nu är jag fett med aktiV

Justdetja, jag har färgat håret :D Jag ville ju ha det rött så superlogiskt så köpte jag röd hårfärg, men av någon skumbanan anledning så blev det typ MÖRKT med lite skimmer av vinrött. Inte fult men inte ballt. Vi får la se om jag färgar om eller om jag skall låta mina stackarns hårstrån skonas ;D

här kommer en bild,
dock vill jag påstå den en aning missvisande då mitt
hår är mycket mörkare och mindre rött in real life såattsäga



bajbaj sötiiizzar - thessie

jag hetsar inte...

Hejhopp gummistövel!
Nu måste jag bara starta upp med att säga att Klara, du får en varning för "hets mot therese". Jag, anser jag, har INTE på något sätt hetsat på folkgrupp. Allt jag gjorde var att visa en bild på mig själv, och alla personer som följer en 'icke-ljuga-princip' kan inget annat än hålla med om att bilden inte är speciellt charmig.
Exempel:
1) Jag visade bilden för min pappa. Han råflinade och... ja det räcker som övertygelse om att han instämmer med mina åsikter.
2) så här lyder kommentaren jag fick av min syster angående bilden: "therese allvar? hur vågar du lägga ut en sådan bild? HAHAHAHAHHAHAHHAHAHH"
Gaaaanska lagom med bevis om att jag har RÄTT.

Igår fyllde allas vår älskade Tiemo 17 år!
Tuffinggänget var på plats. Vi käkade, pratade, skrattade, spelade etc. Tack för en underbar kväll <3

/thesanmesan


Klara goes spontan

Tjenare mors! För att vara första dagen av lovet har jag hunnit uträtta mkt faktiskt... bland annat spontanköpt en väska på 200 kronors rea. Jag är rätt stolt, för spontanköp är inte min grej riktigt! Men jag lär mig och blir bättre och bättre, och jag tror nog jag gillar denna väska :D

Jag känner att jag håller på att förvandlas lite till en av storbloggarna, dvs de som inte har något liv utanför deras blogg utan uppdaterar med varenda onödig grej. typ:

HEJ BLOGGEN! <333 Jo, nu var jag och handlade på ICA, och det här köpte jag:
En påse med tomater
Två gröna mjölk
och en chokladkaka

hihihihi.... Här visar jag bilder på mina inköp:
tillhörande bilder

Nu vill jag veta vad ni tycker, kära bloggläsare. Brukar ni handla på ICA eller COOP?

Haha, jag tycker nog att jag gjorde det där rätt bra. :D
Men sådan vägrar jag bli, nu skriver jag egentligen bara för att svara på den observanta kommentaren- så mkt bryr jag mig om våra läsare, så att jag till och med svarar personligen på varenda kommentar!
Bilden är tagen i Stöten som ligger precis vid Sälen. :D fråga till dig, min kära bloggläsare: Hur fasiken kunde du upptäcka det?!!?

pussochpussochpuss
Klara

passazlatans egna bloggare SYNDAR!

Besvikelsen är stor här borta i rummet där vårt första videoinlägg skedde.
Inte trodde jag att en av våra egna bloggare, en av de vi gillar mest här i världen, kunde synda så grovt!!
Therese verkar ha startat en hets mot en folkgrupp som ej så ofta stöter på hets, kanske, men som är ack så straffbart ändå. Med hennes kampanj Hets mot ûbersnyggingar, med henne själv som ansikte utåt (alltså hon visar med sitt eget ansikte vilka de är hon hatar) så kommer en liten målgrupp av ûbersnyggingar i världen ta väldigt illa upp. Det kommer uppstå ett segregerat samhälle med de få jättesnygga människor instängda i små burar, i stort sett.

Det sorgligaste är väl att Therese inte ens har fattat vilken kampanj hon har dragit igång. Blogginlägget nedanför visar väl rätt tydligt att hon verkar tro att hon har gjort hets mot folkgrupp i form av ugglliies, men ack ack. Vem som helst av oss vanliga vettiga människor inser ju att hon var en supersnygg tioåring!
Ta bara det fina leendet, de söta ögonen, hennes nästan mer (?!) asiatiska drag, och på toppen av allt håller hon en söt liten kissemiss i famnen. Hur kan man säga annat än att hon ser jättevacker ut?! :D

Nej therese, om du vill vara kvar i passazlatan så får du passa dig att hetsa mot folkgrupper :O:O Du får ju oss ugggliies people att känna oss ännu sämre, eftersom vi vet att vi aldrig ens kommer bli hälften så snygga som du var när du var tio!


med det sagt-
SPORTLOV!!!!!!!!!!!!! <3333333333333

Ni vet väl alla att detta också är en kristen högtid? Jesus uppfann samtliga lov för att man skulle fira honom för hans tre viktigaste saker han utförde  i livet.
Han föddes. (JUL)
Han dog (PÅSK)
Och han var en jäkel på fotboll (SPORTLOV)

Precis som Zlatan alltså! Hurra för Jesus prioriteringar i livet :D

over and out
Klara


varför fick inte jag vara med i skönhetstävlingar som ung? Jo...

t-tja t-tja :D theresepese her igen. Jag ska straxlax göra mig i ordning för en dunderkväll hos Lindqvist, men innan det tänkte jag titta förbi här på Passa Zlatan och skriva ut en glädjetext som lyder: SPORTLOV I MITT HJÄRTA!

Faktum är även att jag sitter vid en annan dator än min, så jag passade på att kolla på gamla bilder och ackack vad jag inte vet om jag ska skratta eller gråta (buhu). Man kanske inte kan tro det nu. Jag menar, jag är ju en jekla guda gåva när det kommer till utseendet (aaaaaaaaaaaa)(jag hoppas att alla förstår SARKASMEN i tidigare uttalande!) :O , men en gång i tiden så var jag riktigt ful. RIKTIGT UGLYBETTY! Och ball som jag är så kommer jag ge er en bild som visar att det jag nyss påstått är korrekt.
-Jösses vad vi borde få läsare efter detta-

ett två tre, här kommer den :
*tvivel om jag verkligen ska förödmjuka mig själv såhär brutalt, en bild som denna ska ju verkligen inte komma ut. Någonsin!*
men, JO!
hur gammal kan jag ha varit, tio?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHBUHUHUHUHUHUHUH :(
Liksom, wazzup med mina ögonbryn, min frilla, min tröja, mina tänder, mitt osminkade face, mina öron..."Therese! du borde vetat redan då att du inte ska ha håret bakom öronen!" OCH, nu när jag synar bilden igen. VART ÄR MIN ÖVERLÄPP?!
katten är söt i alla fall.


Jag ska färga håret rött. Mörkrött. Tufft! HEHE

/kramar och pussar och kyssar och allt annat gosigt från lyckliga sportlovstherese.
ps. jag gjorde volter idag. Alice har köpt feta dojjor. Klara hade kemi.

TUMME UPP!

