jag ska duscha, jag ser era carefaces

Tjabba baby-booies :D Jag har alldeles nyss skrivit världens sämsta arbete ever! Skitsorgligt, hehe. I helgen hittade jag min skolavslutningsklänning. Den är blommig och blå, lite oldfashion med volanger och spets. Jag gillarN :D Jag såg även festivalen med melodier. Gissa vem jag hejade på? Va? Gissar du på han snubben som spelade gitarr och sjöng fett fint? :O Hoh, du är bra på att gissa! Jag menar, sånt är ju inte riiiiiktigt min stil vanligtvis men det var något särskilt med honom... (aaaa) haha.
Nu............ ska jag duscha innan jag smetar ihop världens sämsta inlägg också d: 

tjingeling - theresan

Det är så... tyst och tomt här nu.

För att citera en egen mening ur min egnaskrivna monolog, om man nu får göra det. Det är tyst och tomt här nu. Bloggerskor, hoho? Fyll ut med lite intressanta grejer! :DD

Idag hade vi finfint besök på Kungsholmen- nämligen AliceBallice cooooolingen själv!!! :DDD Skolan gillade minst sagt sitt besök och var väldigt glad över att hon tog sig tid och besökte oss en sådan tråkig måndag.

De övriga glimtarna idag- Sista provet för terminen- check!! Visst, jag har flertal inlämningar, presentationer och liknande kvar, men inga prov. Den kändes bra den! Provet däremot kunde gått bättre but I couldn't care less.

Under långlunchen så hann allt från barndomsfavoriter till ilskna pappor diskuteras. Jag och Fredrik anordnade även en tävling i Svensk tradition för araben och bengalen. Det var mkt kul må jag säga. Internationell skola - check! Det roligaste är väl också att Sam nog har bott längre tid i Sverige än vad jag har (aa).

ang.teater. Behind the scenes bilder från föreställningen "OM"




Jag ursäktar så mkt för att jag antagligen kommer att bryta upp Jenny och Linus förhållanden efter att ha publicerat den bilden till världen. Jag fångade dem på bar gärning när de kollade på varandra kärleksfullt inne på kontoret. Bilden var fullständigt spontan och de mådde väldigt illa över att bli ertappade.

Yessyes.

pusspuss


Mums med ogorki!

Max har sannerligen rätt- ogorki scenen, eller vad nu gurkorna heter, i "Pianisten" var en av filmens bästa scener. Vad som gjorde den så bra är också det faktum att soldaten (ursäkta för spoiler,) säger "Komsi" till honom, som om han vore en liten katt.

Någon gång under dagen kan ni nog förvänta er bakom kulisserna bilder från föreställningen "OM" i fredags. Vi fick kontrakt direkt efteråt med Broadway och sticker i slutet av nästa vecka.
Nej förlåt, det var ju bara en dröm.

Söndag = Pluggdag = Inget kul att berätta om det i stort sett = förutom att jag ska träffa min mormor idag och det gör jag tumme upp till. :)))))

Klara

Fathers, be good to your daughters

Jag sitter och nattugglar medan jag lyssnar på "Daughters" av John Mayer,för att peppa åt att mina kompisar åker till Danmark imorgon för att se honom. (inte för att jag är avundsjuk- de kan inte på långa vägar få en lika bra resa som vi fick! (aa)) Jag har aldrig riktigt fattat grejen med den låten, jag tycker den är lite konstig. Men det är riktigt fin att lyssna på!

Idag på svenskan så såg vi klart på filmen "Pianisten". Hur är det tänkt att man ska fungera normalt resten av dagen? Man hade ett illamående i sig typ för resten av dagen.

Hugha, jag är nervös på riktigt. Förbered er på en kväll imorgon utan ett enda skratt. För våran pjäs är astung. Det handlar bara om död och dålig självkänsla och besvikelse och liknande. Ojojoj. Tunga grejer!



Nej, nu måste jag göra klart mitt arbete så att jag får sova någon gång. Jag ska ju upp om fem och en halv timme! :)))))))))))

pusspuss


mjahaja

Härlig dag idag. Hela första lektionen handlade om olika droger och nack-/fördelar. Lärde mig mycket.
Andra lektionen såg vi på Crash. Filmen. Underbar film.

Sen skulle vi haft historia, men lärarens barn var sjukt så det blev ingen historia. Detta skulle för mig innebära cirkus 2½ timmars håltimme innan matten. Med tanke på att vi redan räknat ut matteboken och gjort alla nationella bestämde jag mig för att vara lite rebellisk. A.k.a: jag gick hem.

Ska se på eternal sunshine of the spotless mind.
Taggar hårt inför Klaras teaterföreställning imorgon. Ska ha med mig penna och papper så jag kan sitta där och anteckna som en äkta teaterkritiker. (om dom antecknar, jagvetinte) Är hundraprocent säker på att föreställningen kommer att rocka mina sockor! (rock my socks)


avrättningar och placebo.

Klara, vi borde skicka in en film på Thessielessie när hon sjunger på er avslutning, till Ellen DeGeneres och se om hon nappar! Det tycker jag iallefallers.

Jag har börjat inse att alla de dagar då jag inte har prov är onödiga dagar. Varför gick jag ens till skolan idag? Vi gjorde ju absolut iiingenting. INGET! Vad ska detta tjäna till? Inte ens någon kunskap har jag fått. Förutom att det tydligen var en kille någonstans som fastnade i ett frysrum. Kylrum? Vad det nu heter. Väl där så frös han ihjäl. Enda problemet var att frysrummet aldrig hade varit på, såattsäga, det var alltså hans hjärna som ba "ooomg i'm so cooooooold" och stängde av sig själv. Inte lite placebo där, inte.
Min lärare tyckte dock att detta lät konstigt och kom med sin lilla tanke att han kanske dog av syrebrist, det är ju väldigt... täta väggar? Vad det nu heter. Hur som helst så blev det helt plötsligt inte alls lika spännande.

Något annat jag lärt mig är att det var en man någonstans i världen (möjligtvis USA, jag hörde inte riktigt) som skulle bli avrättad. Dom sköt honom i huvudet men inget hände. Eller alltså, det gjorde antagligen ont och han började blöda, men han dog inte. Det slutade med att dom sköt honom i huvudet sex gånger utan att han dog, detta tog dom som ett tecken på att gud hade förlåtit honom och lät honom istället leva. Ofta man kommer på att gud förlåtit honom efter SEX gånger, helloooo det borde man väl märkt efter andra? Snacka om onödigt lidande. Eller, va?
Det roligaste var iallafall att Louise frågade: "Vart var detta? I Sverige". Hehehe, smartissss, vi avrättar inte människor här.

TJENIXEN!

gud så överraskad han ser ut på bilden. Som om han inte vet att han är bra liksom.




.... Och det var väl nu vi skulle säga, vem var det som hittade honom först?



Som om inte miljontals youtubeanvändare hade hittat honom innan oss


(andra nyheter om strålande Shakespearedagen som finally är över och liknande kommer later, men nu är det dags för mer plugg och sedan picknick!)

