det här är ett inlägg om ingenting så alla bloggälskare kan...

'Hola Lollipop!' inte bara är det en jäkligt häftig hälsningsfras utan även vår sista låt på Kert's första (och enda) skiva, coolio huh? Oh, och för er som inte vet det så är Kert mitt, Klabbes och Abbes band som vi hade i typ sjuan. Vi var ganska heta på den tiden kan jag minsann tala om ;) Innan Kert hade vi ett band som hette 'Robins plektrum' och dessförinnan hette bandet... kommer inte ens ihåg, någon blomma på engelska har jag för mig... då var det även två boys in the band. Tufft.

Åh, bara lite random. Min systeryster presenterade mig för denna omegamix med 25 låtar från året -09 och helt superärligt så är den faktiskt riktigt bra. Jag lägger upp den här och länkar även Ericas blogg bara för att göra allt rätt.
http://fightforme.blogg.se 
(hennes namn är inte "Fightforme" som någon senaste Transformersfilm utan "Fight for me" ,- genast lite mer deep, folk har faktiskt undrat tidigare d:)






kärlek i massor - theresan

TjenaLena

Scheissus, Theresan har tagit över rollen som storbloggare! Härligt.

Åhgud. Jag har ju verkligen inget att säga. Ville bara visa att jag lever.

Tjarå!

Lägger in den här filmen. Hanna tipsa omren. Jaaapp.


Ba da ba ba da ba ba da

god morgon. Idag kommer familjen Lindahl hit, åsum :D
Jag älskar Robin, och saknar honom ännu mer nu när jag påmindes om vilken galet härlig snubbe han är <3
Nu ska jag duscha och göra mitt utseende acceptabelt.

vill du skrika av dej, sjung med ;)


later alligator / theresan


en total robindag. pusspådet

godkvällens , jag är kall, frussen, fryst som en iskub men anledningen till detta gör mina rödsprängda lår (ja, mina lår blir alltid jätteröda när det är kallt ute) totalt världsliga :) Jag har nämligen glassat med Grek. Vi hängde tvätt, tjockade oss på fik och hämtade hans bror. Det var aaaaasmys att träffa snubben, han är så jekla gos <3

Ikväll ska jag träffa Robin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D



oho, lite såhär i efterhand tänkte jag bara komma med mina åsikter om musiker. Juddie och Klas, ni känner mig allt för väl :) Men visst hålls det med, en dude som kan musik blir femton gånger mer spännande och het än om han var omusikalisk?
Jag vet inte riktigt vad det är exakt som är så attraktivt,
förälskad blir jag i alla fall :*


här har vi en kille med SEXXIG röst (H)

/kärlek från thessiie^

my name is X-baby, X-baby

Hel-vete vad glassigt inlägg jag inte kommer skriva ikväll. Sjuttsingen vad jag gjorde det igår Ö...  Är det någon som har läst det? Svar, nej. How come? jo, blogg(fan) gav mig galet med disszz när jag skulle publicera. Jag blev argh* och lessen i ögat och skrivlusten vandrade från fem till minus en ziljard på skalan :@ så jag struntade fullständigt i att skriva ett nytt.
 nu är det i och för sig rätt chillepill, långsint är jag ej :)

I det opublicerade inlägget talade jag bland annat om att Fille är söt :D (Felicia Fjälkeborn), och det inte bara för att hon tkr att jag är COOL. Även fast det är rätt smickrande det med ;)

Jag berättade även om en hemlig dröm som jag haft sedan jag insåg att det vore fett ballt att vara denna varelse. Vad? tänker ni då. En skalbagge, ett snöodjur, en påfågel?  neheni!, jag skulle nämligen kunna tänka mig att vara en sjöjungfru. Förstå vad hardcore att simma omkring halvnaken med ständigt böljande hår :D


kolla liksom, huuuuur blodigt som helst! Dock ska min fena vara lila-turkos
och jag ska ha orangeguldiga sjöstjärnor till överdel (aaa)


här har ni en låt som känns väldigt 'othereseig' .men jag tycker på något sätt att den är ganska så
mysig. Den har en viss gosfaktor över sig.

pössss på kinden, -theresan

En snögubbe som snart drunknar i snö

Hej kära bloggen!

(jag har som vana nu att uppdatera bloggen varje dag, med helt oviktiga saker. Tills någon läsare säger stopp kommer jag att fortsätta!)

Nu ska ni få höra på ironi på hög nivå.
Efter att fått hoppa av tåget i stuvsta istället för huddinge, efter att i tjugo minuter stått på ett fullproppat tåg och väntar på en signal att vi ska få åka, så valde jag att pulsa de 3 km:arna hem i snön istället för att ställa mig på en lika överfylld buss.
Jag sätter igång ipod:en, och vilken låt kommer på då, när snön piskar mig i ansiktet och jag tar ett steg framåt och två steg bakåt för att det är så mycket snö?
Still summer.
"Here It's still summer..." och liknande går texten. Jag fnissade för mig själv, :D

Bara för att berätta om helt onödiga grejer så ska jag dra en nyhet om Freddan igen. Inte välmemannen utan samma fredrik som så våldsamt spelar på idrotten, Ugglan själv! :D
Han har skaffat  coolingglasögon. :D Så nu ser han ut ungefär så här cool!



Mannen till höger alltså. Mannen till vänster är en riktig cooling han med, men varför skulle jag lägga in honom när jag snackar om glasögonormar?! Detta var för övrigt när vi lekte fjortisar, ser det ut som. WRONG! Det var theresas födelsedagspresent förra året, en helkväll med Idooool. Det var tider det!

Klara


peddoskratt

Idag lärde Louise mig ett knep på hur man startar bråk inom ens egen umgängeskrets.
Det är så enkelt som att man skriver en lapp. Så här såg hennes exempel ut:

"Hej Louise! Visst är Alice en jävla hora?! //Challe
Nej, hon är ju skitcool! //Louise"

Hon ska sedan råka kasta lappen åt mitt håll istället för dit den egentligen skulle, jag kommer då bli nyfiken och läsa på lappen och till min fasa (förfasa? vad heter det egentligen?) upptäcka att Charlotte kallat mig för hora! Genom att göra det här har Louise, för det första, fått mig att bli sur på Charlotte, för det andra har hon höjt sin egen status genom att säga att jag är skitcool!
Louise skrev sedan en till lapp som hon tänkte ge till matteläraren. Där skrev hon "Hej Martin! Snälla ge mig IG så att jag kan fortsätta med mina pokémon uppgraderingar! /Challe". Helt osammanhängande, ja.

När jag och Alinia ska hem från skolan stannar vi alltid i typ tio minuter vid Alinias skåp där hon ska stå och dividera med sig själv om vad det är för läxor vi egentligen har. Hon frågar mig då alltid "har vi några läxor tills imorgon?". Jag svarar då "jaaa.. vi har typ prov i Aliniakunskap". Skämtet blir bara roligare för varje gång som går, enligt mig! Igår utvecklade jag skämtet med att säga "Vi ska typ skriva en uppsats om Aliniakunskap... ämnet ska vara "vart går gränsen för prostitution?"" ÄGDE JAG HENNE ELLER ÄGDE JAG HENNE? :D

Märker nu att inlägget endast handlade om anklagelser om att vara lösaktig. Ojdå. Hehe.

SHA!

Tjabba tjena!

Det här är tredje dagen i rad som jag äter klyftpotatis med bearnaisesås. Vilka är oddsen? Ganska stora skulle jag tro, med tanke på att det är gott. För er som inte visste (alla, det här är ju inte en sån sak som man pratar om 24 liksom) så är jag en sådan där människa som fastnar för en viss maträtt och äter den konstant (inte som att jag går runt 24 timmar i streck och knaprar utan typ att det är det enda jag vill äta). Till slut blir maträtten istället vidrig och jag vill inte äta en på flera år. Nästan. Förrförra sommaren åt jag skivade tomater med olivolja, balsamvinäger och salt och peppar till frukost, lunch och middag. Nästan, åt ju ingen frukost eftersom det var sommarlov, men ändå. Sen var det en massa annat, bl.a. pajdeg. Bara degen, tog bort allt annat... Nu senast är det då klyftpotatis med bearnaisesås. Känns som att det började nyttigt och nu bara blivit sämre och sämre. Jaja.

Imorse åkte moderjord iväg till Finland för att... prata finska (?). Hon kommer hem på fredag och det var allt jag hade att säga om det.

För övrigt!
Jag visste liksom att jag var en modeguru för väldigtväldigt många, men att självaste Kenza skulle börja sno mina kläder, det hade jag aldrig trott!! Pallar dock inte länka. Men hon har min tröja. Allt jag kan säga är att nu är det på (now it's on), vill hon ha bråk så ska hon få! Bloggfight it is liksom. jajajaj.
"Tell your boyfriend if he says hes got beef,
That I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him." liksom.

Tjarå! (jag förstår inget på kemin. halp mi pliiz.)

Snögubben själv med inlindade revben

Herregud, här kommer snön. Snökaos kallar dom det till och med.
Det kommer inte att bli kul att ta sig till skolan imorgon!!! Not at all.

Idag fick Fredrik mig att tappa andan med en gest. Bokstavligt talat.
Nja, jag vill nog egentligen inte kalla det en gest, utan snarare ett mordförsök. Han har i efterhand kallat det en "jättekram"... försöka går väl allt!
Idrotten i EN1B går lite väl tufft till ibland ;) August linkade hem med en inlindad fot efter att ha kommit i närkamp med Nanna och jag slängdes oerhört vänskapligt ner på marken med en armbåge på det där stället i magen/revbenen där det är så skönt att få en smäll.
Men värt det var det när de gula laget (mitt och nannas bland anant) utropades till vinnare! Hurra!!

Vilket fall som helst använder jag min idrottsskada nu till en anledning varför jag inte ska skriva på presentationen jag ska hålla imorgon, utan bara sitta och kolla på youtube klipp med en varm kopp choklad. Mums!

Klara

sista inlägget ikväll, jag lovar!

Jag och Alis får hålla ställningarna här när Theresa är borta och plaskar i poolen. (jag bara antar!)

Tack för kommentaren Matthias!! Den värmde mer än vad du kan tro. vi har det nämligen rätt glest på kommentarfronten här.

En sista kommentar till de kloka orden alis skrev, om theresas förkärlek för musiker. (fast vem har inte det? vad är det som gör att någon blir tusen gånger snyggare och bättre och så av att sätta sig med en gitarr eller genom att börja sjunga?)
JO! det kan jag nämligen berätta för er. Jag har jobbat ytterliggare en hellång kväll med just temat Kärlek. Låter det kul? det är det knappast. Nu ska jag ha mitt intellektuella samtal imorgon om just kärlek, som jag hade förra veckan också om som jag var så dålig på att jag behövde göra om som jag berättade om i fredags då jag mådde lite illa, och jag har spenderat kvällen med att hitta bevis.

Vilket fall som helst- förra lektionen nämnde min lärare just att man dras till att någon kan sjunga och spela musik, det var något genetiskt eller liknande. Crap, jag minns inte mer än så. Jag får ta och fråga honom imorgon!  (not.)

SUMMA SUMMARUM, iallafall: Therese är kanske inte helt tokig när hon faller huvudstupa framför alla gitarrspelande pojkar i landet. Hon kanske bara har lite dålig balans. Hon kanske också skulle behöva en halkmatta!

Klara

du har så rätt!

Åh, Klara, lilla Klara. Du har så rätt, så rätt! Hahaha, dom där skämten om GBG, dom har jag hört. Ytterst roliga, dock förstår jag inte hur man kunde missuppfatta dom, det var ju humor på hög nivå såattsäga!

Vad som menas med att den tappat stinget vet jag inte... Jag stängde av där, blev för sårad och ledsen att jag inte kunde höra något. Jag ramlade ihop i en hög på golvet och kände hur alla mina sinnen stängdes ner. Jag låg där och skakade i flera minuter tills dom äntligen fick kontakt med mig igen. Hemsk känsla.
Och eeh, ja, what's up med att inte kommentera? Så fett oförskämt, ändå!

Ibland önskar jag att vi bodde i ett engelsktalande land. Då hade man inte haft problemet med huruvida (älsklingsordet) man ska sätta ett genitiv-s på Alice eller ej. Hade bara varit att sätta dit en fjongelifjong. Men sådana struntheter håller vi ju inte på med här i Svea Rike.


(vet att Therese håller med iallefallee, hon har en förkärlek för dessa musiker. visstdåå?)

UPPDATERING:
Nu bär det av till duschen. Eller ska jag kalla den för mördarduschen? Den saknar i alla fall en sånhära.. "anti-halk-matta". Så jag håller på att ramla och slå ihjäl mig vid varje duschtillfälle. Inte OK.

Klaras kommentarer om Alice(s) inlägg:

Ang. förmågan att inte kunna ändra på sin röst när man skämtar-
vi är så lika så lika min vän!! Det är en egenskap som ofta kommer i vägen i ens liv. Jag har många hemska historier att dra om detta, vilket alla verkar kunna dras med en koppling till göteborg.

Remember the titans-
det är en sådan fruktansvärt bra film tycker jag :D Jag gillar den starkt. :D

Vad FALLS! vad menas med att bloggen har tappat stinget?! (när hade vi stinget ens?) Hanna ligger illa till i min bok! (om det nu ens är ett uttryck.. konstigt sådant isåfall, vem antecknar ständigt i en bok vad man tycker om folk?)
Vilket fall som helst anser jag tvärtemot ;)

Men å andra sidan verkar kommentarerna ligga lite på is hos folk- det verkar bara vara vi som har något vettigt att säga här i världen. Sorgligt. Men desto bättre att vi pratar desto mer!

Klara

Bondar är typ det enda ordet som jag aldrig lär mig att det faktiskt heter bönder.

Åh Jesus Amalia, vilken hemsk bild Therese! Hur vågar du?! :O

Jag skulle nyss beställa plattång, när modern säger att "nä, jag vill inte betala för det" man ba hej du betalar det ju bara en dag, du får pengar imorgon. Bara för att jag inte har kreditkort liksom? Skitaelakt så nu ska jag gråta en skvätt. Nä. Men asså det var elakt så jag sa "du e dum i huvet" och smällde i dörren. Sen ska jag kolla snett på henne resten av dagen, för så beter man sig bara inte!

Jag hade betygssamtal idag och jag har mvg i engelska ;) hon tror även att jag förmodligen skulle klara av engelska B, man ba vadå förmodligen? Jag hade ju rockat sönder skiten! :O
På tal om rocka så råkade jag säga att jag var punkrock lite för högt i klassrummet, så människor typ ... kollade konstigt. (jag har en sån där förmåga att inte ändra på min röst när jag skämtar, så man tror att jag är allvarlig hela tiden)

Haha, förresten! Sista biten på engelskan såg vi början på Remember the Titans (ägig film för övrigt) där är i alla fall tjockisen som är med i My Name is Earl med. När han för första gången syns i rutan säger Alinia till mig:
- Det är han som är med i Earl Grey.
Jag mmm-ar till svar och efter 30 sekunder säger jag:
- Sa du verkligen Earl Grey?