Till att mina de två bloggkisarna har återväckts från de döda. MIRAKEL, MIRAKEL!! Ack, sådan tur man kan ha ibland :D

Även en tumme upp till att jag har fnittrat i stort sett hela dagen. Det är ovanligt för att vara mig må jag säga. Främst på franskan, det gick knappt att hålla fnittret inne. Sam och Fredrik har så otroligt skumma konversationer och gör så random saker ibland att man inte kan låta bli att känna att livet är toppen.
Trots att jag har kemiprov imorgon. :(

Så det är dags för mig att inte skriva mer!

pusspusspuss

har inte hunnit ladda in bildern från i lördags, så här kommer en gammal 2007 goding istället!

kanske man får träffa på dessa snyggingar imorgon? ;)

HOLA

Hej flicksor. Jag har ingen ork. Ingen ork whatsoever. Alltså ööööverhuvudtaget. Någonsin. Hade fett många planer men jävla bristen på orken förstörde liksom liiite va. Plus att man inte kan ta sig någonstans. Mina planer gick ut på att kommunaltrafiken skulle fungera. (det heter inte kommunaltrafik. hittar inte ordet :( bussar, tåg och allt det dära) Jag är dessutom still sjuk.
Ska träffa Therese idag. Vi ska umgås och talas vid. Jag tycker om dig Therese, vännen. Det ska bli skojsigt, ska även få se hennes älskade skola. Hihihihi.
Min bror har en penna där det står Folkets hus Hallunda. Undrar automatiskt vad han har gjort på folkets hus i Hallunda. Känns som ett udda ställe för honom att ha fått en penna därifrån. Om han inte lever dubbelliv detvillsäga. HAHAH. humor.

Ska se vidare på inglorious basterds. Den är inte särskilt bra hörrni. Undrar dock om nazzekillen kommer upptäcka los judos under golvet. Bra fråga, antagligen gör han ju det och typ slaktar dom brutalt. Känns ganska onödigt att ha med scenen i filmen annars. Förlåt att jag skrev slakta brutalt, det lät inte så schysst. Menar det inte på inhumant sätt, såattsäga.
Såg på 2012 för ett tag sen. Snacka om att det var en av de sämsta filmer jag sett på läääänge. Längelängelängelänge.

Grattis till Sverige dessutom. Talar om längdskidestafett.

Tjarå. (broderns laddare är sönder och jag tog inte med min (som egentligen är hans). brodern är enda med sony ericsson i la familia. a.k.a sadface.

jag anar sportlov inom snar framtid

Hola española :D precis just nu tar jag en paus från kvällens diss, med andra ord - matematik b som make-ar ingensomhelst sense buhu :(  Kvällens andra diss kommer senare då jag ska lära in några få spanskaglosor till provet imorgon, wiiiiiiiewiiiiiiiewiiiiiiie *skräckfiol*.
Härligt nog blir det en jekla massa hissar också i och med att det 1. är lov om två dagar :D 2. imorgon ska jag glassa med Lise-fise :D 3. jag har laddat ner en himla massa ny musik på iPoden :D etc.


här är en bild. (jag är pedagogisk)
det jag gillar mest med detta fotografi, taget av stolt miniguldbrandzén,
är inte glädjen, värmen och lyckan vi utstrålar. Inte heller den smarriga
pizzan eller våra klingande glas. Nej, det bästa är nämligen min pose
i kombinationen med min lösa tröja. "Hej inga bröst eller världens
sackosäck till mage :)"

Allt för mig i svingelskogen, - thessie :D

In your face, SL!

Jag sörjer något över det faktum att någon har dödat mina bloggande kamrater, men allra mest glädjer jag mig åt denna seger:

Klara - 1
SL - 0

Vem gled in till skolan en halvtimme före utsatt tid idag? Och vem kom promenerandes direkt till ett tåg under eftermiddagen och fick sittplats? KACHING!
(bör kanske tilläggas att jag gick hemifrån en timme och fyrtio minuter innan vi började skolan imorse, för en resa som vanligtvis tar 35 minuter, och att tåget var en halvtimme försenat under eftermiddagen men kom i perfekt tid för mig.)

Av någon mysterisk och högst oförklarlig anledning har jag fått kritik för min kaksmak :O :O Sorgligt nog måste jag medge att denna max i fråga har rätt. Dock anser jag inte att min smak för kakor suger, (BRING IT ON! kaktävling säger jag bara!) utan snarare att Ballerinas namnkontor för kakor suger. Och som en pinsam avslutning kan jag berätta att jag aldrig förut har tänkt på att de ska likna ballerinor. Jag trodde bara det var ett namn. :O
Som slutsats:
Jag tycker att en ny kaka jag åt, chokladiga doppa i mjölk kakor, var goda :D

pussochpussochpuss


Ballerina kladdkaka

För att fira att vi kom av bussen från helvetet som låtsades att den skulle ta oss in till stan, men egentligen bara skulle låta oss sitta där i all evighet, bestämde jag och robin att köra "lillfredag" och köpa Ballerina kladdkaka.

En riktigt god smak faktiskt!... efter det faktum att man behövde doppa den i mjölk. Lite sölig kände mig sig när man satt där och doppade kaka efter kaka i mjölk. Tumme upp till smaken, tumme ner till grisigheten- inte det direkta favoritvalet att bjuda på en picknick. Om man inte ska picknicka med människor som gillar att ta sig tid att doppa allt ätbart i mjölk först ;)

Jag har även lärt mig reglerna för curling och nu ska jag iväg och ha det lite pinsamt, spela pianokonsert. Ajsingbajsing! Skönt när det är över

Puss


Welcome, SPAIN!

BARA för att:

Hola amigo! ;)



Hur kan vi dra så många läsare från andra länder? Tokigt!

Jag <3 snön

Ojojoj. Så snön kan ställa till det! ;) Idag är min första officiella "snowday", iallafall i Svealand. Jag trodde aldrig man skulle få uppleva den dagen då man ringde och sa att snön vad anledningen till varför man inte kom till skolan idag! Dock kändes det liiiite mindre bra då min käre vän Uggla ringde imorse, bara för att gnugga in det faktum att han tog sig från Spånga till skolan på morgonen.... ja, plötsligt kände man sig som en latmask.

Denna dag uppskattas det något enormt, då jag istället ska uttnyttja dagen till att bygga ett rymdskepp/ baka cupcakes/ se massa mysiga filmer under ett varmt täcke medan jag tänker på att det är - 20 ute igen!

Eller vänta nu... plugga var det ja...

Nåväl. det är bara att göra the best out of a bad situation helt enkelt, sätta på håkan hellström på full spurt och lova sig själv en bulle om man har pluggat bra i en timme ;)

Jag förstår att ni är så amazed by vårt videoinlägg att ni har tappat förmågan att kommentera. Det är lugnt! Vi tycker också att vi är asballa. :D
Och ja, checka gärna alice sätt att säga "vår favoritscout." Det var bland det roligaste jag har hört på länge! :)



Som avslutning - Ni flesta kan ju titta ut genom fönstret och se SNÖ! i mängder. Det är så sjukligt med snö att det nästan känns som om man kommer drunkna bara man tar ett steg ut. Så det kanske inte är så förvånanade att det är snow day.
Och en uppdatering då från nya Yorken, där min syster har befunnit sig den senaste månaden: För någon vecka sedan kom det New Yorkarna kallade för "Blizzard of 2010", och hela stan stängdes i stort sett ner- ingen gick till jobbet eller så.
Dags att jämföra mängden snö i dessa två olika "snowdays":

1. Huddinge Lördagen den 20 februarI:
2. New York slutet av Januari                 

snö i sverige



Hm. Jag tycker inte att New York borna har något att klaga på. -1 grad var det.