Klara


Klara tänker visst inte

Vad tänkte jag på när jag bjöd in de två främsta teaterkritikerna till min föreställning på fredag? Ingenting, antar jag. De kommer att såga oss så hårt i en av sveriges största sport/random bloggarna!

Men på riktigt så blev jag plötsligt nervös när jag insåg vilka som sitter i publiken. Ojojojoj. Detta är även första året då jag har mina "four minutes of fame", dvs en fin monolog som startar upp pjäsen. Jag ska försöka lägga in en hostpassazlatan.blogg.seägerfett!host någonstans däri! :DD

Nej nu barn, här ska pluggas lite mer. Tid är pengar!!!

ack, den dagen vi faktiskt tjänar något på de timmar vi lägger ner på skolarbetet...
Förutom KunSkapen! :D

Klara

thessie :)

inte så snabbt svar från lillamig, men ändå helt ok snabbt svar.
låten heter: something good can work och bandet heter two door cinema club.

hade smsat svaret till dig men jag har tyvärran inga mon-eey på le cellphone :(

jag hissar förövrigt den planerade outfiten till orienteringen! alldeles perfekt säger jag!

update

MEN ÅÅÅÅÅH! så glömde jag bort att prisplanen hade gått ut och slösar mina dyrbara pengar på att skicka ett onödigt sms till therese :(((((( och inte nog med det, jag lgömmer dessutom att skriva vad låten heter i smset. då hade det ju iallafall blivit liiiite mera värt.

och klara!!! mitt tåg är framme i flempan klockan 1829, om det inte blir försenat osv så hinner jag precis till din föreställning! fyfan va det hade varit åååååååååsum! :D

update 2

nu smsade jag therese igen utan att skriva namnet på låten. hoppas hon ser det här. och nu therese, nu är mina pengar helt slut på mobilen, så jag svarar här: det blir alldeles excellent, jag laddar mobilen senast på fredag så då kan vi bestämma lite mer?
och klara, VI KOMMER OCH SER DIG PÅ FREDAG :dDDDD KÄNN INGEN PRESS!!! INGEN ÖVERHUVUDTAGET! DET ÄR JU BARA VI, DINA STÖRSTA FANS SOM SKA SE DIG UPPTRÄDA LIVE. KÄNN IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGEN PRESS PÅ ATT GÖRA ETT BRA INTRYCK OCH SÅ VIDARE!

Max gillade en Håkan-låt :D

Tjabba! :D jag har feta frågan till Alic-e: vad hette fanta-reklam-låten? superdupersugen på att höra den men jag kommer inte alls på vad den heter, vilken grupp eller hur textbitar av den går... Ett snabbt svar skulle uppskattas. Tack.
Idag startades dagen upp med ett härligt matteB-prov som jag med fuktigt och krusigt hår tvingades kämpa mig igenom. Och på tal om hår, jag har bestämt mig för att försöka skippa plattången under vardagarna för att förhoppningsvis få mitt hår att må aningen bättre. Vi får la se hur det går ;D
Imorgon är det orientering. Jag och Ebbsan tänker äga skiten ur alla andra. YESBOX!
OHHHH SHITPOMMESFRITES, jag höll ju på att glömma dagens, terminens, nästan ettans viktigaste händelse. I eftermiddags fick jag nämligen, efter mycket slit och tjat, mitt efterlängtade överskåp. Den där Rasmus alltså ;D sicken snubbe, tacktacktack för skåpet. (Vi böt, så han har nu det undre som man bryter ryggen och får värsta benmukklerna av när man ska öppna/stänga/hämta något ur skåpet. Synd att Hasze typ är 1.90 heheh.)

Tack och hej leverpastej :D


vi planerar att köra den här outfit-en igen - hiss eller diss? (aaaaaaa)


Brev i lådan

Vad är oddsen att vi båda fick roliga brev i brevlådan under samma dag? Själv sitter man med världens finaste rosett i håret, men det var inte från Foki, utan från hennes tvillingsyster i Norrtälje :) (ett längre tack kommer personligt till dig!)

Ville bara skriva och säga att jag är riktigt imponerad att Alice vann en tävling från en av de stora bloggarna. Riktigt jekla fett är vad det är!!! :DD

Vad som också är det att Shakespeareday är över imorogn. Galet vad skönt det ska bli!!!! Det ska bli kul, men ack så skönt när det är över.

nej, tillbaka till studiernas värld- men jag säger inte detta för många dagar till!

Klara

Tänk er detta...

Okej. Tänk er in i situationen.

Du kommer hem från skolan efter en väldigtväldigt tråkig dag. Det regnar ute. I hallen ligger ett brev med ditt namn på det. Handstilen är okänd och att överhuvudtaget få brev hör ju inte till vanligheten i detta moderna samhälle. Typ. Din hjärna börjar tänka "vad kan detta vara", men ingen tänkbar förklaring dyker upp.
Du öppnar brevet och ser en smyckepåse (ni vet?). Din hjärna blir ännu mer förvirrad. Vad i helveteee, tänker du.
Du öppnar smyckespåsen och ser att det ligger ett kort med texten "grattis till vinsten önskar Foki och cocoo.se". Du är fortfarande oerhört förvirrad och tänker "vilken vinst?".
I smyckespåsen ligger även ett armband.
Helt plötsligt klarnar det. Det var ju den där tävlingen du såg av en slump när du va inne på Fokis blogg (varför du nu va där från hela början är en gåta i sig) om att finna fem fel på en bild och sen skriva vilket smycke du ville ha från cocoo.se. Med den grymma hjärnan du har ser du omedelbart de fem felen och tänker "det här är ju bara för bra för att vara sant!!". Du hade ju nämligen spanat in ett gulligt armband på cocoo.se men tänkt "ähvafan, jag har viktigare grejer att spendera mina stålar på". Ett sådant gyllene tillfälle då, att det fanns en tävling där man kunde vinna nåt från just den hemsidan!
On top of that ska du till Stockholm på fredag och du fick MVG+ på hela engelska nationella.

Bra dag det här!

vi som inte kan få nog av plugg!

Klara håller med föregående talare och återvänder även hon till plugget.

Kryptiskt nog kan hon även berätta att hon har fått ett asdåligt brev som hon inte alls gillade idag,
men direkt efteråt fick öppnade hon ett brev som gjorde henne helt glad och varm inombords!!! Två brev på en dag,d et är grejer det.

Puss

plugg 24/7

Fysjutton vad jag älskar att plugga. Om jag kunde skulle jag plugga hela dagarna långa (hela dagen lång i plural, går det?). Hoppa över att sova och bara pluggapluggaplugga. Tillochmed skita i att gå till skolan för då får man ju ännu mer att plugga ikapp liksom. Fytusan vad det hade varit livet, va tjejer? Hade det inte det? Bara pluggapluggaplugga. HEEEELA tiden. Jag älskar't!