Sjukligt skoj. Det pågick även en het debatt på samhällskunskapen om huruvida planekonomi var bättre än marknadsekonomi. (för er som inte vet, m.ekonomi=öppen marknad, privat ägande. p.ekonomi=staten har monopol på skiten) Idil, langar feta argument om varför planekonomi är bra medan bondarna langar argument som typ "men vadå tänk om ens mormor och morfar jobbat stenhårt då? ska de bara försvinna?" man ba va. Gjorde mig sur. Skojigt, va.

(hanna klagar på att vår blogg tappat stinget. vadfan menar hon med det?)

tajm tu gå. bajbaj.

gokvällens!

och välkommen även en läsare från the states, the place to be liksom. Hoppas du njöt av läsningen, med den ytterst roliga översättaren som man kan använda sig av vid sidan av.

Jag tappade helt vad jag skulle säga. Öh. Jag spontanåkte själv in till stan idag, för att jag behövde röra på mig lite och rensa tankarna lite. Kikade på bland annat en klänning som jag inte vet om jag vill ha på H&M... men bloggare som jag är fotade jag mig i den! Bilden kanske tittar upp här senare. Jag testade även ett par kortakorta shorts... och hugaligen, det gör jag inte igen!! Det höll på att bli en sådan händelse som när man är dum nog att pröva en ring inne i affären och sedan fastnar den på... bara att nu var det ett par shorts. Inte bara satt dom mycket mycket tajta, utan de hade också jättesvåra knappar. Det höll på att bli riktigt pinsamt ska jag lova! Men en kul historia för de som arbetar där om några år- "Minns ni den där  tokiga tjejen som prövade ett par alldelles för små shorts och aldrig fick av sig dom? Vi behövde ringa till brandkåren för att de skulle behöva bända upp knapparna med en tång! Hoho hih hoho!"

Inte för jag vet varför de skulle ringa just brandkåren, känns väl puckat. Men är man dramatisk så är man!


Just det ja- nu mindes jag vad jag skulle skriva om egentligen! Men jag tar det någon annan gång, annars blir inlägget så långt. Det fick bli den tråkiga shortshistorian istället.

Hugaligen, nu kom jag på att jag lovat bildbevis också från fredagskvällen. Imorgonkväll, mina vänner! :D Hoppas ni får en fortsatt tokig bra vecka!

och så vill jag avsluta istället med en HELT random bild:

Klara

det är kul att ta helt randombilder.


rubriks krub

Tjabba! Nu är det fruktade kemitestet finito (klart). Det var ett sådant prov som känns riktigt tummen upp då man gör det och lika så sekunderna efter att man lämnat in det till läraren/lärarinnan. Sedan gör man tabben , hehe.. att börja diskutera svaren med de mycket smartare eleverna. Då känns det inte fullt lika bra längre.
Idag har jag både talat om för hela klassen under svenska lektionen att jag upplevt obesvarad kärlek och lärt mig lite lite tyska :D
nr1. wtf?! tänker ni. Varför i hela friden gjorde du det? Lite väl personligt huh? Ja, jo det kan jag ju helt fullständigt hålla med om. Personligen tycker jag att ni ska fråga min svenskalärare Erik varför han frågade mig om jag varit med om kärlek som slutat olyckligt. Vem sjuttongubbar gör något sånt?! Okej. Jag bjöd kanske upp till det en aning då jag började -ganska detaljrikt- tala om hur man beter sig när man ser eller träffar någon man tycker om trots att man vet att det är totalt fucked up för just eran del... men fortfarande?
nr2. Ich liebe Max som lärde mig fras efter fras på tyska, det var riktigt roligt. Jag tror mig ha funnit mitt språk (aaa)

Hahahahahahahah Klabbe! att du kommer ihåg den pinsamma provtimmen då vi minut efter minut förvirrat letade efter boven som lyssnade på jeeekligt hög musik d: det var ganska awkward...

Nu ska jag skuttilutta in i duschpuschen och eh... duscha :D Sedan ska jag nog förbövulen bege mig till kojs (ouff, redan diskuterat någon gång under min livstid, men fasansfullt konstigt ordspråk -"bege mig till kojs" ? ) och sussa som en liten bejbi. 


gosh vad busigt att dessa bilder ploppade upp :*
Klara efter skolavslutningen i 6:an :)
följt av
Judas vid Långsjön i 7:an :)


(det var hettttttt)

lotts ovf löv - tabbe



 


goddagens!

Jag har precis ätit mig mätt på klyftpotatis och bearnaisesås. Utan tillbehör. Jäkla gott. Om jag skulle behöva välja någonting som jag skulle äta varje måltid i hela mitt liv, så hade det lugnt varit klyftpotatis med bearnaisesås. Möjligtvis tillaga potatisen på olika sätt lite då och då, jag menar lite ombyte får man väl trots allt ha. Hehehe.

Dagen har tillbringats i skolan (ere sant liksom :O) Jag dozade off ett tag, som det så fint kallades. Slumrade heter det på svenska, ja. Som sagt, jag slumrade till där ett tag på matten och sen en gång till på historian.

Jesus, vad glad jag är att jag fixade den där flaggräknaren! Jesus Amalia, en besökare ända från Sydkorea!! Vem hade trott det va, det är ju nästan Kina det! Men att få besökare från Kina, det kan vi nog glömma. Kan slå vad om att dom redan censurerat oss där. Jag menar vi hatar ju hets mot folkgrupp, och det kan ju säkert hetsa upp folket därborta. Fattar ni? Ordvits. Känner nästan att jag borde bli göteborgare. Då hade nog Klabbe och Tabbe älskat mig mer, dom är ju helt sålda på GBG. Å andra sidan hatar vi ju Göteborg! :o

Vad var det mer jag skulle säga? Jo juste ja. En skoj grej som hände på franskan... Förmodligen en sån där som man måste varit med för att uppskatta. Jag kör ändåå!!!

Vi skulle gå ut i grupper för att snacka med vår kära Florelin (Floriane), som är fransk. Förmodligen för att öva upp vår franska. Till sist är det min, Hannas, Alinias och någon annan random människas tur att gå ut, vi sätter oss vid ett bord och Floriane frågar oss typ vad vi gör på franskan. Jag säger något i stil med "Nous ecrivons une conversation de chat" (helt fel grammatiskt men aa) (vi skulle skriva en chattkonversation mellan en kille och hans tjej, av någon anledning) I alla fall så säger random tjejen att jag precis sagt att vi skrev en kattkonversation. Aa. Nä gud vad tråkigt det här blev, du. Måste öva upp mina berättarskillz. Det här leder mig dock in på en annan händelse som inträffade när Floriane precis börjat som typ.. extralärare eller nåt. Vi skulle även då gå ut i grupper och prata med henne. Vi hade förberett frågor som vi ville fråga henne. Vår grupp hade valt typ "gillar du baguetter" etc. Men i alla fall så ställer Louise frågan "tu aime des chats?" (tycker du om katter) eller nåt. Floriane börjar asgarva och vi fattar ingenting. När vi sen är färdiga och går in i klassrummet där vi berättar om att hon är konstig som skrattade. En kille säger då att chat inte bara betyder katt på franska utan även pussy. Fitta. Louise hade alltså frågat henne om hon gillade fitta.
Amenfyfan jag suger ju på det här asså, de va ju inte heller skoj!



småskoj bild. Hejdå!

Välkommen Thereses släkting!

Jag älskar vår flaggräknare!

Någon kanske uppmärksammade bilden som Alice la ut med samarbetet mellan Sverige och Korea. Eller så har vi ännu ett zlatan fan. Vilket fall som helst vill jag hälsa dig varmt välkommen, du korean som ville besöka oss ;) Tokigt värre!!


allmänt hokus pokus

Det är en av mina favorithellström låtar genom tiderna. Gud så jag har lyssnat på den låten! Många vinterpromenader förr...förra året blir det, lustigt, som den spelades. Den är hjärtskärande bra! Jag har sett mannen Hellström... tre gånger tror jag, den gången jag var närmast scenen var på den tiden då jag inte gillade honom ALLS. Då stog jag längst fram vid staketet på allsång och låtsades gilla honom liksom.

(är det någon annan än jag som förövrigt som tycker att saxofonen tappar lite där mot slutet? :P typ 5.30 och framåt vissa stunder? eller ska det låta så? Han måste väl ha blåst slut sina lungor helt antagligen.)

Och konstigt nog fick man ett litet sting i hjärtat när man hörde göteborska pratas. Vad är det som gör att denna dialekt är så sjukt bra?!?

Jag känner skräck för alice och önskar thereselita ett stort lycka till!! Jag vet att du kommer klara det fasansfullt bra, tänk bara på alla kemiprov vi har utstått tillsammans i det kalla Sahara och så.... den där gången när du hade glömt stänga av din ipod och jag hörde Fergie och Nordman hela provet. Om vi klarade det då, klarar du det nu!

Själv har jag träffat den ena härliga människan efter den andra denna helg. Nåväl, kanske inte så många, men men. Det blev en mkt härlig kväll med theresa på fredagskvällen, bildbevis kommer senare, en mysig dag med jennypenny på lördagen, mys med far och katrin på söndagen och sedan bio och middag på pizza hut med min faster. Fish Tank sågs det på, mucho bra film!! :D Starkt tips för er som vill lämna biosalongen, enligt mig ialalfall, med en känsla av " vad fasiken, har jag ens rätt att någonsin klaga på mitt liv?!" och lite "shit.... stackars vännen!".

Nu är det måndag, vilket betyder skola - not. Imorgon är det tisdag, vilket betyder skola- not.
Däremot leker jag halvbra chey och pluggar.

Och det är så jag säger det.

Klara

jag är ändå lite duktig...

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. detta var inte ett gulligt "aw" utan mer världens längsta mest utmattade suck. Klockan är prick 00.05 och jag finner för tillfället ingen mening med min existens. Idag har jag pluggat, något jag även spenderade hela gårdagen till. Jag är trött som en kamel och jag ser ut som ett levande - nej förlåt - halvdött helvete. Förvisso är jag nyduschad och sånt kan ju vara lite fräscht ibland :) PLUS! att jag har en riktigt bra udd på min penna som jag har missbrukat hela helgen. Det blir jag lite sådär småglad över.
Åh, jag blir lite kär när jag hör den här:


jovisst, hans tal i början är säkerligen dunderOimproviserat men vad sjuttsingen gör det? man blir ju varm i kroppen när han uttalar sådana kärleksgulliga fraser. Allsång på skansen är ju också ganska gos, sommar liksom :)

imorgon har jag kemiprov. håll tummarna som ni aldrig har hållt dem tidigare, jag lär behöva det "/ - kemi i någon form har aldrig varit min grej... *ensam tjej* thi
PUSSSSS - theresaan


hallu

Vafasen. Bloggen har ju fallerat helt under helgen. Vad är detta. Så här är det va. I fredags var det återträff med gamla nian, hemma hos Alinia, skitroligt vare faktiskt. Jag och Alinia ägde dansgolvet, vad mer behöver jag säga. Heheheheh.

Fanns inget mer jag vill skriva... Eller jo jag är trött. Där va de sagt och då är det väl dags att typ. Äta. Äta hade varit jäkla nice.

Hejdå



(känner att jag inte riktigt fått den respekt jag förtjänar. (what?) så här har ni en bild som ska visa på min massiva agressivitet (what igen) och få er alla att darra av skräck. (för övrigt var finalnds "commander" där, en avlägsen släkting till mig. slå den du, fiskar-klara och kines-therese!!!!!) sisu FTW!)

min handkräm luktar gotttttt

till att börja med så tycker jag att ni ska lyssna på den här låten medans ni läser. den är fiiiiin :D


(ramtins förtjänst - annars blir det väl ett jäkla tjafs :*)

Galet skön fredag med tre lagomlånga lektioner, varav en var idrott. CHILLEPILL (H) Oh! jag måste ju bara tala om att på idrotten idag så gjorde vi feta pyramider och uppställningar.Låt mig även skryta med att jag stod på Rasmus axlar Ö, jag tillägger också att han är 191 centimeter! Så med mina 174 cm befann jag mig betydligt närmare gud än någonsin tidigare, dock samtidigt som jag krossade Ralles axlar för evigt... Plus minus noll med andra ord :D

Ikväll ska jag och bloggens nordbagge gosa galet hemma hos moi <3


/theresan


jag mår illa

Jag hade "symposium" idag på engelskan, vilket betyder terror och skräck och så, så därför mådde jag illa. Jag mådde såpass illa att jag inte kunde smaka på maten. Sedan mådde jag illa för att jag hade gjort så dåligt på förra symposium, alltså en intellektuell diskussion med smartingar inför klassen, att vi måste starta från början. Så det var ingen mening att jag mådde illa till dagens lektion, och det var ingen mening att jag kämpade mig igenom det i onsdags och mådde illa då.
Så då mådde jag illa för att jag kommer behöva fortsätta med skiten.

Nu mår jag illa för att jag inte har ätit någon lunch.

Jag uppdaterar me ett litet trevligare inlägg när jag har ätit någon. Det enda jag kan säga för tillfället att jag längtar tills jag träffar therese ikväll! :P
Och att det ibland är lite dåligt att gå i en skola med höga krav, för det får en att må illa!

puss puss
klara

(jag ska kolla på how I met your mother nu, äta chokladkaka från leeds och snart skypea med flickan i new york - var inte orolig för mig! ;))

update

Jag är äntligen klar med historialäxan. Så oerhört frustrerande att sitta med flera sidor av jobbig text där man om och om och ooooom igen ska svara på frågorna "vad, var, vem, när, hur, varför". Frågorna passar ju fan inte in i sammanhanget överhuvudtaget. Typ massa krig och shit, och dom frågar "hur". Genom krig, duuh?

För övrigt var Henkepenke, historialäraren, hemma med sjukt barn idag. Så vi hade håltimme två dagar i rad. Vad fasen? Hur har det gått till. (ska även sno ditt "vafalls", klara, skitsnyggt :d)
Efter skolan dissade Alinia mig genom att vägra följa med mig till stan på vägen hem för att inhandla typ två grejer. Fett elakt. Blev lessen i ögat.

Och jesus, det var en fin tröja hon hade på sig du, hon har fin stil, too bad att hon snott allting från mig liksom. Ingen credd får man heller. Riktigt surt. Du har möjligtvis inte skolkatalogen från det året när jag hade planettröjan? :)

Palla skriva mer. Nä.



judas

lindsay har snott alice tröja?!


