så häääär nära fredag

Vår blogg har verkligen en stor läsarkrets. Den enda kommentaren på länge och den består av tre random bokstäver. Vi gillar't!


En bild från när livet inte bestod av plugg, för lite sömn, för lite mat, för lite träning och för lite energi;

men fredag imorgon! Fredag betyder teater. Helg betyder fullt hus! Familjen samlas över att fira över att Linda närmare sig pensionen... Nejdå, snarare blir mognare klokare och mer världsvan! 25 år är inte smågrejer det. Ska bli så fasligt kul!


Tynderö, Sundsvall, en plats i solen
det är något speciellt med det stället. Tid passerar i övriga världen men när man kommer dit så är allting likadant som igår, förra året, när jag var 13 eller när jag var 8.

snöret

För nästan exakt två år sedan yttrades en av de mest klockrena frågorna någonsin.

M: Hur långt är ett snöre?
A: tja.... det beror ju på hur långt snöret är?


Vissa saker slutar verkligen aldrig vara roliga.

onsdag

Idag;
frös jag oavbrutet
lekte jag sushibord
brottades jag litegranna
hade jag sällskap hem med finaste Alice på tåget

Therese=död, Julia = död, mitt liv = ett skämt

Idag har jag börjat förbereda mig mentalt att Therese nog är... död. Vad skulle annars vara anledningen att hon aldrig skriver här annars?

Det är som varje gång Julia missar en franskalektion, så får jag och Sara uppdraget att berätta för vår lärare. Eftersom jag knappt kan säga ett ord på franska och Sara vill vara snäll mot mig och inte skryta för mycket kommer vi aldrig fram till hur vi ska berätta att bussen bokstavligen talat åkte iväg innan den skulle.
Det slutar med att vi kommer fram till att "Elle est mort." är den bästa lösningen.


Idag diskuterade jag, Sammieboy och Freddiboy en lång stund om det var möjligt att hela livet bara är som i "The truman show". Har ni sett den? Mycket sevärd film med Jim carrey. Han upptäcker att hela hans liv är som en enda film- alla runtomkring honom är anställda skådespelare och tittare över hela världen har följt hans uppväxt. Otroligt kuslig grej skulle det vara att upptäcka! minst sagt. men jag tror inte att någon skulle vilja följa en dokusåpa med mitt liv.

Kvällens avsnitt;
Klara pluggar franska revolutionen, dansar runt till bra musik och avslutar kvällen med Sagan om de två tornen och en chokladmuffins.

Nästan för bra avsnitt för att vara sant!1


Dagens sanning

Jag är en av världens sämsta människor att prata med i telefon.

Vissa gånger funkar det utmärkt, och med rätt personer, men överlag- big nono.

Dåliga nyheter

- goodiebagsen var helt slut! ack och ve!

Dessutom har jag inget skinn kvar på någon av fingarna. Jag överdriver knappt. Nu vet du vad du har att vänta dig T!
I stora drag fem timmar nonstop av blåsande och knytande av ballonger. Förutom att man blev lite ofokuserad mot slutet så var det väldigt kul! Gillar enormt såna här jobb, man får prata med folk som man aldrig annars skulle snackat med.

Ett gäng smågrabbs i tolvårsåldern, riktiga tuffingar, kom fram idag och tog en massa ouppblåsta ballonger och sa lite kaxigt "Hur många får man ta? Såhär många? Såhär många? SÅHÄR MÅNGA?" eller liknande, medan de tog fler och fler och flinade mot varandra.
jag svarade lugnt att de fick ta så många de själva tyckte det var rimligt att ta. De flesta tog väl ändå fem sex stycken men de skingrades rätt snabbt och gick därifrån, kanske inte så kul när jag inte sa emot. En kille stod kvar en liten stund och tittade på ballongerna och visade till slut upp sin hand där han hade två ballonger kvar och frågade mig om jag tyckte att det var en okej mängd. Det är sådana tillfällen som jag tycker att det är underbart att få ha ett så kul jobb som det här.

