Ett högst onödigt inlägg

Har Klara fått bloggtorka? Hur kan detta vara möjligt?

Snarare är Klaras hjärna helt och hållet rätt död nu. Men hon gillar skarpt att hennes bloggande vänner uppdaterar om deras härliga liv, medan hon ska ner och sätta sig framför ett Veronica Mars avsnitt med en smoothie i handen. (det är henne och hennes mors nya grej, de dricker sådana hela tiden.) Imorgon ska hon iväg på nya äventyr, och tänker åka in till staden cirkus 7 timmar innan hon börjar skolan... varför, varför? Hon tänker inte att berätta det.

Är det inte lite freaky när Klara skriver om sig själv i tredje person? Klara tycker också det.

För att avrunda detta skumma inlägg så vill Klara säga ett stort grattis till ROBIN PORKOLAB som lyckades fånga sig en plats på herrarnas fotbollslag från den Internationella sektionen på den spännande kampen mellan Svenskarna och Utländarna. Kungsholmens gymnasium kommer nog bestämma sig för att gå helt internationellt efter den storslagna segern som kommer att ske. Det blir nästan pinsamt att ha några svenskar kvar.

Klara

KOLLA KOLLA! EN TREVLIG LÖRDAGSBILD! (hej hej våra tre läsare från lund, och till två av er så vill jag säga grattis till lyckade balkongsplaneringar! är detta inte lite kusligt, att en sådan här gigantisk blogg pratar med er direkt? spooky...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0