Vad falls? Har detta turned into a modeblogg?
Frukta icke! Mina vänner. Denna bild på Lindsay Lohan från Golden Globe galan är endast med på denna blogg för att hennes klänning påminde mig om något.
Det påminde mig om en snygg tröjliknande grej med luva som var svart med planeter som alice hade i kanske ettan eller tvåan. Den var riktigt snygg! Hon råkade ha den på ett skolfoto också. Tänka sig, om hon bara hade vetat att hon var 8 år före sin tid i faaashion!

Ville mest bara blogga för att vi alla tre skulle göra det idag för ovanlighetens skull. Jag är riktigt imponerad av resultaten av omröstningen, känns riktigt bra att det är en mer som gillar oss än som tycker att vi suger. Det lutar åt rätt håll iallafall!

Idag har jag utstått tortyr, skrattat åt skämt om min lärare (oj så kul det var! jag och robilito har huuumor), träffat mitt härliga gäng med scoouts (inte spioner, som det är på engelska) och råkat träffa på och ha en mysig hemresa med emelie från staden.

Därför bifogar jag en bild på emelie och alice från i somras :D



Jag har även bokat planer med bästa therese. !!!!!! Singstarkvällen försöks på nytt på fredag- om ni stör är ni döda!

klasse


...då bjuder jag på mina muschikinder

eeyfyfarao. jag fick lite dåligt samvete. Ramtin kanske inte alls tycker att bilden är rolig. men i hopp om att han ska se den och klara av att bjuda på sig själv så har jag kvar inlägget.
ppusss på dej lillebruuur (-bli inte suur) <3  Thorleif

här är dessutom en riktigt muschimuschi bild på mig som tröst.
INTE OK!


TIMRAN (aaa) pusspådej

tja tja babyblogg :D Fytusan vad jag just nu bara glassar i min systers rum och äter gamla, goda dock, pepparkoookies (H) oh btw, påtalom "(H)" så vill jag bara att alla ska ha exakt förståelse för vad som menas med dessa sammansatta tecknen. Säkerligen kan man tro att jag gör ett hjärta... alla har vi ju haft vår playahead-tid, men icke! (H) är nämligen en coolingsmiley - en sådan som uppstår på msn you know?
Idag har jag varit i skolan i åtta timmar. Ebba konstaterade att det faktiskt är längre tid än vad hon sov i natt. Jag tänkte efter och bestämde mig för att instämma. Jag fick ångest. 
Igår var jag på gymmet Ö-ouuuuff! Jeps, fett med ganster jag är (H) bänkade sissådär ett par hundra kilo...

OH! Jag måste skriva om när Ramtin offrade sin törstande kropp för min överlevnad. I fredags hade vi haft ett tungt idrottspass men i all min hast till luncen hann jag inte släcka törsten i omklädningsrummet. Väl i matsalen slukade jag mitt dryckeglas. Längtan efter något mer törstsläckande lockade och som en räddare i nöden kom Ramtin med två glas iskall mjölk. HAN GAV ENA TILL MIG!
det, mina vänner kallar jag äkta kärlek. Äkta vänskap. Äkta hjältemod.
Här är en bild på my hero <3333


(och bara så att alla vet (och för att Ramtin inte ska lacka ur totalt pga av bilden ovan) så talar jag nu om att mjölkmustaschen är fake. Likaså hela hans klädstil. Här är han nämligen utklädd till tönt (även fast kobonde är en förstatanke) på en friluftsdag i början av ettan)

puss och håångel / therese 


redogörelse av dagen

Nu ni. NU ska ni få höra något riktigt fett. Jag steg upp imorse klockan 0600 i tron om att denna dag skulle bli en dag som alla andra (vilket det också nästintill blev men w/e). Jag går ner till busshållplatsen och väntar på sexan (buss) som även i dag var lite försenad, på bussen förbereder sig jag och Alinia på en dag fylld av skräck. Sara den knasen får för sig att vi ska gå av vid Universitetssjukhuset för att ta tvåan (buss) så att vi slipper gå i tio minuter till skolan utan nu istället bara behöver gå en halv minut. Vad vi tror ska vara en snabb liten bussresa visar sig istället vara en resa i helvetet. Typ. Det är nämligen så att bussen bestämmer sig för att åka en sightseeingtour runt hela jävla Lund och dessutom åker typ hela Polhem den bussen till skolan. (polhem är namnet på min skola) Vi beger oss i alla fall till sist till vår första lektion med ny lärare, nämligen franska. Trevligt var det och jag tror att vi äntligen kommer att lära oss något nytt.

Efter detta går vi ut igen i minusgraderna för att ta oss till idrottshallen, jag var dock inte helt införstådd med att vi nuförtiden skulle ha idrott på onsdagar så jag satt på sidan och såg uttråkad ut istället/övade upp min vighet (hoppas ingen såg). Och tur var det ska jag säga (att jag inte var med dvs, inte att jag övade på min vighet) för det var nämligen både handboll och innebandy på planeringen, det var även volleyboll men vem fan e bra på volleyboll? så man behöver inte skämmas liksom, innebandy och handboll däremot. Där har vi några som är proffs på det i klassen. Och ni vet väl vad Yedisarna (en Yedi flera Yedisar) säger; "Utmana aldrig ett proffs".

Vad kan då ha hänt som toppar detta?, frågar ni er själva. Jo, kära läsare, under idrotten fick vi nämligen reda på att vår kära mentor Sara, som vi skulle ha de två nästa lektionerna med, var sjuk! Detta innebar att de som inte hade ett tredje språk fick gå hem från skolan redan klockan 1055. Jag däremot hade ju egentligen behövt stanna kvar till klockan tre för att gå på min kära ryska. Men icke, jag, som den rebell jag innerst inne är, bestämde mig för att skolka skiten. Men det tar vi sen! Nu var det nämligen dags för mig, Alinia, Charlotte och Louise att försvinna ner till staden för att äta pizza. Det är nämligen det man gör när man slutar skittidigt. Man äter pizza. Venus och Hanna däremot, dom ville hellre äta maten som serverades i skolan, potatisbullar/blodpudding (eller blodkorv som skånejävlarna kallar det, idioter :S). Så där stannade dom. Hanna kom dock till oss på Mårtens pizzeria senare för att fördriva tiden innan hon skulle tillbaka till skolan för att ha sitt tredje språk (hon är en riktig kämpe den där. alternativt pluggis, hehehheheh, driver).

Jag och Alinia försvann även till Exotica för att ta ett litet hål till i mitt öra, är nu uppe i 6 wtf :S, tyvärr var damen i butiken dum i huvet så hon satte hålet för högt upp. Detta ledde till att jag nu, för typ tjugo minuter sen fick ta fram hårdhandskarna (en nål i det här fallet) och göra om det. 100 kr right down the drain liksom (varför har vi inte det uttrycket på svenska?!?!?!?!?! rakt ner i avloppsröret låter liksom inte ... sexigt.)

Där har ni min dag. Nu ska jag göra färdigt min historia. Jag har varit effektiv idag. Hunnit med både det ena och det andra.

(det ska även tilläggas att Louise inte åt pizza med oss för hon åkte hem istället den f**tan)

judaz


edit: (förövrigt mitt mellannamn, heh humor) vi slutade alltså ungefär 5½ timmme för tidigt idag

klabbe, se hit!

Klara, skillnaden är att man läspar thought och f:ar fought? :O fattar inte? Men alltså även om du inte hör skillnad när du själv säger det, eftersom du inte läspar när du säger skiten, så gör väl resten det? Eller hör du inte läspningen när andra gör det heller? :O

Nu åker omröstningen bort. "Alla tre, ni kompletterar varandra så bra" vann (fick tre röster och hoppas verkligen att det är vi tre som röstat på den, annars skulle det innebära att vi har en förrädare bland oss........) "Ni suger allihopa" kom tvåa med två röster. Schysst.

Hejdå.

Tänkte du eller slogs du?

Nu kan jag checka av mitt argumenterande tal om plast på listan av grejer som behöver vara gjorda den här veckan. Hurra!

För övrigt har det varit en riktigt riktigt bra dag idag. Jag vet inte ens vad det är som har gjort att jag har gillat den så mycket, den har bara förefallit sig riktigt bra. Kanske var det att Linnea hade tagit med sig en liten tång och material för att fixa mitt nya halsband som jag råkade ta sönder helt och hållet i måndagseftermiddag. (jag skulle göra en tumme upp till anel och råkade fastna med handen i halsbandet och dra av det. Smidigt, elefanten, smidigt.) Kanske var det den mysiga promenaden med Dora till fridhemsplan. Eller det faktum att Sara betalade tillbaka tjugan som hon har varit skyldig mig i månader.

En av dagens trevliga diskussioner:

Jag inser att jag inte hör skillnaden med "thought" och "fought", alltså tänkte eller slogs. Ellen börjar upprepa de olika varianterna till mig men jag hör nada skillnad. Jag tror nästan hon drev när hon sa att hon själv kunde höra skillnad. Vi kallar in experthjälp i form av Uggla och Alam (a.k.a Fredrik och Sam) för att få deras råd. De gav många bra tips, men det funkade ändå inte. Trots att halva barndomen spenderades i ett engelskttalande land så har jag aldrig lärt mig "th" ljudet. Det funkar bara in i min mun!

Jag får bara lära mig att lyssna av sammanhanget liksom. Det bör vara tydligt ifall någon slogs eller tänkte. eller?

GLAD TISDAG PÅ ER ALLA! Lill söndag brukar vi väl kalla det?
Och grattis förresten till alla er födelsedagsbarn som världens bästa blogg har glömt att gratta de senaste veckorna!!
Hurra för Hanna, för Sam, för Olivia, och nu senast- för greeeeeek!! :D

pusspuss klara


Hej flickor små!

Hallihallå. Idag var en tung dag hörrni. Eller lång snarare.
Jag är inne på en annan dator idag, den är kopplad till en skrivare och ajg behöver skriva ut mitt nya schema, men vill skrivaren fungera? Nej. Oavsett så har jag gamla bilder på den här datorn, och vill därför bjuda er alla på en bild från förrförra sommaren. Tycker att jag var ganska brun. Hehe, Therese det här är ingen tävling, vill inte att du lägger upp en bild som typ togs i februari där du ba "aa fan va blek jag är här" o så eren typ brunare. Vill inte ha något sånt. Dessutom var jag bara i Sverige under den sommaren. Bör tilläggas. Dessutom är bilden i sig väldigt konstig. Jag ser äckligt glad ut och det röda i ansiktet är värme för att jag typ skrattat i tio minuter. Inte att jag bränt mig. Lång förklaring till en enda bild. Men vadfasen.



I övrigt är låten du bifogade Therese, mycket trevlig. Men jag kan inte påstå att hon är särskilt lik dina exemplar. Tycker snarare att hon är lik den här figuren:


TJENARE KUNGEN TJEJEN!!

Nu när jag guglar La Roux måste jag iochförsig erkänna att det är ganska likt Narniabruden.. :(

galen kanin!

Jag behöver bara tillägga att det där var en GALEN kanin!!! Oj oj så jag skrattade när jag såg den.

Och faktiskt- all fakta stämmer! Dock ska det nog tilläggas att det inte var jag som var ädel och frågade om han ville ha hjälp, utan det var han som bad om hjälp. Men vilket fall som helst så gjordes det, och än en gång vann rättvisan i världen!

Klara

Godnattens kattens

Yohooo :D Jag har bannemig funnit lite blogg-glöd (blogg glöd?, blogglöd?, bloggglöd?)
Here it comes!

Lyssna på låten nedan. Den är värd! tycker jag ;) och lätt att sjunga med i , plus att - det viktigaste: Den unga sångerskans utseende påminner om en mix av Mia i Madicken (ni vet den elaka fattiga orangehåriga flickan) och den onda häxan i Narnia.

 



okeeej, inte någon utav bilderna stärker mina åsikter men tänk er i huvudet. Det är galet likt! (aaa)
LYYYSSSNAAAA!



natten på folket! / er nu och för alltid Kiiinestherese

roobrick

KLARA! :D det blir svårt att ta reda på om det stämmer... tror jag?
Duktig du är som hjälper tanter, jag är den där personen som kollar och tycker synd men inte riktigt vågar gå fram och hjälpa till... Härligt att du har högre moral, du!

Imorgon, eller möjligtvis idag, beställer jag hem en plattång. Kan ni förstå att jag på riktigt gått i, snart, mer än ett halvår utan plattång? Att jag tvingats ha håret uppsatt varje dag i ett halvår? Att jag kan räkna antalet gånger jag haft håret utsläppt på fingrarna?! (eller hur uttrycket nu lyder) Härligt ska det bli, håhåjaja.

Det var det jag hade att säga, jag tänkte att jag skriver ett till inlägg eftersom Therese verkligen njuter av att visa sig på sin lata sida. Hon säger att hon inte riktigt har suget, att hon inte har någon inspiration för tillfället. Konstnärstrams säger jag. "Dä ä ba å åk" som killen som körde längdskidor och förmodligen hette Ingvar sa.

Därni. Där gick luften ur mig. Nu finns det fanimig inget mer att säga. Förutom att jag tycker om er alla! (höll på att skriva älskar, men tänkte, vafaaan alice det är för starkt ord. FÖR starkt, FÖR tidigt!"



hehehehehehhe, tuff kanin

judas

Dagens goda gärning/ Den äkta scouten

Jag börjar som vanligt inlägget med att kommentera de andra bloggarnas inlägg.

"Över hälften av alla män som växer upp på bondgårdar har haft sexuella kontaker med djur?"
TOKIGT! Alice, du får i uppdrag att kolla upp om detta stämmer. Fatta vad många i världen som har haft sexuella kontakter med djur. galet! (vilket för övrigt de andra faktorna också var.)

Hej också från mig!
Jag kände mig som den äkta scouten som hjälper medmänniskor i världen när jag var på väg till tåget idag. Om man skulle fråga någon random människa med fördomar om scouter vad en scout gör, så skulle den kanske svara: "Är ute i naturen och hjälper gamla tanter över vägen."

Jag kan då stolt berätta att jag för första gången i mitt liv hjälpte en gammal man över vägen. Ah, sicken fröjd! Vi gick och småpratade lite över det långa övergångsstället. Jag hade för övrigt tio minuter innan tåget gick att ta död på, så det passade mig utmärkt med lite goda gärningar. Jag ska be om ett hedersdiplom när jag träffar mitt gamla tonårsgäng på torsdag.

Jag kände mig så nöjd att jag bad en förbipasserande att fota mig. Och ja, har ni inte alltid scoutdräkten på er till skolan?