Innehåll av goodiebags;

Detta är för att ni alla ska vilja komma till farsta nu i helgen. Jag tror nämligen att vi ska dela ut goodiebags nu också :D

Goodiebagsen innehåller bland annat;
handlotion
klistermärken
reflex
mättande choklad
små parfymtester typ
en god lypsyl
små godisar

Bland anant. Alla innehåller de lite olika saker.

Jag ska se vad jag kan göra Alice, men jag har inte vågat ta en till mig heller ännu. De är populära må jag säga!!

Ikväll har jag dissat en träff med Theresa och Alice, två av mina favoriter, för att nu plugga franska och sedan sussa sött. Imorgon börjar arbetsdagen klockan sju och jag kommer stapplandes hem vid sex. Sen lite plugg på det. Mums fillibabba!

Kram kram banan

Hej.

Klara? Vad innehåller dessa goodiebags som du talar om? Finns det en chans i helvetet att du kan sno åt dig en åt lilla mig. Har aldrig fått en goodiebag i hela mitt liv ju.
Hejdå.

Tiden går snabbt när man har roligt

En torsdagskväll tre veckor sedan;







Det är ganska så apnice att spendera en random torsdagskväll med en sådan fin tjej som alice, en sådan bra bloggare som Niotillfem, och en sådan god macka som den min cafeteria i skolan tillverkar!

Att dessutom toppa det med gratis bio- kan knappt bli bättre! ;)

En torsdagkväll

Ikväll har jag

blåst upp och delat ut ballonger till fina små barn
delat ut goodiebags till mindre fina hagalna vuxna
delat ut ännu mer saker såsom finfina reflexer
delat kontor med Anders Lundin.

En bra kväll!  Mycket trevligt att göra något helt annat jämfört med plugget.

facerapa/facerapea ansiktsvåldtäkt.

ansiktsvåldtog (gud så vulgärt det blev) en kille i min projektgrupp idag. hihihihihi, jag och ebba-lebba tyckte vi var busiga:

Förstår inte varför alla flippar ur över Sverigedemokraternas intåg i riksdagen. Dom har många sunda åsikter och värderingar som dom har all rätt att uttrycka.
"Det är svårt att debattera med Jimmie Åkesson för att han använder fakta i sina argument"
Det är Sveriges framtid det handlar om!

någon okänd tjej: Så du tycker att det är ok med SD i riksdagen??
svar: SD fick fler röster än Vänsterpartiet och Kristdemokraterna. Det är för mig därför självklart att dom ska ha exakt samma rätt att uttrycka sina åsikter och påverka. Dom är inte rasister.
sen upptäckte den jäveln vad vi hade gjort och skrev:
Jag tycker inte det är okej med sverigedemokraterna i riksdagen. Jag har blivit ganska rejält facerapead. Sverigedemokraterna är rasister. Det är Sveriges framtid det handlar om - och den kan vi inte lägga i händerna på rasistäckel. Så är det bara.
hehehehe.

smygreklam och förklarelse

Jag menade inte så klokt alls bara plugget man ägnar sig åt under eftermiddagar och kvällar. Det plugget vi gillar allra bäst! Jag tillverkar nu en graf i paint. MVG plus på det eller? A+ för dedication iallafall.

Iövrigt kan man ju smygreklama lite för vad jag kommer ägna mycket av min närmsta vakna tid åt (utöver den älskade skolan då)- farsta centrum firar femtio år! Wohoho! Missa inte- Anders lundin, Eric Saade, Amy Diamond bland annat, finfina rabatter, ballonger, goodiebags- och bäst av allt, ett tillfälle att träffa mig torsdag, lördag eller söndag, eller ännu bättre-
både mig och THERESA på söndag! Kan det bli mycket bättre än så? Tror knappast det. Ni hittar oss i snygga varma fleecejackor, med stora leenden på. Vi älskar kunder!

tillbaka till helvetet.

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............

Men hahah, va? Menar du hela vägen hem från plugget? För det är väl inte så ofta (det har aldrig hänt) som vi har sällis TILL skolan?
Eller så är det någon sorts eftereffekt. Ett slags efterskalv. Du inser först morgonen efter hur otroligt rolig jag egentligen är (haha :P) och skrattar hela vägen till plugget av den anledningen?

