hey heyyy

Jag gillar göteborg och jag har ingen lust att åka hem om några timmar!!!

Jag gillar Alice inlägg dock. Det var awesome.

Igår satt jag åtta timmar i en biograf och kollade på alla tre Twilightfilmer. Jag gillade det mycket.



Klara

låååååååångt inlägg.

HAHAHAHAHAHAHAH! Vad i heel-vete är det för kommentarer jag fick?!
Som svar på frågorna:
Papparazzibecka: jag orkar inte kolla, antaligen har ni väl några likheter om människor säger det.
Martin: Jag firade min midsommar där jag jobbade, hos min moders vän. Det var trevligt.

Hursomhaver!
Jag har spenderat hela helgen på en underbar liten ort kallad Kävlinge. Närmare bestämt i ett gult hus. Där bor nämligen Tove och vi har haft en Harry Potter-maraton-helg, hon, jag och Hanna. Supurdupurtrevligt och jag har insett att det inte finns något bättre än att cykla på en grusväg med åkrar så långt ögat når. Hoppas Hanna lägger upp bilder så att jag kan visa. Fast det blev nog inte så många bilder på åkrarna utan främst på mig när jag gör konstiga miner. Så kan det gå. (påminner mig om en bok som jag läst första sidan i och sen inte pallade läsa mer, som tillhör skolan jag gick på i nian men som jag fick med mig hem. Slakthus 5 heter den. Han avslutar typ varje stycke med att skriva: så kan det gå. ska nog läsa den. någon gång.) (på tal om böcker som inte tillhör mig har jag även en bok av Jonas Gardell som tillhör skolan, en datorkunskapsbok och en svenskabok. Hoppas innerligt inte att jag får en räkning på dem)

Har även fått en rejäl utskällning över mitt användande av "dom" istället för "de/dem". Försöker skärpa mig.
KLARA JAG ÄLSKAR DITT HÅR. Och nej, jag har inte klippt mitt. Ser det klippt ut? Det var den jäkla luftfuktigheten i Hamsterdammen som gjorde det lite bångstyrigt.
På tal om Hamsterdam så var det alldeles utmärkt.
Mina inköp därifrån:

  • Koskinnsmönstrade tofflor som liknar holländska träskor.

(de till vänster är de jag har. dock inte mina ben. någon randoms på internet)
  • En übertuff väska direkt från 80-talet med oändligt många färger! Dock snodde brodern den och jag är osäker på om jag någonsin kommer få tillbaka den. Lovar att han har med den till p&l. Den saten.
  • Böjbar penna. (omg nödvändigt!!!!!!!!)
  • Affisch från van Gogh museeumet med det här motivet:

Max tyckte att den var ful, jag tyckte att den var wunderbar. Åsikter?

Sen kan jag inte komma ihåg mer av vad jag köpt. Massa onödigt dock.
Hursomhaver så gick vi runt i staden och kollade runt eller nåt. Vi besökte Anne Franks huis. (hus) Det var berörande. Åt pannkakor på pannkakshus.

Hoptryckt och fin. Man ser knappt pannkakan under all grädde och glass :oooooo
Vi åt även indonesiskt. Hard rock cafe. Argentinskt. Italienskt. Grekiskt. Och internationellt. (va? internationellt=hamburgare och pommes frites)

Vad har jag gjort idag då vänner? Jag har suttit på balkongen sen klockan tio och endast varit. Jäkligt skönt. Läste lite i en bok. Lyssnade på sommarpratarn. Han verkade vara en trevligt prick den där Per Johansson. Om det nu var hans namn. Har även hostat upp mod nog att återigen ringa min handledare på mitt sommarjobb som börjar nästa vecka. Den här gången svarade han och vi diskuterade arbetstider. Ska börja klockan sju. Herregud hur ska detta sluta....

heeeey tuffings

Tjabba :D En kort uppdatering på vad som hänt de senaste dagarna låter underbart, inte sant? Tänkte väl det. Jag spenderade ju som sagt midsommar med familjen Lindahl, det var väldigt härligt. 
För övrigt har jag umgåtts sjukt mycket med Elsavännen, jag har verkligen saknat tösen! Vi var på chillkrök/fest igårkväll och hjälp vad det spårade - två tjejer in på hospitalet med käke ur led och baseballslag mot huvudet, supersjukt! Jag kan lyckligtvis tala om att allt verkar ha gått bra. Jag och Elsa stannade kvar där på tok för länge, vi kom väl i säng runt... åtta? Men inte hindrade det oss från att cykla en miljard mil till Balingsta och sola med grabbsen och en tjej som hette Johanna om jag minns rätt ;) 
Vad annars då? Jo, jag går här med på en laktosfri diet. Bye bye grädde, ost, riktig mjölk, glass och allt annat gott som innehåller laktos. Fet tuft (a). 
Imorgon bär det av till Lida med Erica, Sophia och Fanny. Det ska bli väldans nice :D Bruna och fina ska vi bli!


stolt fotograf!
(ja Knorren, jag snodde bilden från din bloggggggggggggg... vad ska du göra?! :* )

KRAMIZZ
 

Vädergudarna <3 Stockholm!



Kolla vilket väder det blir nästa helg i Stockholm! :D :O

Gissa vem som ska jobba hela den helgen? Yes box, inte bara missar jag detta strålande, kanske till och med för varma, vädret, utan jag måste även sitta hela dagen och lyssna på en tutsignal i örat då alla andra kommer vara ute och bada. Jag kommer ha det urtrist och inte få någon cash, samtidigt som alla andra njuter av livet. (y)

Känn ingen sorg för mig göteborg

(Man måste ju ta titeln från Håkan Hellströmlåten när man snackar om gbg, det är ju favoritgöteborgaren!)

Jag är nog den stockholmare som gillar Göteborg bäst. Jag har besökt den staden oväntat mycket de senare åren- det har blivit besök för att gå på Bokmässan, för att hänga med min syster Linda som har bott där, för att besöka Gothia två år i rad, besök med klassen och andra besök. De senaste åren har de blivit ett par besök per år. Nu är det dags igen! :)) Med lite Twilight, besök i skärgården och bara att hänga i solen med min syster yster så tror jag att det kommer bli ett par awesome dagar.

Och det roligaste är att jag inte är det minsta avundsjuk på Peace and Love folket, eller Jenka som är i Turkiet. Jag tror att de allihopa kommer ha det AWESOME!!!!!! med musiken och folket eller med pojkvännen och havet,

men det kommer jag ju också att ha (aa)

So. So long Stockholm och jobb, hej heeeeeej äventyr!



Ett urval av gbg i bildform,
en fika i solens sken i 2008 med familjen, en konsert med Håkan i hösten 2008 tror jag, en resa med vännerna hösten 2008, och flertalet gånger så har besök på Liseberg inneburit mer choklad än vad vi knappt har orkat bära hem.

Oj, vad allt råkade bli om 2008 ;S

pusspuss <3

Dags att ta tag i gräsproblemet!

jag tror vi alla tackar för det komiska men mycket användbara tipset Therese! Du är snäll som inte låter oss andra dödliga göra samma misstag som du, vi lär oss från din erfarenhet.