För övrigt fick jag också två high-fives idag av Robin och Elsa för att jag har börjat skolka mer. Jag vet inte om detta kanske ska anses som dagens dåliga gärning kanske. gärningarna tog nog ut varandra, så jag har inte så mycket längre att vara stolt över. (fast å andra sidan tänkte jag bara skolka från 20 minuter so och 20 minuter klassråd eftersom de är de enda lektionerna jag har nästa tisdag, och resan in och tillbaka kommer ta nästan två timmar- inte värt det! :P)

Vilket fall som helst- över och ut!
Klara- alltid redo!


måndag

Får man fråga varför du satt med Dudo och talade om din systers bröst? :O
Vet iochförsig inte om jag vill veta...

Idag har jag än en gång blivit ledsen ("ledsen") över att människorna är så respektlösa mot svenskaläraren, buhu. Alinia, du vet vem du är... (;))

Grattis till Thessens käre far, och ja, likheterna är slående!

Idag, när jag kom till skolan, var det helt tomt trots att lektionen skulle börja tio minuter senare. Jag tänker inte mer på det utan sätter mig och väntar. När det bara är cirkus två minuter kvar börjar jag dock bli lite smått oroad över att jag läst fel på schemat (nya schemat invigdes idag, förmodligen precis som i resten av Sverige, men vem vet). Till slut kommer iallafall läraren, tio minuter försenad. Intressant. Not.

Omröstningen avslutas senare ikväll. Typ 7.

För att avsluta min onödigafakta-grej som jag hållt på med idag över sms till Theresish - visste ni att....

Fulla myror ramlar alltid åt höger?

Över hälften av alla män som växer upp på bondgårdar har haft sexuella kontaker med djur?

George Bush var cheerleader i skolan?

En full hiss luktar annorlunda för dvärgar (heheheheheh)

Har dock inga källor på det hela, det är bara saker jag fått berättat för mig. Detta hade ju inte funkat i någon jäkla rapport men vafan, det är ju bara en blogg, här är vi fria att skriva vad vi vill så länge det inte är hets mot folkgrupp!

judas

39 år fyllda. inte pjåkigt!

ROBIN! vi samtalade ju om att min boobies skulle ut och visas (innanför bh och tröja - jag är ju inte galen!) här på bloggen så att vi en gång för alla kan bevisa att de är gigantiskt mycket större än min systers (aaaa). Jag tog några bilder men sedan kände jag bara att nej, detta funkar ju inte. Det håller inte på något sätt att jag sitter här och fotograferar mina bröst för att sedan lägga ut dem på en blogg som till och med läses i Tyskland. Jag hoppas att du förstår hur 'objektig' jag kände mig och att du stödjer mitt beslut om att INTE lägga ut dessa meloner. Jag vill slutligen bara påpeka att du sårade mina känslor djupt när du kom med dina überkonstiga påhopp om att Knorren har växt ikapp mig. Min kvinnlighet är helt undanröjd...

Idag, 17 januari 2010, fyller min far 39 år :D G R A T T I S Muppp <3
Jag och min syster var som vanligt lite sent ute med paket, så imorse rusade vi ner till det underbara Schuddigecentroom och spejade presenter. Bland annat så fann vi en GALETTT snygg skjorta som jag spanat på i typ två månader nu. Alltså, inte spanat på åt mig själv utan typ till eventuell killkompis/pojkvän/släkting/random snubbe. Den är blå-grön-turkos-vit i en massa smårutor. AJ LÖV ITT :D

hääääär har vi Mannen (H) ni ser väl likheterna :D  /asiaten



Kallt så in i baljan

Asså Porko den jäkeln va, även den sämste.., det var ju det skojigaste jag hört sen det där med anledningen till att Frodo tog båten. Hehehe. Läser Dudo bloggen? För om han inte gör det så finns det ju ingen anledning till att fortsätta kalla honom Dudo och Porko. (Anledningen nu är endast för att retas)

Och Klara, att det skulle vara särskilt läckert vet jag inte, jag tycker främst det är udda och lite sorgligt, dom ändrar ju färg lite då och då liksom men aldrig att det helt gått från konstig färg till helgrönt? Skitudda. Dessutom va dom finare på den första bilden så det blir ju lite sorgligt också. :O

John Mayer, om det inte finns fler, är enligt min uppfattning trevlig. Det är min åsikt hitintills. (märker ni att jag kopierar någons ordval? :D)

Jag vill även lägga fram en motion som det så fint heter (tror jag). Mina två kollegor får självklart berätta vad de anser om saken, men jag är av den åsikten att om man är inne på bloggen så bör man även skicka iväg en kommentar. För det är skoj.

Jag har alldeles nyligen kommit hem från min kära mormor, till min överraskning (not) var även kusinerna Kirke, Alexis och Fritjof, tillsammans med sin ömma moder Lisa, där. Det var trevlans.

För att knyta ihop kappsäcken och därmed förklara rubriken, tänker jag berätta att det idag var kallt så in i baljan. Blåste gjorde det. Blåst på stockholmska uttalas "blåååst", i skåneland, däremot, uttalar man det "blåsst". FULT.

judas


Collegehumor

http://www.youtube.com/watch?v=_AmY00My5S4

Av någon anledning så har grabbarna grus, jake and amir, gjort så att man inte kan "bädda in" den här länken fint i bloggen. Så ni får ta er besväret att klicka på länken ifall ni vill se lite skojig humor. Ibland så tycker jag de är riktigt roliga, och den här påminner mig jämt om en dag i nian, när gänget skulle spela in korta bitar från filmer för att vara med i en tävling och vinna biobiljetter.

Vilket fall som helst- har ni en tråkig söndag? Klicka på länken. Jag har tusentals andra roligheter, enligt mig iallafall, men dom ska jag... sprida ut under mina år som bloggare ;)

Slappaste söndagen eveeeer

Det faktum att jag i all hast råkade skriva Ullevi istället för Ullared är ju nästan lite för pinsamt. Främst då jag till och med har varit inne i gamla Ullevi och liknande. Jag ändrar dock inte det misstaget, för att världen ska kunna se att även solen har sina fläckar (aa)
Eller snarare, det uttrycket jag gillar bäst. (det värmde verkligen om hjärtat när robin sa detta:)
"Även den sämste kan göra fel!"

EN PÅMINNELSE!
Ni har 24 timmar (+- ett par timmar,) på er att rösta i vår fenomenala frågeställning till höger. Det är bara DU som kan se till att ditt favoritförslag vinner, haha. ;)

Idag är en sådan här slappa framför tv:n med filt och värmande brasa dag. Mums!
Och Alice förresten- läckert med ögonen! Det såg verkligen annorlunda ut. Snygga armband också, ;)

Jag har inget mer intressant att säga. Alls.
Förutom att jag har idag börjat lyssna på John Mayer mer, för min plan är att börja lyssna mer på de här artisterna alla snackar om. Han gör väldigt lugn och skön musik! är min åsikt hittintils :D

Klara

förresten klara

Hahah, Klara, förresten. Menar du Ullaredprogrammet när du skrev Ullevi? :D Ullevi är ju Göteborgs.. stadion, eller vad det kallas. Idrottsplats.



Synd att det inte stod typ... 4th eller hur länge vi nu känt varandra. Och att det inte var en finsk flagga. Det hade ju varit toppen på tippen du :D

hallihallå

Igåpr hörrni, så var det ju som sagt bio, mycket mycket trevligt. Dock hade dom ju lite tappat bort hela handlingen. Såattsäga. I alla fall om man jämförde med boken.
Igår köpte jag en tröja, i XS :S wtf liksom? bikbok asså... fett synd för dom som faktiskt har XS på riktigt, dom kan ju typ inte köpa kläder där :S
Många s-gubbar det blev nu.

Jag är den enda som inte lägger in bilder. Det blir det ändring på. Snart. Måste ba hämta slangen.

NU. Jag ska börja med att tala om ögonmysteriet.


Bild1 togs i november (ber om ursäkt för onoppat ögonbryn)
Bild2 togs igår

WTF har hänt? :O Det ser ju inte ut att vara samma öga överhuvudtaget?! :O Äckligt.. ;(



Softiisharmbanden har äntligen delats ut, yihey. Lägg märke till hur äckligt mitt och Toves finger typ glider ihop. Ischlo. Softiishcrew är förövrigt min, Tove och Venus crew. För att va med där måste man softa (?). Typ.

Avslutar detta händelserika inlägg med en bild på mig och Thessielessie :)



Härligt :D

Nuni, nu bär det snart av till Ritva (känns konstigt att skriva mormor :P) för att fira hennes födelsedag.

Haidoo :D

judas

Partey hos theresan

inte konstigt att vi drar såna läsarstormer när det läggs ut så otroligt snygga bilder på bloggarna! Jag önskar att jag kunde säga att det senaste året, sedan fotot togs, har även följts av ett år av visdom och ett år av skönhet, men ack ack. Vi får väl se vad bildresultaten blir ikväll, men jag tror inte att det är någon större chans att jag blir bra på bild då heller ;)

Själv har man så otroligt få foton på oss båda att det är tokigt. TOKIGT säger jag! Detta blir ändring på också ikväll :D


foto från de där dagarna när vi hette glenn :D

pusselipusseluss
klara

vill du ha singstarrrrfest i min källare? :D

Tjabba :D ikväll är det singstar med Klabbe som gäller, följt av en goskväll hemma hos Erik Johansson med en massa härligt folk - OHYES AWSUUUM!
Allt från mig, hejhopp lingontopppppp <3333334


Längelängelänge sedan. Eller alltså kanske inte så länge sedan som
jag nu fick det att framstå, men vi har nu åtminstånde ett år till på nacken (aaa)


/-kiiinestherese loggar ut


Detta fält måste visst fyllas i

Så sitter klabbe framför datorn igen. Med pilothörlurarna på. Damn också att webcamen inte är här uppe och att min kamera inte är i närheten. Nåväl, jag känner mig vilket fall som helst fortfarande som en pilot! Jag ropar ut lite order här och var till resten i huset (en, min far) och tittar ut genom fönstret.

såhär ser jag ut ungefär, (haha, det här är taget från någons blogg eller något, ursäkta människorna på bilden)



Sådana hörlurar har jag på mig typ! Bara tänk er någon som ser tusen gånger coolare ut än vad de gör. Tadaa!

Jag har egentligen inget att tillägga, men jag räknade ut att Alis har skrivit så många fler inlägg än vad jag har gjort att jag måste hjälpa till lite mer. Och då ska vi inte ens börja prata om theresan!

Men ikväll blir det mys med the old crew. Jag vet inte ens riktigt vilka som inräknas där, över huvudtaget, men jag vet iallafall att det blir jag, therese, robin och erik- så det kommer ju bli najs även om inga fler skulle dyka upp ;) Nejmen det kommer att bli uuuubernajs må jag säga! :)

Igårkväll såg jag sista fem minutrarna på Let's dance. Det var första gången jag någonsin har sett på let's dance. Jag lyckas med sådant ofta. Jag har aldrig sett ett avsnitt av följande:
Ensam mamma söker
Ullevi programmet
Halv åtta hos dig eller mig elelr vad det heter
Andra Avenyn
Paradise Hotell
Färjan
Roomservice

Sedan har jag sett tre hela avsnitt av Idol (varav en var live, haha,), ett halvt avsnitt Bonde söker fru, och ett halvt avsnitt Robinson sedan det började sändas på nytt de senaste åren. Plus ett halvt avsnitt Svenska Hollywoodfruar, bara för att jag behövde checka out "snackisen Anka".
Jag anser att jag ändå är rätt skicklig på  att undvika svenska tvprogram, när jag tänker efter, inte för att jag direkt gör det medvetet.

Dags att avsluta och återgå till att styra planet!
Klabbe

lördag

Åh, fanken vad härligt det låter du, min kompis som jag träffade igår på bussen hem (läskigt för övrigt, har knappt träffat henne alls sen i somras, men den här veckan har vi träffats på bussen två ggr ;o) hade bara varit i skolan i 40 minuter, alla hennes lektioner förutom en hade varit inställda och den lektionen hon trots allt hade, den läraren tycker om att släppa dom tidigare så dom hade bara 40 minuters lektion istället för 1½ timme :S.

Jag har för övrigt även jag drabbats av en störande banan(?)fluga, funderar på att prova Theresans tips, men samtidigt är det ju ganska roligt att försöka döda den med händerna (mordisk jag är :S).

Idag, ni, blir det en fartfylld dag - jag åker om två timmar till staden för att träffa modern, där ska vi göra något, sedan beger vi oss iväg till Nova (typ Farsta köpcentrum fast mindre) efter det är det hem till min moders moder som, även hon, fyller 80. Fast vi kanske inte åker dit idag, det kanske blir imorgon istället. Men i alla fall. Efter det ska jag träffa Tove för att se Snabba Cash :D Härligt.

Sen är det också såhärva, att jag står i valet och kvalet (härligt uttryck) mellan att åka till Stockholm på mitt sportlov, jag har ju det en vecka innan er Sthlmsbor så det hade liksom inneburit att ni hade suttit i skolan hela dagarna, frågan är då om ni har så överproppat i plugget (talar nu med Klara och Thessie) eller om ni skulle ha tid att träffa lilla mig :D

Det var det jag ville ha sagt. Puss1

(juste, ibland när ni publicerar era inlägg så publiceras dom i min kategori, typ för att ni inte väljer innan så att mitt namn redan står där eller nåt, datorer har ju också favoriter liksom, så se till att kolla det innan ni publicerar :D)

judas

jag- inspirationsgivare!

Jag tror jag nog inspirerade ytterliggare en personkännare att trycka på alternativet ni suger alla tre. Shit, är hela Sverige duktiga på att se under ytan på människor? Jag följer detta med spänning. (alla kommer trycka på den nu bara för att. tack,säger jag bara, tack.)

trots att jag har skrivit två inlägg idag kan jag uppdatera lite till:
Vi har sagt att vi ogillar hets mot folkgrupp, men vad har vi sagt om hets mot flyfägrupp? Brutalt, blodigt och mordiskt inlägg av Therese må jag säga!
Men, måste man ju tillägga- tänk vilket flugfritt rum hon kommer ha!

våren har redan kommit till skåne och jag som precis har konstaterat att mina händer snart dör här uppe i kölden. Ojoj. Jag tackar även för komplimagen om humoristiskt skrivande alice, trots att jag trodde vi kom fram till att vi inte hade någon humor? Vilket fall som helst, right back at ya. Du är russkigt kul!

Varför jag bara hade en lektion? Lång historia, men det slutar med att jag hade 3 utav 5 lektioner inställda idag plus en där jag inte behövde komma, så jag kunde helt enkelt chilla my ass av hemma.