Alice= lustigaste flickan i världen

Alice, jag gillar dig för många olika saker.

Men framförallt är det din humor!!!!!!!!!!!

Så otroligt lustig. Jag skrattar ända fram till plugget! :D

dje.

Hahahah, ja. Det roligaste är väl egentligen att snubben har fått för sig att invandrarna förstör våra fornminnen. Hur ofta ser man ett gäng invandrare bära runt på en stulen runsten liksom.
Fast det kanske är skitvanligt iofs, är inte så insatt....
JAG SLUTAR OM 20 MINUTER

"Sluta kalla SD ett rasistiskt parti!"

Hej alla ni där ute som tycker att det är oförskämt att kalla SD, och därav du, deras störste väljare, rasister.

Vi säger att SD inte har några rasistiska baktankar-
de anser att alla människor är exakt lika mycket värda och egentligen vill de bara se till att värna om traditioner och den svenska kulturen så att den lever vidare.


Men hur kan ni försvara er för alla deras andra åsikter?!

http://www.sverigedemokraterna.de/tio-skal-att-inte-rosta-pa-sverigedemokraterna/

läs och begrunda kära vänner, och tänk sedan efter nästa gång ni lägger ner rösten på ett parti som anser homosexualitet vara onormalt, skrota FN och gå ur EU, minska bistånd och anser att utrikespolitik är onödigt? (bara för att nämna ett fåtal saker. Även om detta inlägg skulle vara överdrivet så kan man inte förbigå citaten.)

frustration del 3

Jag förstår inte heller, Alice. Jag förstår nästan min kemilabb bättre, och den förstår jag verkligen inte alls.

Aha, jag förstår om Zlatan! Trevligt att höra ändå. Läste en artikel i DN förut bara där de sa , precis som du sa, om hans "osvenskhet" (som om det ordet ens finns!) Och att det var hans kroppsspråk och attityd som ställde till det för honom. För jag menar, en svensk attityd = se livet på den mörka sidan? För jag tycker nog att det är svårt att hitta en människa som ler mer än Zlatan. Fick arbeta hårt och kolla igenom många av mina gamla fotoalbum för att hitta en bild där han ens såg lite halvglad ut.

Men jag menar, samtidigt förstår man ju SD också. Vem vill inte ha ett sådant här ljushuvud i styrelsen?



"fornminnen och ja.... som exempel.... julafton.... midsommarafton....."

tycker nästan synd om honom.
"Vi skulle vilja underlätta för företagen, göra det mer attraktivt... Göra så att de vill komma till Filipstad."
"Hur då?"
"..."

frustration. del 2.

Det offentliga stödet till invandrarföreningar och alla andra verksamheter som syftar till att befrämja främmande kulturer och identiteter i Sverige skall dras in. Lovdagar i anslutning till religiösa högtider skall endast omfatta traditionella svenska och kristna högtider. Den skattefinansierade modersmålsundervisningen skall avskaffas. De invandrare som vill ge sina barn hemspråksundervisning får istället arrangera och bekosta detta själva.
Svenska Kyrkan och dess aktiviteter är en omistlig del av den svenska traditionen. Svenska Kyrkan ska därför ges möjlighet att verka i samarbete med skolorna, på det sätt den alltid har gjort i vårt land. De barn, vars föräldrar känner sig störda av Svenska Kyrkans medverkan i skolan, beviljas ledighet vid sådana tillfällen. Övriga religiösa samfund hänvisas till att bedriva sin verksamhet utanför det svenska skolsystemets ramar.
Då det finns en överhängande risk för att religiösa friskolor, med en religiös inriktning utan koppling till den svenska historien och kulturen, ökar segregationen och motverkar assimilering, skall statligt och kommunalt stöd endast utgå till religiösa friskolor som vilar på judeo-kristen grund och som följer angivna regler.
Inga religiösa byggnader, med en för svensk byggnadstradition, främmande arkitektur, skall få byggas. Iögonfallande religiösa eller politiska symboler, som till exempel slöja eller turban, skall inte vara tillåtna att bäras i yrkesutövningen av offentliganställd personal, då det riskerar att skada medborgarnas tilltro till den offentliga verksamhetens objektivitet. Heltäckande slöjor skall inte få bäras i skolan av omyndiga elever.
Nej. Jag förstår fanimej inte.



frustration.