Glad midsommar på er! Mig kommer ni hittas liggandes i en hög på Dalarö, med fullkomligt uppsvullna ögon och rinnande näsa. Jag funderar allvarligt på att få med alla gräsallergiker i Svealand för en demostration mot detta gräs som finns överallt. Är det inte på tiden att vi cuttar ner allt iallafall? Var femte svensk är pollenallergiker av något slag, så det känns som om jag kan få folk med mig!!

pusspuss


underbart väder, inte sant?

Tjabba alla solbrända snyggon :D imorgon är det midsommar, vad är det - solen är uppe lite längre än vanligt eller...? Nej, jag kommer inte ihåg sådant där. Hur som helst ska jag och la familia då åka till Lindahlarnas landställe som ligger i, få se nu... Norrköpning? och firafirafira denna "vad-jag-nu-inte-vet-vad". GOS!
Hur är läget med mig? Jo, tackar som frågar. Jag är jekla trött och sliten, mina ögon är trötta och röda. Antingen är det gräset som börjat anfalla eller så är det den brist på sömn jag nu lider av som framkallat dessa symtom.
Idag har jag och Elsa legat och glassat galet på hennes tomt. En tomt som överraskande nog visade sig vara en fristad för solens värme då jag inte känt på sådan värme sedan... förra sommaren i Turkiet (a). Det var mycket härligt :D Jag skulle nästan vilja påstå att detta var den första dagen som verkligen kändes som en sommarlovsdag - en väldigt härlig känsla må jag även påstå! Oh, precis för tillfället sitter jag och chattar med Ebba och gav henne då ett tips som jag känner att jag vill dela med mig av till alla. Men se upp, det kan komma att kännas aningen privat. Ganska mycket privat faktiskt, hehe.
Here we go:
Nu när det är så fint väder så känner ju alla tjejer att "oh vad jag måste bli brun. Jag går ut och lägger mig i solen och arbetar lite på brännan." Här kommer tipset: SÄTT FÖR GUDS SKULL INTE PÅ DIG SPETSTROSOR OCH LÄGG DIG UTE :OOO Själv gjorde jag idag detta misstag och det resulterade i något fruktansvärt komiskt, hemskt, fult fläckligt mönster på min nedre region xD HAHAHA! Det ser sjukt ut. Lite som en dalmatin/prickikorv/fläcktyfus/brännskada (vilket det typ är d:). Mycket förfärligt är det i alla fall, då damer - ha detta i åtanke då solen suktar.

.

jag kommer att döda mina ögon snart.
eller så kommer jag att döda gräset.

Något/on kommer iallafall att dö.
i <3 fruktansvärd gräsallergi.


tack tack för sommaren

Började dagen med en cupcake i stekande solen vid Gömmaren, kan det bli mycket bättre än så?



Att frostingen är direkt från L'Americatt så att säga gör det hela inte mkt sämre. Mums!
Min syster överraskade mig även med lite mer födelsedagspresenter, bland annat denna ascoola lpskiva från en liten affär i Leeds, med musik från Chitty Chitty Bang Bang. Delvis ska vi lyssna på musiken, delvis tänker vi bli kreativa med den fina framsidan och lpskiven. Jag gillar't!

Förresten så lovade jag bild på håret.



Ironiskt nog så står jag på ett exakt samma ställe som förra bilden. Jag försökte göra den så liten som möjligt så det kanske blev litek konstiga proportioner för det, ursäkta i sådanafall.

pusselipuss

Ett inlägg som i stora drag kretsar kring Alice

Jag hade precis tänkt skriva ett inlägg där jag uppmanade Alice att blogga om sin resa- jag menar vem försöker hon lura, vi har ju sett på fejsbok att hon är hemma!! - så jag antar att hon tog ett steg i rätt riktning när hon sa att hon var hemma ialalfall. ;)
Dessutom drog hennes inlägg kommentarer, både lika oväntade ;)

Jag lever också. Bild på mitt hår kan väl få komma imorgon (aa) Det blev rätt najs faktiskt tycker jag, jag trivs. Det blev lite sidecut varning på det. Och Alice, bilderna på facebook skrek till mig :alice har jättesnyggt hår! Väldigt snyggt är det, du har väl också klippt dig?

Idag har jag både hunnit med att vakna upp hos en snäll blondis, baka cupcakes i många lass med en annan blondis och tjäna cash. Ibland utnyttjar man tiden bra.

GLAD NAMNSDAG ALICE!!!

jag lever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojojojojojoj. Mycket har hänt. Klara får man se ditt hår? :D
Har varit i Amsterdam ju. Bilder finns på fejzbhuk.
Nu är jag på landet och jobbar. Bor där. Mmm.
Nästa vecka kanske jag ska jobba också.
Har inget att säga.
Men jag lever iallafall!

Tjarå!

ordskämt på hög nivå

Då var det klippt!
höhö

Hair, there and everywhere!

There ain't no words for the beauty, the splendor, the wonder of my HAIR!

Efter en diskussion i min gode Theresas soffa togs ett beslut som kommer bli mycket spännande att genomföra. Detta kan sluta med total disaster eller coolhetsnivå på tiotusen. Ett beslut togs iallafall att jag nu ska cutta mitt hår om cirka en och en halvtimme. Detta kommer att bli spännande, om jag inte bailar ut totalt förstås. Genom åren har jag iförsig cuttat det riktigt kort ett par gånger, så å andra sidan, varför skulle jag inte göra något annorlunda nu? Jag tror jag och resten av världen har hunnit tröttna rejält på mitt hår vid det här laget.


... och nu börjar jag dubbelfundera. Shit också. ;)


utöver att jag ser lite skräckslagen ut på bilden är det faktiskt denna frisyr från "OM" som har satt igång tankarna, att klippa sig :))

I want it long, straight, curly, fuzzy
Snaggy, shaggy, ratty, matty
Oily, greasy, fleecy
Shining, gleaming, streaming
Flaxen, waxen
Knotted, polka-dotted
Twisted
, beaded, braided
Powdered, flowered, and confettied
Bangled, tangled, spangled, and spaghettied!


En disneysjungande militär

För övrigt insåg vi också att det gömmer sig människor bakom militärernas hårda yta också.

Två militärer bakom mig i toalettkön sjöng på "En helt ny värld" av Alladin och berättade till varandra att de var kära. Hur sött är inte det på en skala? Konstigt att tänka sig att de pöjksen ska försvara vårt land.

pusspuss

En historisk dag full med kärlek

Det slog oss tror jag när vi började marschera in mot staden vilken historisk händelse vi faktiskt deltog i under lördagen den 19 juni. Utöver en dag med häng i solen med min fina scoutgrupp, bestående av mig, Jenny, Sara och Hannah, så åt vi även en massa gott, var omringade av militärer med gigantiska vapen, och sedan, dagens höjdpunkt - delta i korteget för Daniel och Victoria.