Och nu, till poängen av detta inlägg:
Min franskalärare är gift med en meteorolog på tv4. Är inte det lite coolt?

skepp ohoj!
Klara


bananflugan - ej omtyckt!

Hej Bloggen (aaa) Jag har en jättejobbig bananfluga i mitt rum och jag har inte ens ätit någon banan Ö, vart kommer den ifrån? Kanske är det en blomfluga? Jag hur ju faktiskt växter på rummet. Eller ja, i alla fall halvvissna minipalmer som för övrigt har lyckats anpassa sig riktigt bra i "thereseklimatet" dvs ytterst lite vatten någongång varannan månad. Grattis palmer!       Åter till flugan. Jag gissar att det inte bara är jag i världen som har detta problem, därför ska jag ge ett tips till folk som vill bli av med dem.
Here we go:  Häll i vatten, vinäger, diskmedel och honung i ett glas och ställ det i det "smittade" rummet. De små äckliga varelserna dras dit och (brutalt nog) drunknar i blandningen. -VARSÅGODAAAA :D

Öhm.. jag har fått ett busskort :D - så nu lövley folket, ni som vill ut och glajda runt med mig i en buss - eller nej kanske inte en buss, då mår jag dåligt - ett tåg eller pendeltåg, ni är fullt välkomna att höra av er :D

kyssipyss / theresan

 


There's a black crow sitting across from me; his wiry legs are crossed

Idag, flickor små, sken solen som aldrig förr. Snön är nästintill ett minne blott och jag börjar fundera över om våren kanske är på väg? (bor ju trots allt i skåne, sydligt liksom) Alinia har dock varnat mig för att inte trampa i denna hemska fälla. Hon lyckades tydligen trampa i den flera hundra gånger förra vintern. Varje gång hon blev glad över att våren var "på väg" blev det helt plötsligt snö- eller regnstorm. Ojdå. Men jag är nog ändå lite glad.

Idag fick Venus och Tove sina armband, dom blev glada. Glömde dock att ta bild. Imorgon får det fixas.
Vi fick även sluta en halvtimme tidigare från matten, så jag kom hem i mysig tid. Härrligt. Mindre härligt är att jag förmodligen kommer ha betygssnack med honom imorgon, och att han sa till Alinia att hon pratar för mycket, då jag pratar typ ... lika mycket om inte mer, så känns det som att jag bör oroa mig lite.

Nåja, Klabbe, varför började du så sent idag? :O Blir lite avundsjuk här.
Och Therese, hur är det med dig idag? :D;)

Jahani. När jag gick utanför huset, för att komma in i det. Liksom. På väg från bussen. Så satt det två kråkor eller nåt, på taket och såg riktigt jävla hotfulla ut. (lyssnar på en låt där dom sjunger titeltexten, så 1 plus 1 likamed två ju)
Igår gjorde jag 15 sidor i Excelbokengrejen. 10 sidor kvar. På god väg kan man säga då :D

Härligt inlägg. Varför kan jag inte skriva lika humoristiskt som Klabbe?

(det var en söt kille som väntade på bussen idag)

stolt hemmachey

Fortfarande hemma och klockan är 13.01. Åhhhhhh. Jag gnuggar in det bara. Nåväl, är man född till hemmachey så är man!

Vill även tillägga, med stolthet, att vår omröstning har fått sin första röst på alternativet att vi suger allihopa. Ni börjar se igenom våra ytor och finna våra riktiga personligheter! Ja, Therese stora leende och Alice bländande ögon kan förvilla er ett par minuter, men här har vi en riktig personkännare som inte blir så lätt förvillad. :D 

(kan även tillägga att vi kan se vems ip-adress som svarar vad, detta är inget hot utan ren fakta.)
(det tidigare var ett skoj, måste tilläggas, annars kommer alla datanerds komma och säga att det där över inte stämmer. Vi skulle i och för sig få massa kommentarer, men är det värt det? Retorisk fråga!)

Gud vad jag ska ta bort det här inlägget senare idag, haha.

Klara som inte alltid bör skriva ett inlägg bara för att hon får lust

hemmachey

Jag ska nog bli hemmatjej när jag har gått ut gymnasiet. Inte hemmafru, för det innebär att man måste passa upp på en massa andra och ta hand om huset och barnen och så. Nej, jag tänker bara bo själv och vara hemmatjej. Det är livet! Klockan är tio i tio, och jag har inte ens duschat och gjort mig iordning ännu. Endast ätit lite frukost, sett på How I met your mother och suttit och chillat. Ah.

Och- hej läsare från tyskland tror jag det var, jag kollade lite för snabbt. Sjukt kul! :O Kanske kollade i hopp om att det var en zlatan blogg.

Jag bifogar en bild på Zlatan för tyskens skull!


Vilken glädjebild!!
(sedan har jag lite copyrightgrejer att ta med theresa och alice- men vi tar inte det över bloggen. puss)

klara


ett hej från the north beetle

Tjabbalabbala polarn!

Ni vet min vän Sara, som jag skrev om tidigare? Coolingen som hade sett the Dynamo Tower, eller dynamic, eller what'sitcalled, äh- det cooola huset i Dubai iallafall?
Hon fick sin jacka stulen idag. Jag vill bara göra ett litet utrop, eftersom vi har sådan makt nu när vi har en blogg att vi kan påverka saker i världen-
Nästa gång DU (i reklamfilmen ska jag peka liksom rakt på tittaren) funderar på att styra en coolings jacka, TÄNK OM GRABBEN!!!!! Inte majs alls.

Vill ni veta något annat som inte är majs?
Vår lärarkandidat i Idrotts aerobics pass. Åh, vilken skam!!! Jag ville bara ruska om honom och lära honom lite fler steg än 4 och lära honom allt jag kan om BPM. (hoppas han ej läser detta!) Av vara en före detta trummis (hoho, det lät ju ändå nästan lite coolt.) har väl i dagsläget kanske inte gett så mycket, men det har gett mig en någorlunda taktkänsla- och allra mest har det väl gett mig en enorm irritation när andra inte håller takten. Man blir visst lite kär i takten när man spelar slagverk.

Vilket fall som helst utklassade jag och Robin honom helt när vi sedan skulle göra danssteg till en låt var. 1-0 till MÄNNEN!

Vill ni veta något som är majs?
Jag ska i stort sett inte gå i skolan något imorgon.

jag avslutar med en bildserie, och ett stort bra jobbat! till judas. Bra jobbat! till judas.

kompanjoner två


jag ljög...

Jag ljög när jag sa att jag bara skulle skriva ett inlägg. Jag har fixat en google translator till oss. Den gör så oerhört jävla mysiga översättningar. Här har ni några exempel:

A pimple is a fine man with Finnish as their mother tongue. Finn is a collective name for these two, including people living in Finland, with other languages as their mother tongue (no hate speech here is not).

WORLD DOMINATION! (say it with a broadcast advertising dark voice, sounds tough shit)

/ Asians, North beetle and Finland-Swedish

Since when have Chinaman ... ähdu we drive on the stick again, huh?

Non sa nicke,

okay now it's on ... clear: @ (dom översatte ditt namn till clear)

Whooooops, fat, sorry for any successful break our clever exercise

bomb harry: ( (jag bombar stod de)

I will easily shoot me sometime

Who on Fit Zlatan do you like most? (hahahah fittzlatan :D)

wood and theresa

stuff that really professional blogger shoes have

An asian, a North ram and Judas (förstår itne hur du kan ha blivit en nordisk skalbagge ena gången och en nordisk bagge andra? bagge som i fårgrej.)


kak v italii

"precis som i italien" på ryska. (rubriken)

Jag vill börja med att be så hemskt mycket om ursäkt för bombningen igår. Ska ta bort inläggen utan värde. Men spana in kommentarsfunktionsgrejen. Den är jag mest stolt över.

Jag slutade skolan för en timme sen, kom hem nyss och nu ska jag fixa en translator så att även Klaraz (lite dansbandskänsla) kära klasskamrater kan njuta av vår underbara blogg! ;)

Idag var det skola, ja. Hemskt. Vi hade vår första lektion med den nya svenskläraren, tycker hon verkar bra, men det gör mig så jävla lessen att klassen vägrar visa respekt. Dom skriker och, en tjej, skrek/stönade var tredje sekund att hon "PALLAR IIIIIINTÄÄÄH". Och (hatar att börja meningar med och, men jaja) eftersom klassen var så jävla högljudd behövde ju läraren prata högre vilket ledde till att hon på tiden nästintill skriker ut allting, då börjar en tjej istället härma henne när hon skriker. :S Jag får damp. Fjortisar.

Sen vare väl inget mer då. Idag blire bara det här inlägget för jag måste verkligen börja med Excel nu. Yessur.

Tjingeling

judas

glömde säga en sak

Har, som ni kanske fattat, inte pluggat någon Excel idag utan istället spenderat iallafall den sista timmen åt att göra oss medlemmar på sidor som på något sätt ska gynna oss, har inte riktigt fattat hur men w/e. Oavsett så skulle man på varje sida skriva en beskrivning av oss, vilket blev väldigt tråkigt i längden. I alla fal så skulle man även välja olika kategorier som man passade in i. På ett ställe skulle man välja tre stycken. Jag valde svensk som bor utomlands. Heheh, danmark, fattar ni? Och sen minns jag inte. På ett annat skulle man skriva nyckelord. Skrev bl.a koreaner, hygien och toalett :S

Imorgon tar jag bussen ..... halv åtta. Helt okej ändå :)

godnatt

Fanken alltså, att vårt besöksrekord inte har slagits idag begriper jag mig inte på! Vad är detta.

Jag tycker för övrigt att omröstningen tar upp alldeles för stor plats... när jag sa att den skulle vara kvar en vecka överdrev jag nog. Men ett par dagar stannar den. Under den finns några länkar som typ är bra för oss om människor klickar på. Så klicka förfan. Klicka!

Nu ska jag sova. Har riktigt jävla ont i halsen. Och jag är inte riktigt nöjd med bloggdesignen. Klabbe kan vi inte be Emelie göra en tuff bild i photoshop åt oss, nån gång, som vi kan ha som header? Det röstar jag för iallafall. Nu blire som sagt sängen.

Posshaj.

judas

kvällens sista, jag lovar

Jag vill härmed bara ge en stor applåd till Allisbrallis som har fixat så braigt med allting!! Påminnelsen om världens undergång var väldigt bra och behövlig må jag säga. Carpe diem liksom!

Jag fångar dagen genom att strax gå och lägga mig. Klockan är halv tio. Har detta hänt det senaste året?
... Jag kan inte ens minnas senaste gången jag la mig vid halv tio. Inte för att jag är värsta nattugglan, jag är nog snarare en.... väldigt liten sådan isåfall. Men halv tio, det är så bra att jag tror snarare att jag blir klassad sömnuggla!

Nu börjar vi komma med så mycket inlägg att våra läsare imorgon inte kommer att kunna se den cooola byggnaden i dubai som jag la ut bild på tidigare. men kika bakåt hörni!

pusselibuss
(PLAN 1. Let's kill Theresas mördare! Alla som röstar för, säg ay!)

öööö, urk!

Jösses, jag måste be om ursäkt igen. Man ser ju ingenting av min mördare (aaa)

here you guys go. Klicka på´n och ni får se ett stort exemplar (förhoppningsvis (a))



/asiaten


hej igen :(

Jag uppmanar er alla att vara med i omröstningen som finns i menyn !!! :@
Omröstningen avslutas om prick en vecka!

Heeeeej.

Förlååååt! jag visste inte om att vi hade skaffat oss ny design och kategorier och sådana stuff som riktigt proffsiga bloggerskor har. "Max-inlägget" var från -inte Judas- mig. Och ja, det var allt jag hade att säga om den saken. Idag har jag gått i skolan. Jag kom inte försent till en enda lektion :D Imorgon är det onsdag och då fyller Daniel Wiederstål år :D

puss och hångel - theresan



oh, btw - vill ni se vad som kommer ta livet av mig? Checka mitt scheeeemaaaaaaaaaaaaa Ö




CARPE DIEM

Jag har även tagit mig friheten till att göra en nedräkning till jordens undergång (21 december 2012) som en påminnelse om att leva för stunden.

judas

jag bombar

jaså där har vi han! gav mig dock nada förklaring på vem mannen är, du :(

jag hoppas att alla lägger märke till vilken vacker räknare jag har lagt in i menyn! den räknar besökare och från vilket land besökarna är.... för tillfället är den mest tragisk. men jag har lagt in den som en symbol för "efter regn kommer solsken".

huhu :D

thanks Max

MAX, här har du ett fett jekla tack - TACKK!" :D

här är snubben för övrigt :D thi


eh, det var allt från mig för nu / asiaten

jag har nog aldrig skrivit såhär många inlägg i rad

Klabbe lägger ner sitt fall för att inte vi ska tappa alla läsare på grund av diskussionen av ordet "hög". Vilket fall som helst anser jag att humorn är hög, men om den finns är en annan fråga!

Youtube konto- bra intiativ!!! där kan även andra klipp läggas ut- till exempel om therese vill det, när hon sjunger i kyrkan. Eller något annat skojigt klipp. Hohoho.

Äldre inlägg- no idea hur man gör det. Men jag har en vän som är mycket duktig på design, jag ska fråga henne!

Jag har skrivit på min briljanta blogg om denna briljanta blogg, dock tror jag inte att det drog fler läsare direkt då jag har i stora drag nada läsare per dag- alice som tittar in någon gång ibland ;) Men det skall jag göra!

Jag sitter här med mina coola hörlurar som gör att jag ser ut som en flygkapten. Jag ska lätt fota mig någon gång eller kanske lägga ut en videoblogg på youtube ?!?! när jag kör flygkaptenstyle.

Nu ska jag fortsätta chilla och kolla på Gilmore girls. ciao bellas!
(och självklart finns redan det kategorier för judas och theresa- alice märkte bara inte detta ;))


bombar härja :(

jag har varit dålig med att läsa kommentarer. vem är denne max som inte tycker att det är något fel med gubbkeps? tänkte att det var min bror men sen tänkte jag om :O

juste klasse! (och thesse, eftersom ditt minne suger hehehehehhehehehehehhehehehehehehehehheheheheheheheheh)

Jag har varit vänlig nog att skaffa oss ett youtubekonto så att vi enkelt kan lägga upp videobloggar (?), skojiga filmer o.s.v (påstår inte att videobloggar och skojiga filmer är två vitt skilda saker, dom kan ofta gå hand i hand)

Vi heter coolacheyer93 och lösenet är samma som till bloggen. Whooooops, fett synd om någon lyckas knäcka vårt finurliga lösen. Då har dom ju tillgång till, inte bara vår utmärkta blogg, utan även till vårt oanvända youtubekonto!! När dessa två hamna i fel händer, då vet man inte vad som kan hända... :O:O:O:O:O:O

okay now it's on ... klara :@ / HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH REDS. ANM :d:d:d:d:d::dd: DIN JÄÄLA FILUR VA D:

För det första vill jag börja med att påpeka att jag skrev att jag och tjines tog avstånd för ditt skriveri, inte mot dig som person! Självklart vill jag gärna fortsätta vara vän med dig, Klara, även om det känns som omöjligt just nu.. du har sårat mig så enormt och jag vet inte längre vem jag kan lita på.
För det andra, Klara, så skrev du helt klart detta i ditt inlägg:



(nej, som alice säger, vi använder oss inte av strunt som ironi och sådant. vi har humor på högre nivå!)