Klara


guten morgen, tyskjävlar.

Vilket underbart jäkla videoinlägg! Vad duktiga vi är! Gillar verkligen dialekten jag fick på favoritscout. Gud vad jag ska spela in när du säger det, Therese, och ha det som sms-signals-grej. Så det så!

Jag har precis kommit underfund med varför Thessies kompis Maxxen kommenterade att det inte var något fel på gubbkepsar för typ hundra år sen. Han är ju nämligen en proud owner of just a gubbkeps! (just som i just på svenska, inte engelska. så ni inte tror jag är korko) Bra för dig, Max, bra för dig! Keep up the good spirit!

Ska se på film nu. Någonting med en Tracy. Brodern menar att det är en bra film. Jag ska undersöka saken vidare. På torsdag våldgästar jag Theresans skola. See you there, hehehehehe.

judas

(rubriken är inte hets mot folkgrupp. no hard feelings, tiemo (som jag förstått är av tyskt ursprung))

Här är det, det efterlängtade, FÖRSTA videoinlägget :D

Tjeena gubbar :D Som Klarissimo redan berättat så var vårat möte igår helt suveränt, totalglassigt!
Jag behöver väl inte direkt tala om allt vi gjorde, istället ger jag mig själv äran att lägga ut vårt FÖRSTA VIDEOINLÄGG!
här har ni oss in action, enjoy:


-att faktiskt skapa en sådan här liten kortfilm om vår dag var inte det lättaste kan jag tala om.
Med andra ord så kan man kanske påstå att detta var vår första video men antagligen också den sista på ett relativt bra tag xd 

pusar och krammar - theresan :D


Countdown

Snart smällere! Första officiella videoinlägget är fixat, efter många timmar av jobb. :O Otroligt må jag säga! dock för att höja spänningen läggs de tinte ut riktigt riktigt än. ;) Jag ska låta någon av de andra bloggarna ha äran att lägga ut det :)

Last night was a freeakin awesome night. :D Vi bloggare vet hur man har kul om man säger så!


Ja tack, paus från pluggandet

Eftersom jag är den mest utomordentlige bloggare som finns så spenderar jag min paus från pluggandet här ;) jag insåg nämligen plötsligt att jag aldrig har lagt över bilder eller musik från min fina ganska nya mobil Rost, theresas gamla, och det gjorde jag nu med glädje. :D

Så därför får ni nu bildbevis på att jag och Gloria, KG från KG (klara och gloria från kungsholmens gymnasium, döööh) var coolingar och var herre på täppan på isen i torsdags :D Detta blir även ett litet test för bilderna ser ut att ha rätt dålig kvalite på datorn, good to know vad jag gör för fel liksom :)


                          Clown/bowlings skridskorna

Gud, sickna coolingar! Och iskall tumme om man säger så.


Utfall!! Vi övade även våra fäktningsskillzzzz på isen. Vi förberedde oss för Battle of the skridskor så att säga, där vi skulle ställa upp och vinna. Vårt avslutningsnummer var helt fantastiskt- jag kan ju säga att det innehöll mig dykandes ner under isen, gloria flygande igenom en ring av eld för att avsluta med att båda skriker UTFALL! och sedan börja fäktningsmatchen på liv och död. Kan det bli mycket bättre? Åskådarna får verkligen underhållning för pengarna- skridksokonst, blod och tårar på en gång! :D

(lägg även märke till hennes böjda ben- detta är viktigt inom fäktningens värld!)

Klara


Snön faller ner, tiddelipom

Goddagens goddagens!

Vår blogg börjar mer och mer förvandlas in till något internationellt forum, vilket jag fascineras lite över. Vad har gjort att ytterliggare två koreaner, en amerikan och en av mitt egna folk, nordbaggarna, har letat sig hit de senaste två dagarna? Inte vet jag! Kanske det är dags att vi börjar damma av språkkunskaperna. Therese kanske kan för omväxlingsskull skriva något på koreanska och alice kan få användning av sin nyligen lärda ryska? Själv kör jag på rövarspråket, vilket jag tror kommer att locka många läsare.

Inontote sosanont? Dessutom ger det mig otrolig mycket hjärnövning.

SMHI varnar att lämna huset enligt aftonbladet. Jag lyder! Istället utövade jag fredagsmys på hög nivå med jenny igår kväll, båda var för trötta för att egentligen göra något så vi lekte bara överklasssnobbar som visste allt om fredagsmys och diskuterade sexualitet. Kan det verkligen stämma att 10 procent av befolkningen är homosexuella? Min gode engelskalärare har sagt det flera gånger. Jag ska kolla upp! Vi kom fram till att det nog faktiskt kan stämma, eller iallafall bi och homo. Fast vi anser att de flesta människor är nog bi egentligen. Spännande kvällsdiskussioner må jag säga!

Idag håller jag mig inne igen, och utöver konsten att plugga.
Jag hoppas dock få lite sällskap framåt kvällen- jag antar att ni alla räknar ner minutrarna till passazlatans första videoinlägg! (om vi fattar hur vi ska göra dvs.)


(jag står alltså,tekniskt sett, under theresas arm)

pussochpussochpuss på att det är helg!
klara

det går bra nu

Hej gott folk i skogschokladen-storstaden :D WAZZUP? Jo det kan jag tala om. Jag kan till och med njuta och tala om det. Det som är upp är att jag precis e-postskickade in mitt svenskaarbete. Jag HAR förberett mig någorlunda inför fysikprvet imorgon. Idrottsprovet har jag stenfukkingkoll på. Jag överlevde spanskaprovet idag och vår engelskalärarinna vabbade (Vård Av Sjukt Barn, fan nu fattar jag inte... vart kommer det första b:et ifrån ?) idag så jag blev inte busted med att inte ha gjort min läsläxa :D Leget er rett så awesome just nu.

I tisdags var det, som jag tidigare talade om, fettisdagen. THE crew drog som planerat ner till ett mysigt fik och mumsade i sig dessa härliga gräddklädda frallor ;D Max höll på att avlida... typ.

 
skåda det ballaste folket på sjodal :D

kramizz fråniz thereziz

ursäkta, i efterskott, för mina onda tankar

Jag hade precis skriva ett inlägg som skulle handla om hur jag vägrade skriva fler inlägg, dissa bloggen helt enkelt, tills mina medkamrater blev mer aktiva.
Trots att detta inlägg aldrig ens hann påbörjas, så måste jag ursäkta mig. 33.3333333333333333333333333 procent av bloggarna ligger ju halvt döendes i sin soffa! (och värre därpå- vilka ska hon träffa på lördag om inte oss?!)

En fråga jag har dock är vilka åtta filmer hon har sett. Utnyttjat tiden, må jag säga!

Jag har haft en perfekt dag. :D

kramarochpussochpuss

Sjukdomsrapport.

