halåååå i svingelskogen!


Om cirka 17 timmar sticker jag till den här parveln. PÅSKLOV DELUXE!! :DDD

Nu funkar inte min plan så bra, för det är inte så många som känner min syster kanske som läser vår fabulösa blogg. Men här ovan ser ni en bild på henne! :)

NOT. Kusligt nog är inte det där min syster, som jag har trott i två veckor sedan hon bytte till denna bild på hennes facebook bild. Det här är Scarlett Johansson.
Jag tycker det är rent kusligt att de två är så lika så att jag inte ens ser skillnad på min syster och en berömd skådespelerska. Om båda kom gående längs gatan iklädda samma kläder skulle jag behöva kolla både en och två gånger innan jag insåg vem som var vem! :o

true story
Klara 

klara goes urtråkig- med flit!

Idag  var en riiiktigt najs dag. Överlag liksom. Bara den grejen att vi kollade på Arn på svenskan, kan det bli bättre än så?

40 timmar 40 timmar 40 timmar
Jag och Robin är sådana beztizar att vi till och med kan tajma nästan på minuten så att våra plan lämnar samtidigt. :))))

Mitt mål är att bara skriva tråkigare och tråkigare för var dag så att Therese och alice kan känna att de måste komma tillbaka.

Klara

klara goes halvhurtig och ensam

Jag har varit ute och sprungit fyra gånger mer de här senaste fem dagarna än vad jag har gjort de senaste fyra måaderna skulle jag tro. Är jag redo för en joggingtur i central park? Jag tvivlar nog iallafall.

Jag är så ensam här så att jag gör det till en grej att skriva något varje dag. För annars sitter bara Zlatan och gråter.

Klara

Jag undrar....

hur det ska gå när jag lämnar landet. Om denna blogg kommer krackulera för att vi inte har några bloggerskor.
Eller om vår statistik kommer öka en massa när jag slutar skriva alla onödiga inlägg.

Igår, efter intensiva planeringsstunder på Facebook, så genomfördes årets mest lyckade överraskningsfest, måste jag medge till jenny ;) Hon var så borta så att jag nästan undrade lite om hon hade rökt på innan. Nej, skämt åsido, så var det lyckat. Vi hade sedan en mysig kväll med släckta ljus, charader,skitsnack och snällsnack och mys. tumme upp! Tackar tackar för er medverkan: emma, clara, nina, nawar, johanna, matilda. :))och jenka såklart.

Ikväll har jag tagit ut Bad romance på piano. Av alla låtar så valde jag den liksom. Men den är rätt raffig. Fast det låter ju inget vidare när jag spelar. Men det är lugnt för jag har börjat bli van av att vara rätt fail men ändå vara nöjd med det. :DD

puss
den enda bloggerskan kvar på denna jord

global warming?



oj.
varför ligger han med typ en tjocktröja och en jacka när det är 19 grader ute?

ytterst innehållsrik morgon och framgångsrik dag

Igår var en riktigt fail dag.
Idag kommer det bli the day of awesomeness.

Kontraster, det gillar vi!


Efterlysning

Jag: trevlig bloggerska som tillsammans med min vän alis försöker göra något vettigt utav passazlatan.blogg.se
Du: Snygg, vig, halvkoreansk flicka med bra humor som gillar att lysa upp våra världar. Du gillar att sitta på donken, ha asiatiska filmkvällar, spela med i band som heter Kert, och att åka till Köpenhamn.

Om du känner dig träffad av beskrivningen, kontakta passazlatan.blogg.se . Vi vill nämligen ha dig tillbaka som bloggerska!

Jag kan inte förstå mig på hur alice redan har lov. Galet! Själv är man bara nöjd över att det är fredag.
Och nej, det snöar inte här. Det är väl inte strålande sol, men jag gick med öppen vårjacka utan sjal på vägen hem. Så varmt är det på en skala! ;) Idag har jag inte gjort så mycket vettigt ifrån mig. Alls. Nu ska jag chilla.
Klara


lovlovlovlovlov.

jag har lov nu. jag har lov nu. jag har lov nu. jag har lov nu.
fyjesuus vad jag har lov nu!

Ni kan inte ana hur mycket gudarna har älskat mig de senaste tre dagarna alltså scheissus.
I onsdags va jag ledigledigledig. Igår slutade jag kl 12.40 eftersom jag matteläraren var borta. Och idag, idag, idag så var franskaläraren sjuk (för typ fjärde lektionen i rad nu) så jag slutade klockan halv ett. Men det var inte nog där. Det visade sig nämligen att i samband med någon reklamkampanj för någonting så delade dom ut gratis pizza i stan. Vi åt alltså pizza i solskenet. Jag har hört att det snöar i Stockholm. Stämmer det? Vilken chock jag kommer få isåfall ju, här går vi runt i t-shirts. (chock kommer jag ju ändå få då jag ska vidare till fjällen men aa)

För att byta ämne så vill jag bara säga att FYYYFASEN vad äckligt fulla bussar luktar vid den här tiden på året. Ingen har liksom riktigt fattat hur varmt det kommer bli på dagen när dom går hemifrån på morgonen så dom klär på sig en jävla massa kläder och typ vinterjacka. Sen svettas dom ju sönder på bussen va. Inte för att jag inte var en av dom men ändå va.

Sedan vill jag skicka ut en liten efterlysning. Vart i djävulens namn har Theresan tagit vägen? Har hon hastigt avlidit? Har hon mycket blogg? Hatar hon mig och Klara? VAD HAR HÄNT?!

pusspåerva.

judas

Jag <4 dagens

Dagens:

Klurigaste:

På tunnelbanan när vi närmar oss slussen.
Robert:
Uggla, brukar du vara såhär långt söderut? (syftandes på att Fredrik bor norr om stan.)
Fredrik Uggla: Bara när det är kallt.

HAHA. haha.

Trevligaste äventyr:
våffel och besök av kyrka-äventyr med Sam, Robert, Fredrik och Leith (han var iallafall med i tanken... han ville inte vara otrogen mot sin mammas mat eller hur det nu var.) ett mycket lyckat besök ansåg vi och gav det alla högt poäng i vår utvärdering!

Hurtigaste fail:
Kände mig skitbra när jag bestämde för att andra dagen i rad gå och ut och springa...
tills jag träffade på Erik Johansson. Plötsligt kändes inte en liten runda på 3 km någonting, när man fick höra att han sprang 1,5 mil igår. epic fail.

Födelsedagsbarn:
Jennylicious! (she's hot hot!)

Sorgligaste:
Jag måste avsluta denna briljanta dagens lista med att gå och plugga. Imorgon ska jag ha audition framför klassen med en scen där jag spelar en väldigt kär flicka. Jag suger på att spela kär, haha. Och sedan har jag inte direkt memorerat texten än om man säger så... om inte läst igenom hela scenen två gånger betyder memorera!

random bild
En dag ska jag bli lika vig som therese.

Klara


dubbelblogg.

Excusez moi för dubbelpostering. (svengelska) Men jag har intressanta saker jag måste berätta snabbt bara.

  1. (på tal om svengelska) jag lärde min "franskassistent" från Frankrike att en blandning mellan svenska och engelska inte heter just "en blandning mellan svenska och engelska" utan svengelska. Hon blev mäkta imponerad. (tufft uttryck)
  2. Hästar kan/bör (inte säker) inte spy. Isåfall skulle deras tarmar och hela fadderittan hänga med upp.
  3. När Venus och jag och massa andra satt på bussen i tisdags så skulle hon klia sig på sitt ben, men hon råkade klia mannen hon satt breves ben istället. Han visste inte vart han skulle ta vägen och hon vågade inte säga förlåt. Hiiiihihihiohohohooahahahahahhihiihihiihihhiohohohohohohohehehehehehöhöhöhöhöhöhö.
Var inte det kul så säg?

Kryptiska meddelanden.

