröna everestjacka (den korta gröna duvet, var det den du hade då?) och din blåa tröja (som jag tycker är så fin. eller var). Mycket fint var det. Du såg inte alls ut som en witch. Möjligtvis som en bitch. (fattar ni ordvitsen?!)

Färdigpratat.

Klara langar urtrist inlägg

Man vet att något står riktigt fel till när det är Therese som leder uppdateringen på denna blogg ;) Vilken mycket smickrande bild på dig och Elsa! :D

Vad har Klara gjort på senaste tiden? Hon har diskuterat vampyrkroppar och tonårsgraviditeter med Alexandra , letat efter intellektuella böcker med Ellen, kollat på rolig film med föregående tjej och en sovande Robin för att sedan göra lite kullerbyttor i natten, lagat vegetarisk mat och nu det senaste dygnet, haft lite utländskt besök. Min syster Lindas praktikpolare från N.Y, Lisa och Shilpa, är på besök i Stockholm. Vi hängde och chillade i stan med glass igår i värmen och dog lite smått så att säga. Slutsatsen är att jag har haft det mycket trevligt! :))))))

och upptäckt att engelskan behöver slipas på en del innan hösten kommer. Hugh, en månad helt svensktalande har gjort så att året på kungsholmen i stora drag har försvunnit- dvs att jag pratar nog bättre franska än anglais förtillfället (aa)

Det stora bildprojektet jag arbetar på har flyttats fram till lite obestämd tid. Dock så kan ni väl få en bild till;

länge sedan man såg skymten av denna pys;


(detta inlägg fann jag som ett utkast, jag lägger ut det nu oavsett om Klasse vill det eller ej :D /theresan)

@ elsas

God afton gott folk :D Jag har precis avslutat en ljuvlig måltid at Elsas, underbart var det :)) Ikväll ska vi till att börja med dra till Gömmarn där det ryktas flockas människor. Vi får dock se när vi kommer iväg. Elsa ligger för tillfället som "en tjock val på sängen" (för att citera henne själv) och verkar ha noll ork att resa sig...
Idag träffade jag Fanny. Vi hade en myspyspicknick med tjockismat och tjejsnack (a):D Väldigt väldigt trevligt var det att hänga med den tuffingen!
Vad gör mina fina kollegor nu för tiden mån troooo?
Over and ouuuut
alltid lika jekla schnyggggga :DDDD

Jag har inget liv.

Hej alla trogna läsare. Jag har skaffat mig ett icke-liv, så för andra gången idag sätter jag mig och write-ar lite här på fotbollsbloggen nummer ett.

Jag tänkte mig ett inlägg om mitt hår genom tiderna, vad sägs om det va?
Hehe, en period i sexan då jag ständigt våfflade håret... underbart!
Bortse peddoblicken - den är bara läskig. Håret är... ljust.
Långt kolsvart hår. Min syster precis efter färgning:
"Kan jag låna ditt hår till halloween?" Jag ville inte till skolan dagen efter....
Även här kan vi bortse från den skumma posen.
Håret: typ... askblont med mörk utväxt (H)
Typ, ginger... matchat med tapeten bakom har jag i alla fall :D
RÖTTTTTTT
Långt, ljust överhår, mörkt underhår.
Kort (gråter en skvätt för den jobbiga perioden!) och helt min egna färg. Tufft!
Jag har inget liv. Jag har inget liv. Jag har inget liv. Jag har inte liv. Jag har inget liv. Jag har inget liv. Jag har inget liv.
Så säg? Detta var väl spännande vänner? :)))
KRAM

back in the days, hösten 2007

Jag har byggt en liten tidsmaskin :DDDD




Behövs några texter?? Vi rappade i Crillans rum, vi lagade mat i Arns kök, dessa tider långt innan passazlatan ens fanns som en dröm i fjärran.... ;))

Jag och jenny lekte prinsessor och jag och Elsa lärde oss mer franska.

pusspuss



Klara checkar in

Jag vet inte var therese har fått de där bilderna ifrån. Vem som helst som kollar på min rygg kan nu förtiden helt klart se att det absolut inte var jag som brände mig!!! ;) :)))))))

För övrigt verkar alla vara besvikna på Eclipse. Jag kanske dömde den fel, då jag var i ett sådant twilightrus den kvällen plus så var man lite trött när det närmade sig slutet. Vilket fall som helst får jag väl lägga ett nytt omdöme, efter att jag har sett den med Alexpawlex ikväll- yessir, här ser man den två gånger på bio till och med!! Mycket mys så att säga.

Mycket mer har jag inte att tillägga. Imorse lekte jag Pocahontas, igår lekte jag städtant. Imorgon leker jag tokig. Om en vecka far jag till Norrtälje. Thumbs up!