Om det inte framgick så älskar jag att plugga. Därför ska jag fortsätta med det nu. Tjingeling!

saturday

Är sjukt sugen på att färga håret rött. Superduperrött. Jätterött.

randombild på rött hår.
Hade inte det varit awsome? Typ som i sjuan eller när det var :)

Dagen har spenderats på Espresso House med Tove, Hanna och Venus där vi pluggeluggade. Vi begav oss därefter närmare in mot staden för att se på ett karnevalståg. Ni vet sånt där med en massa flak. Var inte medveten om att detta fenomen fanns i Svea rike, men uppenbarligen så gör det ju det. Dock var det ju inte särskilt roligt. Dom som stod på flaken och i paraden, typ, var så oentusiastiska som man kan vara liksom.

Det var allt för mig. Fred ut!

Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor

Jag <3 soligt väder
Jag <3 lördag!
Jag <3 födelsedagsmiddag ikväll för de tre födelsedagsbarnen, - moi, Julia och Freddieboy
Jag <3 en av mina läxor för nästa vecka är att skaffa en dialekt från södra usa. hjälp, någon? Jag kollar på Oh brother where art thou och ska försöka hitta lite True Blood avsnitt för att öva (aa)
Jag <3 det faktum att snart är det över i skolan

Jag </3 det faktum att det inte är över ännu i skolan och att plugget vill försöka göra mig stressad av någon anledning,
Jag </3 allt therese går igenom, men hoppas verkligen att begravningen var fin.

Sammanfattning av känslorna i en sjuttonårig Klaras huvud förtillfället.
Och för övrigt-
håll ut! 19 dagar tills vi säger tack och adjö för årskurs 1. (gal2!)


jag <3 skolan

Theresaan, hur gick ditt nationella? Och er andras också för den delen.
Vad fick du på den sista uppgiften? Fick du 0, 5 och 10? För isåfall har jag scorat mig själv en sool :D:D:D:d.d.

Dagen har spenderats i skolan med ett MatteAprov, en onödig samhällslektion, en relativt intressant naturkunskapslektion och en franskalektion som gjorde mig så nervös så att det inte är sant. Vi fick ut ett gammalt franskanationella-prov, och fytusan vad det var svårt! Det var minst 500 000 ord som vi inte kunde och som vi inte heller kunde hitta i vår ordlista längst bak i boken, ord i stil med "sånahära gamla rullskridskor med fyra hjul, 80-tal". Hur sjutton ska vi kunna veta vad det är? Jag bävar (snyggt ord) inför nästa fredag vill jag påstå, fysjutton vad det inte kommer gå vägen.

Förövrigt så är det helg nu och, vad ska man säga.. det känns inte jättetoppen. Helgen ska ju liksom innebära en paus från skolan men istället så ska jag imorgon (och med imorgon menar jag verkligen MORGON) bege mig till Venus där vi ska jobba med vårt grupparbete i svenska. Dagen efter det kommer spenderas med en ryskabok i handen. Har 28 verb att lära mig till på måndag, samt en massa onödiga glosor. ÄLSKAR SKOLAN <333333

För att förklara hur mycket jag älskar skolan ska jag visa allt som ska va klart innan skolan slutar:

Måndag:
Svenskaredovisning filmanalys (grupparbete)
Ryska prov
Fredag:
Franska nationella

Måndag:
Nyhetsredovisning (grupparbete minst 15 min)
Onsdag:
Naturprov på typ 500 sidor
Redovisning Stalin
Fredag: Historiaprov på tusen sidor

Ah, okej, det var kanske inte så jäkla mycket... men ändå.
Förstår inte hur jag ska klara mig utan skolan nu på sommarlovet. Kommer sakna det fedt mycket :(

Pussen

sunkig dag

Tjabba! Hemma igen efter ett fantastiskt matteA-prov, kul var det minsann... Åtminstone roligare än vad som kommer härnäst på att-göra-listan: Morfars begravning. Kul... men vad gör man liksom? Jag är lite splittrad och rädd för hur jag kommer reagera när jag väl sitter inne i kyrkan. Kyrkan som jag förevigt kommer koppla ihop med min morfar. Spännande... minst sagt. Fortfarande helt skumt. Hum.
För tillfället sitter jag hemma och väntar på att bilen ska börja rulla. Samtidigt tröstlyssnar jag på Mr Hellis. Han är bra. Om inte bland de bästa sjungande poeter till och med.
Fint väder idag. Tack för det! och tack för mig.
Justejaa! Jag har hört rykten om att en tuffing ska bli snäppet tuffare då han skaffar sig en longboard på måndag. Tummen upp för det :D
(så vad har bilden med  inlägget att göra?
Jo, sa jag inte att det var fint väder såsäg? ;)) )
Over and out - thessieboyyy

märker du hur fort det går?

Awwww, jag tackar och bockar för inlägget under!! Dock blev jag så firad av er i lördags att jag inte behöver få ett enda grattis till- det enda jag har gjort för att förtjäna detta egentligen är ju att jag har fötts, (vilket i för sig kanske är en bedrift i sig.) och sen råkade jag ju födas denna dag för 17 år sedan. Lustigt så som det kan vara! Och historian om firandet tas i ett annat inlägg :)))

Det trevligaste med att fylla år? -Alla är så goa och fina och snälla och mysiga. Eller så kanske bara de onda människorna gömde sig för mig idag. Och sedan så gillade väderguden mig idag också och gav mig strålande solsken. Taxi taxi! :D

I övrigt har jag inte så mycket att berätta. Kungens telegram för att gratta mig har kommit bort lite på vägen, men det är lungan, det är en dag imorgon också. Och inte vilken dag som helst, utan en fredag! Mums.

puss och kräm från en asgammal tjej. Skådar jag grått hår och rynkor? JA.
Klara


KLARA FYLLER ÅR :DDDDD

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTASTE KLASSE, 17ÅR IDAG!!! :D




Det var allt jag hade att säga. Plus att det är så jekla fett med solsken och att jag hälsade på t-berga då den ökända tomtbergadagen hölls idag. Det var inte riktigt lika fett då jag knappt snackade med någon förutom den gamle indianen - Daniel. Det var... awkward hehehehehehehe

kramiz och G R AT T I S återigen K L A R A <3


jag fortsätter att förvåna mig själv med inlägg efter inlägg

Vad fanken i hel-vetet hände med statistiken idag då? :OO Jag som trodde att vi börjat arbeta oss uppåt i kända-blogg-skalan... Nåväl, ni trogna följare förtjänar ett inlägg ändå. Sådeså!
Nu har jag avverkat mitt sista naturkunskapsprov för årskurs ett - glassssiigt :D Jag har även druckit Pucko (som för övrigt är den godaste chokladdrycken) och ätit macka med Klasse (vi såg också Tusen gånger starkare men det har ju Klara redan talat om :D).
På idrotten idag hade vi orientering. Jag orienterade med mästaren han själv, Tiemo :O och jösses vad han tvingade mig till att springa, hehehehehe eller nej. Jag överdriver alltid en aning då det kommer till träning och sådant shit, (jag lyfter ju inte 315kg i bänkpress... bara 308kg) så när jag säger att han tvingade mig springa väldigt mycket så betyder det att jag typ behövde spring hälften av den sammanlagda sträckan (aaaa).
Jag känner mig ganska redo inför det muntliga spanskaprovet imorgon. Jag kommer avsluta det såhär: Gracias por la llamada! som betyder: tack för samtalet! hehehehehehe.