Är det möjligtvis så att vi ska börja skriva mer kryptiskt? Mitt lilla kryptiska meddelande ledde ju nämligen till hela 3 kommentarer. En ökning med 300%!!

Idag är det torsdag och den har spenderats i skolan, och sen, tack vare en sjuk son till min mattelärare, på staden i vårvärmen (människor gick runt i t-shirts, nästan!!!) med en glass i handen och irritation i skallen. Låter kanske inte härligt då irritation inte är något att vara glad över så att säga. Men irritationen uppstod först efter typ 5000 timmar av att gå fram och tillbaks mellan olika affärer för att hitta scarfen till Alinia. Jag har även kommit fram till att det inte funkar att säga scarfen på svenska då det låter en aning retarderat. Det är självklart en översättning av the scarf. Funkar helt enkelt inte. Man skulle kunna säga scarfen med stort S, men ibland vill man ju ha det enkelt va.

Imorgon ska Hanna införskaffa biljetter till Markus Krunegård. Trevlans.

Jag fick en kaka igår på utvecklingssamtalet. En singoalla, Max, en singoalla!

(jag har inte haft en enda läxa på hela veckan!!)

measure a year in love

(ursäkta för många inlägg.)

En av världens bästa människor fyller år idag.

Den här bilden är från min födelsedag år 2007. Bilden kunde ha tagits för 6 år sedan eller om 10 år sedan. Det spelar ingen roll, för den här sötnosen kommer forevaaah finnas i mitt liv. För hon är världsbäst.

Jag har tusentals bilder som jag skulle kunna lägga ut tusentals bilder, och ännu några tusentals bilder som hon skulle döda mig för att ha lagt ut. Och då skulle hela min hypotes från föregående rad, att vi kommer vara tillsammans för alltid, faila.
Eller tekniskt sett inte, eftersom vi faktiskt skulle vara med varandra till slutet liksom. Hm. Jag börjar vandra ifrån ämnet. GRATTIS UNDERBARA JENNY HENGEN HEDBERG!!!!!!!!!



Torsdag. Det kommer bli en awesuume torsdag.

Klara


Perfekta t-shirts



Jag tycker vi tre ska gå omkring i tre exemplar av denna t-shirt i Copenhagen. NOT! som om vi skulle ha på oss sådana t-shirts. Jag tycker vi ska skicka sådana i posten till typ Kissie.



Den här däremot ska jag ha på mig hela resan. Jag vill ju inte förvilla någon! Epic.

(humorn är på hög nivå när nästa kommentar om att man inte förstod det roliga med a beautiful horse kom flera timmar efter min förklaring. ;) Om det är flera som känner sig osäkra över vad alice syftade på- skriv en kommentar så ska vi förklara noggrannare!
om ni bara inte förstår humorn-
poor you!)

Nej, här ska fortsätta pluggas!!
puss
Klara

Förklaring till what a beautiful horse

Efter Simones kommentar om att hon inte förstod det roliga med a beautiful horse, så kom jag att tänka på en sak. På bilddagboken står det jämt en sådan här text;
Tänk på att skriva en bildtext så att även utomstående förstår bilden.

... så förklaringen kommer härmed;

I första Arn filmen lovar Arns föräldrar Gud att Arn ska bli guds tjänare på jorden och att Arn ska skickas till kloster. Arn växer upp i klostret och lär sig att fäktas, skjuta med pilbåge och slåss. Han lär sig även latin och engelska.

Det roliga med det är att de flesta munkar runt omkring honom verkar pratar amerikanska-iallafall inte en tydlig brittisk engelska enligt mig. Den första längsta meningen Arn däremot säger är på en väldig brittiska, orden: "Oh, what a beautiful horse!" Han säger det även så förvånat och så... jadu. Oväntat är det iallafall. Han ser sedan helt nollställd ut i flera sekunder.

När jag och therese hörde detta i salongen så skrattade vi så mycket att tårarna nästan rann. Ingen annan gjorde det dock, konstigt nog. Alice såg filmen för första gången igår, och förstod nu äntligen vad vi har drivit med de senaste åren ;)

Jag lyckades till och med hitta klippet: det är i de första sekundrarna av youtubeklippet. :))

 

.

Och helt plötsligt förstår jag det underbart skojiga med "what a beautiful horse"!

Lägesrapport numbero 1


Jag lyssnar på System of a down för första gången på nog över två år, jag tittat ut genom mitt fönster och råkar få syn på min bibliotikarie från skolan. Dagens flummighet (tack robin för att du flummade upp mig)har nu snarare övergått i trötthet. Medans allt detta händer så firar jag att det är mindre än nio dagar kvar tills jag lämnar sveden. yesyesyesyeyseyse


(klara är också stolt över arnkollandet!!! :DD Jag passar på att lägga in min och therese hyllningssång till arn magnusson;
Arn Magnusson, Arn Magnusson, han är en tempelriddare av högsta klass
Arn Magnusson, Arn Magnusson, han är en tempelriddare av högsta klass
Och är han inte en tempelriddare av högsta klass, så är han inte Arn Magnusson
Arn Magnusson, Arn Magnusson, han är en tempelriddare av högsta klass

Jag är tämligen säker på att den gick så.)

Klara

Onödigt.

Klabbelabbe, är den filmen bra? Funderar på att se den...

Jag slutade en halvtimme för tidigt idag! Yey. Och jag somnade på engelskan! Yiho.

Hehe, vi fick vårt typ... "betygspapper", om det kan kallas för det, för period 1. Alltså förra terminen. Hade ett ämne på hela pappret. Kändes nödvändigt. Det stod även ens totala frånvaro. Blev chockad över mitt 4,9% frånvaro.. Kändes som oändligt mycket, men sen hörde jag att typ resten av klassen (inte resten men många) hade +10%. Kändes OK. Härligt att varannan mening börjar med ordet kändes.
Jag har utvecklingssamtal imorgon! Hur skoj ska inte det bli va?!?!?!?!?! Relativt ganska tråkigt. Bege mig hemifrån för att sitta i max en kvart där jag svarar på frågor om hur jag trivs och får se min närvarogrej.

Det hände något skitskojsigt idag som jag inte för mitt liv kan komma på vad det var.
Får försöka komma på det tills... imorgon.

Jag och Alinia blev väldigt sura/chockade/ledsna/inget av det över att Charlotte hyser kärlek till monarkin.

Puss1

(Therese jag ska se på Arn ikväll! Eru stolt? :D)

Jag vann guld!

Jag är utöver det guldmedlem också på Bioklubben nu.
Tack tack, det känns bra. Det känns riktigt bra. Efter blod, tårar och svet, så får man äntligen skörda av livets goda.

Jag tror nog inte att jag kommer att få något alls utav att vara guldmedlem dock.
Klara

en del klargörande part 2

En del klargörande:

Klara har lekt good girl idag och faktiskt BESTÄLLT BILJETTERNA! wohooooo!!
Fatta vad najs att vi gör vår första bloggtrio resa. Vi kommer att fotografera varje ögonblick och dokumentera för att sedan lägga ut förbannat roliga youtube klipp. Cause that's how we roll.

- vad är oddsen att vi tre flickor, på olika håll i sverige, olika gymnasium, har ledigt på onsdag? FETT NAJS!

- Glad världsvattendag! Detta uppmärksammade jag idag genom att sticka till Sthlms universitet (visst låter jag smart och ambitiös och duktig? så kände jag mig iallafall när jag signade upp för det.) och lyssna på vatten föredrag. Intressant må jag säga.

Igår chillade jag och Therese halvt sönder med mackedee, kemi, filosofi, (har ni märkt att dessa rimmar?) och avslutade sedan, mitt  på en söndagskväll, med en biofilm- Remember me med hunken himself, Robert P.