Åh. Åh. Åh.
Jag känner mig så dålig till mods. Hela dagen har jag känt mig dålig till mods. Hela Sverige är dåliga till mods. På tåget kunde jag verkligen känna den dåliga, dåliga stämningen över vad som hände igår.
Och jag ska inte säga att jag inte kunde se det komma eller att jag är förvånad. För det är jag bannemej inte.
Men det är förbannat tråkigt (hahahaha, kan jag sluta leka mesiga svordomar eller) att valet blev som det blev. Och då talar jag inte ens om det faktum att SD kom in.
Och Klara, Zlatan han är en sån där invandrare som har assimilerat sig (inte integrerat sig. det är dåligt. för att citera sd: "svenskarna har en absolut rätt till att behålla och vidareutveckla sin kultur och identitet i Sverige och motsätter sig därför integration som en lösning på de problem som har uppstått som en följd av den oansvariga invandringspolitiken") så pass att han, HAN, är varmt välkommen in i den svenska gemenskapen. Han har visat sig värdig, det har ju gått bra för honom. Det är dock ett problem att han som invandrare har en gen som gör honom väldigt aggressiv. En gen som förekommer i mycket högre utsträckning hos invandrare.

och när jag ändå pratar politik

Hur kan förfasiken EN FEMTEDEL!!! inte utnyttja sin rösträtt. Jag hoppas att ni, den femtedelen, inte klagar på hur SD kom i regeringen. Ni kunde ha ändrat på hur situationen ser ut, men valde att sitta hemma eller var sjuka eller var bortresta eller inte insatta eller vad nu er anledning var. Med dagens förtidsröstning så är väldigt få av de anledningarna vettiga anledningar tycker jag, och om man inte är insatt så BLI INSATT. Jag är inte så insatt, men om jag hade haft en riktig röst hade jag använt den till fullo och läst på, följt debatter och liknande.

Så tänker man på hur många sjuttonåringar som följde valvakan igår och hade gjort allt för att själv få vara med och påverka.

Eller så kanske bara inte en femtedel bryr sig tillräckligt mycket för att faktiskt vilja bestämma vad Sveriges kassa ska läggas på, vilka idéer man borde satsa på, vilka grupper i samhället eller liknande. Synd bara när man har sin chans!

____________________________________________________________________________________

Så, tack, nu ska jag sluta vara sådan frustrerad politiker.
Och istället övergå till frustrerad kemist. Damn you kemilabb!

Stackars lilla Ibrahimovic....

Nu blir du aldrig svensk. Nu säger till och med plötsligt regeringen att du aldrig blir svensk.

För du vet väl, Zlatan lille, att du inte blir svensk förrän ANDRA ser dig som svensk? Det spelar tyvärr ingen roll med att våra född och uppväxt i sverige, prata flytande svenska, vara svensk medborgare och se sig som svensk. Tyvärr, det saknas ett steg till.

Och på grund av ditt "kroppsspråk" och din "attityd" så blir du nog aldrig svensk.

Så hörrni, var lite schyssta mot Zlatanponken. Han har haft en jobbig dag, när plötsligt partier i regeringen vänder sig mot honom. Plötsligt är det han som ställer till problemen i vårt avlånga land och har fört in bland annat våld mot kvinnor till detta fredliga land, fy! Ge honom en pass och en kaka så blir hon nog glad!!

 Ajdå, Zlatan....



Jag blir glad iallafall att se på facebook att mina vänner inte är de procenten som röstar in ett främlingsfientligt parti! Hoppas bara att detta öppnar diskussioner och kanske gör det möjligt att diskutera dessa frågor på allvar, för att visa att problematik finns med integrationspolitik och liknande men att tycka som SD är nog inte svaret på frågorna.

2 km loppis= awesomeness!