Vi stod utspridda längs sidorna av Strandvägen och väntade på vårt trevliga bröllopspar. Helt plötsligt spricker molnen upp, gatan strålar i sol, och där kommer de i sin vagn, glada och vinkandes. Det var över på några sekunder men väldigt kul ändå! :))

Dagen avslutades med att vi tog ett stort gruppfoto och fick en medaljliknande grej av Överstekommendaten, vilket de även hade berättat om på tv att vi skulle få. Den är definitivt något att hänga i julgranen, om nu man hade kunnat göra det. En mycket trevlig men ack så uttröttande lördag!


Detta var alltså honnören vi gjorde, minus hatten, dräkten och flaggan i bakgrunden. Men ni får ta det, för det var den bästa bilden jag hade för nu. De riktiga bilderna kanske kommer in senare :) Och bilden högst upp är tagen från www.hannahochvarlden.blogg.se, jag har ej orkat fotografera min (aa).

(Söndag, vilodagen,
har spenderats på Spärrservice med mysiga jobbarkamrater och mindre mysiga telefonkunder. Och nu- Elefanterna mot brazzzzzzarna! )

fredochkärlek!
klara


jätteorelevant

Tjabbbbbbaaaa! Jag sitter i Elsas rum och glassar galet. Våra planer för kvällen är... det vet vi inte riktigt. Eller jo, nu ska vi tagga till Grek. Hej på er!

GRATZ PRINCESS

G R A T T I S  K N O R R E N !!!
idag fyller min syster Erica 15 år och har då fått för sig att hon är stor, men för mig kommer hon alltid vara min lilla snuttepluttesyster :*
Ha en galet underbar dag och njut av allt du nu kan göra som femtonårning, typ som att se på filmer med femtonårsgräns ;)) hihi
<3

jaggillarkanskeintehellerregnlängre

Jag håller med föregående talare. Visst, det var charmigt när man kunde hålla sig inomhus, men idag ska jag göra min plikt som svensk medborgare och stå längs kortegevägen för Kronprinsessan och hennes snart nyblivna Make och jag dör om det kommer börja ösregna. Jag ska stå där som scout och ge givakt eller hur det nu kan kallas när de susar förbi, så checka mig på tv:n! ;)) Jag är den som står med droppande blött hår och som inte kan se något för att glasögonen är så våta. Tumme upp! Annars kommer det att bli en väldigt awesome dag.

Jag ser förresten fram emot med glädje alla Alices blogginlägg hon har att skriva om Amsterdam. :DDD


jaggillarinteregn

Tjabbalabbalapooolarn! Tjabbalabbala. POLARN!
Regn... gillar även jag regn? Nja, jag måste ju medge att jag förstår Klasses sätt att tänka, men när man befinner sig på Drottninggatan som är crowdad av långsamma människor och himlen plötsligt öppnar sig och ner kommer en liten gubbe... (hahahahahahaha, internskämt - ber om ursäkt!) och ner störtar vattendropparna - i sådana lägen kan jag inte påstå att jag gillar regn, och olyckligt nog var det precis det jag idag utsattes för. Fine, tänkte jag då och fällde upp mitt paraflax. Jag går några meter och - tjolahopp: paraplyet vecklas ut och in, ni vet - det blir liksom vinklat åt fel håll. Det var awkward med efter tredje gången så orkade jag inte bry mig om hur töntig jag måste sett ut.
Nu har jag i alla fall hittat min systers födelsedagspresenter men jag kommer icke skriva vad, jag vet ju att hon är en av våra mest aktiva läsare (aaa)(sorgligt nog...)

Det var allt jag orkar skriva för nu. Vi hörs väl om sisådär fyra dagar igen då xD

KRAM! 

jaggillarregn

Finns det något bättre än när man sitter och chillar med musik och trevliga saker, men så tänker man plötsligt; Äsch, jag kan ju inte slösa bort mitt liv här! Nu måste jag väl sätta fart och gå ut i sommarvädret och göra något vettigt och rädda världen.

Och precis då kommer de första regndropparna. Och man känner att nej, jag kan lika bra sitta här inne i värmen ett tag till. 

Sånt gillar jag.

 

och så gillar jag vår vattenkanna.


Fridens dag

Efter en kommentar från min favorituggla (det jobbigaste är att jag har, konstigt nog, en till uggla nuförtiden i mitt liv. hm. äh, Hedda slår ändå lätt allt!) så fick jag lust att skriva lite här igen. Bara för att inte vara så mainstream liksom. För om jag vore som alla andra, skulle jag välja att inte skriva här.

hostthereseochalicehost.

Vilket fall som helst, HEJ HEJ SOMMAR! De senaste dagarna har spenderats med ett leende på läpparna, otroligt mycket sömn, och med mysiga människor. En heldag med Jenny uppskattades enormt för att avslutas med lite mys med andra människor också, och gårdagen hanns det både med stekande med Therese i hennes trädgård, jobb, och för att avsluta, lite Salem al fakir och häng inne i stan med ännu ett gäng mysiga människor. Tänka sig. Är man inte lyckligt lottad som får ha det mysigt? ;)

Och, mitt jobb- Jag är så att säga Telefonförsäljare på Spärrservice. Utan att vara riktigt telefonförsäljare. Jag är utdelare av gratis polisnyckelbrickor, (man sätter dem på sina nycklar och ifall man tappar nycklarna så får man tillbaka dem via polisen,) eftersom Spärrservice firar att de har en över en miljon kunder i Sverige. Lätt jobb! Kanske ni tänker. Tja, kunde ju varit jobbigare, men det är otroligt få som vill svara och konstigt många som inte har lust att få en gratis produkt utan någon hake alls. För bra för att vara sant antar jag! För skojs skull höll jag lite räkning igår hur många jag ringde- det blev nog över 200 personer. Pratade med 20. Men jag hade också en enorm otur igår.

Therese för ett år sedan får stå för de senaste dagarna;



Idag- jobb, chillerill och MORMOR! Kan en fredag bli bättre? Svaret; nej!


Jenny & Klara goes utställning

Jag fortsätter att skriva här bara för att jag tänker att ingen ska märka att ingen annan gör det.

Idag ska jag träffa Jenny. Vi ska bland annat gå till Fotoskolan Stockholms utställning där de visar sina slutprojekt. Förutom att vi gillar att känna oss allmänt kulturella och som om vi faktiskt gör någonting om dagarna och inte bara sitter och snackar skit, så ställer min otroligt talangfulla kusin Beata ut sina verk. :)) Tror att det blir någon sorts copyright skydd om jag lägger ut hennes bilder här, men jag kan ju bara länka till henne så får ni kika om ni vill. Här är även hennes hemsida, som dock inte är fixad ännu: http://www.beataholmgren.se/



Ha en awesome onsdag folket, för det tänker jag ha! :D
(och missa inte Sydafrika- Uruguay, för jag tänker även tvinga jenny att se (aa))


Telefonförsäljaren Klara Holmgren

tjatja bloggen!
Så var man utbildad telefonförsäljare. :))

puss


Jag har fått inspiration

Jag pratade precis med den coolaste telefonförsäljaren någonsin. Sån ska jag också bli. Skrattandes presentera sig, småprata lite, och sedan avsluta med Fred och Kärlek, heeej. Awesomecake.