Ovanligt att någon som ser så bra ut heter Robert egentligen? Robert är inte ett snyggingnamn i filmens värld tycker jag (förlåt alla roberts!!!!!! ni är assnygga. det är inte hets mot robert grupper!!) Jag menade mer att hollywood hunks typ måste heta... Zac eller Heath eller Jack eller Mike eller... ja. vad nu de tre bröderna heter i Jonas brothers. Inte Robert. :o



Klara


en del klargöranden,

Satan i gatan vad dåliga vi är på att uppdatera här, eller?
Har lite information att delge er.

  • Om Klara har varit en goodgirl idag så kan jag, för första gången någonsin, announca att det nu är klart att fröknarna kommer ner hit under Kristus specialweekend! Superåsum!
  • På onsdag är jag ledig.
  • På söndag åker jag till Estoccolmo. Stavning, någon?
  • Idag väntade jag, Tove, Hanna och Venus i typ en halvtimme utanför vårt klassrum i väntan på historialektion. Vi insåg sedan att vi skulle ha lektion i 1101, inte 21nåntingnånting. Pinsamt av oss.
  • I Iran bor det persikor. Dom pratar persika. (fattar ni?!!)
  • Louise heter nuförtiden Harijaku-sama. Sama är ett tillägg som man, om man kallar sig själv det, så beggar man efter litta whoopass. Det är för att isåfall tror man att man är förmer. Inte ens en kung får säga det.
  • Varför är det så självklart att man inte får säga du till kungen? Jag hade uppskattat att känna mig lite mer som resten av folket.
  • När jag kallar iranier för persikor så säger jag det med kärlek. Det är självklart inte någon hets mot folkgrupp.
  • Jek hafte, do hafte, Ahmadi hanoof/hamoom narafte.
  • Marg baar dikator.
  • Ber om ursäkt för stavning på de sista. Vet inte riktigt hur jag ska skriva för att återge.
  • Spoon.

det snöar ute. igen. hejdå vår :o

Jag ska träffa Therese.
Jag vet att ni är avundsjuka

Klara

Klara goes americano

Denna titel passar på flera vis-

delvis, RÄTT GISSAT - Jag drar till Nya Yorken om 11 dagar för att hälsa på systeryster som har gjort praktik på WILPF, Women's International League for Peace and Freedom, en organisation inom FN. 
Det ska bli sååå gal2 (gal2- the new gal1) kul och jag peppar redan nu på springturer i Central Park, besök på UN:s headquarters och bara att få träffa systern igen. Jag taggar som ett ilsket bi!

Sedan insåg jag idag att jag var klädd som om jag vore USA lover nummer 1. Obama tröja, scarf i håret med dollar på och sedan köpte jag en klocka där det stog new york på. Jag skämdes nästan lite. Men klockan blev asball och den ska hängas upp strax i mitt rum. Foto kanske kommer senare. :))

Och en sista sak- när kom våren! :OOO Nu är svaret!

Klara

...

Kommentaren med flashbacklänk - antar att det skulle vara nåt sorts motargument? Eller är det någon sorts typ "hej jag/du är liberal/anarkokapitalist"?
Men liksom, 1. Don't skicka en länk över en lista av olika trådar, säger mig liksom ingenting. och 2. Flashback och liknande forum är ju tjenahejsan värda om man vill föra en diskussion på allvar.

Och filmen jag såg igår. Den var bra, men ni ska höra något av det mest random grej som hände.
Först behöver ni veta lite bakgrund:

Filmen utspelar sig typ i New York på ett psyksjukhus eller vad det kallas. Där har Veronika lagts in för att hon försökt ta sitt liv. Hon har typ en vecka kvar att leva. Det kan läggas till att hennes föräldrar är slovaker (nämner detta för att det blir ännu mer random)
Mitt i en scen så har dom lagt in låten "vem vet inte du vem vet inte jag vi vet ingenting nu vet inget idag". Höll på att skratta ihjäl mig.
Mina frågor är: Visste dom som valde låten vad dom sjunger? Hur konstigt det passar in? Vet dom att det är svenska eller tror dom att det är slovakiska och tyckte att det hade vart fett med lite slovakisk musik? Är det ett försök att lura åskådarna till att tro att det är en slovakisk låt? Vad i jesu namn tänkte dom?

Tjarå.

godnattens!

Åh Jesus Amalia, sa jag påsklovet? Ber om ursäkt, das was nicht was ich menade. Det är självklart helgen under helgen då Jesus bestämde sig för att pröva sina vingar, så att säga, som Klasen och Trasen kommer hit. Förmodligen.

Jag blev alldeles precis färdig med min uppsats. Hade publicerat den här om det inte var så att den är 8 sidor.
Kan dock sammanfatt skiten med att säga såhär:
Sweden, skärp dig. Gör sjukvård för alla en självklarhet. För ALLA. (jag menar för AAALLA.)

Vad säger ni flickor små om att besöka den pyttelilla sjöjungfrun while in Köbenhavn?
Jag vet även ett ställe där dom har skiiiitgod pizza. (vi kommer typ förmodligen inte ha råd med något "finare" då Copenhagen är ett jävla dyrt land. (det är inget land men vafan, låter better)

Nuni så ska jag se på "Veronica Decides To Die". Har läst boken. Den var bra. Har hört att filmen är too americanized (stavning) men vadfasen. Just do it!

HP citat och spännande resor

Dagens Harry potter citat lyder följande:

Min engelskalärare diskuterar om att överagera är en bra grej för oss att göra på Shakespearedagen. Han menar att det ibland är meningen att man ska överagera, och ska dra ett exempel.
Mr. Dicarlo: ... that teacher at the wizardry school in harry potter? that creepy one... what's his name? Snajp? skype?

Sorgligt hur en sådan intelligent person kan ha noll koll på den underbara världen av Harry Potter. Själv höll jag på att trilla av stolen av skratt, trots att han sedan dissade HP rätt grovt.

det är typ 100.999999999999 självklart att jag och Theresa ska ner till Alice anser jag!!! :DD men bara för att inte förvirra läsarna, och inte förvirra stackars alice som måste ta emot oss, så är det dock inte under påsklovet som vi ska åka utan under jesus färd till himmelen så att säga :D

Jag inser då att jag inte har berättat vart jag ska resa om ungefär... 308 timmar. :O Jag är sämst på att berätta grejer ibland och ibland snackar jag på utan stopp, ursäkta. En ledtråd:
Det är staden där de stora lysena ska inspirera mig och jag kommer att känna mig helt ny när jag traskar längs gatorna.

Hm, jag lämnar det nog så. Taggad är jag iallafall!! :DDD

Klara


"Some might be driven to the conclusion that, at the domestic level, Sweden does not practice what it preaches"

Här sitter Alice och skriver på sin lilla uppsats om gömda flyktingars rätt till sjukvård. Och herrejesus vad den suger. Ojojoj. Mitt resultat är klart och det är väl helt okidoki, men nu ber dom mig att diskutera mina resultat. Det finns liksom inget att säga, det är bara att "såhär är det, end of discussion" liksom. Lite problematiskt eftersom att:
  1. Diskussionen är det viktigaste
  2. Min uppsats måste vara minst 4 sidor, för tillfället är den 3 (exklusive innehållsförteckning, framsida och källförteckning dvs)
  3. Skiten ska in vid midnatt
Jahaja. Vad göra då? Jo jag får väl ta och försöka hitta någon jävla sak att diskutera då. Om inte så äre bara att blöta ner pommesfriten, såattsäga. (heheh, therese :P)

För övrigt är det typ 99,999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999% att fröknarna Klara & Therese kommer ner hit till påsklovet. Hade inte det varit en fröjd för ögat, såg säg?

Jag bifogar en bild på Therese när hon var som biffigast.


så jäkla muskulös. (lägg märke till att hon var så muskulös att hon utvecklade ett manligt könsorgan) (det var denna företeelse som gav upphov till smeknamnet "vaginaman") (eller nicht, för det är ju motsägelsefullt. borde snarare vara peniswoman) (jag har, dagen till ära, utvecklat en vana att använda allt för avancerade ord för att det ska låta normalt)

Trevlig fredag, kära vänner!

