Tänk er detta...

Okej. Tänk er in i situationen.

Du kommer hem från skolan efter en väldigtväldigt tråkig dag. Det regnar ute. I hallen ligger ett brev med ditt namn på det. Handstilen är okänd och att överhuvudtaget få brev hör ju inte till vanligheten i detta moderna samhälle. Typ. Din hjärna börjar tänka "vad kan detta vara", men ingen tänkbar förklaring dyker upp.
Du öppnar brevet och ser en smyckepåse (ni vet?). Din hjärna blir ännu mer förvirrad. Vad i helveteee, tänker du.
Du öppnar smyckespåsen och ser att det ligger ett kort med texten "grattis till vinsten önskar Foki och cocoo.se". Du är fortfarande oerhört förvirrad och tänker "vilken vinst?".
I smyckespåsen ligger även ett armband.
Helt plötsligt klarnar det. Det var ju den där tävlingen du såg av en slump när du va inne på Fokis blogg (varför du nu va där från hela början är en gåta i sig) om att finna fem fel på en bild och sen skriva vilket smycke du ville ha från cocoo.se. Med den grymma hjärnan du har ser du omedelbart de fem felen och tänker "det här är ju bara för bra för att vara sant!!". Du hade ju nämligen spanat in ett gulligt armband på cocoo.se men tänkt "ähvafan, jag har viktigare grejer att spendera mina stålar på". Ett sådant gyllene tillfälle då, att det fanns en tävling där man kunde vinna nåt från just den hemsidan!
On top of that ska du till Stockholm på fredag och du fick MVG+ på hela engelska nationella.

Bra dag det här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0