Jag har legat i soffan i mer än 48 timmar och bara... bara legat. Jag har kollat på åtta filmer. Jag har ätit 3 ipren, 2 alvedon och 1 treo. Och om två dagar åker jag till huvudstaden. Någonting säger mig att jag kommer att vara sjuk under hela lovet.
Det gör så jäkla ont i min hals, hela halsen är typ svullen så jag kan inte böja huvudet längre bak än typ 1 cm innan det gör sinnesjukt ont. Sen gör det ont I öronen, inte typ runt utan i. Och så fort jag reser mig upp dunkar det i huvudet främst i tinningarna. Är även mycket yr.

fäktningscheyen

För cirkus två timmar sedan (klockan sex på morgonen) stack tre huddingebor in till Kungsholmen för att sätta sig på en buss och åka långa vägen till Kungsberget.
Gud vad jag inte är avundsjuk, ett endaste dugg!! :D :D (främst när jag vet att robin har en överraskningsessay att skriva när han kommer hem som ska vara inne imorgon, som vi fick lite skojigt igår.)

Själv ska jag rooccka loss med ett svärd i min hand, och utmana alla som vill på fäktning! Förhoppningsvis sitter takterna i sedan jag och Alice fäktades för några år sedna, gjorde vårt splendida arbete om det!

jag och alice- fäktningsmästarna!
Här står vi, de unga mästarna för fyra år sedan! :) Tokigt att det var så länge sedan, känns nästan som i stort sett igår. :O

 För att sedan fortsätta dagen med lite lunch med mysiga människor, och avsluta med skridskor med Gloria i kungsträdgården. (oh no, det skulle jag inte ha skrivit- nu kommer alla våra hundratals bloggfans att komma och stalka mig hela tiden :O :O)

Det ska bli riiiiktigt mys.,
men vet ni något som ska bli lika mys- om inte ännu mer?
Att på lördag så samlas vi tre bloggerskorna igen för att festa loss och kanske till och med videoblogga? Oh my! (det är nog tur det för båda två verkar ha tappat lusten att blogga :O) 

Klara


hoola bandoola

Som Therese redan berättat så var det semmeldagen/semeldagen/semledagen/fettisdagen blahablaha igår, själv åt jag en semla redan i söndags. Jag förstår inte riktigt varför jag tvingar i mig den där jäkla bullen varje år, det är ju verkligen inte gott på något sätt :O:S

Jag skippade engelskan idag, där vi fick tillbaka våra engelskaprov (vafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan liksom :'''''(), för att dra till vårdcentralen och undersöka min hals. Spenderade 300 kr på att få höra att jag ska ta det lugnt. Man ba va?! ere sant?! :O Förvånad är det rätta ordet att beskriva min rektion med.
Imorgon stannar jag hemma.

På morgonen var det FN-uppsats-tiiime. Tio människor var där, vilket innebär att jag på riktigt har 10% chans att få åka till Amerikatt. Ska dock inte bli alltför uppspelt för, om jag ska vara helt ärlig, så var min kära uppsats inte det bästa jag skrivit genom åren. (jag menar, inget kan väl sno min "Putin vs Gustav Vasa" uppsats?) Jag tror att jag gled ifrån ämnet lite... "Vad betyder FN och UNICEF för barnen i tredje världen. Jag började tala om Haiti där på slutet och att det är vi privatpersoner som kan göra mest skillnad, inte FN. Kanske inte riktigt det dom vill höra. Men vadfasen. Det är ju min åsikt. Hursomhelst så innebar detta att jag missade svenskalektionen, där vi skulle få tillbaka våra svenskaprov. Vadfaaaaaaaaaan igen.
Louise skojade med mig att hon hade tagit mitt prov åt mig, eftersom jag inte va där. Hon skojade att jag hade fått IG, gränsen för G var 56 och jag fick 0,5. Jag skojade då tillbaka i ett försök till en diss och sa att det ju var bättre än hennes 0 poäng. Sen skojade vi om att provet var som idrottsprovet där man får minuspoäng för varje fel. Jag sa att hon fick -100 poäng. Det tyckte hon skulle vara svårt att förklara för sina föräldrar. Jarå.

MVH judaz (erkänn att ni älskar att det står MVH)

(mycket bra, förresten klas, att gratta kalla. synd att du gjorde nybörjarmisstaget och skrev grattis istället för gratis...)

SEMLOOOOR, oh som vi väntat

Så, nu har jag gjort många tappra försök till att försöka förstå fysik. Krafter och skit. Men vem kunde ana att sådana stuff inte riktigt är min grej... heller! ÖÖÖÖÖÖÖÖÖH! exakt så känner jag inför skolan och jag kan lova att den känslan inte blev bättre av att min käre moder började tjata om sommarjobb. Nepp, jag ville gråta.
Igår var dagen då alla små snutteputteduvor som förälskat sig i varandra kunde vara tillsammans och fira sin vunna kärlek. Kul för dem -.- hehe, nejmen allvarligt KUL FÖR DEM! Själv är jag icke en utav dessa människor. Jag låg istället och kollade på > håll er i hatten < Rasmus på luffen :D Den filmen är ju fööör gullig. Jag gillar "fri som en fågel"-visan. Eller förresten, jag älskar den! Jag blir på ett så himlans bra humör när jag hör den.
Men slutligen om denna kärleksdag, -Alla hjärtans dag är överskattat! (okej, ja jag tycker väl bara det just nu... fråga igen när jag funnit min prins ;))
IMORGON DÄREMOT! Då är det en dag att fira. En dag då alla har chans att känna sig delaktiga. Det är nämligen den ökända Fettisdagen :D Ska vi äta semlor då eller ska vi äta semlor då? (vi = allt folk med goda smaklökar) HEHE, OM vi ska :DD

/theresanpesan loggar ut!


Kalla ute i det kalla (höhö. not.)

Bara så att vi kan låtsas att vi är en sportblogg med de senaste nyheterna-
grattis charlotte kalla som skidade in en guldmedalj för cirka fem minuter sedan!



vi på www.passazlatan.blogg.se är stolta över dig och vi hoppas du tackar oss för vårt stöd genom åren när du sedan pratar om din seger i televisionen. (plus grattis pr här liksom, kan det blir mycket bättre än så?!)

Klara


onödigt inlägg.

Ah! Tack, anonyma människa, tack. Nicke och Mojje hette dom ju, inte Mogge. Vad tänkte jag med, va?

Jag är så hemskt sjuk så jag funderar på att dö här borta alltså. Min hals är inte att leka med. Eller innehållet i halsen. Eller typ, blir den svullen när man har ont i halsen eller varför får man ont i halsen? Naturare, hjälp mig här.

När jag vaknade imorse kände jag en sån hemsk längtan att bara stanna hemma, kan ha att göra med att jag försov mig. Jag hade precis bestämt mig för att fortsätta sova och skita i skolan när jag kommer på att jag ju måste till skolan för att lämna in skolvalslappen. Och för att jag trodde att vi skulle få tillbaka våra matteprov. (vet inte riktigt varför det lockade mig överhuvudtaget, menmen.) Det visade sig i alla fall att vi inte skulle få tillbaka våra matteprov, så min dag blev helt förstörd (what igen). Det var äcklig mat också. Det är alltid äcklig mat.
Imorgon är det ju i alla fall FN-skrivningsgrej och på eftermiddagen kommer vi att få tillbaka våra engelskaprov (vad är det med mig och att gilla att få tillbaka prov egentligen? :S), så imorgon ska jag minsann till skolan. Är dock osäker på om jag ska dit på onsdagen. Jag är ju fasen sjuk. Idag på ryskaprovet satt jag och snörvlade mig (heter det så? hjälp mig, du anonyme välgörare) i typ.. ja, under hela tiden jag skrev provet. Mm.

Ska plugga FN nu.