Random, söt ung snubbe som spelar piano och sjunger som värsta tuffingen. Jag och resten av Zlatan-trion checkade-out honom nere i Lunden, han är fan värd att höra inte bara en gång utan flera! Kvinnan efter uppträdandet säger: He really taught Lady Gaga a lesson. Och det gör han verkligen :D
http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is

sommaren är nära, dags för aningen schteekigare outfits ;D


byebyeeeee - theresaan



Vad gör du här när du kan bo i Barbados?!?

Gissa vad jag och Theresa har sett?



Jag valde en helt random bild från Tusen gånger starkare, ni kan även skymta fanny som slänger sig vackert iväg med röda klackar och rosa tröja.

Är vi tuffingar eller vad?

Vi gillade särskilt dansen som är i filmen...

men den ska vi inte prata mer om, bara för att göra er nyfikna. För ni kommer inte att kunna se den förrän i september (aa)

Idag fyller våra alldeles speciella favoriter år, nämligen Milläng och Uggla! Tusentals pussar på er, ni är galet gamla! :)) (förutom Julia, som trots sitt mogna beteende, enbart är en 94:a,)

puss


KLOCKAN ÄR ÅTTA!

Kände att ni alla kan vara i behov av lite skönsång såhär på kvällen. Bjuder därför på "klara svara" och "klockan är åtta".
NJUT!


vihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

När Therese igår skrev att vi hade "otroligt många" besökare igår så antog jag att det... ja, att det helt enkelt inte skulle vara så många. Men fytusan, det är ju flera miljoner, på riktigt! :O

Jag har lagt märke till att de senaste inläggen varit väldigt glada, trots att vi alla (antar jag?) har otroligt mycket plugg för tillfället? Detta får mig att undra vad det egentligen kan bero på, och efter en stunds grubbleri har jag kommit fram till att allt måste ha med vädret att göra. Det är typ 15 skoldagar kvar tills skolan slutar och solen skiner så in i bängen! Det blir alla glada av.

Nu hörrni, nu ska jag skriva lite stödord till redovisningen om Kentucky imorgon. Fyfarao vilken tråkig stat.

Förövrigt gick samhällskunskapsprovet bra idag och sverigedemokraterna var på besök <3

glad !

Alltså snaaap! Loggar in på bloggen bara för att bli sjukt jäkla chockad över att Therese har bloggat :O TVÅ gånger!!!! :O

Imorgon är det dags för samhällsprov och fytusan vad det kommer gå bra!! Har pluggat sen klockan sex idag fram tills nu, enda avbrottet var när jag behövde kissa. Förstår ni så intensivt jag pluggat? Och ännu är jag inte klar! Fråga mig vad som helst, Romfördraget, Maastrichtfördraget, Lissabonfördraget, Schengensamarbetet - you name it, jag kan det!!!! FYtusan vad grym jag är!! (... så får jag IG imorgon :pPpPpPpPpP)

Inte mycket mer att säga förutom att: DUUUUDES, jag kommer upp till Stockholm om.... nio dagar? Tio? Något sånt! Fytusan vad bra. Och vädret börjar skärpa till sig litegrann också! FYFARAO :D

Nuu ska jag läsa powrpoints om Eu-kommissionen och Europaparlamentet. SEEYA, WOULDN'T WANNA BEEYAAH! (ägd. så totalt jävla ägd)


vad vet jag inte om lyckaaaa, va va va?

ÅÅÅHHHERREJÄVLAR! otroligt många besökare har vi haft idag, det glädjer mig så innerligt :D (och för er som undrar så är "otroligt många" ett par miljarder...)
Denna dag har endast varit sjukligt nicemajz då min äldsta och en av mina bästa vänner Sophia Lindahl smsade och talade om att hon fixat biljetter till henne och mig (:O helt oväntat!) till HÅKAN FUCKING HELLSTRÖM i november :D tacktacktack för det <3
Imorgon kommer även bli en höjdarrdag då jag tillsammans med Klasse ska checka-out förhandsvisningen av Tusen gånger starkare :D -filmen som jag och Klara egentligen skulle spelat huvudrollerna i, detta ändrades dock då regissören fann att vi överglänste alla andra så förfärligt att vi fick ett stort förskott för att hoppa av ;))

Nu ska jag duscha. HEJJJJ!

life is life is life is good

Idag har det varit sådär galet varmt och skönt som man inte tror att det är möjligt att det kan vara. Och det har gjort mig så glad och nöjd och lycklig, trots att dagen till stor del spenderades fyra timmar i ett kvavt rum med en mängd mattetal framför mig.



Och nu hörde Leith precis av sig och berättar att han själv har skrivit klart hela vår artikel, det stora arbetet vi ska ha inne på fredagen. Bara sådär. Han behövde inte ens mina anteckningar. Men han avslutade med ett "men det var ändå jättebra jobbat klara! :))"

Härligt att man får känna sig duktig när man inte gjort ett skit och inte kommer behöva göra så mycket heller för den delen, utan bara får njuta av vädret, Veronica Mars, en smoothie och det faktum att matte b nationella är klart. Livet= härligt!!

(dock inte lika härligt som i Lunden)

Klara


men komigen, PASSA ZLATAN!

Hm. Ska vi köpa honom kanske? Det skulle kanske dra upp statistiken om vi tvingade "the real thing" liksom att skriva för oss. Vad tycks? Jag menar, vi har ju tjänat rätt bra på bloggen och något måste vi ju använda pengarna till...


SOMMAR SOMMAR SOMMAAAR!

SOMMARTIDER, JAG KÄNNER DET ÄR NÅNTING PÅ GÅNG, SOMMARTIDER!
Hallelujah sicken sommardag denna dag har varit då :D Med en minst tjugograders sommarsol i ryggen och en väska full av plugg gick jag idag ut i shorts och bikinitopp, något jag snart kom att ångra då jag svettades som en gris.

Instickare: Även jag måste väl nu tala om att Alic-e och Klasse är dunderbrudar som jag är evigt tacksam för att få njuta av livet tillsammans med :D

Idag var det en sådan dag i skolan som man bara vill spy på. En riktigt ovärd dag vars egentliga skoltid är åtta timmar och tjugo minuter. Av dessa hade jag denna måndag endast tre timmars lektionstid där jag började som vanligt och slutade som vanligt... och för er som nu inte fattar mitt flum, jag hade håltimma i ungefär fem timmar :O det var skoj.