Imorgon förresten så har jag min korta utbildning, sedan blir jag officiellt telefonförsäljare.

Klara

Sommarlovet is here

Första officiella sommarlovsdagen firas såhär för mig;

(ja, jag tänker gå mainstream och göra ett collage i paint. för det är väl i paint alla storbloggerskor gör sina collage? ;))



Solen slängde jag in lite bara för att, eftersom jag tycker det behövs lite mer sånt.

Ja mina vänner, ni ser rätt! Detta blir en städförmiddag, därav askungen, för att sedan träffa Midget och vara coolingar och kolla på bio. Sedan blir det nog lite Italien-Paraguay med systern för att avsluta kvällen. AWESOMECAKE,

och kom inte och säg att bilden på mig och Ellen inte är topnotch. Trots att jag råkar faila på det fotot, då jag ler lite samtidigt. men det ser man väl inte när bilden är så liten? Jag tycker att vi ser awesome ut.

VM tankar

Hejsan svejsan!! :DD säger en Klara som har spenderat de sista dagarna i Upp Sala. Morgonen efter skolavslutningen pallrade jag mig upp tidigt tidigt, för att först besöka min skola en snabbis och ÄNTLIGEN få tag på min syo, och sedan ta tåget i ösregnet till Uppland. Jag har tillsammans med min syster haft en underbart härlig helg, bestående av mycket mycket mat, promenader, filmtittande, pratande och även en hel del fotboll.

Jag tillhör kategorin som älskar VM och liknande events, men jag kände att det inte var en lika stor grej i år när Sverige inte var med. Jag tar tillbaka det nu! :)) Förutom invigningen så har Sydafrika-Mexico, England-Usa och Nigeria- Argentina kikats på och hejats på. Och nu senast, Tyskland- Australien. Stackars stackars australien. 4-0… man kan nästan börja använda ordet utklassning.

 Jag förväntar mig många fler timmar framför tv:n närmsta månaden. Vad har hänt- har detta förvandlats till en sportintresserad blogg?! :OOOO vänj er bara inte, för jag är pinsamt dålig annars på vad som händer i fotbolls världen. Fråga vilken av mina fotbollsvänner som helst... eller snarare inte, det är nästan sorgligt.

nåväl. Imorgon anser jag det vara första officiella sommarlovsdagen- detta innan kan nu bara ha varit en långhelg. ahhhhhh så skönt.

pusspuss


se upp, therese sitter bakom ratten!

Tjabba alla coola katter :D Jag säger bara, se upp världens motorvägar för theresan is in the house! (on the road!) :OO Jepp, jag har idag övningskört med min käre moder som jag och Alice har kommit fram till är en mycket pålitlig förare som inte hetsar upp sig då "idioter" är ute och kör (hon är ju ingen man liksom...). Jag satte mig bakom ratten med hjulen på en övergiven parkeringsplats (-vars position på kartan är hemlig, jag vill ju inte ha en massa andra pellejönsar där) och satte på motorn. Körde iväg hur lätt som helst! Det var underbart, underbart mycket roligare än att bara sitta i bilen.
Ikväll har jag idétorka som vanligt... Dvs, jag har ingen aning om vad som händer. Så alla som har någon aning - hör gärna av er :D
over and out!

14.23

Heeyeyy :D Nu är jag typ frisk, det har jag bestämt! Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Elispelsie men innan dess ska jag till Sjödalsparken och lyssna på lite band med Max, Andrews och annat folk. Ett band är faktiskt riktigt bra: the Mellow Fellows (tror jag att de hette). Ena snubben som sjunger där låter sjukt mycket som Gavin DeGraw, astufft!

(här är en bild från världens roligaste mapp, där alla foton har så dålig kvalitet att det är galet (tagna med min gamla webbcam), men bilderna... de är på en hög jekla nivå ;)) )
KRAMIZZZ

WHOOP WHOOP

Tjenaretjenare. Igår tog ettan slut, trevligt värre. Ännu trevligare var det att halva klassen dök upp till skolan klockan åtta på morgonen bakis/fulla (några var fulla de flesta var bakis). Det tycker jag var väldigt konstigt, själv hade jag ju liksom isåfall skippat skolavslutningen då den inte direkt var något att hänga i granen, inte tvingat mig själv till skolan och skämma ut mig själv liksom. Fattar ni?
Hursomhelst så är skolan slut och det känns så himla fel. Missförstå mig fel här, kära läsare, jag är självklart väldigt glad för sommarlov och har verkligen längtat efter den dagen som skolan skulle ta slut. Men, det känns som att det har gått alldelesalldeles för snabbt och att det egentligen bara borde vara typ april just nu. Konstig känsla, men det känns helt enkelt inte som sommarlov.
Kan ha något att göra med att det inte är sommar ute, vem vet.
Det har regnat hela veckan och idag är det mulet och blåsigtblåsigt så jag stannar inne. Sommarlovet är inte till för att vara ute och göra grejer, det handlar om att dega så mycket som möjligt.

På onsdag åker jag till Amsterdammen och imorgon kommer käraste brodern ner.

Jag har till 97,5% bestämt mig för att jag till hösten kommer att gå på Huddingegymnasiet. Samhäll med inrikting journalistik. Hiss eller diss? Ros eller ris? Jag gillar tanken. Tror jag.

JUSTE! Något lite läskigt! I onsdags skulle vi redovisa en grej i skolan, men Venus dök aldrig upp. Hon svarade inte på sms eller när vi ringde. Vi blev självklart lite sura. På torsdagen dök hon inte heller upp och hade fortfarande inte svarat på sms. Vi blev lite mer sura och undrade vart hon tagit vägen och varför hon inte svarat. På fredagen, alltså igår, dök hon inte heller upp. Känslan av "surhet" böts nu ut mot en känsla av "vartfanharhontagitvägen?". Hon har fortfarande inte svarat på våra sms och vi undrar nu på riktigt vart hon är.
Vi har diskuterat möjligheten att hon stuckit iväg på sin "tågluff" med sin syster tidigare än planerat, men varför skulle hon inte ha sagt det till oss tidigare isåfall? Då jag inte kommer in på facebook (jääävla internet) vet jag inte om hon varit aktiv där de senaste dagarna? Är det inte lite läskigt? :o to be continued....

Sen, då? Ää sen vet jag inte. Min jävla sommarjobbshandledare vill inte ringa upp mig trots att jag pratade in ett jättefint meddelande till honom. Tycker det är elakt. Får ringa upp nån annan gång.