JUSTE!!! I sommar ska jag och Tove lära oss att åka skateboard! Fan vad tufft det kommer bli, jag vill lära mig på riktigt alltså.

judas

En tur till staden kan ge mycket

Idag när jag lämnade mitt hus för en gångs skull för att traska lite i staden så var jag med om två grejer.

1. Första vårtecknet. Några tjejer som spelade kråkan mot en vägg nere i huddinge centrum. Jag hade nästan glömt bort att det inte är sådant här väder året om!

2. Jag insåg att jag inte klär så vidare i jeansleggings. Det ser alltid ut som ridbyxor på mig.
Men skam den som ger sig!
Jag ska köpa någon gång.

Klara

But my brain knows better, it picks you up and turns you 'round.

Minns ni Talangjakten i typ... trean (?) när Evan och Araya uppträdde med "Tjabba, tjena, hallå - vi säger så"? Och dom var så himla jättesöta när dom hade klätt ut sig till Nicke och Mogge (om dom nu hette så). Dom hade köpt blåa T-shirts och typ målat/klistrat/sytt fast en bokstav på tröjan. Och dom var så duktiga, så dom fick vara med och uppträda på högstadiets talangjakt också! Det var härligt. Önskar att man hade varit lite äldre då så att man verkligen mindes själva uppträdandet också.
För övrigt, för typ någon dag sen så gick mina hörlurar till mobilen sönder (eller nåt), jag fick då ta och leta upp min iPod istället. Jag laddade den och när jag sen började lyssna på musiken så märker jag vilken drastisk förändring min musiksmak har gjort det senaste halvåret. Till det bättre, måste jag säga, och det är väl tur det. Men ändå, det är lite roligt att tänka att musik som verkligen "berörde" mig, eller vad man nu ska kalla det, för ett halvår sen, att samma musik inte säger mig någonting alls längre. Lite smått intressant. (jag kanske redan har berättat det här? :S)

Idag spenderas dagen med att plugga ryska, prov imorgon, samt att leta information om FN. Jag har inte berättat det här kom jag på, men det är nämligen så att min kära skola har blivit utvald av någon schäkla "orden" att ha en uppsatstävling där man ska skriva om FN dårå. 500 ord ska uppsatsen vara, skolan väljer ut de typ fem bästa, dessa får sedan gå på en intervju. En människa vinner sedan och får då, tillsammans med människor från olika delar av Svea Rike, åka till USA och Kanada under två veckor i sommar. Resan är helt gratis förutom fickpengar och man får typ besöka FN-byggnadshusgrejen, Gettysburg, Niagarafallen och Ottawa. Själva skrivningen är på tisdag och man har tre timmar på sig. Och för typ två veckor sen var det möte där dom som var intresserade fick mer information och shit. Hälften av de som var där var helt hjärndöda. Så jag känner att det finns en helt okej chans. Det är inte så att grisar måste börja flyga för att jag ska vinna, utan jag har nog en ganska stor chans tror jag. Sådetså. Wish me luck, dessutom.

Over and out - judas

I gotta feeling

that last night was a freaking great night!

men först: Jag diggar alice inlägg under! Shit pommes frites, kanske vi borde skriva något då och då som faktiskt betyder något istället för all den strunt vi publicerar. Mycket bra inlägg iallafall och lycka till med vegetarianandet! Jag är med halvt ;)

Vad är nu detta? tänker Klara faktiskt skriva om något några timmar efter att det har hänt, istället för att ständigt lova att lägga ut bilder men aldrig göra det?
JA! detta stämmer mina vänner!

Igår var en aw to the esum kväll med partyflickorna tre. Det såg lite mörkt ut först, då varken Nina eller Emma kunde komma, men när då Clara tackade ja så lös hon upp situationen! :) Förutom otroligt mycket godis, haha, så bjöds kvällen på sjuka drömmar, oerhört mycket skratt, en halvbra film som var så kliché ibland att vi till och med diskuterade det, och minnen. Otroligt mysigt, detta ska göras om någon gång igen ;)

En av samtalen som jag måste medge att jag tyckte var kvällens roligaste (Eller nej, kvällens roligaste handlade om en häst, men det får jag nog inte berätta,):
Jenny försöker att förklara vilken tv-figur som vi såg när vi var barn som hon tänker på. (detta är inte ordagrannt som hon sa,)

Jenny:  men det är han med runt huvud... och så har han hår såhär.... Han med efternamnet!
Clara, Klara och Matilda: Öhhhhh....... ?
Jenny: Men han som bygger något...
Klara: Bob?
Jenny: nej utan det är en annan.... Han heter något på A...
Matilda: den enda jag kan komma att tänka på är Alfons Åberg!
Jenny: Ja, det är han!
...
Clara
: vad fan bygger alfons?

Det där var kanske en sådan grej som var roligare i verkligheten, men oj så skoj det var. Skummaste beskrivningen på alfons jag har hört: Han med runt huvud, hår, ett efternamn som bygger något. Skickligt Matilda!

Och ja, som sista detaljen innan det kommer bilder:
ja, det blev förvirrat ibland med två klaror. Mer förvirrat faktiskt än vad jag trodde det skulle bli vissa sitatuioner! Men namnet slara och k-k-k-klara kom bra till hands!

finbesök

någon sorts surfing eller något

fetingmörkt hår jag har :O


pussochpussochpuss


this is fact, not fiction, for the first time in years

För övrigt. Människor som inte tillför något positivt whatsoever till situationen - vad gör dom där? Hur pallar dom sprida så mycket negativ energi? Hur kan man på riktigt ha så lite respekt och vara så dåligt uppfostrad att man, som gäst, klagar på maten och gör så att värden måste koka pasta istället för att människan ska äta den utomordentligt goda maten som serverades och hade tagit två timmar att laga? Hur kan man få för sig att göra så inte bara en gång, utan om och om igen varje helg det senaste halvåret? Hur går det till? Jag förstår inte. Som gäst äter man och ler, oavsett hur jävla äckligt maten smakar. Hur man sen, efter att ha fått sin jävla pasta, kan klaga på även den maten, är ännu mer obegripligt. Om jag hade varit sämre uppfostrad hade jag skällt ut människan på stört. Men nu är jag relativt bra uppfostrad och vet att man ska vara artig mot gästerna.

För övrigt ska jag tvinga mig själv att se Melodifestivalen idag. Bara för att. Förra veckan skämdes jag så innerligt för den där "Frispråkarn". "Jag är singel". Herregud. Och i intervjun innan "jag har hustlat rätt länge nu". Åh herregud, skärp dig.

Och för att göra min dag ännu sämre såg jag precis en video. Så jävla äckligt. Förstår inte hur man någonsin kan anse sig själva ha rätten att utnyttja en annan individ på det sättet som vi människor dagligen gör. Funderar allvarligt på att bli vegetarian, jävligt hyckleri att sitta och döma andra när jag själv dagligen äter djur som fått lida hela sitt liv bara för att jag _absolut_ måste ha det där jävla köttet. Finns ju verkligen inget annat sätt att få näring, nej.
Imorgon blir jag vegetarian. Helt seriöst. Jobbigt att jag inte gillar vegetarisk mat. Sånt vänjer man sig vid.


Pledge to go fur-free at PETA.org.

Asså fyfan.

TJENA!