Dagens planer var som sådana; att inta Aspudden med en filur från skogarna i Norrtälje, fika och loppis!



Inget kan stoppa denna kung och cowboy! Vi lyckades ta oss igenom sammanlagt fyra km loppis på tre timmar, inklusive en lång fika och diskussion om kommande äventyr. Bland inköpen finns ett flertal filmer, lotr dataspel, klänning, tjocktröja, mössa, skor- och allt detta för 120 kronor! Detta, mina vänner, är det man kallar KAP.
Och även det man kallar en mycket trevlig dag! <3

pusseluss

GALAPREMIÄR FÖR TUSEN GÅNGER STARKARE

Omgomgomgomg,
tänker säkert ett gäng skådespelare från Tusen gånger starkare som ikväll ska få se sin film för absolut första gången.


That's so våren 2010,
känner jag och Theresa.
Känns konstigt att vi såg filmen före alla skådespelare och liknande egentligen!

Klara goes 4 år

jagvillintevillintevillintevillinte plugga.



(jag vill gå på loppis med en vän eller flyga till spanien eller gå ut och springa eller sätta mig en mysig fåtölj och till en kompis ringa eller packa en väska och bara ge mig ut, eller bara sitta i löv och ge ut ett hösttjut. Jag vill läsa Sagan om ringen och jag vill bli bra på franska, jag vill baka något gott men bryr mig inte särskilt mycket om danska. Jag vill lyssna på UP och börja blåsa upp ballonger, jag vill dansa runt i huset och sjunga fula sånger. Om natten vill jag sitta med klassen min och fnissa och sedan vill jag hemåt vandra och sömnen dissa. Alice och Therese vill jag träffa och krama dem hårt, så hårt det bara går't. och ännu lite hårdare för jag gillar dom så.)

(det började bara på rim. sen kunde jag visst inte sluta. Mr. Freerks, okej att lämna in kemilabb bestående av rim?)

tjenispenisar

Hallihallå.
Resten av klassen har lektion men det har inte jaaaag för jag är tuff. Detta gör dock att jag inte har något att göra (gör läxor på gåltimmen när man faktiskt har tid är för losers, riktiga män skjuter upp sina läxor). Därför tänkte jag om fem minuter bege mig till Beyond Retro som ligger ofattbart nära (härligt) och typ... döda tid och slösa pengar. När jag kommer tillbaka finns det en litenliten möjlighet att jag gör min filosofiläxa. Men bara kanske..
Och juste! Jag ska gå och kissa innan jag går också. Mycket viktigt.
Idag är det fredag.

... när jag ändå presenterar världsnyheterna...

Fotografen avslöjar;
Jag hade följt dom i ett och ett halvt år för att fånga det speciella ögonblicket.

... vem ägnar ett och ett halvt år av sitt liv för att försöka få en bild på när två andra människor kysser varandra?
... fast iförsig, om han nu faktiskt fick en bild, så lär han ju ha cash för resten av livet liksom. Han är nog den smarte! 



Det roligaste är väl ändå att det inte ens fanns någon bild på dom när de kysser varandra. De går bara och ser besvärade ut i nio bilder. (aa)

för övrigt har jag väldigt lite att tillägga om dagen.
Btw så har vi ett mycket bra tema för årets skolfoto. vänta och se, mina vänner, vänta och se...


mycket innehållsrik dag


Passazlatan trion sätter Huddinge på kartan.

Comme un Homme

För att fira att hela bloggtrion träffades idag, även om det bara var en minut, så är spotify igång i högsta hugg med Mulan låtar på franska.

Mulan för att Therese är mulan och jag saknar henne så att hjärtat nästintill brister, och franska för att alice är språkproffset numero 1. (och att de inte har soundtracket på engelska på spotify)

Nej, nu, comme un homme, ska ja gripa tag i Psykologi.

....

Varför verkar det btw som alla storbloggare aldrig har något att göra? Lever alla på pengarna från bloggen eller? Kanske är den imagen vi också ska starta med.

Skojade bara, nu ska jag gå och gymma i några timmar och sedan ska jag äta nybakad äppelpaj som jag har gjort under eftermiddagen och se på film med några av mina hundra närmaste vänner.