Och! Jag har funnit ett hittills (eller dittills?) oupptäckt fotbolls-VM-intresse! Imorse satt jag och läste alla artiklar i tidningen som analyserade hit, analyserade dit. Undra varthän detta barkar. HÄRLIG MENING! Nämen lite intressant är det iallafall. Tycker synd om Nelson. (vi är polers och jag kan därmed kalla honom vid endast hans förnamn)

Tjarå


jag är så sjuk sjuk sjuk, tjejen här är väldigt sjuk

Vad har jag gjort!? Retat gudarna så in i bengen antagligen. Man blir nämligen inte sjuk de första dagarna under sommarlovet om man inte straffas för någonting. Jag lever huvudsakligen på halstabletter, nässpray och alvedon (och nässprayen där är inte bra, ni vet väl om att jag missbrukade den drogen för några år sedan?)
Det var allt jag hade att säga och jag förväntar mig nu lite "naw, stackare - sms" och sympatikommentarer här på PZ. Dags att döda tid framför...VM ? Nej, jag avskyr fotboll :OOOOO SKOJA! (Hur kan jag avsky fotboll då bloggen jag och mina homies driver heter "Passa Zlatan" ?)
Ha det bra! (någon måste ju ha det :O) Hehehe, shitpommesF vilken pessimist jag är...
igår kväll fick vi äran att skåda denna fina himmel...
and that's all I had to say about that.
LATER!

Lilllördag for real

Alice, vi är fortfarande lite finare, lite bättre- vi är så snälla att vi låter en liten skitskola som sjödal sluta före oss! (aa) Är man stor måste man också vara snäll, eller hur det än är.

Jag hoppas att ni förstår att jag driver. Sjödal är bättre än vad vi någonsin kommer bli.

Not.

Eller?



Vilket fall som helst så har jag haft en sådan här dag som man drömmer om under pluggtider. En dag med ingenting. Lite vandrande i staden, äventyr på longboard, kikande på Clas Ohlson, hämtande av gratisbiobiljetter, glassätande i en park på söder och klättrande i klätterställningar.

Sedan dyker plötsligt Robin upp oinbjuden vid dörren på kvällen för att pysen hade glömt nycklar och mobil hemma, smart är hans mellannamn. Men jag klagar inte, 3 timmar extra med bezzzzztiz tackar man inte nej till! :))

Nu är jag coolingen nummer 1 och jag har spotify.
FATTAR NI? Jag har spotify. Och två jobbintervjuer att gå på. caching!

puss

dejiåanfjeniem

Min kropp/hjärna/någonting har heeelt ställt in sig på att det är sommarlov. Det innebär att jag inte vaknar när jag bör vakna... I måndags vaknade jag klockan elva när jag började klockan åtta och idag vaknade jag åtta när jag började kvart över. Enda anledningen till att jag överhuvudtaget vaknade var för att Alinia smsade och bad mig säga till läraren att hon skulle bli försenad, annars hade jag nog fortsatt sova till klockan tolv eller liknande tider.
Hursomhelst så begav jag mig någon timme senare till skolan där jag chillipillade med Tove och sen gick till samhällslektionen där vi fick juice och frukt (FRUKTSTUUUUND). Vi redovisade även vår nyhet, Ship to Gaza. Det gick väl lite sisådär med tanke på att två medlemmar saknades - Venus sket helt enkelt i att komma och har inte svarat på sms hela dagen, osäkert om hon lever eller inte (uppdaterar vid ny information) och Idil antog vi helt enkelt att hon inte tänkte göra det så vi hade liksom inte ens ställt in oss på det (snällt det låter :S)

När skolan sedan slutade, vid den outhärdliga tiden 1200 (sjuuuukt lång skoldag :((() åkte jag och Tove till Nova (köpcenter). Syftet var att inhandla någon sorts skolavslutningsdress. Det gick väl sisådär (läs: uruselt) men jag gick av andra anledningar därifrån 500 spänn fattigare. Älskar rea! För dessa fem hundringar (heheh, femhundring, fem hundringar. fattar ni) har jag nämligen fått hem tre tröjor och en bikini. Det är ju ändå helt okidoki.

Nu är jag trött i benen (vi gick runt därinne från kl 12 till klockan 16) och vill sova.
Imorgon har jag två lektioner och dagen efter det slutar jag.

Och alltså va? Jag trodde ju att det var Klara som slutade först av oss tre? Hon sa ju "lite bättre, lite nånting"? Minns ni inte det? Vi sa ju det till Linda också? Klara den 9e, Therese den 10e och Alice den 11e?
Förvirrande :ooo

Underbart intressant inlägg och nu går jag och duschar.
Tjatja!

Sammanfattning av ett år i staden



Sammanfattning av året i Kungsholmens schoooool;

+
Jag har hittat människor som jag gillar sådär dundermycket och som jag är galet glad över att ha träffat!
- Det var svårare att hålla kontakten med andra fina människor utanför skolan än vad jag någonsin skulle ha trott.

- Jag har aldrig känt mig så puckad och obildad förut som jag har gjort under vissa stunder i denna skola.
+ Men jag har samtidigt aldrig heller känt mig lika smart.

Det känns som om att man går i en skola med historia, och det är en mäktig byggnad tycker jag, det är lite hogwarts känsla över det. Nära till staden och Rålis och allt sånt mys här i livet!
- Jag har spenderat lika många timmar på tåget som jag har tidigare gjort sammanlagt i mitt liv.

+ Min engelska har utvecklats otroligt.
- ... nu istället så blandar jag språken och gör grammatiska fel i svenskan.

Hm, vad är egentligen sammanfattningen?
Vilket fall som helst så känns det AWESOME att skola när över, och ändå så känns det samtidigt lite trist. (va, sa hon verkligen det där?!) Men vi har ju ändå en dag kvar, jämfört med huddingebarnen, så det blir en liten fin avslutning imorgon :)) Sen ska jag leka vuxen och gå på jobbintervju, och jag håller tummarna så jeklans hårt att de gillar mig! ;))

pusspuss
Klara


Skolavslutning - superduper-megadunder-värstingnice :D

Tjaabba :D just nu njuter jag av att skolan är slut. Slut slut slut. Eller nja njuter kanske jag inte ska överdriva och säga, jag gör ju nämligen ingenting speciellt ännu - därav detta spontana inlägg ;) Senare idag ska jag bege mig in till stan, närmare bestämt till Tanto. Och jag ska ärligt talat säga att jag aldrig hört talas om det, kalla mig isolerad eller nyfödd, men nej... aldrig tidigare har jag hört namnet på den... parken? är det en park det är? Hur som helst, i princip hela min klass är där så antagligen kommer jag lägligt precis då de ska dra. Men sörj ej detta, för då har jag även hört talas om att andra polers också befinner sig där inne. Toppen!
Här om dagen, igår till och med, så hade jag ett samtal med min fysiklärare Gunnar. Gunnar är fööööööör skön, hehe. Han startar samtalet med det vanliga : Ja, du ligger på den här nivån...blablabla. Men sedan säger han: Therese, jag har märkt att du inte är lika glad som du var förut. Jag har saknat ditt leende och dina glittrande ögon på senaste tiden. Jag: :O:O:O:O:OOooooo hehehehehe *awkward skratt*, vad svarar jag på något sådant liksom??? Det var totalt orelevant att skriva om det här (vad har det med sommarlov och Tanto att göra liksommmm), men jag fann det mycket lustigt! Hej på er :D

/therese

Det börjar se ljusare ut...