Gårkvällen spenderades hemma hos Johanna. Hemmafest. Trevligt vare. Jahaja. Vad mer då. Ikväll ska jag äta Ben & Jerrys. När jag smakade det under jullovet för första gången varnade brodern mig att jag aldrig skulle kunna äta vanlig glass igen. Hade han rätt eller hade han rätt? Han hade rätt!
Det känns som att det var typ hundra år sen modern började laga mat men det finns fortfarande inget att äta. Vadfan liksom, vill hon att jag ska svälta ihjäl eller?

Har ont i huvudet. Mycket ont i huvudet.

Proffsen

Kollakollakolla vad jag och therese gjorde för två tre veckor sedan! :O
Vi sjöng som gudinnor! :D förvånade? of course not. Jag menar, singstar med Therese, kan det ens misslyckas?



Ohlala! Jag hoppas även ni skymtar vilken låt det är - Människa med Tarzan. Gud vad vi skulle vinna talangjakter med den låten alltså! ;)

Igår var jag ÖVERLYCKLIG för att det var fredag och idag är jag lika glad för lördagen. Kvällen spenderades med det mysiga teatergänget för att sedan typ ligga i halvkoma med jenny, medan vi diskuterade livet och kollade på Up in the air/ Anchorman/ Heroes. Ojski pojski vad trött jag var.

Denna kväll ska även den spenderas med Jenny, med tillskott av Matilda och Clara. Mycket mysigt skare bli!

Dagens fråga: varför är kissies blogg så populär? Förlåt men... Det måste vara så att folk tänker att det ska läsa passazlatan.blogg.se men sedan råkar klicka fel, för hon kan inte ha så många läsare som dagligen söker sig för att läsa hennes blogg. Omöjligt!

Puss och hej
Klara


FRIDAG elskass

-nej lille vän, jag är inte rädd. Bara lite beskyddande då det gäller dina kroppsdelar som inte >jag upprepar INTE< skall visas över hela världen.
Där tog den fighten slut, 1-0 till mig skulle jag vilja påstå .D

Idag är det fredag, den BÄSTA dagen på hela veckan. En dag då man kan vandra hem efter plugget och slappna av, liksom glömma alla bekymmer för en stund. Denna fredag hade också varit så där chillepill om det inte vore för att jag var tvungen att gå hem och skriva klart en kort uppsats om stjärnor som jag skjutit på ändå sedan vi fick uppgiften. Det var kul...
Ikväll trooor jag att jag ska träffa Robin, men jag er icke sicker. Om inte, så tänker jag värma mina vampyrhänder under ett täcke i soffan och ligga å slökolla på film hela kvällen (aaa) - bara för att det inte låter sorgligt på något sätt och vis, Ö.



/ therese sends u a BAMSEhuuuug :D


F my life så att säga

och sen hjälper alltid denna sida när man känner sig lite nere:

http://www.fmylife.com/

Plötsligt känns ens liv inte lika värdelöst :D

puss
Klara

totalt onödig skrift

Anar jag en utmaning mellan Alice, Therese OCH lillasyster Guldbrandzén? Ska bli spännande att se hur detta utvecklar sig  ;)

Tänka sig att en sådan crappy dag kan avslutas så bra när man får lite goda nyheter.
I övrigt har dagen varit dålig sedan sekunden jag vaknade imorse, med några småpauser av trevligheter.

Jag äter så mycket nu om dagarna att jag tror att jag snart kommer smälla. Som en ballong liksom. Den dagen, den sorgen, säger jag bara och tar en pannkaka till.

Klara

hmmm...

Möts av en mycket konstig kommentar skriven av Thereses lillasyster. "du är ju bara orolig för att jag ska få större boobies än dig. du är rädd." Vore skoj om det på riktigt var menat till mig. Haha.

Jajaja, idag vare matteprov. Jag spikadere. Allt jag kan säga liksom. Nämen, gick faktiskt jättebra. Förutom sista uppgiften, förstod inte riktigt, fastnade i min ekvation så den sket sig. Men jag menar, vad gör det att jag inte riktigt fick chansen att visa MVG-kvalitéer (eller vad det nu kallas). Jag menar, vem fan vill ha MVG ändå. Det är ju för losers.

Sitter och försöker göra mitt typ.. skolval inför tvåan. (på min skola väljer man inte inriktning förrän i tvåan.) (kanske man inte gör i din skola heller men whattheheck) Den enda frågan jag har är "kan dom göra det mer krångligt eller?" Jag ska typ välja två språk? Så jag har valt franska steg 4 OCH 5. Det går ju liksom inte alla läsa steg 4 samtidigt som steg 5? Isåfall hoppar man ju över steg 4? Varför i Jesu namn vill dom då att jag väljer det? Sen ska man välja individuella val och det förstod jag ävl ändå. Men nu när jag är på sista steget står det att summan av mitt 1a alternativ är 450 poäng och mitt 2a alternativ är 200 poäng? Vad i hellskotta? Ska gå på en sån där hjälpkurs imorgon tror jag. Om jag pallar. Jo det gör jag.

Därni! Där har ni min dag.

Puss

judas

ååååå tjejer, ååå tjejer, vi måste höja våra röster för att höras

(ville ha en rubrik med ordet tjejer i)

Jag har under hela veckan gått och längtat efter att sätta mina käftar i en oskyldig liten pannkaka, och idag fick jag chansen! Ojojoj, så gott det var, jag tror inte att ni anar!

Igår var det svenska prov. Grammatik. Jäklar vad det gick dåligt. Vi hade ingen aning (okej, en liten aning hade jag. det som saknades var motivation eller nåt) om att man skulle kunna namnen på alla olika tempus och temaformer, och det var i stort sett endast det hela provet gick ut på. Att skriva ut vilken tempusform saker hade. Inte att typ... ta tema på verb, vilket jag äger på. Typ.
Imorgon, däremot, är det prov i matematikum. Geometri för att vara mer exakt. Jag längtar. Nej, det gör jag inte. För jag har inget "formelpapper", som vi på SP får ha med på proven där formel för Pythagoras sats osv står. det kanske ni NVare också får, men en föredetta NVare sade lite nedlåtande till mig idag "ni får ju fan ha formelpapper heheh ofta" typ. Så antar att ni gör lite on the crazy side of life och bara typ... memorerar formlerna. :o

I typ... måndags så somnade jag klockan sex på kvällen för att sedan vakna klockan halv åtta, tycker det är riktigt jäkla grymt sovet faktiskt! 13½ timme, om jag räknar rätt (vilket jag förmodligen inte gör, går ju som sagt inte NV heheheheheh). På tal om NV/SP så berättade min NK-lärare (hata att det heter NK dessutom, tänker på varuhuset hela tiden. buhu, jag fortsätter säga NO.) idag om fotosyntesen/cellandningen, och typ skrev formeln eller vad det heter. Så skrev hon först den snygga versionen. C6H12O6 blablabla. Under det skrev hon "solljus syre glukos blablabla" och sa "det här kallar man för SPvarianten. Och sen ändrade hon om glukos till socker och sa, det här är ännu mer SP. Typ. Då grät jag.