JAG LEVER

OHHUEHUBBABUBBA, vad jobbigt det är när man inser att : nejshit! fanken vad det verkligen kommer vara ett svårt fysikprov imorgon. Scheklar vad jag borde förberett mig tidigare än endast igår och idag. OJ?! - skare vara små suddkorvar över hela bordet efter att man har pluggat? :S Nej, jag ser då inte, INTE, fram emot morgondagen. Buhu.
Jag har träningsvärk i mina bajsepps 8D, det är ganska fett. Och fett jobbigt faktiskt... det blir bara värre och värre. Värken alltså. Men det är väl något man får ta när man biffar antar jag ;D

2 ynkliga veckor kvar till en kort befrielse från hel-vetet! LOVE IT!

ciao bellas :*
/theresaan

Yippie!

Klara, det slår inte min lediga torsdag... Den ska jag spendera med att skriva färdigt (alternativt skriva hela då jag inte direkt har något att skriva färdigt) min rapport/uppsats/nånting om gömda flyktingar och sjukvård (lite luddigt vad jag ska skriva om hehehehe....). Den ska inte tomorrow. Yiho.

judas

tack youtube för att du håller mig vaken

med en näve m&ms i ena handen och musik i mina pilothörlurar knattrar jag på en uppsats om hemlöshet som ska in imorgon. Klockan är tjugo i elva och jag har minst två timmar kvar skulle jag tro för att jag ska bli nöjd.

Jag vet hur man spenderar en onsdagskväll! Lillördag på hög nivå.
(y)

Klara

tjenalena!

Haha, vilken hemsk tråd du hittade. Någon av dom ba "många svenskar har väldigt unika ansiktsdrag, jag har tillexempel sett en tjej med väldigt naturligt stora läppar" man ba wooooooow :O

glad|-X----------------------------------------------------------------------------------------| ledsen
Så här glad är jag över det faktum att jag är ledig imorgon!

Var på en typ tävling idag, handlade om hur bra man va på engelska helt enkelt. Hihihi, man kunde vinna biobiljetter, men det bästa var att jag fick giltig frånvaro från sista lektionen, håhåjaja. Jag har väl mina små tricks.



(sötaste bilden någonsin)

svenska flickor goes avatar

Pappa: Har det varit strömavbrott?
Klara: Ja, hur kunde du veta det? :o
Pappa: ... allting är konstigt.

Jag och min far har de mest trevliga samtalen.

min uppsats går halvbra. När jag skulle slå in why does one become homeless eller liknande på google så kom det som första grejern upp, efter att jag bara hade skrivit in 'why';
why are swedish girls so beautiful.

http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080808183205AAWxN5Y

Haha. Så jag spenderade istället lite tid för att läsa en del av svaren. Jag tycker att man känner sig lite som en i folket i avatar, Na'vi eller hur det nu är, eftersom de pratar om svenskar som om det vore någon exotisk annan ras på en annan planet. Det vore något va!! Betydligt roligare än att läsa om homeless people iallafall.

KLara

Dagens roligaste

Idag diskuterade jag och Sara våra syskon. Vi båda har rätt mycket äldre sykon, och när hon sa ordet "sladdbarn" på svenska och höll upp handen för en highfive, då kunde jag ändå hålla med och higha fiva tillbaka med ett leende. Jag har väl aldrig ansett mig som ett sladdbarn iförsig, men konstigt nog så är de tibland vad folk kommer med för kommentar när jag säger hur gamla mina syskon är (snart 23 och 25, hujedamig).

Det jag inte hade insett dock var att det ordet Sara så fint hade lärt sig på svenska (om ni inte har förstått det sedan tidigare, så är sara endast anglaistalande), var visst inte sladdbarn.

Vadsaru? Frågade Linnea lite överraskat efteråt.
"Ja, slaktbarn. ... Oh no, isn't it called that?....Is that why everyone's looking so weird at me right now? I've been using that word so many times!!"

Vi berättade för henne att hon precis hade high fivat mig för att vi är, som vi så fint översatte, "Butcherchildren", eller "slaughterchildren". Det vill säga, bestämde vi, att vi är sådana barn som våra syskon har i garderoben för att sedan bestämma sig för att bara slakta kallblodigt en dag. Detta är från och med nu ett riktigt ord som är väldigt användbart.

Oj vad jag har skrattat idag! (och oj va djag  inteeeee vill plugga och det är därför jag ens skrev ner hela slaktbarn historian !)

Klara

svar på kommentar: KLARA! :D

Hehe, jag minns inte samtalet i sig Klara, men det kan mycket väl stämma. Jag är nämligen inte så supahdupah förtjust i hans musik, jag anser dock att han är otroligt jävla duktig osv. Vissa låtar faller mig helt i smaken, vissa inte. Hans bidrag i år var ju alldeles förträfflig, såattsäga, och inlägget var väl mest en konsekvens av att Alinia hade gått hela dagen och sjungit på Manboy och försökt övertyga mig om att den var "världens bästa låt ever", typ. Hehehehehe.
Well spoken.

(märker att jag inte har något vettigt att skriva överhuvudtaget. förutom att, KLARA HUR GÅR DET MED BILJETTERNA?!?!??!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

För att citera al Fakir

I was aiming for the sky
ended up flat on the ground
but once again the sun is rising
I better keep on walking


Med dessa ord sammanfattar jag livets för Matte B test. nåväl, kunde ju varit värre- the sun is shining och jag mår prima!

jag tycker det är kul hur melodifestivalen plötsligt kan göra alla till Salem Al fakir lovers. Jag kände bara ett fåtal som gillade honom tidigare, nu är alla SALEM <333 i stort sett. Haha, en sådan folklig fest! ;) Me like.


Klara

Secondhand och sol är guds gåvor

Gårdagen var fullkomligt perfekt- inget plugg i stort sett, fylld med äventyr och trevliga timmar. Jag och Hedda gjorde secondhandbutikerna runt om i stan osäkra! Vilka kap vi hittade, sådana snyggsnygga kläder. Jag är då stolt! Gårdagens sorgligaste var dock att en asläcker klänning med typ serietryck från 60-talisch eller något som skulle bli min absoluta sommarklänning var lite för liten, och att en gemensam byxdress från långt bak i tiden även den var lite för liten. Ack ack. Men, man kan inte få allt! Man kan däremot få snygga klänningar, gula linnen, skor, sjalar, solglasögon och hårband.

Det hann även vara strålande sol och isande vindar och snöande inom loppet av några timmar. Hm, gud har börjat bli lite crazy up there?

Idag är det visst också sol, men det märker jag inte av så mycket för jag sitter med näsan i matteboken.
Men jag tog mig en promenad bara för att säga hej till min skugga igen. Länge sedan man träffade på den!
Och ja, största anledningen för promenaden var för att pröva att ha tygskor för första gången denna vår- och inte vilka tygskor som helst, utan secondhandtygskor! Helt otroligt- det är en daglig kamp för mig att hitta skor, men så plötsligt finns det ett par på secondhand! :DD





TADAA!! Några av dessa bilder togs för mindre än en timme sedan. OMAGAD. Klara lägger in aktuella bilder på nätet! Ni behöver inte dölja er förvåning :D

Klara


hey hoes,

Hata att jäkla Salem inte vann igår, eller? (hata att jag överhuvudtaget bryr mig, men aa) Såg ni inte hur jäkla gullig han var, haha asså omg (fjortis?), när han fick tolvpoäng lite då och då så gjorde han tummen upp och bara va urgullig. Och Alinia tycker han ser ut som ett troll. Nicht liksom.

Fyfasen vad jag har sett en bokhylla på IKEA som jag vill ha.
Louise fyller år. Grattis.
Måste pluggapluggaplugga.

Booyah!