En liten springa hopp har plötsligt tänts i Klaras ojobbfyllda sommar, trots att hon skrev fel företagsnamn i ett av breven- (klockan var sent och jag tror nog jag har sökt minst 25 jobb, alla med lite olika brev och liknande.)

Tänk, tänk...
kommer Klara kanske ha en ficka full med cash när sommaren är slut?
Eller snarare, en liten slant för att köpa en glass?


rubrik är överskattat

Kvällen kommer i stora drag spenderas med dessa flickor. En kommer jag att träffa, den andra kommer vi att tänka på.


Tycker att det var ett väldigt sött foto, tagen av moi från min våningssäng under konfalägret på Gotland.

Ellinor, vi tänker på dig enormt mycket. Bara så du vet.

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Jag tror att anledningen till att grejer inte funkar och att internet är segt i allmänhet har något att göra med det faktum att vår hemtelefon (som typ... går över internet?) låter konstigt. Det enda man hör när man öppnar ljudet är typ pippipipippipipipip, fast inte pip utan tyhp hackigt. Lite sådär som det lät förr i tiden när man hade modem och försökte ringa när nån var ute på internet. Ni vet? Lite så fast hackigare och annorlunda. Så låter det, och man kan inte använda telefonerna på grund av det här, såklart. Dock så kan människor ringa, men vi kan liksom inte svara för det enda vi hör är modemsljudet.
Det glömde jag dock bort för någon dag sen. Jag låg och såg på någon läskig film när det ringer, jag svarar och det enda jag hör är modemsljudet. Detta fick mig att tro att jag skulle dö om sju dagar. Typ.
Konstigt.

Frågan är dock varför, om modemsljudet och problemet med internet hör ihop, varför har vi haft problem med modemsljudet i flera veckor men bara problem med internet sen igår?
Det jobbiga är också att modern är bortrest så hon kan inte råda bot på det hela. Jag är ju liksom helt körd på teknik, va.

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

buhu ledsen alice

Idag är jag ledig. Inte skolk-ledig, utan ledig-ledig. Jag tycker mer om skolk-ledig. Vet inte varför, men man känner sig lite busigare.
Jag har dammsugit (dammsugat?) upp 150 miljoner dammtussar och slängt massa onödigt papper.
Nu ska jag skriva ner lite bakgrund till Israel-Palestinakonfliktengrejset eftersom vi ska snacka om Ship to Gaza imorgon när vi ska presentera en nyhet. Med tanke på att mitt internet bara vill öppna upp 50% av de sidor jag vill åt så kommer det här förmodligen gå käpprätt åt helskotta. Hehe, fint ord.

Varför i hela jävla helvetet funkar det inte att gå in på hotmail? Jag måste ju liksom verkliiiiiiigenverkliiiiiigen in där? Varför funkar facebook men inte typ... amen hotmail. Det är hotmail och alla viktiga jävla grejer, typ wikipedia, som inte funkar. VARFÖR, GUD? Varför?!

Kan inte ni kolla om det ufnkar för eeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :(((((((((((((((((((((((((((((((

ÅH! Jajajaja, juste. För att göra dagen ännu hemskare så måste jag ringa min handledare på mitt sommarjobb för att bestämma arbetstider. Han heter Anders och är därmed man. Han är även vuxen. Kan det här bli ännu värre?! Jag tror inte det :((((( (vet inte varför det är så läskigt att han är man, men det blir fanimig värre)


MMMM, OCH NU NÄR JAG PROVARATT LOGGA IN PÅ MSN SÅ FUNKAR INTE DET HELLER

totalt utmattad tjej

Jag har kommit till den nivån på nästannästan-jag-kan-känna-sommarlovet-ligga-i-luften-och-nästan-ta-på-det-lite-lätt-med-fingrarna känslan, så att jag nu är jättejättetrött. Min plan är jämt att nu så har jag äntligen tid för livets alla roligheter!- Träffa mysigt folk, ta upp gamla kontakter, sortera bland papper (livet alla roligheter nödvändigheter), baka cupcakes, fixa ordning med alla bilder i mitt rum, göra collagé, ge presenter till mina vänner, ta en cykelutflykt och bara se vart man hamnar, spela piano tills fingrarna faller av.

Men istället så sitter jag på min rum, omsvept i en filt med fallande ögonlock trots att klockan bara är halv nio och är sådär dödstrött på ett sätt som säger att man äntligen är ledig. Ingenting blir gjort, möjligen en till kik på facebook eller ett How I met your mother avsnitt. Nåväl. Hoppas att jag blir pigg nog att träffa en vän dagen före skolan börjar igen i augusti.


(och som svar, vad är det som har hänt;
Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt
och lika hopplöst trist och grått som i mitt bröst.
Därute doftar det av sommarns alla dofter.
Där är det sommar, men här inne är det höst.

Den textraden passar plötsligt in väl i vissa av livets stunder. det är vad som har hänt :))


blablabla onödigt dravel (nice word)

Jag vaknade klockan halv elva idag och insåg att jag måste stängt av klockan när den ringde imorse. Kände att fan, det är försent för att gå till skolan idag, jag skiter i det. Har därför spenderat min dag hemma lyssnandes till regnet som på riktigt har hållt på HELA DAGEN. Imorgon tar treorna studenten och folk gör omprov, vi andra är därför lediga. ÅSUM. Jag tror att jag ska åka och leta efter skolavslutningskläder. Toppenloppen.
Mitt internet har bajsat på sig. Det går bara att gå in på vissa sidor.
Hotmail går tillexempel inte alls, vilket är bajs eftersom jag måste komma åt min mejl. Ska prova på en annan dator.

Jag måste även ringa min handledare till sommarjobbet och bestämma arbetstider osv, men jag våååågar inte! Skitläskigt! Jag kommer skjuta upp på det här tills... ja tills forever.
Nämen imorgon ringer jag.
Tjarå!

uppdejt

Klara! Du får oerhört gärna berätta what's up :o

Dagen spenderades som sagt i Venus trädgård. Vi (jag, venus, tove och hanna) grillade och Venus visade upp hur otålig hon verkligen kan vara. En sekund efter att vi satt igång grillen var hon sur över att det tog för lång tid och att vi borde börja grilla. Sen kollade vi på film. The stoning of Soraya M. Svinbra. Eller svinbra, mycket bra är den iallafall. Efter det visade Venus oss små klipp av persiska filmer (som i mina ögon verkade väldigt likt typ Days of our Lives (våra bästa år)) men som hon älskade. Hon förvarnade oss även med att "det här är roligt", "det här är sorgligt", tyvärr gick ju det inte helt fram då vi inte förstår persiska. Hehehehhehe.
Sen såg vi början på "jiddra inte med Zohan". Totalt värdelös film. Herrejesus vad den var dålig, och Venus satt och asgarvade under hela tiden. Jäkla dålig humor hon har.
Nu har jag satt igång en tvätt. Säger man så? Jag tvättar iallafall svarta kläder och använder sköljmedlet "black velvet". Tyckte det lät fräsigt!