- Hur det gick med min och Alinias a capella grupp saru? Joo det går finemangen! Vasaru ska jag utveckla vad jag menar med fingemangen? Okejdå, heheh, tackar som frågar, du!
Idag kom Alinia nämligen med den glädjande överraskningen att hon utvecklat vår themesong. Hon har nu skapat en snygg övergång mellan bapapapa till simpsons soundtracket, nu ska vi bara lägga till Star Wars soundtrackgrejen och träna in det lite. Sen är vi redo att möta världen! (som typ redan är trött på oss om man utgår ifrån Louise och Charlottes åsikter...)

Pussen!1

ledig imorgon, ledig imorgon, ledig imorgon, LEEEEDIG IMORGON!

SHITPOMMESFRITES! GUDJA! - det var självfallet bara ett skoj! hehehe *nervöst skratt*
för att gottgöra McFly's fans så skall jag langa dissen mot min egna gullieboys röst - Justin Bieber. Detta är en fin låt men, totalt jätteärligt, hur gammal låter han? Själv tycker jag att det låter som en liten flicka. Dock en mycket mycket MYCKET begåvad sådan, men fortfarande...


Denna dag har spenderats i staden Stockholm, Sveriges vackra huvudstad. Jag tänker inte säga mer än att jag har Otroligt ont i mina fötter. Om det är kylan eller min massa som skadat dem vet jag inte, men ack så det hurt-ar.

Imorgon är jag LEDIG. Det känns superdupertummenupp-bra! :D

(robin är också ledig imorgon :D)

signing out - therese

Ingen hets mot folkgrupp inte!

Jag tycker nog inte Theresas kommentar om de vackert sjungande snubbarna i McFly kan klassas som hets mot folkgrupp...

I dagsläget är gossarna 25,25, 23 och 22 år. McFly fans, stäm inte våran snälla theresa! Hon menade inget illa, det var bara ett skoj.

Klara

hum, kan det vara den femtioelfte musikern jag blir förälskad i?

Hej! jag sitter precis just nu och tittar i en tidning vid namn Matmagasinet, kapitel Lyckans choklad och snålvattnet har börjat svämma, hehe - tjockiizpockis :D Jag lyssnar även på en riktig riktig tjejlåt som framspelas av McFly, fyra söta pojkar som... är lite söta (?) Jag rekommenderar att lyssna extra noga när snubben i svart spikrakt hår sjunger, han har nämligen en asball röst som man inte förväntar sig (andra versen bla.)
-jag ler sådär kärleksfånigt varje gång han krasslar till *thii*

fast ju mer jag lyssnar så inser jag att det som nog är mest fascinerande är hur mörka
killarnas röster är, jag menar... de kan ju inte vara mer än 16-17,- hehe
(oj, uppfattade ni dissen där boys? :* ) -det var väl inte hets mot folkgrupp?! :S



Imorgon ska jag leka turist och stadsvandra i Stockholm. Najs!

/ theresaaanpesan


Klara är...

...lite sådär onödigt irriterad för hon skulle lätt ha kunnat fixa förhandsbiljetter till I love you Philip Morris om hon bara hade haft 200 poäng mer på bioklubben. Istället sitter hon nu och sulkar över att hon inte är guldmedlem och skulle fixat biljetterna lätt som en plätt.

För övrigt så har hon ingen skola idag och har träffat robin, överasskande nog, på morgonen. En överraskning för henne var det iallafall , när hon i sina helsnygga träningskläder och lagom fräscht utseende hörde en knackning på dörren. Överraskningsträffar is the shit! (men efter att ha fått fixat till sig någorlunda iallafall följde därefter en betydligt trevligare promenad.)

Over and ut på detta onödiga inlägg!
(jag har ingen att prata med, därför måste jag istället skriva ;))



Random bild-
gud vad jag nästan har så långt hår igen. Tokigt! Taget på östersjöns vatten för ett x antal år sedan. Tre kanske. Fyra.


Söndag

Behöver man egentligen någonsin säga något om söndagen? Det känns som om det i stort sett är omöjligt att verkligen få något ut ur en söndag. Söndagar är bara ett tomrum mellan helgen och veckan igen. Men ett ganska skönt sådant, ;)

Jag vill uthälsa några gratulationer till snälla människor:
Grattis min goa mormor som börjar bli imponerande gammal till åldern iallafall, dock ej i huvudet! Mycket smartare än vad jag någonsin kommer att bli :)
Grattis mitt favoritpar som firar 8 månader idag. Jag visste det från första gången Jenny ens nämnde namnet Nawar för mången år sedan- det är honom hon vill ha! Och ack så bra det blev ;)

och Grattis! till mig, som nu ska krypa upp i sängen med datorn i knät, en tallrik med glass i handen och njuta av grey's anatomy season 2.

go natt

Klara

Jag och blondinbella =tvillingar

Detta, mina vänner, är nu ett faktum!
Förutom våra slående likheter i utseende, det långa blonda håret till exempel, det faktum att vi båda är med och driver några av sveriges största bloggar och att vi båda är sthlmskids (på ett ungefär ialalfall ;)) så har jag nu insett ännu mer anledningar till att det finns  ingen brist i att tro att vi inte är tvillingar!

Det är nämligen andra genetiska grejer som stämmer på plats nuförtiden, insåg jag av att ha läst blondinbellas blogg i förgår för typ tredje gången i mitt liv. (jag länkar inte, för hon behöver nog inte fler besökare.)

Vi är båda otroligt oviga och ingen av oss kan göra en kullerbytta!

mental HIGH FIVE på den, blondinen!!!!

inte jag och b!

(en viktig parantes: vi här på passazlatan.blogg.se anser att larvigheter och hets mot folkgrupp är det mest patetiska som finns. När det slås ihop, så det blir ett larvigt försök till hets mot folkgrupp, i denna fall judar, så anser vi det vara riktigt patetiskt. Skriv kommentarer med era egna namn hörni, så vi kan bli extra trevliga mot alla ni trevliga läsare och extra dissiga mot er larviga :D puss puss) 

jag hade en jääääättemysig dag igår :D

pusspuss

(hej två till läsare ifrån germany :O :O)


vem behöver tandprotes?

FAN VAD GODISTÄNDER HÅLLLLLER! HAHAHAHAHAHAH :D


och juste, "Ökänd" jag sa att du kunde vara på mig, inte mina kompisar! :@

/ något upprörd sockerpåverkad theresaa 

ännu ett inlägg



bara för att-
VÄLKOMMEN läsaren från Storbrittanien och läsaren från det stora Amerikatt!

Robin till Klara i telefon:
"Du har blivit mycket bättre på att svara i telefon sen du fick theresas mobil. Du beter dig nu nästan som en vanlig tonåring!"

Ouch. (men jag tar inte åt mig, för vem vill vara normal? plus det kommer från mannen som inte har svarat på ett sms till mig i stort sett sen vi fortfarande fyllde en-numriga år. (så kan man inte säga. men 9 år alltså.))

Mr.Sandman is alive!

inte mindes jag att Lars gick och sjöng på denna förtjusande låt förut! Det är mycket jag inte minns, det är för sorgligt. Jag minns inte senaste gången jag var tillräckligt varm för att gå ute utan jacka, jag minns inte senaste gången jag chillade i korridorerna i Tomtbergaskolan och inte hade en tanke på gymnasiet och framtiden... tokigt!