Klara

jag ljuger inte!

Hejhejhej! Jag börjar med att säga, innan jag glömmer det, jag är fett fettigt med på en pannkakstävling jag med :D - inte för att det kommer bli mycket av tävling men... (aaaa)
Just i detta ögonblick sitter jag och väntar på Nicke-las (jepp, den gamle Lindgrenen är back in our lives!) som jag ska dra tillsammans med till Balingsta för att njuta av det finfina vädret som någon har bless-at oss med.
Igår var jag hemma hos en killpolare och på vägen hem, heheheheheh - förlåt, så har jag, Elsa och Axel lite väl hög fart på våra cyklar och vipstjollahopp så ligger Elsa på näsan. Skitskumt, läskigt, knasigt och allt därtill var det.
Här kommer föresten min "lögn" som Klasse varnade om för några inlägg sedan: (ord behövs inte, bilderna visar att hon KOMMER reagera om någon ropar kräftan :*)
PUSS PÅ DEJ ;D
nu ringde ponken, vi höres senare gullisar :D

tjenamors!

Shabalala! (fotbollsspelaren liksom hihihihihihi)

Min dag har, precis som de andra dagarna den här veckan, spenderats i en gudsförgäten jäkla ICA-butik där det inte händer ett jäkla skit. Så sjukt tråkigt. Finns inte ens några jäkla varor att packa upp, istället går jag runt och "frontar" (ställer i ordning varor så att hyllorna ser prydliga ut) varor som redan är frontade. I ÅTTA timmar!
Har även upptäckt en ny nackdel med att vara kort - man når ju fanimej bara till hälften att hyllorna (=grym jävla nackont)
Hursomhaver så har jag även ont i benen, då jag cyklar sammanlagt 1½ timme om dagen.
Jahajahajaha. Det regnar ute. Sommarregn.
Jag hoppas att Therese hittar sin skolkatalog för det börjar bli lite brådis ;) <3

Tänker gå och lägga mig klockan 2100 idag. Bara så ni vet.

Är även hel på med en pannkakstävling.

Nu började det spöregna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ännu en sommardag

Tjabba! Klockan är halv tre och jag har redan hunnit stiga upp (a), äta frukost, klippa håret, handla, äta lunch och geggat i färg i håret. Yesbox, nu är det hårfärgning som är på G igen (H). Det blir det "vanliga" ,- mörkt med ljusa slingor. Hoppas det blir åååsum :D
Igårkväll cyklade jag och Elsa till Gömmarn och badade i endast trosor. Mycket mycket nice var det, en sådan befriande känsla kan jag tala om för er som inte badat topless ;D. Efter badet och en jekla massa girltalk åkte vi till Källbrinks ip där vi hälsade på min syster och hennes polare som satt och spanade på pojkar. Sedan gick vi och satte oss hos Jonas, Wille och deras två tjejkompisar. Vi spelade fotboll, kastade frisbee och spottade vatten :D

Jag är jättedålig på att lägga ut bilder.

Över och ut!

7/7 2010

Hej :D Härligt härligt att Klasse snart är fri från slaveri (eller ja, ett sk. självvalt slaveri) tycker jag :D Ja, vad fasiken pågår i mitt huvud en dag som denna? Inte mycket kan jag tala om. Jag finner det fel att använda hjärnan då jag egentligen inte behöver det: LOOOOV <3 Idag har jag legat ute i solen och lyssnat på brabra musik - underbart! Yesterdagen spenderades i en biosalong med Elsa och Nelly. Vi såg, gissa en gång? Justdet! Eclipse. Jag måste säga att jag är en aning besviken. Jag kände inte riktigt att det hände så förfärligt mycket. Det gamla vanliga: "Jag gör vad som helst för dig. Jag älskar dig. Du älskar mig fast du vill inte erkänna det (aa)(den frasen ska jag köra på nästa gång dude-n jag diggar inte gillar mig ;D)." Typ, skillnaden mellan den första och tredje filmen är att Edward nu fattar att Bella fattar att han egentligen inte är bra för henne...
Nej, nu ska jag inte vara världens största pessimist; skådespelarna var ju faktiskt snygga som vanligt ;))
Imorgon planerar jag att klippa mig, - jadå, till och med jag som försöker spara så mycket som möjligt på min hjärna tycker att lite planerande är bra (y). 
........
Duschen väntar

LATEEEER   


tjabbatjabba

Tankar en onsdagsmorgon;

- grattis Nawar och Jenny för ännu en månad tillsammans!! :) (och grattis olivia plus anonym pojkvän som firar ett år!)