HEJDÅ!

overkligt

Helt plötsligt verkar texttv vara det stället där jag får veta allt som påverkar mig. Jag hatar det enormt må jag säga. jag väljer att lägga ut en asstörd bild för det är så jag tycker allt känns! Stört och overkligt :S och kryptiskt, inser jag nu, men så får det vara.

konfirmationsläger 2008. ack, sådana tider! :) och förlåt julia, verkligen ingen smickrande bild.


Och sedan väljer jag att avsluta med att min plan är att må bra med hjälp av muffinbakning, telefonsamtal och planering med syster och städning. Glad nationaldag! :D


kortis!

Det var väl det jag trodde, Jenny. Skönt att du är på min sida!

Det här får bli världens kortaste inlägg. Nä, men kort iallafall.
Gårdagen spenderades på ett underbart bröllop.
Dagen spenderas i Venus trädgård.

Nu måste jag skynda mig så jag hinner med bussen osv.

HEJDÅ!

Softislärare och Klara goes mainstream

Idag i skolan så inser jag att våra lärare har förvandlats till gosedjur nu framåt skolavslutningen.
Lektioner som jag hade idag;
Chemistry, där vi kollade på en bra film vid namn "And the band played on" som handlade om när man upptäckte viruset AIDS i USA.
Natural sciences, där vi hade mingel med läsk och chips för att lära oss om de andras projekt.
Engelska, där vi blev bjudna på kaka och diskuterade lite hur det hade gått med pjäsen. Enbart.

Vad har hänt liksom? En mycket trevlig förändring är det iallafall må jag säga. Främst på engelskan, där läraren till och med medgav att vi var hans enda klass som han hade köpt något till för att fika. Han sa att han inte gillade de andra så mkt. Det känns bra! Dagen har iallafall varit mkt trevlig och det blev även en hel del tittning på studentflak inne i staden, som främst Sara var väldigt intresserad av. Hon ville aldrig lämna sergels torg!

och nu...

Klara goes mainstream och har kollat på två "How I met your mother" avsnitt. Det känns... bra.


alice säger godnatt

Jag har tänkt på en sak. Visst är det så att Hitlers kropp aldrig hittades?
Varför finns det inga konspirationsteorier om att han fortfarande (eller kanske inte fortfarande, men aa) lever och typ... Aa. Att han är ledare för värsta underjordsorganisationen som sakta men säkert försöker ta över världen.
Varför? Varför?!

Godnatt!

torsdagkännssomfredag

Jag finner det en smutta (hahahha) läskigt när Klara skriver om sig själv i tredje person. Har hon fått storhetsvansinne?!
Jag känner även sorg över det faktum att du inte fick några biljetter, samtidigt som jag skrattar lite åt det faktum att du inte tänkt tanken att Sverige och världen är full av twilightälskande flickor! (:D)

Igår mejlade jag skolor i Stockholm. Och fysjutton vad dom är desperata va! Idag när jag kom hem så hade jag typ fem mejl med "HOPPAS VI SES I HÖÖST! I LOOOOOVE YOU WILL YOU MARRY ME". Jag ba "men herregud, chilla med livet. än är inget skrivet i sten". Eller något. Jag vet inte riktigt. Hursomhelst så skickar jag ett sms med dom skolor som tackat ja till dig, Klara, och till Therese om en stund och ni får ge mig feedback. Låter det underbart? Det tycker jag.

Nu är det ju iallafall så att jag imorgon har mitt sista prov. Historia. Andra världskriget och Förintelsen. Detta kan ju inte gå annat än tipptopp? Eller? Det är den stora frågan. To be continued.

Idag möttes jag av en chock. Skolan var nämligen fylld av människor jag aldrig sett förr. Den var fylld av treor som, ja... helt enkelt inte har varit så mycket i skolan det senaste året. Alternativt att jag helt enkelt inte lagt märke till dom, då de vanligtvis inte går runt utklädda till träd och superman. Kan ha varit en bidragande faktor.
Dom tar hursomhelst studenten på tisdag och IDAG kom dom till skolan i utklädnad och sjungandes "vem vill gå i tvåan nu, ingeen ingeeen".
Detta fick mig att fundera på om dom kommer att hålla på såhär ända till måndag/tisdag eller om det här var något speciellt för idag. Fan jag glömde min slagpunkt. Det heter inte slagpunkt men jag finner icke ordet. Det känns som att slagpunkt var en försvenskning av det engelska uttrycket, men jag tror inte riktigt det heller. Hur som helst skulle berättelsen ha fått en liten twist. En skojig snurr som hade fått er alla att vrida er av skratt. Tyvärr uteblev denna och ni får helt enkelt bege er vidare utan en känsla av att "nu har jag allt blivit road".

Naiva Klara möter Twilightfansen

För någon dag sedan upptäckte jag att det kommer finnas ett event på Hovet där Kirsten Stewart och Taylor Lautner skulle vara med på för att svara på lite frågor och liknande inför uppföljaren av Twilight, Eclipse. De släppte gratis biljetter till det klockan åtta på morgonen idag. Kul! tänkte jag, efter att ha kollat på den lilla notisen på SF. Asnajs, jag har ju ingen skola den dagen, så jag kan bara dra in på morgonen, skaffa biljetter, dra hem.

Jag vet inte varför jag inte tänkte på att det faktiskt fanns någon mer Twilight gillare än jag i Stockholm. Eller i Sverige för den delen.

Mitt tåg är tjugo minuter försenat, så jag kommer dit först fem i åtta, och tänker, hm, nu kommer jag nog att hamna en bit bak i kön, men det funkar väl.

Närmar mig biografen. Ser plötsligt folkmassor. Hundratals tjejer i en kö som ringlar sig ända från hötorget bort till Plattan, de första tvåhundra med sovsäck eller liknande. Jag ser ut ungefär såhär : :O och när jag går längs massorna med folk så kommer jag samtidigt som de första personerna som glatt traskar med sovsäck i ena handen och några av de första biljetterna i andra. Jublet ökar i kön och alla klappar och tjoar för de som har fått tag på biljetterna. Och mig då också, som går tio meter bakom och bara stirrar, känner mig lite korkad för att jag inte tänkt på hur många desperata tonårstjejer det finns. (ett skoj. alla har en rimilg chans att få varulven! :))). Jag hör någon säga till en vän ; Haha oj hon hade nog visst inget biljett.

Jag vet inte varför jag inte tänkte på hur många twilightfans som finns i stockholm, som kan tänka sig sova ute för att få tag på biljetterna och sedan köa hela morgonen. Jag ställde mig inte ens i kön, utan tog en promenad i solskenet bort till gamla stan och sedan tog tåget hem igen. Värd morgon!



Ett högst onödigt inlägg

Har Klara fått bloggtorka? Hur kan detta vara möjligt?

Snarare är Klaras hjärna helt och hållet rätt död nu. Men hon gillar skarpt att hennes bloggande vänner uppdaterar om deras härliga liv, medan hon ska ner och sätta sig framför ett Veronica Mars avsnitt med en smoothie i handen. (det är henne och hennes mors nya grej, de dricker sådana hela tiden.) Imorgon ska hon iväg på nya äventyr, och tänker åka in till staden cirkus 7 timmar innan hon börjar skolan... varför, varför? Hon tänker inte att berätta det.