Bättre?

We could be walking around the zoo with the sun shining down over me and you

Jag önskar hela livet vore som låten "Five years time" av Noah and the whale.

Men youtube vill tydligen inte det så jag kan inte publicera videon här. tråkmånsar!






I övrigt så är det söndag. Det känns som om det går inte att göra något riktigt vettigt på söndagar.


Bilderna- :DD

Så jekligt snygga bilder!!!!

dock känner jag mig lite sårad. vill du inte umgås med mig? :((((

Jag åkte inte med och paddlade kanot. Istället så städar jag hela huset och mår pyton. Hm.

xsdad

så! där har du de roligaste bilderna klara ;)

dejaeiohlndehaoufghliesjfcö
Har spenderat de senaste tio minuterna med att leta efter Thereses "attdödaenblomfluga"-inlägg. Nu fann jag det och ska undersöka hur mycket den stämmer. :o
therese jag vill umgås med daj <3

tjena tjena ballerena

och hej läsare som fann det intressant att spendera fredagen på vår blogg!
hoppas att ni fick något vettigt utav våra finfina inlägg.

Dags att sova tror jag.

Klara's val

En helg med skratt, kanoting och sova i naturen med fina vänner

eller

en helg med kurerande, slappande, och inte panikpluggande söndag natt till psykologi.


Hm. Svåraste valet.

deh

alice slutar snart. WWWWWWWWWOHO

grey's 3.

Grey's anatomy är verkligen inte ett bra program att kolla på när man är förkyld. Det händer så mycket jobbiga saker i serien, och alla gråter.
Någon gråter på tv = Klara storbölar hemma ensam med alla hennes näsdukar och vattenglas.

Detta leder till att jag säkert är täpptare i näsan nu än vad jag var imorse. Men ack, sådan underhållning jag har fått!

dede

såå jävla tufft. gissa vem som har spenderat hela lunchen med att diskutera sista avsnittet i greys anatomy säsong 5? alice.
påtalom liksom.

DALARÖ!! eller inte

Jaha. Här sitter man ensam och deppar till låten "Draculas lament" med Jason Segal istället för att parta loss med alla små ettor från min skola / umgås med mina fina tonårsvänner/ rocka feeett i Dalarö.

Så blir det visst när man är sjuk.

Men! På posten igår kom det grey's anatomy skivor från min syster- så otroligt snällt och passande! Finns det något bättre att sitta och sjuka sig framför massor med blod och drama? Jag skulle aldrig någonsin vilja tas in som patient dock på Seattle Grace Hospital eller vad det nu heter. Fatta att ligga där och nästan förblöda och läkarna bryr sig mer om vilka som har legat med varandra eller något annat drama. Skulle hellre vilja försöka sy ihop mitt sår själv, och det kommer från någon som knappt kan sätta på sig örhängen för att hon tycker det är så jobbigt med vassa saker.

Och det bästa av allt är att mina fina vänner sköt nu upp Lord of the rings marathonet vi skulle ha till om två veckor. Kanske på grund av att det är jag som har filmerna här hemma, men jag antar det är för att de älskar mig så mycket.

his head on my mantle is how I will let the world know...
how much i love you.

(die, die, die.... I can't.)


edadae

therese, mitt förtroende för dig är oerhört stort <3 och jag betalar tillbaka min skuld så fort banken skickar mig ett nytt kort så att jag kan ta ut peningarna dina :)
alice börjar klockan 1210 imorgon, men hon är inte nöjd med det. hon vill ha ännu mer sovmorgon och funderar därför på att skippa världens onödigaste lektion, som inte ens är en lektion utan typ klassråd, samt lunchen och istället börja klockan 1320. det låter jäkligt lockande.
tjarå.d

Utkast: Sept. 6, 2010

Det känns alltid bra när man känner;
AHA! Ikväll går Kenza på smygpremiär för Going the distance

och för en själv så är det gammal skåpmat.