Högre är en komparation av grunformen "hög", när jag satte citationstecken runt just ordet hög i mitt inlägg gjorde jag därför helt rätt. Då jag inte satte sofistikerad inom citationstecken innebar detta för den belästa läsaren (hehe) att sofistikerat var min egen tolkning av vad du menade. Jag har därför referat alldeles utmärkt bra.

För övrigt trodde jag att det var Therese som skrivit inlägget om hets mot folkgrupp. Det förvånade mig att Thessie skulle ha skrivit texten. Här är mina 3 anledningar till detta:

  • Sen när har Kinesen så bra minne att hon minns att vi skrev att vi ogillade hets mot folkgrupp i vår presentationsgrej
  • Sen när har Kinesen gått och skaffat sig humor (förlåt, menar självklart att hon förlorat den. typ)
  • Sen när har Kinesen ... ähdu vi kör på minnet igen va?
(Therese jag skojar självklart både om minnet och om din humor, men det var bara inte en text du skulle skrivit, men det kändes osannolikt att Klarisso (den bloggaren som bloggar minst, inte sämst, vi är alla lika bra, bara minst) skulle skrivit tre inlägg i rad)

För övrigt (sär skrivning), Klara, så heter flyers på svenska flygblad alternativt pamfletter. Och smajl hade jag gärna velat ändra om till smil (smiiiiiiiil). En finlandssvensk är dessutom en människa boendes i Finland med den skillnaden att svenska är dess modersmål. En finne är en finsk människa  med finska som modersmål. Finländare är ett samlingsnamn för dessa två, inklusive människor boendes i Finland med andra språk som modersmål (ingen hets mot folkgrupp här inte). Då jag visserligen har svenska som mdoersmål, det är inte min moders mål, men det är ju trots det mitt modersmål, så tänkte du ju rätt. Men någonstans blev det ändå fel. Finnen känns lättare. Trots det lilla misstaget så vill jag bara säga all heder till dig (credit, cred, finns inget bra svenskt ord. buhu) för att du försökte. Bra.

Kan du inte fixa kategorier till mig o Thessen också, snälla lilla du? ;)


Nu trodde ni allt att jag hade tömt mig själv på intressanta saker att säga? Icke sa nicke, jag har ju fortfarande inte berättat något om min egen dag!! För att inte säga vecka, månad eller liv!!!!!
Igår beställde jag piercings för över 700 spänn (inte bara till mig själv dårå, utan till 5 andra också) och idag köpte jag ett tufft nagellack samt pärlor till armband som ni kommer att få se bild på imorgon! :D

Det var nog det jag hade att säga. Samt att Klara, återigen, fanken vad skoj med reds. anm. :D:D:D
Kan du inte länka till oss från din blogg också snäääääälla! :D
Sen får vi se till att göra färdigt vår bloggdesign och sen ska jag börja bomba andra bloggar med reklam för våran blogg så att vi snart är på god väg to WORLD DOMINATION! (säg det med en såndär mörk reklamröst, låter skittufft)

püsz och kräm! :D

judas (coming to a computer near you "in her own category") (sämpig engelska men vad gör man när ens hjärna låst in sig på toaletten och vägrar komma ut?)

korta inlägg is the shit

Idag talade min solärare om hets mot folkgrupp.
Jag skrek ut till klassen att sådant tolerar inte www.passazlatan.blogg.se!!
sedan kastade jag ut flyers med mina kompanjoners smajl på.

Hets mot folkgrupp är emot lagen och sådant tolereras inte!

/asiaten, nordbaggen och finlandssvensken

oh my man!!

nyhet på bloggen!
Numera finns det Kategorier, så att ni lätt och enkelt kan kolla upp alla texter skrivna av er favoritbloggare, eller liknande. Eller ja, ni får använda kategorierna till vad ni vill.

over and out
klabbe

abbe, se hit!

Jag hade svårt att bestämma en rubrik för detta inlägg. Det var valet och kvalet mellan :
jag älskar godis
alice, din lilla fillifjonka!!
angående felciteringar...

eller något liknande. (Detta var alltså inte ett av alternativen, red. anm.) När i min text kan ni hitta orden "hög" (med tillhörande citationstecken) och sofistikerad humor? Detta är nog snarare en tolkningsfråga.
Vad menade du egentligen med högt isåfall Klara, undrar abbe ilsken som ett bi.
Jo, svarade klabbe, med ett högst nöjt småleende lekandes på läpparna (vilket kul uttryck! Prata om sig själv i tredje person ftw), jag menade att vår humor är så här hög:



torn
Detta 420 meter höga höghus har precis byggts i Dubai. inte bara är det svindlande högt, ungefär som vår humor- huset roterar även 359 grader* med hjälp av vinden. Det kommer att se olika ut hela tiden och att bo där inne kommer att kännas som att ständigt åka karusell kan jag tänka mig.
Det övriga som är coola med detta hus är att min vän Sara var och såg invigningen av den för typ en vecka sedan. Dubai ligger nämligen, för er allmänhetsokunniga, i Förenade Arabemiraten och är den största staden. Förenade arabemiraten råkar också vara Saras land liksom. Inte hemland med uppväxtsland.

För att avrunda detta högtflygande inlägg-

om Kinestherese och Judas väljer att ta avstånd från mig-

FÖRVÄNTA ER EN PASSAZLATAAN blogg inom närmaste!! (jag vill även höra detta uttalande från kinesen själv innan jag ska tro på det.)

(det är för övrigt inte tårar i mina ögon, jag hackar bara lök till middagen.)

over and out / klabbe, övertrampad och sårad                        *höhöhö ingen humor var det.


klabbe, se hit!

jag vill ge dig lite svar. För övrigt särskrivs (sär skrivs).
Och jag tycker att du gör fel när du går ut med så provocerande uttal som, jag citerar:

"nej, som alice säger, vi använder oss inte av strunt som ironi och sådant. vi har humor på högre nivå!"

Hur tänkte du här egentligen?! Du förstår väl själv att innan du säger något sånt här så måste du ju höra dig för med mig och Therese, dina påstådda partners, men det kanske bara var ord du hasplade ur dig sådär utan att tänka dig för?! Jag vet inte vad jag ska tro och tänka längre... du har vänt min värld upp och ner och det finns inget ord som förklarar min känsla bättre än just "besvikelse". Det säger väl sig självt att här på PASSAZLATAN har vi ingen humor överhuvudtaget, så jag frågar mig än en gång, hur kunde du få för dig att skriva att vi har en "hög" och sofistikerad humor?

Kära läsare, jag och min kollega KinesTherese tar avstånd i allra högsta grad från Klasses skriverier, vi fördömer dom till och med.



tycker att dom här bilderna representerar mina känslor just nu... den sista är fri att tolka hur man vill.
klara. du har förstört mig. min smärta är ditt godis. du kan inte få nog.

judas

smarrrrigt värre

(Sv Alice: Jag säger nu detta tydligt så att vi sedan han droppa det  ;) - jag och Elsa var på väg HEM från Elin.)

Dagens hyllning går till... Espresso House´s Chai Latte! Den är så omegavärd att det är galet. Jag, Ramtin och Max kilade idag in till storstaden Stockholm för att köpa denna omtalade dryck. Själv har jag smakat Chai Latte på ganska många andra fik men jag måste -med hela mitt hjärta- säga att denna slår alla med hästlängder, sicken gudagåva. Jag kan (om ni inte redan förstått det) starkt rekommendera att ni provar den!

Vår nya svenskalärare (precis som för Judas så är detta våran fjärde inom åk 1) verkar BRA :)

passar över och tar rast - theresaann





Hej igen

Hohoho, Klara, vilka är oddsen att vi bloggar typ samtidigt :D

Jag glömde berätta om en skoj grej jag hörde på radio imorse. Det var typ repris av Krister i P3 (mobbas inte för att jag lyssnar på p3, jäla korvar) och temat var "konstiga saker som barn har sagt", eller nåt åt det hållet. Dom spelar då upp ett klipp från radioprogrammet "upp till 13" från 1979 (ja, jag har lite äckligt minne, minns även att sverige är 157,2 mil långt.) (för övrigt höll jag på att helt seriöst skriva svärgie. äckligt.). I det här klippet var det iallafall en kille, vad kan han ha varit, sju? som ringde in, för att hans önskelåt skulle spelas behövde han svara på en fråga. Frågan löd "vilket djur är det som raskar över isen?". Pojken, Jonas, som har en underbar norrländsk dialekt, är tyst någon sekund och utbrister sedan "jo men det här vet jag, det är ju räven". Programledaren ber då Jonas att sjunga låten, Jonas sjunger "Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Sen kan jag int nå mer". Nu är det då dags för Jonas att få önska sin låt, och han överraskar alla (mig) med att säga att han vill höra låten "Tommy som knarkade". Hahahah. Han hade hört den på Svensktoppen och tyckte om den.
På det stora hela gick texten ut på att Tommy och sångaren varit vänner som gick i samma klass, Tommy hade bra betyg och mådde bra och dom tog sitt första "bloss" tillsammans, men sen gick Tommy över till "brass". Tommy kallade sångaren för feg och töntig för att han inte också ville prova på "brass". Sen dog Tommy av en överdos. Sångaren sa namnet Tommy typ tre gånger i varje mening. Tyvärr hittar jag inte lyricsen.

Jag tog bussen hemifrån 0653. Är det ett värdigt liv, frågar man sig själv?

judas

palla rubrik

Men asså Theresan, vadå? Jag fattar inte. Ni gick med siktet inställt på Huddinge centrum och sen vidare mot Fullersta, right? Och ni gick förbi paradisgaraget, antar att det är samma sak som liksom insvängen till Sjödalsgymnasiet/mittemot Shell eller vad det nu är för en bensinmack? Vände ni helt plötsligt håll och gick tillbaka hem? Eftersom att Linus (om du syftar på killen med konstigt son-namn? :P) bor innan det övergångsstället? Du gör mig förvirrar.

SNYGG LAMPSKÄRM (Y)

Jakten på den borttappade datakunskapsboken är avslutad, det visade sig att Tove, den jäkeln, hade haft boken i sitt skåp hela tiden. Jäkla dålig stil må jag säga, va. Venus är hemma från Iran nu, hoho, det var trevligt att träffa den jäkeln igen. Hon har en tendens att byta ämne hela tiden utan att själv märka hur konstigt det låter. Återkommer med exempel. Engelskaläraren var även hon tillbaka från en resa till Afrika (hon var inte mer precis om vart hon skulle, nej). För att återgå till Venus hade hon varit med i demonstrationerna och blivit slagen av poliser så att hon har ett "SÅHÄÄÄR" stort blåmärke på gumpen. Tror jag, jag lyssnade med halva örat, såattsäga.

Kommentar av Venus idag:

Venus typ spankar mig på röven och jag typ "fnissar generat" och säger uuuhe, äckligt.
Venus: Va? Vadå?
Jag: Du tog mig ju på röven, heheehehehhe.
Venus: Men vadå, de va ju inte som att jag tog inuti :S

judas

la nu märke till att ni va på väg hem från elin. inte på väg till. my bad. sorry.

GRATTIS!

till er som överlevde första dagen i skolan idag. (alltså sthlmskidsen. huddingeborna och lundaborna började ju tidigare! ;)) Själv gjorde jag det med nöd och näppe, för att skoja till det lite började vi med ett styrkepass på idrotten idag. Det fick en att vakna till iallafall!

För övrigt (typ mina favoritord, iallafall när de sitter efter varandra. annars är de inte så mycket att ha. En läsarfråga ang sär skrivning: heter det förövrigt eller för övrigt?) så var det muchas trevligt att träffa lite folk idag. Exempel 1- robin porkolab, även kallad janos eller dudo i denna blogg bara för att han inte vill det och för att han inte läser. Han är dock en trevlig prick trots allt!

Nu ska här pluggas inför en presentation, en inlämning (av mindre slaget dock) och ett utkast om plast som ska vara klart imorgon. Varför känns det plötsligt som om lovet har tagit slut?

klara

(jag gillar paranteser idag- och det där sista var en retorisk fråga. ;))

Robin får den store äran idag att vara med på en bild! Ursäkta för rufsiga bilden från min sida, men jag tog bara ett foto vid det tillfället och jag tycker att robin blev söt. :) jag tror det var vid en nattpromenad någon gång i somras om jag minns rätt.


besöksrekord!

vill bara önska en god vecka till oss stackare (lyckostar) som börjar skolan imorgon. Må er dag vara fylld med sömnbrist och plugg!!!
och glädjen att träffa gamla polare och så. :D

och ja, besöksrekord. De senaste dagarna har det gått åt rätt håll. Jag skulle vilja tacka Therese och Alice som alltid har funnits här för att fylla bloggen med strunt när jag har haft fullt upp på andra håll och jag vill tacka min familj som alltid fanns där för mig och fansen. Vi skulle aldrig ha nått där vi är idag utan våra fans. Vi älskar er! och ni älskar oss, antar vi.


(nej, som alice säger, vi använder oss inte av strunt som ironi och sådant. vi har humor på högre nivå!)

klasse

glatt färgad lampa

Hej jag heter therese och är sjukt, alltså sjukligt, skapande. Det är nästan skrattretande, löjligt, absurt vad jag har fixat och donat idag. Dagens ballaste måste nog vara när jag tog fram färg och penslar och började skapa på min lampskärm...
Shit! jag kände mig mer kool när jag gjorde det. Såhär låter det ju försjutton bara riktigt sorgligt. En sextonåring som sitter och målar lampor. Hopp.