- Det känns nästan lite sentimentalt att tänka sig att det är sista dagen på jobbet idag. Jag kommer nästan sakna lite att ringa och snacka med folk från hela Sverige, prata med riktigt sura och dryga människor men även riktigt skojiga där man sitter och skrattar aset av sig hela samtalen igenom. Sakna att lämna jobbet tillsammans med alla trevliga typer och bara vara så jeklans glad att man inte nollade ännu en dag. Sakna att gå ut under lunchrasten och äta god lunch i stekande sol och klaga över att vi jobbar och inte är ute och chillar. Sitta i det enorma rökmolnet då nästan alla röker förutom jag.

heheheh nästan så jag gick på det där själv. Nej, jag kommer inte sakna det så mycket! ;)

- Jag planerar som en tuffing. Med kalendern i knät så planerar jag så trevliga dagar under sommaren att jag knappt kan tro att det är sant (aa) Nejmen ärligt, planering is the shiet! Alla andra gillar det spontana med sommarlov- jag med i för sig, men vad är det roliga med att vara spontan om det bara visar sig att man inte hinner umgås med sina favoritmänniskor för att de råkar vara borta då?

- Att vissa människor är så otroligt bra och mysiga och så.

pusselipuss denna 7 juli!

(vi vill för övrigt veta lite vad som pågår i Theresas och Alices hjärna denna förmiddag!)


Tiden går snabbt när man har roligt

Jag tycker att detta var en mycket bra lista gjord av Lice. Jag får alltid nästan lite lite lite panik när jag ser den där skrämmande nedräkningen, när vi började med bloggen hade vi ju cirka 1100 dagar på oss tror jag! Dessa mål är även överkomliga, då jag röstar på att passazlatan ska ha en pannkakstävling redan nu i sommar! Pissa i kors kan vi öva oss på efter maten. Studenten får komma tids nog, men vi hinner med det med! Men tyvärr, som Alice så klokt sa- hennes bror får det svårare.

Vad gör vi egentligen när vi inte är här inne på bloggen?
Jag spenderar dagarna med att;
äta god mat
träffa goda människor
jobba och hänga med jobbpolare
chillerilla
umgås med la familia
planera resten av sommaren
saknar lite folk med en del av mitt hjärta

Främst har det blivit mycket jobb, men på onsdag är det slut, foreeeever! Jag tänker aldrig mer nämna ordet polisnyckelbricka (aa)

Och så håller jag på att lägga om hela min semestrande i försök att hinna träffa alla små trevliga varelser på denna jord, bland annat Alice. Jag ska se, kanske det funkar! :)))

nu bjuder jag även på lite bilder från den senaste veckan;





lite Göteborg i bilder. Twiligt movie night (jaa, vi är töntar :D), häng vid stranden, häng med liten hund, häng  i göteborgs stad och fika lite vid gräset. Awesomeness.





2012 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Uh-oh! Ser att det endast är 900 dagar kvar tills jordens undergång! Hur ska detta gå?!?!?!?!?
Vi har ju så mycket kvar att uppleva här på PassaZlatan! :o
Som att...
...ta studenten! (eller hinner vi det? jag är lite dålig på att räkna ut sådant dära, iochmed att ett skolår sträcker sig över två år. såattsäga. hursomhelst så kommer ju brodern inte hinna ta studenten! ägd han är)
...ha pannkaksätartävling! (känns som att vi redan haft det? typ i sjuan?)
och vi får ju ej förgäta det viktigaste: pissa i kors!!! (då vi är flickor är ju detta inte lika enkelt gjort som man kunde tro. håhåjaja)

Herrejesus. Får lite panikångest. Detta av två anledningar:

1. Hur ska vi hinna med allt detta på 2½ år?!?!?!
2. Har vi verkligen bara de här tre sakerna att se fram emot att göra i hela våra liv? Det är ju nästan lite pinsamt...

Hursomhaver så är Klara och Theresa lite söta. Men bara lite! Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih :$$$$$

Ohoj landkrabbor!