(fan vad jag kör på fjortis idag eller :(((((( )

världens sexxbomb

Tjenalena! Denna sköna lördags eftermiddag har spenderats rakt framför Life of Ryan, lika så förmiddagen xD
För er som inte vet vad Life of Ryan är så är det en realityserie som handlar om typ världens bästa skejtare, Ryan Sheckler. Det bästa med honom, förutom att han rockar fetttt på att åka skateboard, är att han är så grymt galet snygg. Det finns för fanken ingen som klår honom inom snygghetskategorin. Byebye Edward Cullen liksom xd

när blev det lagligt att vara såhär jeeekla hunkig? :O



ryan-sheckler-1.jpg image by cheerleader020

* djupt andetag och en låååång suck... *

/ THERESEEEEE

Såg mig själv på bio igår.

Jaså, jaså, ni vill höra mer om Superbowl! Okidoki. Min skola vann överlägset, 6-2 blev det när man räknat ihop poängen. Ehm. Typ minst tre människor gjorde sig illa. I pausunderhållningen uppträdde Mofeta(stavning?) och Jarre. Nivet dom dära "dom tycker allting är bättre i Berlin". Det var så jävla patetiskt. Dom bad oss att studsa med dom samtidigt som dom sjöng att det "sitter som en smäck" (vad det var som satt som en smäck är lite otydligt), Polhemssidan satt ner och typ såg uttråkade ut, Spykas sida stod upp och klappade händer lite halvhjärtat, inget studsande dock. Jag blev ledsen för killarnas skull, dom blev ju helt dissade av alla liksom, men det hade sett lite weird ut om jag ensam ställer mig upp och "studsar". Heheh.
En film.

Jag såg på Alice i underlandet igår med Tove. Måste erkänna att den var bra, jag tror att jag hade varit besviken på filmen om jag hade läst boken, då den tydligen inte alls är lik. Men, som jag sa till Tove, så har jag försökt läsa den och det gick helt enkelt inte, den va för tråkig. Iallafall, när vi sedan kommit ut ur biografen och är på väg till bussen så ser vi där en buss med skylten 171 Lund. Vi vill gärna hem så vi går på den, utan en tanke på att den inte skulle stanna vid centralen. Efter en stund på bussen ser vi dock att den åker väldiga omvägar ifall den hade i åtanke att bege sig mot centralen. Ännu mer rädda blir vi när vi inser att den har kommit fram till Norra Fäladen (vilket ligger på typ andra sidan stan och var typ ändhållplatsen för bussen), vi fick alltså gå av vid Norra Fäladen och stå i kylan och vänta på en annan buss som aldrig kom (den kom ju tillslut, men aa) för att sedan, när vi kommer till centralen, inse att Toves tåg slutat gå och att min buss inte kommer förrän om 40 minuter. Det slutade med att Tove fick skjuts hem och att min buss kom 30 sekunder efter att Tove hade left the building. Typ. Dålig historia.
Förresten, igår så drog jag detta skämt till alla som undrade vad vi skulle se på bio. Jag sa "mig själv". Dom blev irriterade (inte riktigt) och ba "men nä seriöst". Jag fick då förklara att vi skulle se Alice, och liksom ba "fattar ni inte?". Dom fattade men ingen skrattade, var inte skämtet roligt eller vadå? (till er som inte förstår så är mitt namn alice.)

Hur går det med tåget Klas?

looooooong-hällj :DDD

Heeej tuffing! Idag hände VÄRSTA grejen :O Vad? tänker du då. Jo. Jag såg en fluga. En stor fluga, nivet en sån som man stör sig på under hela sommarhalvåret, en sådan såg jag! :D Alla fattar väl vad det betyder?! VÅREN ÄR PÅ INGÅNG! - det rockar ju ganska hårt.

Nu är det helg. Till och med en extra lång helg i och med att jag har studiedag på måndag, gaaaanska glassigt :D

Oh, här om dagen skrev jag värsta inlägget om hur man ska förarbeta drickvatten för att det ska smaka himelskt. Men som alltid när man är riktigt *stolt* över ett inlägg så fukkar blogg.se och texten försvinner -.- ja... det var det.

HAHAHAH. det här är lite kul :)) har jag nämnt att jag fått pris för fuldans en gång i tiden? Nehej, men det har jag faktiskt, år... 08?
Och jajamensan, jag har bild på det ;D




jösses så hetingfeting jag var :O
för er som aldrig sett mig i kort hår, här ser ni (aaaa)

thessan loggar ut :D <3

 

 


Shakespeare lär rulla runt i sin grav eller hur man nu säger

(börjar med en parantes:
alice, vi fick aldrig höra något mer om hur det gick för ditt lundevent den 5 mars :o superbowl eller hur det nu var. Jag är fett nyfiken!)


Idag har varit en helmysig fredag. Jag gillar sådana dagar när solen bara skiner, där livet leker, där man får umgås med mysiga människor och där man känner att helgen nalkas med storsteg.

En annan anledning också till varför jag känner mig så glad är för att vi nu på allvar har startat våra preparationer ni klassen inför Shakespeare day.
Alla förstaårs engelskaklasser har ungefär två månader på sig att sätta ihop sin egen tolkning av en shakespeare pjäs. Detta görs högst högst seriöst, vilket man kanske inte kan tro- det finns en jury, och vinnaren vinner typ värsta statynågonting med deras klassnamn ingraverat. Plus den gigantiska äran.

Detta har vi nu satt igång med i klassen och jag är feeeeeting taggad! Idag röstade vi fram vår Productive director, som är overall ansvarig för allting, Malin, och vår Director, Zeinab, som är ansvarig för hur hela pjäsen blir liksom, haha. Hur det blir på scenen, hur allt ska göras, hur allt ska vara och så.



har man någonsin sett en annan bild på honom än den här? jag tror nog inte det. :O

För att avsluta detta inlägg;
Jag fann just detta på min skolas hemsida. Det var anonyma människor (tur för dem) som hade kommenterat vad de tyckte om de olika sektionerna på skolan och vilka fördomar de hade. En av frågorna löd: vad gör denna klass på en fredagskväll, och svaret för engelsk natur, min sektion alltså var följande;

EN – Pratar sin “fejkengelska” med varandra. Och spelar WOW.

Så baj baj everyåne, I have plajses to bi and tings to do. WOW det vill säga.

Peace
Klara


hola ladies,

läget och sånt? har inte mycket att säga mer än att håret är blött, jag är trött och imorgon är det JAG som beger mig till malmö för att se alice i underlandet med tove!


uppdatering från mesen

Tjabba tjena mittbena! Återigen sitter jag här framför den sk burken trots att jag har hundratusen mer vettiga saker som bör göras. I eftermiddags var jag ute med Grek. Vi gick en (ungefär) tvåtimmars-promenad i vårsolens hetta* Det var mkt mkt underbart!
Denna fina onsdagsdag var det även planerat att avklara ett nk-prov. Hände det eller? Naaaej jag tror inte det va. El profesor var sicko så provet sköts fram till nu på fredag - buhu för det! Vem vill ha ett prov på en fredag liksom?!

>I måndags bjöd Ramtin mig på en sådan där chailatte som jag tidigare nämnt. Det var förfärligt snällt och gott!<

Max! Fanken vad du har fått en roll i denna blogg. Du nämns iaf i nästan vart tredje inlägg ;D  bra jobbat! Till dig vill jag nu inte tjafsa om några kakor eller läsk utan bara säga att; 1) fan vilken sexbomb du är :D, sicken dans du bjöd på idag. Bravo. 2) Wazzup med today? :O Jag menar, vi hälsade inte, vi åt inte tsm, vi satt aldrig bredvid varandra... och det enda vi sa till varandra på HELA dagen var:
therese: jag har din miniräknare.
*ger den till dig*
max: tack.
?!!??!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!!

Imorgon, kära läsare, så sker en stor händelse/ändring i mitt... ja låt oss säga liv.
Imorgon är nämligen den dag då jag, på fullt allvar, träder in på Huddingegymmet och gör mig jekligt bekant med miljön där. Något som är riktigt smart och bra då jag kommer spendera mer och mer tid just där, hehe.