Lustig bild. Lustig film också för den delen! En 3,5a kan jag och Alice betygsätta efter förra torsdagens biobesök. Jösses vad vi har sett på bio senaste veckan. Tre filmer var. Om vi ska fortsätta i det här tempot kommer vi att vara oerhört filmkunniga snart!

GRATTIS så oerhört oerhört mycket idag storasyster som fyller 25! Du vet inte vad som väntar dig i November...:D
Klara

The heart asks pleasure first

När jag vill spela piano för att stänga av hjärnan, då har jag ett par fina melodier som jag gillar att klinka.

Denna är en av dessa melodier.



Dock kan jag bara de första två sidorna för jag har aldrig förmått mig att spela längre än så. Men det blir väl något att ta tag i :)))

Fin låt iallfall, från "The piano". Jag hade aldrig hört originalet förrän idag... nu vet jag hur fint det egentligen ska låta (aa)

Ha en trevlig pluggsöndag folket! :)

dagshälsning från en t.r.ö.t.t Klara

Varför är vi alla så trötta?

Igår, efter en mycket lång och svinkaalllll men rätt rolig carnevale extraordinarie så hade jag nada energi alls. Jag pallrade mig dock över till Jenkapenka och det var ett bra val det, vi hade en mycket mycket mysig kväll med våran bästa vän choklad.

Karnevalen var skoj förresten, jag kanske visar några bilder. Polisen vägrade låta oss använda Rålis i år så alla vi åka genom staden utklädda för att ta oss till Zinkensdamm. Hörde även att några var och terrade södra latin på vägen? ;)

Temat, "I have a dream", visade KGs verkliga natur- i stort sett alla sketcher spelade på lite våtare drömmar. (och nu menar jag inte typ drömmer om simhallar.) Mycket avklätt, mycket guyonguyaction med såpa, danser i korta kjolar och liknande. Vi var väl de enda som tog hela steget ut dock- därav att vi hade en som faktiskt sprang helt naken.

(Men det var en överraskning för oss med.)

Utöver den lilla detaljen var väl vårt uppträdande rätt så fail som vanligt. I stora drag allting gick väl fel. Men vi var spexade och utklädda och vem bryr sig då om vi inte vann? vi bjöd ju skolan på lite naket iallafall.



Hippies, cowboys, får och superhjältar
och random dude bakom


afros på zinkensdamm


suddig tinkerbell i lite fel storlek. Om jag gick som en duva så fick jag vingarna att röra på sig.

Ser det kallt ut?
Det var typ under tio grader.
Det var kallt.

we're on our way to the top



Dagens planer med trion Lie, Alis och Klas som år in och år ut besegrar Stockholm. (aliasen; Emelie , Alice och Klara.)

kvällshälsning från en t.r.ö.t.t. Therese

GAAAAH! Jag är typ fett trött. Är det okej att vara det en fredagskväll tjugo i tolv? Jag vet inte det jag... De senaste dagarna har jag legat hemma, sjuk. Det har varit två dagar av att döda tid genom att ligga och försöka överleva. Kul med andra ord. (Senaste meningen var ett skämt.) Idag var jag dock back in school - jag är inte så cool - och det var förfärligt tråkigt. Jag orkilorkar inte med skolan, jag gör verkligen inte det! Tur att det är helg nu så jag kan ladda lite batterier... Fast så vet vi ju alla att det inte kommer bli. De flesta helger går ju liksom ut på att ligga hemma och ha ångest över att man inte pluggar ikapp alla ämnen man ligger efter i. Det är också kul. (Den meningen var också ett skämt. HAHA Therese, du är så rolig du!)
GAAH! Jag är typ ännu tröttare nu än i början av inlägget. Soffan väntar, det känner jag det!
KRAMEN
bara för att vi är schnögga. lol
(fy, den här bilden var ju fullständigt o-okej märker jag nu. men vad det göra, huh? :O)

en liten fråga

jag lider av syndromet falla ihop av trötthet under lektioner
och sedan när jag kommer hem på kvällarna.
Detta syndrom gör att jag tittat mkt på Greys anatomy och önskar att jag skulle plugga lite eller göra något vettigt.