KLARA! herrejösses, du måste ju få en laddare snarast. Det här håller ju inte! Imorgon? Övermorgon? Kontakta mig! Nej attans, det kan du ju inte. Äh, vi måste lösa detta på något sätt helt enkelt. Skriv på... bloggen :D


Nej Judas. Jag höll inte på att bli mördad. Jag tänkte att jag skulle behöva slippa berätta story-n om mitt öde men tydligen var det inte acceptabelt (H)
So here we go:
Jag och Elsa går arm i arm på väg hem från Elin. När vi kommer till Paradisgaraget (övergångstället you know?) så ser vi en snubbe stå helt ensam. Helt stilla. Våra tankar börjar flyga; "Okej, skum kille..", "Tänk om han är mördarlysten..", "vad är det för spetsigt och blankt han har i handen..?" osv.
När vi väl går förbi så tittar han väldigt intensivt på oss men vi lyckas steg för steg passera honom. När vi gått enda till Linus hus så möter vi Adrian och en tjej som heter Amanda.
Amanda säger plötsligt att hon ska hälsa från killen med vit jacka att han är vårat öde. Eeeeeeeeeeh. Ja. Det var det ;)


/asiaten


tryckfelsnisse tittar in, eller vad det är dom brukar säga

Måste bara rätta mitt eget inlägg här då, jag ska självklart inte låna en annan människa som gör provet före mig och på det sättet vara förberedd. Vet inte hur det skulle gå till riktigt. Jag menade att jag ska låna en annan människas bok.

Tack för idag, slut för idag.

judas

nyvaken!

Hahahaha, Klara, den där bilden är från den eftermiddagen vi var uppe på loftet hos Christiano och sjöng "Giftig" eller hur? Hahaha, och jag hade skulle på träning efteråt. Gud, det var en härlig dag, du.

Heter mobilen Rost? Vilket osmickrande namn, den är ju jättefin? Sen förstår jag inte riktigt din parentes om våran humor... jag talar ju iochförsig (sär skrivning eller ihopskrivning? klara :D:D::DD:D:) bara för mig själv, men jag har minsann då inte använt mig av det hedniska påfundet "ironi" eller "sarkasm" eller överhuvudtaget försökt vinkla min text så att den på något sätt skulle tillföra humor under min tid här på bloggen. VAD ÄR DET EGENTLIGEN DU TALAR OM?!?!?!

Och Theresan, jag förstår inte ditt inlägg typ alls? Vem är ditt öde? What. När jag läste typ dom första raderna trodde jag det var någon som ville mörda dig. Alltså att du var nära att bli mördad. Så blev lite rädd. Eheh..

För övrigt så är min laddare sönder. Men detta berättade jag för min käre bror, bara minuter innan jag begav mig till stationen för att ta tåget "hem", och han skickade med sig en av sina laddare. Lite konstigt att han har flera laddare egentligen, men ja :S.

Fullersta IF var ju också en mäkta skoj idé, vilka var det som var med där? Dudo (robin karl janos porkolabs namn på hogwarts, hihihihihihihihihihihihihihihihihihihi, rebellisk jag är som kallar honom för det trots att han inte gillaree hohohohohohohohohohohoho), Elsa? Vilka mer?! Skoj att jag skulle vara med också, så ofotbollig som jag är såattsäga?

Det här blev ju bara en massa svar på andra inlägg :s humhum... vad ska jag tillföra som är nytt dådå... Jag vaknade nyss. Och jag har letat igenom hela jäkla huset (lägenheten) efter min datakunskapsbok (skoj att författaren till boken och min lärare är väldigt noga med att en dator heter dator och inte data men att boken heter DATAkunskap. vadå informationskunskap, liksom?) men kan inte hitta den någonstans. Börjar få lite smått panik, men tuff som jag är tänker jag inte låta det röra mig i ryggen. Jag har helt enkelt kommit på en plan, jag ska skita i att göra provet på tisdag, då ena halvan av klassen, däribland jag, skulle göra provet, och helt enkelt låna någon som gör sitt prov på tisdagen så att jag är förberedd till på fredagen istället. Vad skulle jag göra utan min hjärna, va? Ojojoj.

såhär ser min hjärna då inte ut. hehehehe.

Nuni. Nu ere dags att avsluta det här inlägget. Shohej :D

judas

Klabbe checks in

Hej goa vänner.

Alice, vilken mästerplan!!! Det gömmer sig en hjärna hos Judas också, det blir man glad av att höra ;) men jag fattar att det är ett stort beslut minst sagt, viv har det bra här i sthlm men se till bara att inte försköna det för mycket! :) jag tycker att vi ska ta detta samtal alla tre utanför bloggen någon dag, när jag återigen är connectad till världen-

för med Thereses gamla telefon Rost, som nu stolt innehavs av Klabben själv, så medkom ingen laddare. Så utan batterier i en dag försmäktar jag ... i detta hus. Jag klarar mig någorlunda bra måste jag säga, dock är det rätt svårt att ta kontakt med någon. Nåväl, jag får träffa folket någon annan gång. ;)

Folk kanske råkar hitta den här bloggen och tror att det är någon sorts fotbollsblogg av något slag. Men vi har inte nämnt någon spelare, inte ens vår gud, Zlatan, sen therese introducerade blogget. Skamligt! Men vi kan ju å andra sidan inget om fotboll heller för den delen, förutom alice som var en lysande forward i Fullersta IF för några år sedan. Så det kanske är bäst så.

Mycket vuxet med grönsaker och dipp, anser jag också, efter att ha läst tidigare inlägg! Visst längtar man lite till sommaren men det är bra mys också med ihjälfrusna ben!

Vad har jag själv att dokumentera om mitt liv? Hade släkt över här igår och det diskuterades i stort sett allt. väldigt kul och jag skrattade ibland så att nästan julmusten kom ur näsan. sa jag det högt?

Och idag är jag hemma och pluggar. för jag har lyckats, såsom judas, att ha inlämnning av två olika tal om ett par dagar och presentation i övermorgon. Welcome back to HELL! (jag hoppas att läsarna, för övrigt, förstår våran humor ibland. det var bara en liten parantes. :D)

de gamla goda tiderna då de rappade om giftiga grejer

klabbe


mitt öde stod en meter ifrån mig

Konstigt. Dock ganska häftigt. För ungefär en timme sedan så passerade jag mitt livs öde. Det gestaltade sig i en lång tonårig kille med vit jacka och mördarblick. Historien om hur jag fick reda på att snubben är mitt öde är helt värdelös så därför berättar jag den inte, huvudsaken är ju liksom att jag nu vet hur min framtid ser ut (H).

Kvällen har varit totalt awsuuuum :D En mysig hemmakväll hos Elin tillsammans med Nelly och Elsa. Jag utger även vuxenpoäng till oss då vi åt grönsaker som snacks.


/asiaten


(har man inget att göra så har man inget att göra ;))


VIKTIGT INLÄGG SOM MÅSTE LÄSAS AV ALLA. ALLA!!!!!!!!!!!

Bara för att jag gör allt för att slippa räkna ut vinklar på någon jäääla rektangel eller "ett varv runt jorden delas in i 360grader och en grad delas in i 60 minuter. En distansminut är den sträcka vid jordens ekvator som motsvarar en sextiondels (1/60) grad. Hur många meter är en distansminut om jordens omkrets vid ekvatorn är 4000 mil? En distansminut kallas också för sjömil eller nautisk mil och är en vanlig längdenhet inom sjö- och luftfart." Fasen vad den här matteboken ordbajsar, man fattar ju inte ett skit av vad dom menar.

Men av just den här anledningen så ska jag i alla fall skriva ännu ett inlägg.

NU sörrni ska jag berätta om mina och Alinias kodord för människor för att vi ska kunna snacka skit om dom utan att dom fattar. (jaaa, vi hatar vår klass mer än allt annat, VAD?! :d)

Håll i hatten för nu kör vi!!!!

Fran - människan i fråga har ett väldigt speciellt skratt ... det låter väldigt falskt och han använder det främst när Bitchen, Frans gud, drar ett av sina dryga "skämt". Aajuste, logiken till att han därför fick heta Fran är för att Nanny Fran också har ett konstigt skratt.

Bitchen - Bitchen är en riktig bitch, och det räcker väl egentligen som förklaring. Han är oförskämd mot allt och alla, främst mot lärare. Han är det på ett sånt där vis så att man skäms över att överhuvudtaget vistas i samma rum som honom. Av någon anledning avgudas han av halva klassen, främst då av Fran.

Fredriksson - "Fredriksson" ser lite ut som en björn, Teddybjörnen Fredriksson... så han fick heta Fredriksson. Fredriksson är dock ingen vi snackar "skit" om. Han är jättegullig, tyvärr lite ensam i klassen.

Loverboy/Calle - Alinias eyecandy... hehe. Han ler enligt henne på ett sätt som Therese än en gång hade tyckt om ;) han heter även Carlsson i efternamn så jag kallar honom för Calle.

Löshåret - Alldeles för genomskinligt namn, om ni frågar mig. Men vi fick lite brist på fantasi till slutet. Flickan i fråga har i alla fall gjort det till sin grej att, i princip, sätta sitt löshår som nån jävla hårklämma "utanpå" det riktiga håret istället för i underhåret, så att det liksom inte syns. Löshåret har dessutom en helt annan nyans än hennes naturliga. Hemskt ser det ut.

Yes - Den här pojken är så oerhört jäkla dryg, jag kopplade det till diskmedlet Yes. För det är ju drygt... Finns inte mer att säga. Eller jo, det var Yes som sa "amen ta bara vax då".

Hamstern - heter egentligen Hampus. Så det var lite likt. Det är väl egentligen inget fel på honom. Förutom att han lyssnar på Village People. Lite creepy att han på riktigt tycker att dom är bra. Jag tvingades jobba tillsammans med honom på engelskan och då skulle man redovisa om en musikartist. Han valde Village People. Det var konstigt.

Lovecouple 1 & 2/ LC1 & LC2 - Två pojkar i vår mattegrupp, den ena går i vår klass och den andra går någon annanstans. En mattelektion satte dom sig bredvid varandra och nu sitter dom alltid tillsammans. Dom sitter även och retas med varandra på det där sättet som kärlekspar gör, mycket gulligt ser det ut.

Vargen - Även han går i vår mattegrupp och han har ett väldigt läskit leende som skulle kunna kallas för ett "vargagrin" om det uttrycket fanns. Det kanske det gör? Finns inte mer att säga om honom egentligen.

Håret - Mattegruppspojke som har hår ungefär till käkarna. Där ansiktet slutar. Håret är väldigt slickat längs huvudet. Ser lite 90-tals hårigt ut. Det är egentligen inget fel på hans hår, utan smeknamnet håret kommer från när vi satt i matsalen.

(ritade en fin bild i paint som skulle visa hur matsalen såg ut o vart vi satt. men den vägrar laddas in så ni får använda er fantasi)

Vi satt alltså på två olika sidor om en vägg som hade en massa fönster så att man ändå kunde se varandra. (vi hade inte satt oss så så att VI skulle kunna se varandra, det var bara en slump så att inte Thessie misstolkar...)
Vi sitter alltså där och tänker på våra egna affärer (minding our own business) när jag bestämmer mig för att blicka ut över matsalen, jag blickar då alltså ut genom fönstret mot hårets bord and beyond. Såattsäga. Håret sitter nedlutad över sin tallrik med håret hängande neråt när han helt plötsligt kollar åt mitt håll samtidigt som han slänger med håret och får lite galna ögon. Svårt att förklara, får spela in en gång när jag själv gör det så att ni förstår hur konstigt det var. Han ser lite om som den smala killen i Charlies Änglar som skriker när nunnorna tänker klippa hans hår...

såhär ser han ut fast med lite annan frisyr.

Där tog mitt inlägg slutdåå :D

judas ;)

trååk


- jag tycker att du ska flytta hit till storstaden miss Judas ;)

Alltså. Detta inlägg skrivs för att jag blir tvingad, inte för att jag har något jätteviktigt att tala om eller för att jag finner någon glädje i det just för tillfället.
Idag är det lördag. Jag har NADA att göra även fast jag faktiskt vill det (-trots att jag är en folkhatare).

åååååw, fett med dryga känslor denna dag inger. Jag vill ha sommar!


/asiaten

internt "meddelande" till klabbie och kanske också thessie även om jag redan talat med den tösabiten

klasse. thasse.
jag måste skriva av mig här. till er. och nu ere important stuff så jag kör på att skita i versaler eller vad det heter. stora bokstäver helt enkelt.
jag talade med modern igår och hon frågade om jag trivdes bättre i stockholm, jag svarade ja och det ledde till att jag kanske flyttar upp under sommaren. och jag är happy, right, men samtidigt måste ni ju typ leka rådgivare här för att jag behöver prata igenom det här. det där blev en konstig mening. huvudsaken är att jag är osäker och att det här inlägget blir en jäla massa depp och motsägelser. kanske. nåt åt det hållet.
det är i alla fall så att för tillfället suger skåne så fullständigt mycket så att allt annat verkar tusen gånger bättre, vadå för tillfället egentligen, det har ju aldrig varit bra. men i alla fall så leder ju det till att man förskönar bilden av sthlm så satans jävla mycket så att även det kommer suga när man inser att även det har sina brister eller nåt. det har liksom gått så lång tid nu så att man inte riktigt hör hemma på nåt av ställena? om det mejkar nåt sense.
fan, det här är ju pinsamt att publicera i en blogg som människor jag inte känner läser. tror jag iallafall? har vi några läsare? jag har ingen aning iallafall. upplys mig gärna.
så vi avslutar det interna meddelandet här och ber istället klabbe att smsa mig när hon har tid för jag behöver prata med dig, sörru.

idag spenderas dagen med att räkna matte, plugga excel (visade sig att provet var på tisdag istället, har fortf inte gjort en enda uppgift) samt att göra någon sorts historialäxa. det är härligt att två dagar av skolan har gått och att jag redan ligger så satans mycket efter. hur gick det till kan man fråga sig. joo, alice, du sitter nämligen o fnittrar åt dina egna, lama skämt hela lektionerna. där haru svaret.



judas



THESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE

Fyfan Thessie (:P), va elakt att du la ut den bilden. Haha så äckligt ful.

Jag suger på att blogga. Men igår for jag till Malmö för att tillsammans med moderjord bege mig till min morfar som fyllde 80. Ditfärden va piss då tåget var försenat med typ 20 minuter, när det väl kom visade det sig att det inte längre tänkte åka till Malmö utan köra direkt till Köpenhamn. Så jag fick vänta ytterligare tio minuter på ett tåg som nu var fullproppat med människor. Dessutom vare äckligt för när några stod och lutade sig mot dörrarna, så körde ett annat tåg förbi (åt motsatt håll) och då blev det något sorts luftdrag som gjorde att dörrarna flög utåt. Typ två ramlade av och dog. Skitläskigt.
NÄ. Men asså dom flög liksom ett par centimeter utåt istället för åt sidan. Mmh.
Jag fick en hundring i julklapp av Aarno. Och mina kusiner var där, även min ena kusins barn som är det gulligaste jag nånsin träffat. Plus en morbror nyanländ från Nya Zeeland (Zealand?) (hur fan stavas det på svenska?) Parenteser är roligt. Och Emelie berättade för mig när vi va små, typ sexårs, att alla, inklusive hennes mormor och morfar, som bnodde på Nya Zealand drack diskvatten. Jag trodde på det alltför länge. Flera år. Undrar om hon drev med mig eller om hon verkligen trodde det.