Nu ska jag nog sova. Ja det ska jag verkligen, jag är ju förfanken trötT.

Här är en myckett bra låt av den svenska musikguden, hakan heeeelstrom.
Håkan Hellström. 
Jag vet att han inte är så fett med gud för alla, inte ens för alla mina polers. 
Men till er säger jag; gå och lägg er elleR - ge honom en chans



pussiluss - theresan

my lovely lady lumps

Dagens roligaste:
Ett flertal människor går runt och sjunger på "My Humps" av Black Eyed Peas. Vår lagom virriga och väldigt konstiga/roliga mattelärare kommer in och säger:
Oh, what a cute song!

...
Jag vet inte om hon lyssnade noga på texten, men "cute" är väl inte det jag skulle beskriva My humps med.

När jag tänker på den låten tänker jag alltid på min och Alice översättning av den, som vi gjorde i typ femman. Gud, vilken hit det var! Mina underbara kvinno klumpar, så att säga. Jag fattar inte varför den inte hörs på radio oftare. Blanda din mjölk med min koko puffar!


Klara (det här är väl kvalité, inte sant? vilket fall som helst så har nästan 100 pers kollat på vårt videoinlägg- eller så är det en stalker som har kollat typ 99 gånger och sedan har vi kollat på det en gång.)

mackan. se hit igen, va.

Amen vafan Max. Erkänn att du har fel bara liksom. Kladdigt är alltid meganajs. Inte på barn kanske, men nu är ju detta en mogen kaka, för människor med lite utvecklad och mogen smak liksom. Lite som O'boy dark chocolate, ellervadfasendenheter (den är förövrigt omöjlig att blanda ut med mjölken. don't buy, liksom). Jag gillar kladdigt. Och så kladdigt vare ju inte vafan. Och ja, singoallan (zingo-allan, en allan som gillar zingo. hoho) är lite misslyckad.

Och Klabbe, inga inlägg tas bort. Nein! På tal om nein så gjorde jag en liten miss idag. Jag sa till Hanna och en annan kille som jag inte riktigt känner men har lektion med, han går förövrigt på tyska, att jag skulle vilja lära mig tyska bara för att det låter så fett. Typ att jag då skulle kunna gå och säga ord lite då och då. Så sa jag att jag kunde säga "njet" då liksom. Och dom ba......... (dom va alltså tysta, lite pinsam tystnad) ja ba nej de va fel språk heheheheheheheheheheh. (försöker komma på vad det heter) efter en stund ba "NEIN". För att försöka imponera drog jag sen till med ett dåligt uttalat "jawohl". (är inte det det tuffaste ordet vi sett någonsin på stavningsfronten?!?!?!?!?!?!?!)

Aarå.

I did it again

och ja,
jag skrev förra inlägget bara för att ha något att göra istället för att plugga franska.
ursäkta att jag bara massproducerar massa skitinlägg utan att egentligen ha något att säga bara för att slippa plugga. det är en ovana jag får ibland, :OOoo
men från och med nu;
QUALITY before QUANTITY

dvs ni lär nog aldrig mer få ett blogginlägg av mig!
höhö.
men ärligt.

hej då! :)

klara
(och ja, onödiga inlägg tas bort efter en stund på bloggen så vi slipper minnas dem sen! ;))

who says I can't be free

Det bästa med vår blogg är att den är otroligt personlig mot våra få läsare. Det känns bara onödigt annars när vi vet att vi har tre läsare - Sebastian, Max och Hedda. Mig gör det dock ingenting då vi har fått eliten som läsare! ;)
(nej okey ursäkta alla andra läsare som också finns, det är bara dessa vi har koll på existensen liksom :))

Och ursäkta btw Sebastian om du av någon anledning faktiskt fortsatte läsa vår blogg och vi nu råkade creepa ut oss totallt (som i att vi är creepy alltså, inte typ krypa).


En sista fråga:

Do you have the time to listen to me whine?
If not-
jag ska inte plåga er med mina tankar om plugg. Det känns som om det bara är det som finns nu förtillfället, och det trots att Robin idag fastslog att vi inte hade så mycket. Jag vet inte vilken värld han lever i.

Idag träffade jag OTROLIGT mycket folk jag kände på kort tid i Huddinge centrum. Jag tänker inte namedroppa allihopa med det var rätt random people, faktiskt.
Det som förde 95 procent samman var dock att de gick på sjödalsgymnasiet. Vilket fall som helst räddade det min eftermiddag, och det blev bara bättre när jag som avslutning träffade på Therese, Ramtin och Tiemo utanför ovannämnda skola. HURRA! för tisdagseftermiddagar.


this is the sound of settling

Måste bara berätta att jag är fetingstolt över min insats idag. Nu ska ni få höra vad jag gjort. Jag har muthafucking spacklat taket!!! Och det är stort ska ni veta. Då jag började i somras. Nu är det alltså slutfört och ni ska veta att det var svettigt, man blir liksom skakig rätt snabbt när man:
  1. Aldrig spacklat förut. (det var far som gjorde det i somras)
  2. Måste stå på tåslashsmåhoppa för att nå taket, trots att man står på en stol.
Det blir skakigt liksom. Så Alice är nöjdchey, alltså.
Jag har dessutom tömt en hel jävla "byrå" (vet inte vad det heter riktigt) som va fylld med massa skit, den ska nämligen ut. Ut, ut, ut. Nu när jag får finbesök om typ.. en månad? Är det dags att röja. Serni.

Sårå. De va de jag ville meddela er alla.

Tjarå.


(random picture)

MAX, SE HIT!

Jag tror också att det där var pizzabagarebilden! Fan vad den inte blev så pizzabagig dock, jag förstod inte alls vad vi gjorde med fingrarna förrän jag läste din förklaring till bilden, Klabbe. Jag tycker dock att jag verkligen lyckats få till en härlig blandning mellan blåst-chey/psychogirl på bilden. Härligt!

Nu till det viktiga!!
Även jag har provat Ballerina Kladdkaka nu. Och jag måste bara säga att, Max, det är din kaksmak som suger! Här är mina anledningar:
  1. Det smakade ju faktiskt visst kladdkaka! Förvånad blev jag, först tänkte jag, det här va ju inte så kladdigt. Men sen kände jag kladdet och blev positivt överraskad över att en så liten kaka kunde göra så mycket!
  2. Saker som ska doppas är alltid roliga. Tröttnade dock på doppandet då min mjölk blev helt smulig. Jag körde istället på att blanda skiten i munnen. Låter äckligt, är ganska äckligt, men ack så gott!
  3. Att Ballerina-kakan ska se ut som en ballerina visste jag inte, men om detta är fallet så tycker jag att företaget har misslyckats totalt, för dom vanliga ballerinakakorna ser faasen inte ut som ballerinor. DESSUTOM! Har inte Singoalla samma form som Ballerina? JO! Hur förklarar vi då detta, singoalla betyder ju inte ballerina?! :O
Det här gjorde dom bra. Kommer iochförsig förmodligen aldrig köpa det igen då jag, om jag är sugen på smaken av kladdkaka, bakar en kladdkaka. Inte köper en kaka som smakar kladdkaka. Känns lite krångligt liksom. Hursomhelst, du hade fel, vi hade rätt. Sorry.

It's been a long night in New York City

Efter en helkväll med John Mayer (faktiskt enbart en låt på repeat) och yttrandefrihet närmar jag mig ett avslut på denna kväll. jag avslutar med en paintbild. Vore vi inte coolingar så säg om vi tog oss in i Copenhagen på rullskridskor? Alice fick de största för hon har de ballaste. (jag och theresa äger nog inga :O och nej, theresa faller inte på bilden, hon gör ett cooooling skutt :D)

För övrigt är nog denna bild vår pizzabagare bild. Jag känner mig lite tråkig som gör exakt samma pose som alice, men jag hann knappt uppfatta temat innan fotot togs. Jag tycker therese lyckades med minen iallafall!