På spanskan körde vi typ speed-dating, något som faktiskt var roligare än jag från början hade trott. Händelsen som jag nu vill berätta om (jo, jag har en topp på denna lama historia) skedde då jag satt med min sista "date", en killa som hette... Martin tror jag, hehe. Det visade sig nämligen att vi hade mer gemensamt än vad jag trodde var möjligt då han är en superlång blond snubbe, som jag inte sagt ett ord till på hela året.
(spanska egentligen)
Jag: Har du några syskon?
M: Ja, jag har... blablabla... och en lillasyster som heter Erica.
Jag: HO! det har jag också ;)) Vart bor du då?
M: I Solgård.
Jag: :OOOO, va?! Jag med!!!!!!! :D Vilken väg bor du på!?
M: Eh, Holmgårdsvägen...
Jag: OUFFFFFFFFFFFFFFF! JAG MED!!!!!!! :O

Vad är oddsen för detta liksom? 
Vi cyklade hem tillsammans. Coolt.

Heeeyråå och godnattens alla katter / theeesssiie 


oboy! vilket vackert väder

Det enda trevliga stockholm har att erbjuda är sol.

Sedan är resten bara ont i magen av stress för nationella provet i matte som jag har en känsla kommer att gå lagom bra.

Jag längtar redan tillbaka till de dagar då det enda problemen på ens horisont var om man skulle färga håret blont eller brunt.




operation dagsverke

Åh. Och bara så ni vet så är Klara och Therese de bästa gästerna man kan tänka sig. Och jag har det aldrig så trevligt som jag har det när jag är med er två. Bara så ni vet liksom.




Idag slutade jag klockan tolv pga "Operation Dagsverke". Ett "projekt" som låter ganska fint som idé men som helt enkelt inte fungerar i praktiken.
Man ska "erbjuda sina tjänster", som min lärare så fint uttryckte det, till... tja, grannar, familjemedlemmar, människor (?) i utbyte mot pengar som man sen ska lämna in till någon i skolan, pengarna går sedan till kvinnor/flickor i Sudan. Det låter ju helt jekla åsum, men problemet är ju den att man tvingas arbeta. Man kanske inte hittar någon att erbjuda sina tjänster till och vad gör man då? Jo, om man inte lämnar in pengar så får man ogiltig frånvaro från lektionerna som andra, som lämnat in pengar, fick giltig frånvaro på. Men städa hemma och få pengar av dina föräldrar kanske folk säger då? Men det är ju såhärva, att skolan ska inte kosta något och om föräldrar då känner sig tvingade att betala typ 100 kronor till sitt barn, för något som dom vanligtvis gör gratis, bara för att barnet inte ska få frånvaro, så känns det ju lite fel. Eller? Alla har ju liksom inte råd att bara "tjena 100 spänn här får du lite giltig frånvaro". Kanske?

Så var resan slut...

Nu sitter jag uppe i Huddinge igen och känner mig ensam.

Lonely, I am so lonely, I have nobody, for my own.

Men resan var fett med värd. Om man säger så. Straffet vi alla får ta? Galet stora högar med plugg. Men jag gör faktiskt lätt den uppoffringen för dessa mysiga dagar vi hade! :D

För er som inte vet så är Alice och Therese galet fina vänner, och man känner sig så enormt speciell och glad och uppskattad när man är med dom så det är helt otroligt. Bara så ni vet.

puss från en trött men pepp Klara

DAG TVÅ OCH TRE I ETT OCH SAMMA INLÄGG

Hello vänner små. Dag två och tre har fortflutit och vi kör en bildshow, va?


I väntan på bussen. Dvärg och jätte.


I Danmark möttes vi av en förolämpning...
(översättning: Åk till Sverige och möt lokalbefolkningen)


Man har ju aldrig riktigt upplevt ett annat land utan att ha smakat på den lokala maten.


Kung och drottning.


Klabbe och Thessie vid en kanal. Hehehehehehehehehe.


Vi besökte Christiania. En frizon där man kan köpa hash. WOHO!


THEO!!!


Wi wuz in da cherch.


GUd vad konstiga Alice ögon ser ut att vara på den här bilden........

doublehaka

Hallej!

En liten update på läget liksom:

Therese plattar håret
Klara putsar sina glasögon
och vi har 6 visningar på seanste videoon! amagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

Idag bär det av till Köpenhamn... vi vet inte riktigt vad vi ska göra mer än att vi ska posa (swenglish) där "havsfrun" brukar stå. Nu är hon ju i Shanghai så vi får helt enkelt avlätta på belastningen om man kan säga så. Precis som man hjälper jultomten varje år, på något sätt.


På äventyr här i närheten. i Mamlö

hejhejhej, nämnde jag hej? (skoj!) theresan här återigen. Klabbe och Abbe sitter här bredvid mig och vi tänkte nu starta vår berättelse "Vistelsen i Lund". Berättelsen tar sin start då jag oroligt står på Huddingestation och väntar på Klasse som är 2 minuter försenad. Jag står där med Robin Porkolab som helt från ingenstans hoppade fram, när Klara kommer rusande med andan i halsen. Vi sade hejsvej till mr Porko och gick på tåget till stora C. På tåget klev även en ung kvinna på med ögonfransar långa som giraffhalsar... just so you know.
-En halvtimme senare - vi sitter på Veoliatåget. Här diskuteras allt från gåshud till människors tydliga ovilja att vilja prata på tåg.

00.40 - at home at ALIC-E's place:

...sen gick vi och la oss.

På dagen masade vi våra heta rumpor till staden MALMÖÖÖÖ. Vi såg en staty och bestämde oss för att leka turister:


Dagen gick och vi hittade ännu fler statyer. Detta vägde upp vår ofunna vän Zlatan.



Vi hörs senare gott folk! KRAMIZZZZZ

VIDEOBLAGGGGGGGG

BLOGGAR! BLOGGGEN!

HEj!

Nya videobloggar. EN ny, en gammal. Såattsäga.
Varsågod!

nångång i mars.........................................................................................................
BAJBAJ!

tuffingaaaaaaaaaaaaaaaaaar gör succé

tjabbaaaaaa! :DDD här med, idag, just nu upptar jag mitt arbete som tredje skribent på denna suveräna blogg - PassaZlatan :D och ja, för er som inte förstår så är det Theresan som rapporterar direkt från skånelandets vackra lilla stad, Lund. Vi har idag startat upp dagen med en megafrukost med smak av sommaräng. Senare idag skall vi åka till Malmö och förhoppningsvis se en skymt av vår egne mästare - Zlatan (som att vi någonsing kommer göra det :OO)

HÄR KOMMER ALICEEE

... som inte har något alls att säga. Tjarå!

Happ, och det var väl allt från oss för tillfället.

en miljard pussar, blöta pussar :D


så typiskt Alis

Så typiskt Alice att avsluta sitt inlägg med något så spännande som gör så att man håller andan inför nästa inlägg. Sommarjobb! Var då, judas, var då? :D Och när Judas, och när? Och var, Judas, och var? Listan kan göras oändlig! (som min musiklärare jämt säger; who are you and why?)