Sendå. Jo de va skola också. Sög gjorde det. Och idag hade vi franska med Floriane, eller Florelin som Charlotte tror hon heter. Hon skrattade åt något jag sa.

Nu till skojigaste. Jag går i en klass fylld till bredden med mindre begåvade människor. På svenskan, där vi hade ny lärare för fjärde gången, skulle alla säga vad dom hette och säga ett substantiv och ett adjektiv som "beskrev" dom själva. Jag valde glad och solsken för att det stod på tavlan som exempel, så bra fantasi har jag. Alinia tyckte att jag skulle ta tråkig. Jag sa att hon skulle ta horig. 1-0 till Alice. I alla fall så säger en påg (=pojke) i klassen "sport och hårvax". Läraren säger då att det tyvärr är två substantiv och han ger då den hemska kommentaren "amen ta bara vax då". Alinia skämtade om att hon skulle säga att det också var ett substantiv och att han då skulle säga "amen förfan ta hår då". Jag skrattade så jag ramlade av stolen. Skoj.

Haidoo.

judas



guglade diskvatten...

kalla mig inte Thessie Allie (aaa)

GUUUDARS vad ni har saknat mig ser jag :DDD

EN jekla dag i skolan och det känns som att jag bestigit tusen miljarder ashöga berg. Jag är så galet trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Orkar jag ens masa mig till sängen? Jag får panik bara jag tänker på att det är ett helt halvår kvar till sommarlovet (a)shiiiiit..

Alltså, anledningen till att jag inte har bloggat så aktivt (-vilket jag i och för sig aldrig har gjort) är för att jag inte har någonting av värde att skriva om. Men jag kan berätta att... jag kom försent till första lektionen idag. Vi fick flottiga köttbullar till lunch. Max är förkyld och slemmade ner mitt läppbalsam (aaaa) :D

Jag återkommer snart! hehe


Här har ni en bild från... få se nu. Vi gick i sjuan, så året måste ha varit -06 (?)
Låt oss nu notera att Judas var otrevlig redan då d: Nej men kooling var hon iaf ;)
Jag var utomordentligt normal (thi, och asiatisk!)och Klabbe... Vad finns det att säga? Ja, det var i alla fall inte jag som målade över ditt ansikte med en svart mask :@ - talk about fotoförstörare!
Men jag gillar dig ändå :$

/ asiaten


varför måste man ha en rubrik för att få publicera ?!?!??! :@

Jaha. Eftersom Thessiie vägrar skriva ett jäla inlägg, så får väl jag ta och göra det..

Hej.

Idag spenderas dagen framför datan. (jaa, datan. inte datorn) Jag har nämligen prov i Excel på fredag och har inte börjat plugga. Och Excel är fasen inte det lättaste.

JAHA NI. Där tog min fantasi slut. Då kan väl inlägget betraktas som slut här då kanske.

judas

ps.. THERESE SUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(


asså aa. har inga bilder på den här datan. heh. så jag guglade excel. hehe.

hallå i stugan

Alltså vad fasiken? Jag var ju inte kär i gubbkepan ju?! Fett elaka ni är som gnabbar ihop er eller vad det heter, han va ju för fanken minst 25 år gammal! Ledsengubbe

Jag har inget att säga. Men schäääklar va lik min min (hah) är på bilderna, gott folk! Scheissus! (blandning av scheisse och jesus) Fast om jag ska vara ärlig så var det ju inte endast ett komiskt sammanträffande att jag råkar sätta på mig samma mask under båda politikermötena. Har ju sett den där bilden tusentals gånger så jag minns ju liksom hur man ser ut som politiker. För övrigt Klabbe har jag kommit på ett nyårslöfte åt dig Klabbe. Det är nämligen att bränna ut typ alla bilder på tillfällen med oss. Såattsäga. För att sedan ge dom till mig. Jag står för CD-skivorna. Där haru nåt o bita i!

Kan någon för övrigt lära mig när man skriver de respektive dem? Får ju damp härju.

judas

(höll på att avsluta med "jesus", men det är ju fasen inte mitt namn. för övrigt tycker jag att alla ska avsluta sina inlägg med sitt namn i kursivt och utan några stora bokstäver. i'm just saying liksom. fan där blevre engelska.)

(sen kan man även fråga sig vart theresan, den ständiga uppdateraren tagit vägen. JUSTE!! man ska inte kasta sten i glashus, kinestherese!)

här får ni ett hjärta. <3

ett underbart dygn för nordbaggens del



Dessa två, kombinerade med snickersglass, massa prat, promenader, lite sömn, ännu mer prat, cravings för gummbjörnar, 3d glasögon och allmänt mys - kan det bli bättre än såhär?!

(jag verkar för övrigt vara den som lägger in bilder på bloggen - lustigt, det brukar ju vara thereses jobb!)

den försvunna bloggaren nr 3.

Hej gott folk!

Det är med stolthet i hjärtat som jag skriver mitt premiär inlägg på denna eminenta blogg. Mina vänner tycker jag dock har gjort ett fint jobb med att driva den själva må jag säga! :D

Vad som har gjort att jag har dröjt lite med mitt inlägg är att jag ville lägga ut en bild, ett litet minne liksom- jag har nämligen största fotobanken skulle jag tro av bilder av oss tre genom åren. Den första Januari 2010, 010110 liksom, när denna blogg skapades, togs ett legendariskt foto. Det var politikermöte över fika vid mitt köksbord. Det som gjorde detta möte legendariskt var det faktum att det hade utspelat sig exakt likadant ungefär två år tidigare. Vilka beslut som tagits där! ;) Vilket fall som helst ville jag lägga ut bildbevis. men kunde itne hitta min externa hårddisk som skräper någonstans i huset, där bilderna ligger. ack och ve! men detta löses strax :D

Nu är detta löst! (pil neråt)

2010



Kolla vad GALET LIKA alice är på båda bilderna. Hm, så kan man nog inte säga! Vad galet lik hon är sig själv helt enkelt, med minen. Nåväl. Den understa bilden är från hösten 07 tror jag. Ahhhh vilka tider det var!!


jag måste medge att det är högst spännande med att ha ett samtal bloggarna emellan här, och bara för att få fram min åsikt så måste jag ju säga att jag tror med hundra procent att alice var kär i gubbmössan. over and ut.

hyvää yötää allihopa :D

Som svar till Thessie: neeeej, jag är inte kär. För det första hade han rolig klädstil (typ gubbkepa på sig bland annat) och för det andra var han med alla sannolikhet homosexuell. Hehe.

Godnatt på dig gummseplummsen.

Och det här börjar mer likan en typ intern chatt än en blogg. De gillar jag.


sån här keps hade han, och en turkosgrön lacostetröja (något för honey kanske?) samt ett par alldeles för åtsmitande jeans med tanke på hans massiva ben och sätesmuskel. sådetså. :D

rubrik ärlikamed totalt värdelöööös

"Killen log på ett sätt som Therese förmodligen gillar." -Om killen log så som jag antar att han gjorde så har jag bara en fråga till Judaspudas; Är du kär? :D Det är nämligen svårt att hålla sig ifrån sådana känslor när någon ler som en prins!
Jag ska hålla min dags uppdatering nååågot kortare än föregående skrivare. Jag vaknade. Drack te. Gick och la mig. Vaknade. Duschade (läääänge och med mycket varmvatten!). Drog hem till Elsa :D Där skulle vi kolla på film, det gjorde vi inte. Istället var vi ett gäng på cirkus tio personer som chillade ass i hennes soffa och klappade hennes katter (a) - myspys.

Hejdåsvejdå - theresan

rubrik.

Jag glömde en sak! Fan också jag glömde en sak, nu blir det dubbelpostering. Postering är svenska för posta som det heter på engelska, alltså publicera. Mitt mål det här året är att inte använda engelska ord när jag talar svenska. Läste någonstans att slowmotion kan kallas tidstöjning på svenska och det låter ju fanken tusen gånger bättre!

Det jag glömde säga var att mor berättade för mig att polisen har gripit en liga, ett gäng, en clique, en bunt, en samling människor som alla känner varandra, en organiserad samling kompísar. Typ. Den här organiserade samlingen kompísar hade iallafall snott vänsterskor i affärer, varför det kan man fråga sig? Jo för att i Sverige ställer man tydligen alltid fram vänsterskon för beprövning och "kollning" i affärerna, medan man i Danmark ställer ut högerskorna. Så ligan hade sedan åkt till Danmark och snott samma skor fast i höger denna gången. Då frågar man sig vilken organiserad samling av kompísar som har så tråkigt att dom åker fram och tillbaks mellan Skåne och Danmark för att sno höger- och vänsterskor? Speciellt med tanke på att det kostar cirkus 200 kronor att till Danmark tur och retur. Skorna var ju inte för eget bruk, men ändå. Knepisar. Gå och råna någon handikappad istället liksom?

Detta var JUDAS reporting live from Lund. Pusspåer.

"du luktar strippa"

aaa, så sarom på trailern till paradise hotel. "du luktar strippa" hur fanken luktar strippor?

Okej det här blir en såkallad uppdatering, ehm. Jag ska berätta om min dag. För det är typ det man gör i en blogg. Kanske. Inte faan vet jag, har aldrig bloggat förut. Känner redan hur detta fallerar. Det är fail fast på svenska. Tycker om punkter.

Idag har jag sett på Kenny Starfighter tha muvie, den var mychet bra. Mychet uttalas med ett t och sen ett sje-ljud. Som i Tskjorta, TeTsked och Tstjärna. Typ finlandssvenskt uttal av mycket, eller någon annan dialekt. Inte fanken vet jag.

Senare under dagen begav jag mig med far ner till konsum för att införskaffa en apelsinmer och maoam-godis, ett vinnande koncept som beprövades på uppresan. Tyvärr fallerade även detta totalt då bajskonsum bara hade apelsinfestis och sura bilar, what's up with that liksom. Sedan begav vi oss till FMP 141, för att leka gangzzztah, och stod sedan där i cirkus 15 minuter innan mitt tåg anlände på perrong 9 och 3/4 (harry potter ni vet). Jag hoppade på tåget och fick genast panik över att det var helt fullt och att det inte fanns någon plats för min väska, som för övrigt väger tio ton. Tanten bakom mig hjälper mig sedan med att lyfta upp den längst upp på grejen där man ställer väskor. Pinsamt vare, hon va liksom starkare och nådde längre än vad jag gjorde. Pinsamt. Jag sätter mig sedan på min plats och timmarna glider på, helt plötsligt bestämmer sig min bordskamrat att ringa sin pojkvän (?) som hon var på väg till, för att prata med honom i en halvtimme. Det var inte skoj och GUD vad den här texten är hemsk. Huvudsaken är att jag inte åt mitt godis eller drack min festis för att jag inte ville. Killen mittemot mig satt och kollade på nåt komiskt på sin dator och varje gång något var extraroligt gnuggade han benen ljudligt mot varandra och fnös lite. Typ. Han log även på ett sätt som Therese tycker är gulligt, för det är förmodligen så en viss människa log för ett tag sen ;). Det var även en pojke på runt två år som var inne på toaletten med sin ömma moder som, när dom kom ut därifrån, sa att "det där va ju inte så farligt mamma". Sen märkte jag att han kunde läsa, så han kanske inte var två år. Hur gammal är man när man börjar läsa? Nu ska jag göra ett nytt stycke.

Sen kom det på en tant som försökte sno mitt säte, men icke sa nicke, det lyckades hon inte med. Det var nämligen hon som hade tagit fel eftersom hon hoppat på fel tåg. Hehe, rätt åt henne. Jäla göteborgare...

Sen hände annat tufft och på bussen hem invaderades bussen av unga tyskar som dessutom plankade. Jag funderade över vad dom gjorde här och såg att en av dom hade en väska där det stod Spalding på, jag tänkte för mig själv att detta kunde möjligtvis vara ett basketlag. Men dom såg så osportiga ut så jag tvivlade fortfarande starkt på detta. När dom gick av berättade modern för mig att dom var oroliga för att dom skulle missa sin hållplats och att dom var här på någon sorts turnering. Jag adderade då 1 med 1 och fick fram att summan av dessa siffror var att dom var tyskar på besök i Sverige för att spela i en basketturnering.

Nu äter jag sura bilar och dricker apelsinfestis.

Det här blev långt.

Haidoo.

judas

frågan är vart bloggarna har tagit vägen ?!

'SHIT DE-GULA-PÅ-MCDONALDS'! Riktigt taskig uppdatering från oss alla men framför allt från nordbaggen och Judas. Är det så här det går till när man ska sköta en miljontittarblogg tillsammans? -Asiaten gör allt arbete medans ni... latmaskar! bara tar åt er äran.
Nej, nu är det slut på gnäll och tjafs. Ni blir säkert bättre efter lite hot .
Om tyyyppp femtio minuter ska jag träffa alicE. Vi ska ta hål i hennes öra och glassa i varandras sällskap! Hon åker för övrigt hem imorgon, så alla som har missat att säga 'hej på dej' och kramat om henne får se till att göra det idaaaag!!!





heeej - 'the asian one'

tjenispenis :D Som Judas så utomordentligt talade om så är detta det nya place-et att hänga på. OH YES!  En utmärkt början på det nya året - 2010, bara två år kvar tills jorden går under och ja... allt tar slut. Så lev gott folk, - lev förbövulen det bästa ni kan! 
Jag ville egentligen bara säga hej och välkomna till planen där vi passar alla, men framför allt Zlatan (H)

shuuuu shyss - /asiaten :D


Sämpigt.

Sha! Judas vid tangenten såattsäga. Thessan har stort ansikte och Klassen fotar. Man frågar sig hur högt träden orkar nå, för om man fäller det finns det ju ingen som kan svara? Knäppt!

Vi har ägnat vår dag till att skapa denna underbara, uppblåsbara blogg. Som för övrigt kommer att vara den bästa blogg Du någonsin läst i ditt FÖRBANNADE liv. Planen är att börja som en "underdog" för att sedan kämpa oss upp till toppen, starta en egen radiokanal, TV-kanal och slutligen ta över världen.

Här är en bild!



Judas är utstött för hon är dissarN. NU är hon tillbaka stronger than ever. Aa.

Over and fucking out mates! Puss.

Heeejsan svejsan lingonpastejsan

kokojaja ! :D


RSS 2.0