Tjabba Lucke! Vädret är bara bra, hur är det hos dig???????????????????????????????????????????????????
hehehehehehehhehehehehehehehe

Igår hängde jag med min moder, hennes kompis och hennes kompis dotter till Österlen för att hälsa på en annan kompis och bada i havet.
Badade i typ en timme. Skitskönt.
Hursomhelst så berättade den ena vännen, Madde, att hon råkat typ stuka stortån tidigare under dagen. Den andra vännen, Karin, erbjuder sig att läka foten med sin energi. Hon kallar det för rejka eller något liknande. Hursomhelst: där sitter vi på uteserveringen av en restaurang när Madde, motvilligt, lägger upp sitt ben i Karins knä. Karin blundar och håller händerna om Maddes fot. Efter några minuter kolla hon upp och säger "det är lite svårt när det är människor runtomkring som pratar, men nu börjar det komma igång". Hon blundar igen och börjar fara runt med händerna över Maddes ben och masserar tån samtidigt som hon ser oerhört koncentrerad ut.
Efter cirkus 15 minuter är hon klar och tittat upp mot skynd med händerna mot varandra för att tacka "Kraften". Hon frågar Madde om det känns bättre, varpå Madde svarar att det känns precis som innan. Detta förklarar Karin med att säga att det tar ett tag innan det börjar läka och att hon väl iallafall inte gjort det värre?
Hello liksom, det tar ett tag innan det börjar läka. Om det slutar göra ont om några dagar är det alltså Karins förtjänst, inte kroppens? Duuh, liksom.

Förbereder er på lögner från Therese

tjatja bloggen!

Jag ärd rädd att Theresa snart kommer att påstå att jag har bränt hela min rygg och att hon har fotobevis. Men jag vill bara förvarna er att detta är en enda stor lögn! :O Hon har photoshoppat en bild på min perfekt bruna rygg. Jag påverkades inte alls av att sitta i solen med ryggen i tre timmar mitt under dagen, nejnej.

Klara

bara för att

Varför mår vi alla så illa idag? :s

och nu är En Geishas Memoarer slut. Awesome bok säger jag bara!! De senaste dagarna har jag varit i en Twilightdimma- både jag och Linda hade svårt att ta oss ur den efter att ha sett "Twilight movie night", dvs de tre filmerna i rad, och nu denna dimma. Hm. Jag börjar bli lite förvirrad vilken verklighet jag lever i.

Dear John har jag inte sett, dock läst boken. Jag har hört många som bara älskar filmen och sedan en som totalt hatar filmen. Så man borde väl ta och se den antar jag! ;) :))

spontana reaktioner:

  • ooooh, en geishas memoarer ;)
  • ooooh, gladö, mitt gamla.... boendeområde.
  • ooooh, dear john, den har jag sett. sjukt mysig!
  • ooooh, allsång på skanseeeeeen
  • ooooh, inte träffa klara i sommar :(
  • ooooh, städa.
jag mår så illa! :(

redan juli - paniiiik

Åååhhhh.... jag är otroligt avundsjuk på mina bloggvänninor som fått se Eclipse, supersugen är jag på att se den filmen. Och Dear John. Så kära läsare, vem vill gå på biodejt med mig ? :D

Här om dagen var det säsongstart för Allsång på Skansen, hehe. Det hoppas jag förbövulen att ingen missade! Det är ju så underbart somrigt och glatt. I tisdags var bland annat The Ark där, vilket var väldigt härligt då jag fick tillbaka mina lätta kärlekskänslor för coolingarna på bandet. Aaaastuffa är de (a).

Igårkväll åkte jag och ett fett gäng till Gladö och tältade. Det var nicemice :D

Idag ska jag städa - bara för att det är det bästa jag vet.

Ja Aliceee-e, mitt dygn är helt felvänt. Upp och ner, in och ut, vridet, bakåfram. TOTALT TWISTAT! Jag fixar det någon vecka innan skolan börjar ;) Tack för omtanken <3  

Kraamiiiz på eriiiiz :D


tuffa tuffa tuffa. hehehehehehehehehehehe
jag diggar Salos nya haircut :D

otroligtotroligt seg Klara

Det är fint att vi som bloggsystrar oroar oss för de andras tidsvanor! :)))

Själv är jag lite ledsen över att jag knappt kommer att träffa min bloggsyster Alice denna sommar, vilket alltid har varit en självklarhet för mig under somrarna. :(

Jag är dessutom lite ledsen över att jag är i Stockholm när jag mycket hellre skulle vilja vara kvar i Göteborg. Det var underbara dagar!!

Nu är jag är så otroligt seg i hela kroppen och orkar mest inte göra någonting. Jag tror att det är allergin blandat med min medicin som spökar. Men det är väl okej, jag kan bara lägga mig i min säng och fortsätta läsa En geishas memoarer. :)))

Som sista punkt önskar jag att vi helt plötsligt börjar tjäna jättemycket pengar på bloggen så att jag slipper gå till jobbet ikväll.

pusspuss

hjhj

Klaabbisz, jag spenderade också igårkväll med att se på twilight :o dock bara den senaste, men woow, stjärnsyster eller :o

Mår jättejätteilla och jag fruktar för att Therese håller på att vända på dygnet eller vad man kallar det för.

PUSSILUSS :D

RSS 2.0