Om 22 timmar sitter vi på tåget och innan dess så ska jag ha hunnit plugga, packa, göra massa struntsaker som att beställa kläder och fixa med lönebesked och liknande, men även sett när KG krossar övriga storstadsskolor i en episk fotbollsmatch, som avslutning av Läroverksfejden. Fullt upp, men ack så trevligt :))) Stan kommer att krylla av svartklädda supportrar imorgon!

puss puss Klara


o.

Hallihallå,
har nu undersökt vad det kostar att åka till Buyaharbour. Det verkar som att det ligger på 54,40 SEK. Det blir alltså någonting med 108,80 SEK framochtillbaka. Funkkerar, välan?

Hemhemhem... I helgen var vi hos Venus och såg på film inför ett typ... "projekt" i skolan. Venus hade plockat fram ALLT. Alltalltallt: godis, chips, popcorn, "godis" från Iran (överdrivet gott förövrigt), läsk. Aaaaa, listan kan göras längre va, men jag undviker det, va.

Åh, och whatelse. JO! På engelskan skriver vi nu om delstater i USA som vi sen ska redovisa. Antar att det är meningen att vi ska lära oss något. Jag och Venus valde Kentucky och OOOOMG kunde vi ha valt en tråkigare delstat?! Det enda som har hänt där sen typ... begynnelsen är att Abraham Lincoln och Muhammad Ali föddes. Eller ja, födelsen var väl inget speciellt men det var ju typ bara då dom bodde i staten. Vi får inte heller förgäta KFC, men vad i helvete? Kom igeeeeeeeeen, liksom, det här är ju inte alls skojsigt.

Imorgon är det nationella i matte A och jag har först nu börjat kolla igenom repetitionsuppgifterna bara för att inse att "fan, det här kan jag ju inte". Eller jo, men ekvationer vad i helvete? Kan ju inte alls?
Tänker oavsett inte ens försöka lära mig. Det får gå som det går.

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB :d:d:D:d:d:d:d:d:d:d

Coming to a cinema near you

Tröttnat på de typiska scenerna där Pocahontas förklarar hur livet egentligen är för John Smith? Det uttjatade kriget mellan engelsmännen och indianerna? I höst kommer uppföljaren i en ny tappning ; Pocahontas Mocaflontas.


Denna film är allt du kan önska dig- en blandning av Disney klassikerna Hannah Montana och Pocahontas. En vanlig tjej i Sjödalsgymnasiet förvandlas om kvällarna till indian"prinsessan" Pocahontas Mocaflontas, hennes rockstaralias. Filmen är fylld av fantastiska skådespelare, bland annat Therese Guldbrandzén som gör hennes debutroll som Mocaflontas själv, och hon har flera gånger jämförts med Na'vi folket i Avatar för "hennes utstrålning, hennes vackerhet och hur hon blir ett med naturen". Andra roller spelas av Scarlett Johansson, Brad Pitt, Barack Obama och grisen Babe.





...
Ja, mina teckningar i paint är utöver det mesta ni sett, jag vet. Lär mig photoshop och bilderna kommer att öka tusen gånger i kvalité? ;)
I övrigt så är jag hemma idag för att äntligen bli av med förkylning. Detta är vad jag gör mellan pluggandet. Nu- tillbaka till kemiböckerna!

en kulen måndagskväll

Nedräkningen är nere på;
45 och en halv timmar tills vi sitter på tåget till Lund.

Just nu känner jag bara att jag nog kommer att få sova hela resan ifall jag ska hinna med allt som ska göras innan dess. Men nåväl, vem har sagt att man måste vara vaken när vi hälsar på Alice?;)

Tyvärr har jag inte hunnit ladda in bilderna från lördagskvällens äventyr med Hercules och Pocahontas. Gårdagens äventyr i The studio där jag och Therese ägde studion som de modellerna vi är kan ni däremot få ett smakprov på;



Jag tycker att vi klarar handposen fint där! Framförallt är det ju asballt att vi båda har liknande skjortor på oss. :DD Jag klippte en bit i fotot bara för att jag ville göra det mer spännande. Plus att det var lite konstnärligt sådär.

Klara

dagen att vila på, not

Igår avnjöts en kväll med den koreanska Mulan med middag, snack om livet och sedan några av de bästa filmerna- Pocahontas och Hercules. Galet vad najs det var må jag säga! :)) Idag så ska jag träffa denna asiatiska beuttyy igen, när vi ska låtsas att vi är modeller. Låtsas? Vi ska bara vara oss själva menar jag! ;) Det ska bli kul, men än så länge är det bara ett stressmoment. Inte blir det bättre heller av att mina ögon är lite svullna och att näsan rinner, men jag antar att en förkylning enbart gör mig snyggare! ;)

För övrigt är jag gal2 stressad över allting, mycket som ska fixas inför the ultimate trip, men det löser sig! :))


se upp. therese skrev nyss ett inlägg

Hej hej hej, evigheter sedan jag show-ade mitt face här :S Få se nu vad det finns att berätta om de senaste veckorna (månaderna?). Jag har haft sjukligt mycket i skolan, precis som alla andra lyckliga ungdomar. Jag har fått en basketboll på pekfingret och är nu lätt handikappad - buhu. Dessutom har jag ett jättefult blåmärke på armen efter att en snubbe i min klass tacklade mig som ingen tidigare gjort - badass (a) Jag har fixat en svart (för sorglighetens skull) klänning till begravningen, hälsat våren välkommen - valborg med andra ord, osv osv.
Ikväll blir det, som Klasse nämnt, en chillepillekväll hemma hos mig. Och jag måste klappa mina händer för hennes Therese-goning-Mulan-skills, riktigt skickligt!

Hej hej hejdå :D
(jag har aldrig skrivit ett sådant tråkigt inlägg i hela mitt liv, lite ringrostig kan jag kanske skylla på...;D)


it's saturday I'm in love

Hm. Planen var ju lite att vi skulle strosa runt i sommarvärme i Lund och Copenhagen, i bara linne liksom, och ta en glass i solen. Nåväl, 10-14 grader och regn stod väl som nummer två på listan över önskade väder! :D

Idag har jag och Jenny tjänat lite kosing genom att städa och jag ska om ett tag trotsa vädret igen för att ta mig hem till bloggerskan Theresa för att mysa framför Disneyfilmer, vår favorit sysselsättning <3 Hennes far har köpt en massa disneyfilmer på DVD, bara för vår skull kan jag tänka mig, som vi ska avnjuta. Allihopa! (aa)

Hm... på långt avstånd måste jag medge att jag ändå är imponerad av mina paintskillzzz! Tur att mitt motiv var så fint också :)))


2012 (OMG BÄSTA NÅGONSIN)

Åhjesus, vilken charmig bild, Klara. Oerhört fin...