Något som skulle hjälpa detta syndrom är om Alice lägger ut en av hennes roliga bilder från Photobooth på hennes TUFFA DATOR!! :DDDDD

tjabbalabbalapoolarn!

Alice hade ett sådant äventyr idag att jag inte har någonting att säga som kan vara av intresse av min dag.

Förutom att planeringen till världens bästa uppträdande för årets CARNIVAL är kiiiiirrat!!! :D Kg har en carnivalo extraordinario varje år och vi traskar genom staden med poliseskort till den fina parken Rålis. Där kommer sedan underhållning och även uppträdanden av samtliga elever! Alla engelska naturelever från b klasserna har nu diskuterat och planerat ett mkt fint framträdande som innehåller guyonguy action så att säga, ett par får, en naken (?!) förvirrad idoldeltagare, och stampeedeee á la Lejonkungen. justdetja, temat är förresten "I have a dream". Låter det awesome eller låter det awesome?!?

Det bästa är att ja tillhör the stampeeed och har då valet att klä mig enligt temat "Randomshit". Julia och Gloria ska förvandla sig till träningsdeltagare från 80 talet, Sara blir cowboy, Ellen blir superhjälte, Astrid blir hippie och Sara är bara förvirrad (aa).

Och jag- jag ska bli de alla drömmer om att bli-
TINGELING :)))))))))))))))

inte för att vi egentligen vill tänka på förra årets framträdande för det var så skrattretande pinsamt, men här är det. Jag diggar att några ändå får igång ett sambatåg, att Gustaf bredvid mig har tappat i stora drag hela hans så noga ihopsatta mumiedräkt, att jag ser helt borta ut och att Uggla och Robert bara ROCKAR FETT i högra hörnet. FETT är vad dom rockar! :DDD

btw alice, du måste må bättre tills imoron!! :OOo <333

ååefheåhfeåeh

Tja! Alice här! (daaaah)
Fan vad jag har varit busig idag, eller?! Imorse cyklade jag ner till stationen, lagom trött, bara för att få stå där och vänta på att alla tågen i världen var försenade (kändes det som). Stiger sedan på tåget och det börjar köra vidare mot Stuvsta där det står still i typ fem minuter. Ni kan ju tänka er hur jag kände mig, fast i metropolen Stuvsta liksom. Men! Det skulle bli värre! Efter fem minuter tar tåget fart igen (eller fart, och fart, det köra svinigt långsamt). Tåget stannar sedan i Älvsjö och berättar för lilla mig att någon jäkla elledning ramlat ner vid årstaberg, typ, och att alla därför får gå av i Älvsjö och klara sig bäst dom vill. (egentligen inte, men aa) Vid det här laget mådde jag så illa (mens) och var så trött att jag kände att fan! nu får det vara nog! Jag sket därför i högtalarrösten som berättade att trafiken in mot Stockholm nu var på väg att sätta igång igen, och gick istället med bestämda steg mot tåget som skulle föra mig tillbaka mot Chuddinge. Cyklade därefter hem och sov i tre timmar. Vilken jäkla dag va!
Roliga killar förresten som var i samma vagn som mig på väg mot sthlm, haha, när dom gick av i Älvsjö så ba "shiit vilket äventyr det här blir då, fast i älvsjö liksom" fast med jääääättemycket förortsslang så jag tyckte det var skoj.
Therese, har du sett mitt kort? Bankomatkort alltså. Ett sådant som man betalar med. Det är nämligen försvunnet och senaste gången jag såg det var när jag umgicks med dig. Om jag inte hittar det snart kommer jag nog att anklaga dig. (nej, skojar sötis, det är säääääääääääkert bara ett olyckligt sammanträffande att den försvann när jag var med dig och att du är känd för att vara lite smått kleptomanisk....) (SKOJAR IGEN, PUTTENUTT! men har du sett det? eller har någon ny synvinkel på vart jag möjligtvis kan ha lagt det?)
(THERESE ÄR ALLTSÅ INTE MISSTÄNKT FÖR KIDNAPPNINGEN AV MITT BANKOMATKORT, HON HAR RENT MJÖL I PÅSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!) (vilken påse?)

RSS 2.0