18 dagar kvar till påsklov och 1018 dagar kvar till jordens undergång.
Detta betyder att vi enbart har 1000 dagar på oss med skojigheter när påsklovet börjar. Ve och fasa!!

Klara


bääk in skol

Hej, jag tänkte bara säga tjena och arta mig (inte som arta i att bli bättre på något utan som i att vara artig)! Bara 18 skoldagarkvar till påsklov. Kämpa på, kämpa på!

Judas din förrädare, fysjutton vad glassiga skor med hjul du har fått tag på :D Nu är det bara för mig att börja spana efter ett jekligt retro dragspel som kan toppa dina rullpjuks.

ehhhhh..... OVER AND OUT!

såhär lost är jag på ALLA lektioner :(


/ therese-mes

Who says I can't get stoned?

sjunger John Mayer i bakgrunden medan jag knattrar på en uppsats om Yttrandefrihet. Passande må jag säga!

Om passazlatan.se hade haft en tumme upp knapp hade jag tryckt den på ett flertal ställen:
Alice balice cooling rullskridskor
Hennes rubrik på förrförra inlägget, den söta låten All I want is you från Juno.
Nyheten att det bara kostar 100 kronor att åka tur och retur till Copenhagen
Det faktumet att Theresa har en coolingsoffa!

Om Passazlatan.se hade haft en tumme ner knapp hade jag däremot tryckt på den på dessa ställen:
Jag mår lite illa för jag käkade precis godis mitt i veckan
Jag failade TOTALLY på gymnastiken idag
Jag är stressad med allt skoljobb

Men eftersom jag ska ut och secondhandshoppa i helgen kanske man kan överleva att jag har en del tummen ner grejer!

GLAD INTERNATIONELLA KVINNODAGEN!!!!



(och det faktum att det nästan är vår ute och att jag ska till Copenhagen med dessa coolingar gör att jag måst elite bättre också!)

pussochpussochpuss


rullande skor att skrida i.

Hola världen. Har ni för er då? Trötta efter en dag i skolan? Hehe, synd för er, men det är jag fanken inte. Har ni sovit för lite inatt? Det har jag minsann inte gjort. Har ni... Kan fortsätta forever men jag slutar nu, så ni inte blir ledsna i ögat liksom.

För ett tag sen, kan inte riktigt avgöra vilken dag det var, när man har varit ledig så länge som jag har varit så är det lätt att man glömmer bort vilken dag saker hände, man behöver ju liksom inte bry sig. Hehehehe, men det vet ju ni inte hur det känns, ni har ju bara varit lediga i EN vecka medan jag varit typ ledig i TVÅ. Iallafall, någon gång, när det nu var, så hängde jag med modern till stan (centrum hade jag nog kallat det, men i lundamått så är det storstan liksom). Väl inne i "stan" så ville hon gå till en secondhandaffär. Jag följde motvilligt med, då Beyond Retro är den enda secondhandaffären som inte får mig att må illa. Det är något med lukten. IallafalL! Så hittade jag världens tuffaste rullskridskor (tror att rullskridskor är det rätta ordet då det liksom inte är rollerskates) Dom kostade 10 kronor och jag bara shoho! Kommer aldrig använda dom, men jääääklar va tuffa. Här ser ni en bild.


(ser för övrigt ut som att min högra vad är ett hus och min vänstra vad är normal. interesna)
Asså bilden gör dom inte rätta liksom. Tänk er att det gula är neongult. Hjulen också. Och det rosa. Så jävla pimpiga. Not. Men asså, jag vet inte. Dom har fyra hjul. Så jävla Oldschool. De va bara de jag ville säga.
Tjenixxen då!

If I was a flower growing wild and free, all I'd want is you to be my sweet honey bee.

Jag har ingen aning om vem denne Sebastianus är, jag antog att han var någon bekant till dig eller Klaris? Detta är ett mysterium som kräver ett svar...

Jag har stött på ett sätt att skriva A:n som helt kommer att revolutionera mitt sätt att "signera" saker. Typ pass och sånt. Mitt pass går ut senare i år (ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så äckligt ful bild) och det är därför hög tid att försöka komma på ett sätt att skriva mitt namn så det iallafall ser någorlunda okidoki ut. Aarå. Det blir nog bra.

För övrigt Klabbe, det kostar typ bara 100 spänn att åka till Copenhagen turochretur så det kostar iaf typ nada! :)

Antar att det är dags för er små stockholmare att gå och lägga er nu, stor dag imorgon ju. Ni ska upp tidigt och sånt där, va. Själv är man ju ledig somsagt, hehehee, ingen tid att passa här inte.


(är det här det sötaste vi sett någonsin eller är det det sötaste vi sett någonsin?!) (lite för lång mening för att det där skulle funka. sorry.) (varför heter det funka när det från början kommer ifrån fungera? borde ju heta funga. fan va tufft. hehehehehe, klara, typ som när du och jag diskuterade huruvida det borde heta baka och bakare eller baga och bagare. skrattar högt varje gång jag tänker på det. håhåjaja.)

HEHE :$

så, förhoppningsvis (H)
jag venne, men den påminner mig om BjörnBröder. Ni vet, den söta Disneyfilmen :D 




åååååhsuck

förlåt, man kan ju inte lyssna på den. Mitt internet leker med mig så jag lägger ut låten later yao

farväl o du sköna sportlov

Hej!
Alice, ta och salta våra sår lite mer, buhu :(
Jepp, imorgon är det slut på chill och glass. Denna morgon vaknade jag vid halv åtta med en stor bit ångest i hela kroppen. Det enda som får mig att stå ut med... livet, är vetenskapen om att om cirkus fyra veckor är det påsklov!
Idag har jag och min käre mor köpt en soffa. Hejhopplayesbox,  hang-out-rummet på övervåningen är snart klarissimo :D 
Och HEY! vem är denna Sebastian som diggar vår blogg? Känner vi honom eller är han bara värsta coolingen som råkade stöta på oss tuffingar? :D Välkommen ialla fall!

här är en mysig låt, jag gillarN :) *lyssna*
(den kommer högre upp, det blevde strulisch på dennisch)

pussss - theresan


Tre klargöranden.

Jag har tre saker jag vill klargöra för er alla. Så here goes.

  1. Ert sportlov slutar idag/er skola börjar imorgon.
  2. Imorgon och på tisdag är jag ledig från skolan.
  3. Den här veckan har jag haft världens chilligaste vecka, det har nästan känts som om det varit lov.
Vad kan vi då dra för slutsatser utifrån de här tre påståendena? Jo, att Alice nästan haft två och en halv veckas lov, medan ni bara haft en veckas lov. Känner ni er ledsna och lurade på kakan, såattsäga? Det borde ni nämligen göra, då jag även kom på att jag var sjuk/"sjuk" i måndags och att jag dessutom åt på Subway i måndags!
Jag är ledsen för att säga det, men den här gången var det ni som drog nitlotten!

(förövrigt har ni ju gjort det megasnyggt, och klabbe, jag satsar på att ni hostar upp pengar fort som attan, tror inte att biljetterna blir billigare. men! jag och brodern åkte på väg ned till skåne med Veolia istället, det är äldre tåg som går lite långsammare, tar en timme längre tror jag, men jag kan tänka mig att dom är billigare att åka med. är inte säker, dock. och dom biljetterna kommer kanske upp automatiskt när man söker biljetter. vad vet jag, men det är värt att kolla upp iallafall! :D)

Klara goes modeblogg

Har du också drömt om att få den där perfekta Alice looken? Den funkar både till fest och till en bakningskväll hemma. Det är något som lockar med den prydliga rosetten i håret, det skinande förklädet knytet runt midjan och det borstade håret.