Efter att ha känt mig relativt stolt igårkväll och imorse över att ha lämnat in min labrapport i tid kommer jag på att jag glömt göra en källförteckning. Inte för att jag hade några källor, men jag kunde ju iallafall ha skrivit ner läroboken som källa. Ååh. Suger en labrapport om man inte har använt sig av källor? Då är den inte särskilt bra eller hur? :((((((((

För övrigt så är det fredag och Klara vill inte berätta om det senaste skvallret (kan ha något med pommes att göra, therese, hehehehehehehhe) så jag är oerhört nyfiken. OERHÖRT!


skojig.

2101 (asdiggar det!)

För att peppa Alice och mig själv i pluggandets värld så kan jag säga att det är;
cirka 143 timmar kvar tills jag och Theresa sitter på tåget till Lunden.

Trots att det känns som om vi nämner detta i varannat inlägg, så tåls det att nämnas igen. (främt eftersom vissa -läs porkolab- inte visste om detta än :O) COPENHAGEN BABE! Passazlatan gör entré ut i världen. Vi ska locka läsare som aldrig förr! ;)

crazy hands people!

klara

1901 (gillar det här va)

Alltså, ååh. Jag har nu ätit lite ugnspannkaka, lyssnat lite på radio, läst lite i tidningen (dom här britterna är ju lite weird, har typ inte bestämt sig vad dom ska rösta på fastän det är val idag? :Oooo), lyssnat på musik, skrivit ett ord i labrapporten, loggat in på fb, raderat det senaste ordet jag skrev i labrapporten. Osvosvosv. Det här går ju inte, va.
nu ringer telefonen.

Ska ta och börja påpåpåpåpå... historian istället. Kanske går bättre där. Ska läsa tre texter om skotten i Ådalen, bestämma mig för om jag tror att demonstranterna sköt på militären först eller inte och sedan skriva en lång jävla text om hur jag har tänkt kring detta rent källkritiskt. WOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!1!1!1!!!!!!!!!!!!1111111111

1851

Jag sitter också i alice båt litegranna. Jag vet att jag har rätt mycket att göra, och kommer ha mängder fram i tiden. Jag sitter och bläddrar i min kalender och tänker för mig själv att jag nog inte kommer få sova någonting under resten av Maj månad.

vad gör jag åt saken?

För tillfället planerar jag in flera och flera roliga grejer att göra (till exempel ännu fler biobesök- men det är ju så kul! (aa), sätter mig och spelar piano en stund och njuter av livet. Det kommer slå tillbaka och bite me in the ass så att säga!

Idag förövrigt fotograferades jag för framsidan av kommande år skolkatalog. Det hade varit awesum, om jag inte kollade mig i spegeln sedan och insåg hur jag såg ut. Jag såg visst lika sjuk ut som jag kände mig idag.

Klara

okej, kanske inte så roligt som jag tänkte att det skulle va. w/e

Juste, ja! Världens roligaste grej!
Först lite bakgrundsfakta!!

Jag, Hanna, Alinia och Charlotte sitter i matsalen och diskuterar hur fett det hade varit att dra till Peace&Love och vilket band som ska uppträda där som är grymmast. Jag tycker bestämt att Kultiration och Vampire Weekend hade varit fetast, Charlotte lägger sin röst på the Kooks och Alinia på Markoolio (hehe, internskämt) Till saken hör dessutom att Hanna är väldigt punkig. Inte mainstream ens en sekund liksom.

Hanna: Men Patti Smith slår ju allt det där!
Jag: Hahah, neeeej, Kultiration.
Charlotte: Men asså nä, the Kooks.
Alinia, väldigt förvånad: Hanna, tycker du om Taylor Swift??

(hon hade alltså hört fel på patti smith och taylor swift)

HAHAHAHAH! Ni kan ju själva tänka er en flicka som kör sin egen grej och typ älskar Thåström och hela den grejen, att hon tycker att Taylor Swift hade varit tuffast att se live. WOW.

1620

Jag har sedan tidens begynnelse haft problem med att göra läxor/plugga inför prov tidigare än dagen innan läxan ska in/provet ska skrivas. Inga problem då jag ändå har lärt mig det jag skulle lära mig och fått bra på provet liksom. Meeeeeen. Nu sitter jag här med en labrapport och en historiauppsatsnågonting som ska in ikväll och jag kan ändå inte plugga. Jobbigt liksom. Får vänta någon timme tills det är stress på riktigt och köra igång med det kanske.
Dessutom: hur faan skriver man en labrapport? Jag kan ju inte sånt här. Jag vet ju inte vad man ska skriva i sin inledning osvosvosvosv. Döda mig, eller nåågot.

Klara och Therese kommer hit om 6 dagar eller nåt. ÅSUM!

simning

Ojojojojoj. Gissa vem som har simmat 1 km i leggings som höll på att åka ner hela tiden och en tröja som åkte upp.
(rätt svar: jag)
Gick ju utmärkt, förutom att jag får damp på mitt knä. Det knäpper till hela tiden och man känner liksom hur det inte står heeeeeeeeeeeeeeeelt rätt till.

Imorgon är det jag som skolkar skolan och sover ut längelänge. :DDDDDDDDDD

simning

Ojojojojoj. Gissa vem som har simmat 1 km i leggings som höll på att åka ner hela tiden och en tröja som åkte upp.
(rätt svar: jag)
Gick ju utmärkt, förutom att jag får damp på mitt knä. Det knäpper till hela tiden och man känner liksom hur det inte står heeeeeeeeeeeeeeeelt rätt till.

Imorgon är det jag som skolkar skolan och sover ut längelänge. :DDDDDDDDDD

Vi som inte fattar varför ingen bryr sig om jeansens jävla historia

...
Efter någon minuts funderande insåg jag varför tre nya grupper ikväll om jeansens historia har skapats ikväll på fb. För de vanliga dödliga 93:orna så var det ju dags för nationella i anglais! Good luck till er som har någon del kvar. :D <3

Själv så ska man ut och springa imorgon med feber och förkylning. Om jag överlever förtjänar jag en dunk i ryggen, riktigt manligt!

haalleu

Fyfanken vad läskigt att det var så likt, Klara :O
Håller för övrigt helthelt med om att gay inte är ett skällsord. Dels för att det låter feting bra, och dels för att det ju faktiskt även betyder typ glad på old English. Utmärkt. Men visst är det väl ändå ganska troligt att vi alla är bisexuella? Jag menar, man blir ju inte kär i någon pågrund av att dom har två X-kromosomer, alternativt XY? (ville inte använda så vulgära ord som orden för könsorgan, liksom) Och att man liksom växer upp med tanken att heterosexualitet är det normala och därför är man inte lika öppen att se efter de kvaliteer man "letar efter" i de av samma kön? Att man liksom matas på med att det inte är normalt och därför letar man inte efter en partner av samma kön? Alinia sa att hennes kompis som är homosexuell inte hade tänkt på sin flickvän på "det sättet" förrän hennes flickvän hade "kommit ut ur garderoben". Först då började hon liksom tänka tanken att dude hon gillar tjejer, tänk om jag också gillar tjejer. Förstår du? :P

Hur gick engelskan idag då? Själv vaknade man ju fem minuter innan bussen skulle gå. Ofräscht. Hehhehehehehehehe.