Här är denna mysiga låt, med det superba (enligt mig) bandet Pomplamoose. Detta är dock nog inte min favoritlåt med dem, men... det var den låten alice bad om. Checka out deras andra låtar anser jag om ni inte gillar denna :D



FREDAG IMORGON!!!
 tokigt najsmajs må jag säga. och finns det något bättre än majs? Nej!
Veckan har väl inte varit överdrivet tung men det är ändå något speciellt med känslan med fredag.

Vad som har hunnit hända under veckan:
Robin har blivit kallad "dirty boy" eller "dirtbag", minns inte vilket, av en lärare
Jag har hälsat på min äldsta bästa vän, mormor
Snön har INTE SLUTAT YRA!!! tooookigt kompisar!!
och jag har slutat använda uttrycket "hey there" av olika anledningar.

Minst sagt fylld vecka! Inte konstigt att jag stapplandes går till min grav.
/säng

Mysig fredag folket!! (Theresa och alice, fortsätt fundera på min idé om busigheter under kristihimmelfärds! ;) Oj jag har ju inte ens skickat sms:et till alice kom jag på nu, de tligger i min utskickat... du får det strax alice! :D)

Klara

jag knyter skorna olika beroende på vilken fot det är

Tjabba (karndan!) Fy vad jag är lite gullig alltså. Jag kom precis på mig själv att sitta och råtta från ett müslipaket (råtta=småäta), och inte nog med att det är fett med torftigt och småknäppt. Jag delar även upp de goda beståndsdelarna från de äckliga, och jag kan säga er att det inte är världens roligaste eller enklaste arbete!

här är de goda sakerna i min fruktmüsli, från vänster:
torkad banan, russin, ananas och papaya :D

det äckliga är typ cornflakes, veteflingor och rispuffar...
smaklösa ting kan jag våga påstå.

IMORGON ÄR DET FREDAG!

Vår, passazlatans, e-postadress är nog den finaste ever. Så fort jag loggar in här på blogg.se så blir jag lite varm i hjärtat, "jaggillartherese@.." - är det inte glassigt så säg? :D

tjollahopp, gummisnopp - theresan 


förlåt!

Hej mina kära små vänner. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande, mitt internet har av någon anledning försvunnit till min dator. Den funkar dock på de andra så jag får väl köra på det helt enkelt. Oavsett så är det min anledning. Internet är bajs, annars hade jag uppdaterat varendaste sekund!

Idag var det engelskaprov, gick superban. Alinia har kommit till underfund med/om/att (?) vi ska ha typ två prov i veckan den närmsta månaden. Det ser vi fram emot ska jag säga er! Så jäklarns uppfriskande med prov, man känner sig lite mer levande än när man gick in i klassrummet liksom. Det måste vara adrenalinet, living on the edge liksom.

Jag och Alinia (är det allt den här bloggen handlar om? nej, det är bara så att hon är den enda som blir lika skojsig som jag när vi är trötta) har startat en egen á capella (stavning?) grupp/band. Vi sjunger akustiskt. Så att säga. Utan förstärkare :P Det går utmärkt. Jag håller på att lära henne den där låten som Lars sjöng på hela tiden förut, typ "Mr Sandman, bring me your dreams. Bambambambam. Make it/him/her the cutest that I've ever seen. Bambambambam". Minns ni? Om ni gör deet kan ni väl berätta för mig om det är en riktig låt och var den isåfall går att hitta. Vi ska även försöka lära oss att sjunga varannat ord i låten nedan, i originaltakten. Eller inte varannat ord utan varannat... Ni vet det som man kan "klappa" fram? Till exempel "Alice" har två såna här. "Therese" har också två. "Svetlana" har tre. Vad fasen heter det?



judas

sommarstrålar och värmd hud, sicken önskan

det är lill-lördag, jag lyssnar mr hellström och läser veckorevyn.
jösses, livet är inte så illa ändå!
ville bara säga det

lite sommar och färg skulle dock inte sitta heeelt fel


logging out - kiinestherese :D

till och med 94:orna växer upp?!

Jag vill passa på att gratta två småbarn som plötsligt är lite mer vuxna! Två av de bästa 94:orna jag känner, som stolt får vara deras ansikte utåt anser jag-
sara och fanny!
Dessa två utomordentliga flickor råkar fylla år dagarna efter varandra så det passade sig utmärkt att klumpa ihop dom liksom :D
Det bästa av allt med detta är- ingen av dom läser denna blogg, vilket gör att jag kan lägga ut bilder! ;)

Jag vågade inte ladda upp den bild jag egentligen hade tänkt på fanny. Jag måste faktiskt fråga om tillåtelse först :O

jag och fanni i somras

så därför tog jag av en av de få bilderna jag har på oss båda- den är ju så underbart bra på oss båda, inte alls mitt i en rörelse ;)



And Sara, such  a loooovely photo and one of the few I own! (sara's to the right and the other girl is ashtray, as we call her, or otherwise called astrid. She's alice's friends cousin. Spooky!) She tried to trick us all by not telling us that it was her birthday, but  I didn't fall for that. ;) She may be clever but I'm always one step ahead!


So GRATTIS!!!!!! mina fina barn. Nu är ni sextonåringar, vilket betyder att ni är tusen gånger klokare :D Hurra för er!!!

själv har jag inget att berätta!
puss

Klara


vinterskutt



jag kan publicera en tokig bild i väntan på ett inlägg. Från sommarens båttatuering, till vinterns glädjeskutt!
Checka out benen som viker sig! Lite illusion dock är det, då jag har värsta baggyjeans på mig. Men jag tycker att det blev en mycket kul blandning!

puss puss


måndagsbarn

Det är tokigt vad vi har lämnat uppdateringen till therese!!!

Detta skalls ändras på.
men inte nu ;)

men senare.

puss och hej och lite mer zooapor till folket!

halluu darlings

tjena mittbena :D Sköningmåndag må jag tala om för er alla. Startade upp med en föreläsning om databeroende i HGY:s aula, härligt att vara tillbaks i de gamla kvarteren. Vi slutade runt trettio minuter över elva så då pallrade jag mig hemåt. På vägen stötte jag på en brun hund som inte hade någon ägare i närheten. Doggen följde mig hela vägen till uppfarten sedan försvann han/hon...
Väl hemma gjorde jag inget av värde, sov gjorde jag iof, men när jag ligger där på soffan och dregglar framför Ellen så ringer syrrepyrran och talar om att hon har slutat och kan mötas i C (C=centrum för the cool guys) för att köpa något åt vår mor som fyller år idag - G R A T T I S <3 , så det fanns inte så mycket mer för mig att göra än att vandra till C med sov/soffmärken över halva ansiktet (H)häftigt!

jag måste fråga vart Abbe och Klabbe tagit vägen? Ö Aldrig kunde man trott att självaste Tabbe skulle sköta the business här på PassaZlatan, i och för sig ganska ojobbigt men jag saknar mina kollegor.

Inatt drömde jag att jag hade en skitfet tattoo över hela ryggen. Det var lite coolt sådär... fast givetvis inget som skulle komma på fråga i verkligheten. Jag är superför tatueringar och försöker redan nu uppleva djupa saker så att jag sedan kan göra en minnestatuering för dem (a), men mina päron är dock inte så för 'förevigt hållande kroppsmålningar' på just min kropp.. Det närmaste jag kommit är min båtmålning på kinden d:
-ganska så tuff huh?


jäjä, kyss och zooapa t folket / theresan

RSS 2.0