Beyoncé visar här ovanför hur det ska gå till.
Men jag insåg, efter att ha strykt den sista kanten på förklädet och rättat till den sista hårslingan att det inte riktigt var min grej. Visst, jag och jenny i kanindräkten skulle ju se riktigt coola ut när vi kom till biografen, men... jag kände inte riktigt för min dräkt. Jag bestämde mig för att tona ner det hela lite granna.



Det blev en cupcake för att representera teapartyt (vi hade ju lätt lika bra tepartyn för i tid, oj oj oj säger jag bara!), en rosettt för att representera Alice och en tröja i väldigt starka färger för att representera Wonderland. Och ja, Therese och Alice- Rosetten gav ni till mig på min trettonårsdag tror jag. Tjena vad bra att man spar saker ibland! ;)


Filmen då?
Jag och kaninen mumsade på dammsugare och togs till en annan värld. Man blinkar inte två gånger när hon växer fem meter, för allt ser så naturligt ut. Istället för att klaga på klichér klagade vi nästan på att den var för ... random. Men vi gillade den! Vi är dock oroliga att vi hade för stora förhopnningar. Men vad spelar det för roll, när vi var sådana tuffingar i 3d glasögonen och gratis popcorn?! :D <33

pusspusspuss
Klara


We're late!



Kachingaaaaah!
Min Alice dräkt är nu färdigsydd, ska om någon timme träffa på Jenny som har fixat sin kanindräkt och sedan är vi redo för lite biodags. (för övrigt insåg jag imorse att jag har rätt mycket plugg. attans bananer. här blev man lurad att tro att det var sportlov! men vem bryr sig- inte alice iallafall!)

(tack theresa för en myskväll i dammet med lite blod. jag är redan törstig efter mer, :D)

ni vill känna oss... TRO OSS :D

Tjallaballa alla koola katter :D
Just nu sitter jag (asiaten) och Klasselito i mitt (asiatens) rum och planen är att skriva ett inlägg där vi skriver varannan mening, coolio huh? :D
Minst sagt cooolio tycker jag, Klasselito :D
Yes, så utan tjafs skall vi tala om vad vi haft för oss ikväll - here we go:
Klasselito har suttit instängd i en bil utan snus (niveeet pippi, ;D) i flera timmar för att ta mig igenom hela sverige, från mitt hemlands gränser, till theresas rum denna kväll :D
Och jag, er sneögda vän, har ätit ostmackor och rållat tapetklister på en vägg (skulle valt bygg ommansägerså*).
Om inte det är coolio så vet vi inte vad coolio är!! :D
Vi har även, som ni säkert har lagt märke till, ändrat lite design här på PassaZlata :D
Skitnajs, inte sant?! (Och om ni inte tycker det så får ni vara tysta för det tog för alltid och lite till, bloggdesign är svårt :o :))

Ja, detta var allt från oss - vi bestämde att "let's avrunda" är dags.
Livesändningen från Theresas asdammiga (hosthost) rum avslutas härmed.
KYSSSSSSSSS - theresan
nåväl, vad är väl en kyss på balen utan en kram som avrundning? KKKKKKKKKKKKKRAM - klaran

- judas

skäääärpning, va?!

TJA!

Therese det är dags att bli lite aktiv. Yeah!

Imorgon är det dags för Lund Superbowl. Är så fett pepp. Trots att jag inte är helt på det klara med vad det går ut på. Det blir en jävla massa våld och testosteron iallfall, tror det blir schetaskoj. Hittade två youtubeklipp med skiten.



Ser det fett ut eller ser det fett ut?!

(det ser ganska fattigt ut, men Spyken har en bjässe i sitt lag som är typ två stycken jag i axelbredd. då har man breda axlar. tror att han kommer råka döda någon. heheheheheheehehehehe, fan va tufft)

kuckelikuu

Jag antar att Klara och Therese som nu har lov är ute på äventyr istället för att vara "på bloggen". Så jag tänkte att jag kör på. Typ.
Börjar med en fråga. Är det fett fett eller fett fett att Sara var sjuk idag så vi slapp både NK och Samhäll och därmed slutade klockan elva?!?! (om vi lägger till att jag skolkade ryskan klockan tre, pall-uu liksom) Rätt svar är att det är FETT FETT.

Farbror SOL är på besök. Så jäkla nice. På väg till skolan pratade jag, Alinia och Sara om vad vi saknar med våren och sommaren. Vi kom fram till att det främst är lukten av vår och knastret från gruset som ligger kvar på vägarna från då när det var vinter. Och jag kan berätta för er att det inte känns som att det är särskilt långt tills dess! Gruset är liksom redan här, även om den inte knastrar så överdrivet mycket ännu. Lukten har inte anlänt men jag gissar på att den kommer inom några månader! (reserverade mig där lite liksom, så att jag inte kan ha fel. heheh)

Senrå. Ingenting.
Men jag gillar den här låten.



Kan möjligtvis vara ett av de bästa albumen som någonsin gjorts. Ba så ni vet.

Hyvää päivää!

Tervetuloa, käära finnjävel som kommit på besök. Härligt att ni hittat hit! Känns bra att inte bara Thereses "hemland" ska finnas representerat. Typ?

Min finska är ju relativt bristfällig. Men kiitos för besöket.

Tjarå.




hoppfallera.

När jag smsade Theresan lite tidigare idag fick jag reda på att hon var inne i stan och shoppade och att hon senare skulle på bio. Jag blev lite smått förvirrad för jag tänkte att "gå på bio mitt i veckan, det gör man väl som naturare inte?" (efterszom ni är pluggisar ehhehe). När jag nu läst igenom mina kära bloggkamraters senaste inlägg inser jag att ni ju faktiskt har lov för tillfället. Gissa om jag blev deppad liksom. Höhöhö.
Jag hade iallafall prov i naturkunskap idag, och jag tror nog att jag vågar säga att jag iallfall blir godkänd. Onödigt att ropa hej innan man kommit över ån egentligen, men jag känner mig ganska säker på att det inte kommer finnas ett "I" i mitt betyg. Det var dock en massa naturare som uttryckte sig nedlåtande om det faktum att vi var en samhällsklass som skrev prov. Dom var även väldigt högljudda och sparkade på vår dörr av någon outgrundlig anledning.
Jag har två nyheter att berätta. Den ena är dålig och den andra är bra. Jag börjar med den bästa.
Nämligen att vi sgå på Juno idag på engelskan. Vi hade det feta flytet att Lilla Hörsalen, som den så gulligt kallas, var ledig, vilket innebar att vi satt nästan som på bio. Med obekvämare stolar. Den dåliga nyheten är att typ hela klassen hatade filmen, hur kan man inte inse att det är en skiiitmysig film? "it's boring", man ba nej? Dessutom kan en film med Michael Cera liksom typ inte bli dålig. Heheheeheheheheehehehehehehe.

Nu, vänner små, är det dags för mig att pluggelugga. Samhällsprov på fredag, hoho.

Jag biter mig på exakt samma ställe i läppen/kinden minst två gånger om dagen. Gör satans ont och det är verkligen på SAMMA ställe. Buhu.

judas

i wanna be made

Tjaabba sockertoppar, hur är leget? :D Själv har jag just klarat av ett avsnitt av det otroligt pinsamma tvprogrammet Made on MTV. Och jag måste verkligen tala om att jag omöjligt kan förstå hur en del människor kan vara så galet awkward.
Under sändningstiden hann jag både känna att jag ville skjuta mig själv, skaka om snubben som ville bli made, slå sönder tv:n, dö av medlidande etc. 
Man kan ju sannerligen ställa sig frågan varför jag inte bara bytte kanal och skonade mig själv från alla mordiska tankar, men då kan jag tala om för er att Made inte är ett program som man bara kan stänga av. Man vill ju liksom veta hur hela förvandligen slutar, plus att jag personligen känner mig lite mindre *misslyckad* (folket som deltar är ju verkligen inte misslyckade, bara lite vilsna!!!) när jag ser det... <det är ett underbart program!>  

Det var allt för nu.
Hörs och ses, 
kärlek - therese

  


RSS 2.0