Är det inte lite freaky när Klara skriver om sig själv i tredje person? Klara tycker också det.

För att avrunda detta skumma inlägg så vill Klara säga ett stort grattis till ROBIN PORKOLAB som lyckades fånga sig en plats på herrarnas fotbollslag från den Internationella sektionen på den spännande kampen mellan Svenskarna och Utländarna. Kungsholmens gymnasium kommer nog bestämma sig för att gå helt internationellt efter den storslagna segern som kommer att ske. Det blir nästan pinsamt att ha några svenskar kvar.

Klara

KOLLA KOLLA! EN TREVLIG LÖRDAGSBILD! (hej hej våra tre läsare från lund, och till två av er så vill jag säga grattis till lyckade balkongsplaneringar! är detta inte lite kusligt, att en sådan här gigantisk blogg pratar med er direkt? spooky...)


Kuriosa om Sverige.

Aaaajuste. Min ryskalärare dissade Sverige idag. Eller dissade och dissade. Såhär lät det iallafall:

Marina (läraren): I Sverige har ni fått för er att det enda sättet att styra ett land är det svenska sättet och att det inte finns något annat sätt som är bättre. Men så är det inte. Det finns det visst!

Man ba. No. The swedish way is the only way!!!!!!!!!
Sen att hon tyckte att det ryska sättet att regeringen äger nästintill all media och att journalister som rapporterar om tillexempel Tjetjenien mördas, hotas eller helt enkelt försvinner var ett bättre sätt att styra ett land än det svenska sättet var väl bara ganska fail egentligen.

Hon berättade även att det finns ett uttryck i Ryssland som lyder "shvetskii cemja", den svenska familjen. Hon frågade om vi visste vad det innebar, vi berättade att nej, det gör vi inte. Hon berättade då för oss att Sverige är känt i Ryssland och även andra länder för sin sexuella frisläppthet och att man med "den svenska familjen" syftade på att det inte var ovanligt med tillexempel tre människor i ett förhållande i Sverige osv. Är det verkligen det Sverige är känt för? Här går vi runt och tror att det är Ikea, Nobelpriset och kungafamiljen som satt oss på kartan när det är egentligen vår sexuella frigjordhet! Om det är så det heter.

Hon berättade även att en annan grej som ryssar känner till om Sverige är "den svenska väggen". Ribbstol på svenska. Ni vet dom där pinnarna som sitter längs väggarna i gympasalarna? Som man kan klättra på. Det är tydligen en svensk uppfinning.
Varje dag lär vi oss något nytt.

(åh jag hatar att komma på en rubrik...)

Leeeeker livet eller vad? JAJÖSSES vad det leker, som ett litet barn :D Man skulle nämligen, utan att ljuga, kunna säga att mitt sommarlov i princip redan har börjat då jag är ledig imorgon, på fredag (lördag, söndag) och på måndag. En snabb liten samling på tisdagen och på onsdagen firar vi på riktigt vår utgång av årskurs etttttttt :D
Idag har vädret varit finfint. Så fint att jag bränt mig i ansiktet. Det svider men på något sätt känner jag ändå att jag är helt villig att offra mitt face för solsken.
Jag funderar på att äta glass...
...funderat klart, hejdå bloggen - hej glassssss i stora lass
- thessipessiie

Hejsihejsi!

Jag har mycket att berätta så vi börjar på direkten!

Idag hade jag mitt sista prov i Naturkunskap A/B (vet inte vilket det är vi läser) och på fredag har jag sista provet för hela året och även för Historia A (duuh liksom). Det ska bli så skönt, så skönt.

Idag har jag ätit mat på Subway då modern är bortrest och gav mig pengar för att köpa mat VAAARSOMHELST.

Jag har fått reda på att jag har en liten astigmatism i (?) ögat, något som vi måste göra en riktig synundersökning för någon annan gång. Kan någon förklara vad en astigmatism är?

Jag drömde världens läskigaste dröm inatt. Den handlade om att en man kom fram till mig på gatan och slog mig för att min mamma inte hade hört av sig till honom på flera år (dom hade tydligen gått i samma klass en gång i tiden). Det gjorde mig ju självklart lite rädd, men detta var inte slutet! Spänningen trappades upp av att jag typ vaknade mitt i natten av att jag hörde en hostning någonstansifrån och bara what vad är det. Jag sprang då upp och kollade och blir återigen misshandlad av mannen som gömt sig i mitt hus. Det visar sig att låset på dörren inte fungerar så att han bara kunde valsa in liksom. Haha, valsa. Det visade sig även att han hade gömt sig i ett nyfunnet rum som jag inte visste att jag hade, där fanns det även en dörr utåt som inte heller gick att låsa. Som tur var så hade mannen druckit rosa champagne därnere så jag sparade en av flaskorna så att jag hade hans DNA till när polisen kom. Tyvärr kom polisen aldrig, jag spenderade hela kvällen med att ha panik eftersom polisen inte svarade och att jag inte visste om mannen var kvar i huset eller försvunnen. Det pep bara upptaget när jag ringde 112. Tillslut går jag och frågar min granne, som tursamt nog även var min klasskamrat Louise om jag inte kan få sova i hennes lägenhet under natten då mina dörrar inte går att låsa och jag har en psychokiller (psykomördare) efter mig. Jag erbjuder mig tillochmed att sova på golvet utan täcke eller kudde, allt för att inte vara till besvär. Hon avböjer dock då det tyvärr inte går. Jävla Louise. Hursomhaver så vaknade jag sedan. Vad som hände kan man blott spekulera om men jag antar att polisen aldrig skulle dyka upp.

Nu när jag läser igenom texten märker jag att det är lite oklart om jag är vaken eller inte. Hela alltet är alltså en dröm. En mardröm.

Det var nog det jag behövde få ur mig för tillfället. Pussilussi!

jag var tvungen att byta rubrik för min första var så otroligt tönting...

Hola caserolla! :D Ljög jag igår eller och sa att jag skrev världens sämsta skoluppgift ever? Ja, ja det gjorde jag. Jag skrev nämligen världens sämsta arbete idag. Det var lovely, ska bli riktigt nice att lämna in det imorgon :D jag menar, då är det inte mitt problem längre :O Plus att det faktiskt var min absolut sista hemuppgift i årskurs ett och jag kunde inte bry mig mindre om att den suger hästman. Imorgon funderar jag på att införskaffa mig lite sololja och koka mig själv inför avslutningen så att man då inte ser ut som ett levande spöke. Jag är dock inte säker på vilka risker som medföljer, lite hudcancer skulle ju absolut sitta fel! Nåväl, den dagen den sorgen eller vad säger man?
By the way, ofta ingen av de andra bloggerskorna har bloggat idag :O jag är förvånad... Detta kan liksom inte vara bra för bloggens karriär, mina inlägg är ju inte direkt något att hurra för. Jag loggar ut nu. Kraamiz
tänk att det gått snart ett år sedan denna tillställning :O buhuuuuu <3
/ theresannnnn

RSS 2.0