Kärlekssätena låter tuffa! Synd dock att det bara ser ut att vara ett? Vad ska de andra två i vår trio göra medans liksom?

Hitta kärleken i Copenhagen

Vi kommer till Copenhagen lagom till att de prövar på ett nytt projekt. Ett drygt hundratals bussar i Köpenhamn ska nu i två veckor framöver utrustas med särskilda "kärlekssäten", avsedda främst för singlar.
 – Kanske är det några som kommer att finna kärleken. Man kan prova sina flirttricks i kärlekssätet, men det går också bra att bara vara allmänt glad och kärleksfull och le mot medpassagerarna, säger presschefen för projektet.

V

Vi måste nästan åka buss nu bara för att!

Klara


And I'm always pretty happy when I'm kicking back with you

Man kan tro att skillnaden skulle vara stor mellan en stockholms och en lunds flickas vardag, men så är det faktiskt inte. Mina två+en historier från dagen:

Nr.1 Sexualitet.
När Julia accidentally råkade använda "gay" som ett skällsord eller liknande till fredrik idag gjorde vi en omröstning. Majoriteten fastslog att Julia skulle behöva lämna bordet.  Vi accepterar inte "gay" som något negativt!

Och ja, jag kan definitivt tänka mig att alla är bisexuella till grunden!! Spännande experiment att göra :D

Nr. 2 Franska (och belgiska utbytesstudenter)
Kungsholmen fick sina franska och belgiska och italienska utbytesstudenter till sig idag. Vi ska också berätta om skämt till varandra. Höhö, nej det ska vi inte. Men skum coincidence, må jag säga! Jag har hängt med Ceville, hur nu det namnet stavas och Dany, två mysiga belgare i sina bästa år idag. :)

Nr. 3 Astrids b-day
Vad Alice inte nämnde dock var att hennes vän Charlotte, min klasskompis Astrids kusin som råkar gå i Alice klass, borde ha fyllt år idag- detta hade gjort våra dagar freakishly lika! Astrid fylle år idag och det firade vi med dunder och brak i Rålambshovsparken. Kladdkaka, gräddkrig, fanta exotic och hela faderuttan!

Härmed bifogar jag två bilder som bevis;



Astrid iklädd födelsedagsafrot och partyhatt och ett jättesött foto på Gloria, som lustigt nog kallas för gaylord av någon anledning (see punkt 1 i detta inlägg) och Freddieboy. Dock gör freddieboy någon min och ser drogad ut, men det bortser vi från.

Hm, vad konstigt format bilderna blev när jag gjorde dem så små.

Klara


sexualitet

Hade en oerhört intressant diskussion om huruvida alla är bisexuella från grunden och att det sen är typ miljön vi växer upp i som gör att de flesta anser sig vara hetero. Typ. Svårt att förklara, men mmh. Vad tror ni?

Fransmännen har kommit till vår skola nu, någon sorts utbytesgrej. På onsdag ska vi ställa frågor till dom. Kom på några roliga? Här är Louises fråga:
  • Är du rock'n'roll?
Hon har även en påhittad dialog som hon tänkt "ha" med en av dom. Den låter ungefär såhär.
L: Berätta ett skämt för mig.
Fransman: Blablablablabla.
L: Hehe, det var inte roligt. Jag ska berätta en för dig. Det var en gång två tomater......

Fast på franska dårå. Som sagt, lite skojsiga frågor, tack?

Aaaarå. Nu ere dags för le labrapport.

HONGREY.

Ni vet när man är så hungrig så att man börjar må illa? Det känns lite som att man ska svimma/spy/bådeoch?
Hemsk känsla. Tjugo minuter kvar. HUUUUNGRIG!

frågor.

Insåg precis att det bara är en helg till innan flickorna kommer ner hit. Detta ger mig en litenliten känsla av panik då jag inte riktigt vet hur jag ska hinna städa undan all skit som har samlats i mitt rum de senaste månaderna på bara en helg. Men det får gå som det går, va. Igår beställde fadern tågbiljetter till Estoccolmo eller vad det nu heter on the Italian.
In the Skåne har vi ett prov som kallas för Skåneprovet. Det är ett prov i historia som alla i Skåne gör. Enligt min lärare någon sorts protest mot att det inte finns ett nationella i historia. Vet inte riktigt. Oavsett så står det ju i läroplanen att historielektionerna ska typ täcka allt från begynnelsen till nu, i princip. Grymt jäkla svårt att plugga till skiten då, eller? Därför är min fråga: är detta något som endast Skånebarn utsätts för? Eller får även ni stockholmare plågas av något liknande?

Nu ska jag skriva en labrapport.

Sjukling längtar bort

Tills den dagen då min feber och enorma täppthet, om det nu är ett ord, har försvunnit, så kommer jag att sitta inne och få solen lysandes på mig genom fönstret på helgen. Jag sitter istället och lyssnar på härlig musik och drömmer mig bort till stunden jag tillbringat i sommarens sol i år. Det blir bara bättre när jag plötsligt hittar Lindas bilder från NY som jag ännu inte hade kollat på! :)

(och ja, någon gång ska jag sluta lägga in massa random bilder från NY. bara att just un har jag inte så mkt andra bilder att lägga in.)



Smickrande bild tagen underifrån för att få med skylten. Blommorna delade de ut under föreställningen :)


bara för att. :P (är det bara jag, eller kan man inte göra en :P gubbe nu för tiden utan att tänka på Facebook grupperna? det är sorgligt att fb kan ha sådan stor makt i ens liv.)


Och för att avsluta med en betydligt svalare bild- icehockey i Madison Square Garden. Vi fnissade otroligt över grammatikfelet- Klara am a ranger liksom. GO RANGERS!

klara

Jag offrar allt för Skåne!

Jag kommer att missa den stora Läroverksfesten, vilket är slutet på läroverksfejden mellan Kungsholmen, Östra, Norra och Södra. Den kvällen sitter nämligen jag och Therese på ett tåg till Lund och äter våra nattmackor och pratar om livet.

Jag är faktiskt knappt det minsta ledsen. Dagen efter kommer jag vakna upp till mina två polares leenden (jag bara antar!) och sedan en heldag i soliga Lund, medan alla storstadsbarn kommer vakna upp med dunkande huvud. (jag bara antar.) Jag tycker snarare synd om dem! ;)

Igårkväll var det Valborg. Jag tycker vi drar till Uppsala nästa år för valborg, där firar de fullt ut hela dagarna. De har en massa tävlingar, bygger flottar och liknande.
Men jag ska inte klaga, för jag gillade min valborg också ;) Middag hos Theresa med the flicks som jag inte hade träffat på år och dar, sedan strosa runt i Huddinge och Trehörningen och fnittra i regnet. Jag vet inte hur många gånger jag snavade dock igår, men jag hade ju skönt nog converse på mig, så jag klarade de långa gångsträckorna ;)

                         
Nu vankas här matte!

Klara

RSS 2.0